Sziasztok!
Elan,
Nagyon aranyos Gábor, és látszik, hogy mennyire jól érezte magát Veletek! Traktor mánia még mindig meg van nála látom
(nem akarok sebeket feltépni, de könnybe lábadt a szemem, amikor olvastam, hogy min estél keresztül, remélem, hogy minden rendben van és tudom, hogy nem vigasz ebben az esetben, de hajrá kistesó projekt!)
Erika,
Marcell hogy van, minden rendben vele? Gondolom, ha nem esik attól még sokat vagytok kint! Szerintem is, ha még nem akar bilizni, akkor ne erőltesd. Igaz Uche még csak játszik a bilivel, már ha pisil vagy kakilt mindig jön és szól és fogja a pelusát. Unokatesoméknak pl a bili szóba se jöhetett a gyereknél, vettek wc szűkítőt és oda ment az első pillanattól.
Kukaccal van valami?
Málna,
Gratulálok Neked is a babához!
Sok tejcsit kívánok! Majd ha lesz időd, akkor írj!
Baby,
Bendegúz gondolom már nagy kópé, majd tegyél fel róla képet!
Jól vagytok? Minden ok?
Juci,
Nagyon édesek az ikrek, sokat akarnak játszani Pannával? Gondolom azért jön náluk is a pelenkázás, meg a szoptatás játéknak, mert mindig látják Tőled
Panna sorozatképek egyszerűen fenomenálisak!
Süni,
Zéti jól van? Jó gyorsan fejlődik! Képet rakhatnál Te is róla
Gomba,
Nagyon helyesek a fiúk így együtt!
Bibar,
Nagyon szépek így együtt a gyerekek, Olivéren látszik mennyire szereti a kishúgát!
Gabicsibe,
Neked is gratulálok a kismamasághoz! Ne aggódj biztos nem lesz semmi baj a méhlepényeddel, de azt lehet tudni, hogy mi hozta ezeket a kis cisztaszerűségeket? Boti nagyot nőt, és nagyon szép nagyfiú már! Várja már a kistesót? Nálatok van valami a kukaccal?
Nagyon szép kismama vagy
Vicuska,
Nagyon szép Rami és milyen jól áll neki ez a haj! Gratulálok Neked is a kistesóhoz!
Vikkata,
látod, gyorsan telik az idő, nagyon szorítunk! Lőrinc már igazi nagyfiú! Jók a képek! Hogy bírod a fekvést? Lőrinc jó fiú gondolom, nem?
Benszi,
Hogy vagytok? Majd tegyél fel képet Dóriról és Balázsról!
Gratulálok a keresztanyaságodhoz!
Timy,
Nagyon szép a nagylányod!
Nika,
Nagyon sajnálom ami történt! hogy vagy? Ati? Néha azért jelentkezz! Iwiw-en szoktam kukkolni a képeket! Nagyon aranyos Ati
Ne haragudjatok, ha valakit kihagytam!
Rólunk:
Uche a nyáron nagyon sokat fejlődött, rengeteg szót mond magyarul és angolul is, van hogy felváltva ugyanazt. Néha csak nézünk. Nagyon hamar elkezdett beszélni 16 hónapos korától kb. Egy hónapja mondja az anyát is, és azt most már előszeretettel használja
Eszik egyedül, de csak még elég nagy kupival, de nem baj takarítgatok utána.
Visszamegyek dolgozni jövő hét utáni héttől, mert visszavesznek, igaz megszűnt a munkáltatóm, de végül is ugyanarra a munkahelyre megyek vissza, csak más munkáltató alatt. Szerencsém volt. De kb háromszor annyi pénzt kapok, mintha itthon lennék, és így nem hagyhattam ki a lehetőséget. Meg az -az igazság, hogy sokszor érzem, hogy Uche-nek már nem vagyok elég, hiába játszok vele egész nap...meg jó is a közösség szerintem. Jelentkeztünk már bölcsibe januárban, de nem vettek fel, és fellebbeztem, de arra is nemleges választ kaptunk. Megbeszéltük itthon, hogy akkor magán, kerestem itt a közelben, mert még így is jobban jártunk volna...erre a magánban lebeszéltem mindent és utána két napra felhívtak az állami bölcsiből, hogy még mindig visszamennék dolgozni, mert akkor felveszik Uche-t, mondtam hogy igen. Ez volt két hete, és hétfő óta bölcsizünk. Az első három nap eltelt valahogy 9-12 óráig voltunk ott, jól érezte magát, semmi különös nem volt, kicsit majd át kell állnia, mert ő már 11 óra körül szokott aludni, de itt csak 12-kor ebéd után teszik le őket. Nagyon fáradt már addigra. Minden kaját megevett a bölcsibe, szinte csak főzelékeket kapnak, eddig volt spenót, brokkoli, tök, karalábé, finomfőzelék.
Tegnap már ott kellett hagynom reggel a reggeli után, hát hallottam, hogy sírt, mondták, hogy fél 12-re menjek vissza. De csak 13 óra után tudtam elhozni, mert ebédelt nélkülem és el is aludt a dadussal
Mondták, hogy sírt, de le tudták foglalni, meg sokat játszott is.El sem hittem, mert annyira anyás, hogy hihetetlen, hogy ilyen ügyes!
Ma már reggel fél 8-ra vittem, és majd csak egy - fél kettő körül kell mennem érte.
Az első pár napban, püfölte a gyerekeket, eszméletlen irányító típus...már most látszik rajta...azt mondta a dadus, hogy a gyerekeknél is kialakul egy sorrend, szóval ne aggódjak, hát nem aggódtam, csak nem szeretném, ha verekedős maradna...az ok, ha megvédi magát, de ő az erejét fitogtatja.
Kíváncsi leszek ma mit produkált
Lehet szerencsém van vele, hogy ilyen "könnyen" ment eddig, igaz még változhat, de remélem, hogy nem. Szerintem engem jobban megvisel, hogy nincs itt. Sokszor halkan közlekedek a lakásban, és utána felfogom, hogy nincs miért, mert ő nincs itt, na ez elég furcsa:(
Van ott egy kisfiú, egy hete hozták először, ő két napon keresztül a lelkét kisírta és be sem akart reggel menni a bölcsibe, meg csak a dadusnál volt hajlandó lenni, két napig három -négy órán keresztül sírt...az anyukája meg a váróban hallgatta...hát nem lettem volna a helyébe..de mára már ő is jobban kezd lenni. Szóval van, hogy könnyebben vagy nehezebben megy, de olyan nincs sajnos, hogy ne sírjanak nagyon
Pár kép Uche babáról
Nyaralás közben
Reggelizünk:
Így aludt a strandon!
Bocsánat, ha most egyszerre sok voltam, de most volt időm írni
[/b]