Sziasztok,
Angyalka,
Először is örülök, hogy jöttél. Sajna tényleg az utóbbi időben nem nagyon írtunk ide.
Sajnálom az angyalkátokat és remélem mihamarabb kopogtatni fog a gólya újra. Én nem egy lányt olvastam már akinek a ciklus végén vagy nagyon a ciklus elején jött össze a babó. Szóval még bármi lehetséges. Nagyon drukkolok. Tervezel tesztelést mostanság?
Meskete,
Téged is üdvözöllek.
Szerintem itt mindenki megérti a vágyakozásodat még egy baba után.Különben is a 3 az egy páratlan szám.
Boeke,
Nálatok mi a helyzet??Dolgozol most valahol??Hogy álltok négyeskével?
Panny,
Annyira furi, hogy ilyen gyorsan megy az idő. Te is mindjárt 30 hetes leszel.
Honna veszed, hogy most is fiú lesz??Hetedik érzék?
Én azért nagyon szorítok, hogy amikor majd küldöd az sms-t, kislány születéséről szóljon.
Most hogy újra írtatok, elfogott a nosztalgia és végigfutottam a topic-ot újra. Olyan jó volt olvasni azokról az időkről amikor még csak vágyakoztunk a 4. baba után. Sajnálom, hogy páran teljesen eltűntek, róluk semmit nem tudunk.
Rólunk:
Múlt pénteken ágyazás közben hirtelen mozdulattal lehajoltam és megreccsent a derekam. Kb 10 percig fel sem tudtam állni. Napközben valahogy elvoltam, de ülés után nem bírtam kiegyenesedni. Szombat reggel meg lábra sem bírtam állni. Hirtelen összecsuklottam, annyira nem bírt el a gerincem. Szinte az egész napot ágyban töltöttem. Este fele aztán elkezdtem egy kicsit tornáztatni, meg próbáltam kiegyenesedni. Vasárnapra már jobb lett. Most is fáj, de már nem vészes, de nagyon félek minden egyes hajolásnál. Szinte guggolva emelek fel mindent.
Kari ajándékokat mind megvettem, már csak csomagolni kell őket. Még a hugomnak hiányzik egy parfüm, de még tanácstalan vagyok az illattal kapcsolatban. A fűszeres illatot szereti, de annyira drágák, hogy ihajj....
Mostanra mindenki meggyógyult, még Iza nóziját szívom napi 1x.
Hozzátápival kínlódunk. Semmit nem akar elfogadni, köpi jó messzire a kaját, csak a cici ízlik neki. Nem tudom mi lesz így. Most pihentetem a dolgot egy kicsit, aztán 1-2 hét múlva újra próbáljuk. Persze ha én eszek, a falatot kinézi a számból.
Sajna még mindig lusti, hason van inkább el, úgy szépen pörög 360 fokban, megfogja a játékait, mindent a szájába vesz. Már lekúszik a játszószőnyegről. Visznt ha a hátán van, úgy nem csinál semmit.
Bazsival a szokásos kamaszkori bajok megvannak, és nem győzöm mondani neki, hogy egyszer ráülök a szájára a csúnya beszédért. Barbika meg tanulja tőle.
Szépen feljött matekból, az elmúlt pár jegye 4-es 5-ös lett.
Meg akarja írni a felvételit a 6 osztályosba, csak kiváncsiságból, hogy mire képes. Elmenni nem akar, mert nem gimibe akar menni, hanem valami szakközépbe.
Dani hisztis és akaratos mint eddig, de kitűnő, mint mindig, így nem nagyon tudom büntetni.
Barbika pedig egy kis pótanyuka. Állandóan tesz-vesz a húga körül. Segít nekem, hozza a dolgait, összepakol ha rászólok. Egy tünemény. Mostanság meg úgy szólít, hogy anyika.
Majd megzabálom.Még mindig nagyon pösze, de mindent mond. És állandóan emlegeti az ovit.