Új privát üzeneted érkezett!

Hát akkor hajrá kosok :D :D :D Igaz én vizöntö vagyok, de amit nekem ír az is igaz, miszerint külföldi utazás kilátásban,és továbbképzés :lol: :lol:
Mivel szeptemberben lesz Hannoverben egy 1 napos továbbképzés vizsgával. Be akarják itt kint vezetni, hogy szoliba csak olyanok dolgozhatnak, akiknek erröl papírjuk van, kellö felvilágosítást tudsz adni a kuncsaftoknak...stb. No erre megyek én meg a "kedvenc" kolléganöm. Te jó ég 1 egész nap vele :? :?

Nekem holnap jön a fodrászcsajszi házhoz, meg jönnek a magyar barátaink is, soval óriás fodrászkodád lesz itt nálunk :P Ez egy montenegrói csajszi, de nagyon jól vág,mostmár több mint 1 éve ö vágja a hajam és csak 5 euroért :P
Vettem festéket is 10 perces a legújabb fekete kollekcióból a "misztikus barnás fekete" színt. Még szolizni is akarok a héten, ugyhogy teljes regenerálódás mire megyek haza. Már csak 1 hét!!! :P :P :P
Nekem van p.é, elég intenzíven. Szerintem a jobb oldalon érhetett pete,mert tegnap azt hittem kilyukad a jobb oldalam,meg már 5.-e óta iszonyat mennyi átlátszó folyásom van, még ma is! Már TB nélkül nem is merek elmenni itthonról. Ez most annyiar érdekes, mert egyfolytában olyan érzés, mintha bepisiltem volna. Nálam a ciklus 18-19-20-21-22 napjain van a p.ém valamikor. Úgy mint elötte is.

Akkor kedves Kosok, akcióztatok a horoszkóp szerint is?
Csicsy én hallottam már "habdauerrol", ami igaz nem tart olyan sokáig, de nem is roncsolja a hajat annyira. :?

Ma szabadnapom van, ugyhogy takarítás a meló,meg valamit fözni is kéne apjuknak,mert déleöttös ma meg holnap. :roll:
Vendég

Hát Kriszti mi tegnap igen :D Aztán holnap van 10-e :D :D :D Biztos ami biztos, azt is be kell majd lőni :D :D :D De nekem még hátra van p.é...Még ma sincs folyásom... :oops: :?

Csicsy: láttad Móki képet???Én most vettem észre...Mindjárt szülni fog a csaj :shock: nem rég voltak nálunk 12 hetes volt akkor, tudták meg, hogy puncis lesz...Erre mindjárt szülni fog...
csip-csip18

sziasztok lányok,

hát én is előkerültem..

nem sok újság van velünk..tanulgatok készülök a nyelvvizsgámra.
ma voltam terheléses cukron, hát ez valami nagyon rossz volt.. alig bírtam meginni :oops: :)és utána a két óra nem evés, nem ivás... de már túl vagyok rajta, várom az eredményeket.
Mi hévégén voltunk esküvőn. jól el is fáradtam. múlt héten voltunk 4D uh-n, hát, valami tüneményes a kisfiam. teszek fel róla nektek képet, ha nem baj. meg egy linket,ahol még több kép található. :)
a meleget sajnos elég nehezen viseljük, rosszullétek szerencsére már nincsenek.

24. héten tartok, a héten lépek már a 25-be. olyan gyorsan megy az idő..

szóval az igért képek. :)

http://picasaweb.google.com/Picike26/Levente# Kép
Kép
Kép

aktuális poci. :)
Kép

látom, pé előtt vagytok, hajrá.hajrá lányok..
Kriszti én pedig drukkolok akkor Neked a novemberre. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne

Szia Henne :lol: :lol: :lol:

Gratula a 24 héthez :wink:
Szépek vagytok...Megyek is megnézzem a töbi képket :D
csip-csip18

Heni: de jó h jelentkeztél és köszönjük a képeket, nagyon édes és némelyiken mennyire jól látszik. szép pocid van.
húgomék Leventéje meg már 1 hónapos, már sokat nézelődik, figyelget, nagyon sokat változott.

Csip: nagyon biztos vagy magadban, ami nagyon jó. akkor le ne maradjatok tényleg pé-ről, figyelgesd magadat.
mi sajna csak szombaton tudtunk együtt lenni mert itt vannak nővérem lányai, nálunk alszanak, persze csak velem akarnak, azért kár. tök jó h ennyire tudod h melyik nap sikerült múltkor.
Igen láttam Mókiék képeit, tényleg h megy az idő, nemrég mondta h babájuk lesz, erre tényleg mindjárt szül, asszem október közepe, nagyon hamar itt lesz!

Kriszti: nekem most megint a bal oldalon fájt, főleg péntek, szomb, és vasárnap. most néha pici szurka, de ez már semmi ahhoz képest. folyásom már nincs, vagyis szárazabb, picit krémes, de szinte alig. viszont picit feszül most a mellem.
akkor szépítkezzetek, tényleg nem drága a csaj, főleg h még házhoz is megy.
Te is mész továbbképzésre, tök jó. én is gondolkozom nyelvtanfolyamon.
mikor indulsz pontosan haza????

Kép
csicsiy

Henne nagyon jók a képek! :wink: :wink: Szép a pocid is!!
Milyen csodákra nem képes a mai modern technika!! :P :P Annyira kivehetök az arcvonások, hihetetlen! :P
Amúgy már akartam kérdezni töled is, hogy milyen vitamint szedsz, vagy szedtél? :roll:

Csicsy pontosan 16-an este 8kor indul a repcsim :P :P :P
A továbbképzést viszont nem én találtam ki, a fönököm fizetett be, van már könyvem is...jó, hogy a felét sem értem :D :D De tök jó dolog ez, persze nem a szoliból szeretnék majd nyugdíjba menni :P :P Ez most átmeneti megoldás, míg megtudjuk, hogy a páromat átveszi direkt a cég vagy sem,mert ha átveszi, akkor költözünk egy másik városba innen olyan 25 km-re, de sokkal szebb, meg nagyobb. Itt csak nyugdíjasok vannak, elszomorító :P :P :roll: :roll: Szóval legalább lesz egy oklevelem és az önéletrajzban jól fog mutatni :wink:

Csicsy szerintem ahogy leírtad lehet pont elkaptátok a pét!!Föleg ha már folyás sincs, akkor most vagy a p.é utánnai "száraz napokon" :wink: :D

èpp most gondoltam vissza, hogy úristen Henne már a 25. hétben van, hihetetlen!!! Mikkorra is vagy Henne pontosan kiírvan szülni? :roll:
Aztán jön Tyuntyi is valamikor januárban ....Remélem jól vannak!! :P :P Ti tudtok róla valamit?
Pinkiné jön utánna!! Majd gyere a dokis eredménnyel, aszem a héten van idöpont, ah jól emlékszem :roll:

Aztán szép sorban mi is csajok!!!Még ebben az évben, meglássátok :wink: :wink: :P :P :P
Vendég

köszi lányok. :) alakulunk. :)

Kriszti: jól fog neked jönni az az oklevél, meglátod! ;)
én terhesség előtt szedtem sima vitamint (Supradynt) + folsavat.. na meg ittam teákat, de pont abban a hónapban jött össze nekünk, amikor semmilyen teát sem fogyasztottam.. :) szóval a teákról ennyit. :)

Amikor terhes lettem pedig femibiont szedtem, azóta is azt szedem. a dokim nem állított még le róla, mondván ez végig fontos. már sokan igy 20. hét után nem szednek vitaminokat, vagy nem minden nap..

most már nehezebben alszom éjszaka a pocim miatt, és sajnos elkezdett fájni a derekam is.. így ülni nem sokáig bírok, ami azért rossz, mert most készülök a nyelvvizsgámra, és hát elég sokat ülök..:D

Kép
henne

persze, hogy követtek minket csajok ;)

egyébként nov 25-re vagyok kiírva, de ez még változik majd nálam. elviekben nov 13- és nov 25 között bármikor jöhet. :)

Kép
henne

Csicsy: Csak pozítiv vagyok :D :D :D Nem pesszimista az nem lehet :wink: Akkor Krisztinek igaza vn, száraz napokon vagy...
Október 20 körül, mindjárt itt van... :shock:
Kezd fájdogálni a hasam :wink: Bal oldalt....
csip-csip18

November 13 a tesom születet...
Skorpió... :shock: :shock: :shock:

Kisfiú vagy kislány lesz???Név?????
csip-csip18

Levente lesz ugye????
Szép név!

Csip: akkor neked most kezdődik!!!!!!!! mindent bele, szerintem 1-2 nap és aktuális lesz a dolog!
hát most már nemtom, mert nemrég voltam wc-n és megint volt krémes valami, mindegy! ja és megint jobban érzem bal oldalon, pedig tegnap már nem is fájt!

Olyan régen voltak a többiek: Tyuntyi, Pinkiné, bár néha benéz hozzánk, és Andi is nagyon régen volt!!

Kép
csicsiy

Csicsy: szerintem is most kezdődik :wink: eléggé érzzem a szurkákat...amúgy 1 hétig is eltarthat a folyás no mega szurkálás is!!Azt olvastma :) Andi amgy törölte magát és más használónévvel van fent és a 2010 topicban ír láttam, de nem tom mért nem jönn....Vajon Gaboooval is mi lehet?!?!??!
csip-csip18

Tényleg, Gabooooo!!! Ő sem volt! Kár!!!!

na megyünk boltba, holnap meg a csajokkal elmegyünk a maciparkba, itt van nem messze tőlünk.
holnap vannak még, este visszük haza őket!

legyetek jók!!!! szép délutánt!
:lol:

Kép
csicsiy

csip: kisfiunk lesz, már 100%, és Levente, ha minden igaz. :)
holnap hazautazom a szüleimhez egy hétre. tanulni ott is tudok.. ráadásul a férjem a héten 3szor ügyel, meg megy szigetre is egy este, így elég sokat lennék itthon egyedül..így inkább annál tették le a voksot, h kicsit hazautazom a szüleimhez. :) anyukám már be van zsongva. :)

Kép
henne

Sziasztok..

Hát a tegnap képzésen voltak kiborulásaim, ha nem sikerült úgy akkor kibukok...Vagy nem tetszik, de hát elsőre nem sikeülhet ugy hogy szertné az ember, gyakorolni kell...
A másik, hogy tanár kurva aranyos volt 7 en voltunk és mindenkivel is foglalkozot, csak akkor eset le az állam mikor mentem fizetni és közli, hogy nála teljess áras a továbképzés...Akkkor seggre ültem, ki is buktam mondtam is neki, jó, csak nem ezt mondták nekem...le is menetem a recepcióra s jól lebasztam azért őket, csak kérték a bocsánatot Én meg kiabáltam majdnem...Másnál van kedvezmény nála nem...hát mondom akkor jól lenne ha vagy mindenkinél lenne vagy sehol, mert honnan tudjam, hogy ha legközelebb megyek, akkor most mennyit fogok fizetni, mert a recepciósok Mikor felhívom, hogy van e hely vagy képzés még akkor mondd egy árat, mikor meg ott vagyk a képzésenn többet fizetek...Kurva jó ez mit ne mondjak...de most megyek akkor az lesz, hogy egyből megkérdezzem a tanárt mielött elkezdődne az óra...
Ennyike...

Tegnap meg 10-e volt
Hát nem tom, de folysomból nézzve nem tom, mikor lesz p.é...Mert szurkálni szurkál a hasam..Jó kérdés ez még...
csip-csip18

Csip ne rágd magad rajta, de azért tényleg elég bunkóság volt a részükröl, hogy nem adtak megfelelö felvilágosítást.
Hát hallod ugyanez történt majdnem velem is, csak a fogorvosnál...Megkaptam a számlát miuan betömte a fogam, 66 euró??? :shock: :shock: :shock: Majd seggre estem,mert ez csak egy fog volt! Mire kiderült, hogy elszámolta a doki, így csak 46 euróba került :D :D No ettöl is kész vagyok,mert már ott tartunk, hogy a 4 tömésem 200 euro körül van...Meg akartakcsinálni professzionális tisztítást 80 euroért :shock: :shock: :shock: :shock: Mondom, köszike, ezt most kihagynám, én sem szarom a pénzt! :? :? Mire mondta a doki, hogy igazából akkor nem is kéne,mert szépek a fogaim, csak eltávolítja fogkövet. Még van egy idöpontom, pont 16-an az utolsó, aztán meg kell beszélnem vele a két alsó bölcseségfogamat. AZ a gáz, hogy már letettem az altataásról, csak vegye már ki, legyek már túl rajta. De állítólag helyi érzeéstelítéssel egyszerre csak egyik oldalon veszik ki... :? :?No azt meg már hogy a fenébe, hogy várjak még egy idöpontra...No ettöl totál kész vagyok most már...Egyik az, hogy ku..va sok pénz már a fogam...az altatásos módzsre szintén enm olcsó, de itt van az, hogy két mütét??? AZ idö is ugyebár,mert nem jöhetek ennyiszer táppénzre sem,mert minimum 1 hétig nem tudok amütét után melózni...(nemhogy még beszélni?? :? :D ) SZóval kész vagyok....Akkor a szolis vizsga is a nyakamon, bördoki és a vénás doki idöpontom is szeptemerben van...Ki tudja mit kell még rajtam csinálni és ettöl mostmár kezdek kikészülni..Mint egy idös asszony, komolyan, annyit mászkálok dokikhoz..Kész :? :? :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:

JA, meg 15 fok van, aztán még elvileg nyár van.. :? A szoli meg tele. 10. napja megyek zsinórban melózni,mert ettöl is kivagyok, pedig nagyon kell a pénz, csak ez tart "lábon" ott,meg a 16.-a, hogy megyek haza :P :P

Bocsika már, egy kicsit énis kipanaszkodtam magam nektek :D
Vendég

Jól tetted Kriszti....
hát nálunk semm ocsó egy tömés Én 16.000 fiizettem két fog közötti tömésért :shock: Jó kis árak vannak ott is...De Ezerszer jobbak az orvosok is no meg a műszereikról nem beszélve...ne tud meg itt mien van!!!Én is voltam anno kint Németben fogorvosnál, inkább vissza mennk, komolyan, sokkall tísztább meg szebb jóbbb eszközök is meg stb így tovább!!!
Panaszold csak ki magad!!Ma is meg hétfőn is Én nekem is telev van volt a farkam :D ittaz emberekkel, mintaz örültek úgy rohannak a szoliba....Hullafáradt vagyok...Azt hittem rövid estém lesz tegnap erre már azt hittem soha nem lesz vége(tegnap esti lepigyürés) :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Sziasztok!

Megjöttem, voltunk otthon most két napot, jó volt medencéztünk, sütögettünk, ettünk, ittunk.

Csip: hát nem semmi, azért marha jó h mire odaérsz, többet kell fizetni. ez eléggé bosszantó, én is kiakadtam volna.
na hogy állsz pé-vel? tünetek?

Kriszti: azért lehet h inkább most lennék 15 fokban, mostanában elegem van a melegből. régebben jobban szerettem, már annyira nem. nekem is kellene menni fogászatra. :(

látom azért sok mindenről nem maradtam le!

Kép
csicsiy

Sziasztok...

Itten Én is....

Csicsy: ez ma a 35 napom...elvileg most kellene p.é lennie, ha 52 nappal számolom a ciklusom...A szurkák megvannak, de a folyásom nem annak túnik, alig van és nem is olyan állagú... :cry: Szóval nem tudom :cry:

Kriszti:miujság????
csip-csip18

Akkor még biztosan nem nőtt meg akkorára, amekkora kell.
ne izgulj, mert vannak szurkák, akkor a szervezet már dolgozik rajta.
lehet h egy kicsit késni fog pé-d!

nekem is fura, mert minden nap érzek még szurkákat a bal oldalon, persze nem sűrűn, de minden nap érzem. fura, mert elméletileg már ugye kb. egy hete h volt pé-m. folyás meg már vagy 4-5 napja nincs.
dehát tudjátok szinte minden hónapban más tüneteink vannak.

Keresztfiacskám már 5 hetes, nagyon édes, már nézelődik nagyon és anyukájára már néha rámosolyog.

Kép
csicsiy

De most számolom Csip, ha 52 nappal számolsz és kb. a luteális fázik általában mindenkinek 14 nap, akkor 38 napig ha lesz pé-d, akkor még jó vagy. ne izgulj, lesz a napokban. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csicsiy

Csicsy:remélem :D :D :D :D Lehet kedzeni rágyúrni :D :D :D
Bizti édes Lele baba :D
csip-csip18

Jó reggelt mindenkinek!

Öszintén szólva csajok, ami a pét illeti, ebben a hónapban nagyon intenzíven éreztem, de elég sokáig.A folyás is megvolt rendesen,már sokszor azt hittem a melóhelyen, hogy megjött :shock: Szóval ez jó,mert így kb az a 4 napot ha sierül majd elkapni a jövöben, akkor sikerülni fog, remélem. A múlt hónapban is volt pém,mert a tüszöt még a doki látta anno, de az nem volt ilyen intenzív mint a mostani. Mondtam is apának, hogyha most október, vagy november lenne... :roll: :roll: :roll: :P :P :D

De Csip én komolyan em értem iért ilyen hosszú a ciklusod. Én úgy tudom, hogy a 40, vagy már a 35 napnál hosszabb ciklus esetében is valami nincs rendben. Erre mindig Czeizel Endre jut eszembe, aki a videoklinika.hu-n egy csmószor elmondja (kuksizzatok rá, nagyon jó), hogy egy vetélés esetében is sajnálja, hogy a "kollégai" nem vizsgálják ki a nöt, kitéve annak, hogy esetlegesen megismétlödjön a dolog.
http://videoklinika.hu/video/dr._czeize ... t_sejtbank
Nem tudom sikerült-e beszúrnom. Tegnap este sokáig nézegettem ezt az oldalt és mostmár nagyon okos lettem :P :P :D :D Csak még a magzatvédö vitamint nem tudom melyiket szedjem majd, mert fogok szeptembertöl az tuti!! :D :D

Henne te mennyiért veszed a Femibiont?

Pinkiné mi volt a dokinál? :roll: :lol:
Vendég

íkriszti: Én is sokat hallotam, meg olvastam, hogy egy ciklus normális esetlben 35 napnál több nem leheet...De vannak kivételek, hát Én közéjük tartozzom, vannak késői p.é emberek...Vannak aki mikor menziznek akkor van p.é...Nem mindenki egyforma...
Meg nem hinné, hogy probléma lenne, hisz egyszer sikerült és akkor is bizti nagyon későn volt p.é a 36 nap körül...szóval szerintem vannak kivételes emberek és Én úgy láttszik közéjük tartozzom...
Hogy mrt ilyen hosszú???nem tom jó kérdés, de inkább legyeen hosszú, minthogy egyik hónapban 28 napra máskor meg 45 napra jönn meg....Akkor jobban tetszik az 52 napos ciklus...Nem tudom ilyen a szervezetem...Fogalmam nincs...
Én is gonddolkodnék a dolgokon, meg fontolgatnám, hogy tuti nincs rendben valami, de hát össze jött egyszer már
:wink: Az is lehet, hogy még gyógyszer miatt, lhet nekem több hónapra van szükségem ií lerövidül, de nem hinném, hogy lefog rövidülni, mert most már beállt, ÉN úgy gondolom...Hát majd kiderül most mikor nem jönn meg :D
csip-csip18

Sziasztok.....

Gyors kukk,láttom nem volt senki :(

Helyzet Nálam: nagyon szur esténként hasam :D egyoldalt :D folyás nőt :D sőt,tegnap a wc papíron nem alap szintű nyúlós nyálka volt,és még csatlakozott, hogy egy kicsi véres-barnás maszat...bocsánat...
Szóval élvezzük egymás társaságát a pával :D holnap jövök, gyertek majd :D
csip-csip18

Akkor mindent bele csajszi :D :D
Én holnap megyek haza!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
Alig várom már!
Majd jelentkezem otthonról is!

Puszi Mindenkinek! :P
Vendég

Kriszti: jó utat, szuper napokat kívánok neked, vigyázz magadra.
és írj majd!

Csip: igen, mindent bele akkor most, látod írtam, pár nap és pé-d lesz, így is van. szóval megy a drukk. tudod, mint a nyulak.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csicsiy

Hello..

Hát képzeljétek megjött vasárnap este :shock: :shock: :shock:
Hát meglepett minket :D De sebaj, sokkal elöbb jött mint vártuk...Így is jó :D Nem jött be a Horoszkópos dolog semm:D Sebaj, de élvezztük egymást nem alapszinten apával :D :D :D
csip-csip18

Morning...Itthon fekszem az ágyban a kutyával fáj a fejem...Szerencse, hogy du-ra van vendégem....tegnap egésznap nem voltak szoliban jó is volt mert nem voltam valami jól, görcsölgettem, így egésznap volt időm bibelődni a körmömmel, hogy az utazásra szép legyen :D

Eza buzi iwiw felidegesít, komolyan mondom megint 3 ismerősöm terhes!!!! Három ismerős kihangsulyózom, ja és egy másik aki meg osztálytársam volt, róla nem is tudtuk...Az meg most szült... :shock:
Hát most esküszöm a faszom tele lett!!!!!
csip-csip18

Csip: megjött??? nem semmi! de most vasárnap hanyadik napon voltál? tényleg nem baj, és hátha rövidül a ciklusod!
de megjött rendesen???

Ne izgulj, az én környezetemben is "mindenki" terhes!! de mi is sorra kerülünk, nyugi! nálunk a munkahelyen vagy 4-en akarnak babát! és még senkinek semmi, és már vagy 1 éve, valaki már több h próbálkozik. van akinek már a lombik, van akinek az inszem sem sikerült.
nektek egyszer már sikerült és ez nagyon jó jel, tényleg!
és újra sikerülni fog nemsokára!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

a ciklus.hu 22-re írja nekem mensit, de az én számításaim szerint inkább 24-e. hasam picit fájogat, cickóm picit feszül, de ennél jobban szokott fájni.
kár, h pé-kor csak egyszer tudtunk együtt lenni, mert utána tesóm gyerekei itt voltak.

ja, létszámleépítés volt nálunk és képzeld elküldték a közös ismerősünket, annyira sajnálom, nagyon szerettem Őt!!

tegnap is voltam Lele-babánál, olyan édes! éjjel általában már csak egyszer kel fel, úgyhogy tesóm picit már tud aludni.

na majd írjatok!

Kép
csicsiy

Mikor is utaztok és hova??? most nem emlékszem!!!

Kriszit is elrepült már, de még nem írt!

Kép
csicsiy

Sziasztok....

Csicsy: Kriszti itthon van Pesten :D Jó lenne, ha jelentkezzne, szívessen össze futhatnánák 3 man...Jó lenne nem???
Úgy megjött, hogy csak na...Főleg Vasárnap este és Hétfőn....
37 nap, képzeld!!!Dobok egy görbét :D
De szerintem nekem nem volt érett tüszőm...
Vagy Te mit gondolsz???

Itt a görbém :D

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 89600_.png
csip-csip18

Sziasztok!

Igen itthon vagyok, angyon állat,mert itt legalább nyáar van még :D
Amúgy Szegeden vagyok már, csak 2 éjszakát voltam apuéknál a 10.kerületben valahol a Hungária körútról nyilo utcában :shock:
De jövök még haza és egyszer ugyis tényleg összehozhatnánk egy talit,lehet jövöre már a gyerkőcökkel :P :P
Van program dögivel,de nagyon jó :D Apjuk jiányuik, de túléljük valahogy. Itthon megyek el fogdokihoz,mert a kinti dokim lehúzta rendesen a bőrt rólunk anyagilag, ugyhogy maradt a volt exem faterja, aki elvállalt legalább :P

Csip meglepő a mensi, de akkor most hanyadik napon is jött meg végül??Az ismerősök miatt ne izgulj, tudom szar érzées, mondjon akárki akármit. A repcsin én is pigyorogtam egy picit, hizsen egyedül jöttem,pedig anno ketten voltunk és ugy volt terhesen is jövök. Szóval ott a felhök között ezek jutottak eszembe,meg hogy az én kis babóm vár valahol... :roll: :cry: Na jó, legyünk máar pozitivak.

Ja most látom 37.nap jött meg, akkor most hogy lehetett a péd?
Vendég

uhhh Csip, ti aztán du...tatok mint a nyulak tényleg :shock: :shock: mennyi 18as... :lol: :lol: :D :D :D :D
Vendég

Kriszti: Szerintem nem volt p.é...arra tok csak gondolni :D
Háááááát volt egy kettő 18 as :oops: :lol:
csip-csip18

Csicsy: ja ja ja beszéltünk is már Mókival mesélte, hát sajnálom... :(
És lesz még további leépítés???Gondlom most azért nem nagyon vagy nyugodt...Meglepő és váratlan volt...

Na csajok Én elmentem nyaralni : dLegközelebb Hétfőn leszek...Legyetek jók :D És legyen mit olvasnom :wink:
csip-csip18

Csip: igen, állítólag lesz még leépítés!

hát, én nem is tudom, tényleg. fura, lehet h többször nekiugrott a szervezeted a peteérésnek, ez látszik h volt folyásod, de lehet h tényleg nem sikerült megérnie? ha volt, nem is tudnám megmondani h mikor! de kellett h legyen szerintem.
de nem baj, jó lenne ha most már kb. így jönne meg neked!
hát igen, ezek a 18-asok, nem semmi. tök jó!!!!!!!!!!
Akkor jó pihit és kikapcsolódást nektek! érezzétek jól egymást!

Kriszti: akkor jó pihizést, jó szórakozást és használj ki minden itt töltött időt!
így van, majd találkozhatnánk....
:lol: :lol: :lol:
szegény, elhiszem h rosszak voltak h jöttek az emlékek, de így van, már valahol úton van a babótok! :P

majd gyertek, jó pihit mindenkinek.

Kép
csicsiy

most megnéztem újra a görbét, szerintem 29, 30-a körül lehetett pé-d és lehet h a luteális fázisod 16 napos.
:?: :?: :?: :?:

Kép
csicsiy

Látom nem jött senki... :cry: :cry:

Jól telt a két nap, nekem csak kettő volt, mert ma már megyek melózni.
Voltunk sokat kirándulni, kisvasútoztunk, sokat sétáltunk, túráztunk.
Mára nem várom, de tegnap tökre fájt már a hasam... :cry: :cry:

Kép
csicsiy

Sziasztok....

Hát megjöttünk a Balcsiról Nagyon jó időnk volt szarrá égtünk a napon :D
Nehezzen indult, mert a kocsit beszart csütörtök du...Hűtővíz ventilátor csere, szerencsére kész lett...Reggel elindultunk és 3 óra alatt értünk le...Majd felrobbantam...Aztán pihi és mentünk, mert Bogláron BB fesztivál volt :D Pénteken kettecskén voltunk :D nem is ittunk csak nyugdíjas modján sétáltunk beszélgettünk :D Aztán Szombat egész végig a fönökömékel voltunk, beszartunk olyen jó volt, röpiztünk ettünk együtt aztán este berugtunk, de úgy, hogy majd össze hánytam magam, mert persze felültünk mind a 4-en olyanra mint a brac danc(nem tom, hogy írják )csak durvábbra(na az úgy kicsinált, hogy kimaradtam 4-5 kör borozásból)...Rövidetittunk aztán fehér és vörös bor mindent...Tüzijátékot nézztünk és fél 2 körül már haza sétáltunk, mert a fönökömasszony menni nem bírt az utcán(Én táncolni akartam még), állandóan a kerítésnek ment...És a nagy poén...Biciklivel jöttek hozzánk :D ott lerakták, mert 300 m laktak tőlünk....Nem sikerült elindulniuk mert eldöltek a biciklivel együtt mindig mind a ketten,, akkorát nevettem, hogy hajszál hijján bepisiltem, folytak a könnyeim aztán sikerült elindulniuk, ahogy nem tekertek eldöltek a birgán :D Moka hegyek voltak...
Vasárnap átmentünk még hozzájuk medencézzni, ők aztán láttuk, hogy tele vannak kék-zöld foltkkal és hámlásokkal, a betontól, ahogy elestek...Nem semmi...Aztán elindultunk haza, mert Én nekem kegyetlenül ki volt a gyomrom, talán még most is...
De egyszóval baromi jó volt :D :D :D
csip-csip18

Csicsy: 29-30 ciklus napra gondoltál?Vagy 29-30-ára????
De akkor is együtt voltunk, ne sebaj...Most már...

Miujság Nálad????
csip-csip18

Ma reggelre megjött! :cry: :cry:

Kép
csicsiy

Sziasztok....

Csicsy: :cry: :cry: :cry: Nincsen neked görbéd???Pontosan jött meg???Sajnálom...

Kriszti:Mikor jössz haz???Neked megjött már????

Jaj tegnapi napom, Nem tudtam aludni, mert az udvarban a csövesz részeg volt és állandóan vagy köhögöt vagy hányt vagy tüsszentet vagy nem tudom...nem volt valami fényes, az első vendég akit már másodszor írtam be, baszott eljönni és valahogy érezztem is...Persze aztán a következő vendégem aki hajós...Ő meg elkésett és közölte, hogy akkor csak a lábát csináljam meg...Na jó...Van más varim???Megcsináltam csk a lápáb a köv vendégre ügye ezáltal, hogy csak lábaztam 1.5 órát vártam...Aki késet 30 percet...na megcsináltam a kezén a töltést...Erre mikor már olajoznám be a körömágyt nem tetszik neki...Mondja akkor...Idáig mindig fehér végüt csináltam és most rózsaszínt kért, de kérdeztem mikor kiválasztotta a színt melyik jó, bizti jó-e...Na akkor lakozam át, pirosra, nem fette be persze, akkor mondom végig raköm kövel mikor mind a 10 ujjával végaztam ez semm lett jó...Na berágtam és leszedtem és előlröl megcsináltam és végül egyszínű pirosra csináltam...Magyarán plusz 1.5 órát csináltam még jó, hogy nem jöttek utána...Aztán még a lábát is megcsinálta...Szóval tegnap itt volt 8 tól 4 ig, és volt 3 vendégem....az kemény azért csomó szabad időm volt...máskor ez nekem 4 vagy max.5 óra lenne...Na aztán haza mentem és apinak csináltam paradicsomos kápit fasírttal
Szóval szép kis nap volt, és mekkora teli hold volt...
Láttátok????
csip-csip18

Csip: nem, két nappal később jött és megint sok van, hát nemtom...
mindegy, ez van.. nem is baj, engem is elküldtek.
nem, én nem vezetek görbét, nem is tervezem.

láttam, tényleg marha nagy a hold, bevilágított a hálónkba.

Kép
csicsiy

Halihó......

Csicsy: micsoda???Elküldtek a munkahelyedről???Ohhh ne már komolyan????Nagyon sajnálom... :( :( :( Basszus, mien egy világot élünk....
Amúgy vissza térve, lehet lh-tesztet kellene csinálnod, vagy hőt mérni, hogy tudd mikor van p.éd....Nem karsz még mindig???
Amúgy láttam a képeidet iwiw-en :D

Nálunk amúgy semmi kül...Nekem ügye most volt meg talán 15-én, nemtom most, és tegnap rendessen észre vettem, hogy majd beszarok úgy szúr a hasam...elmentem wcre...na és akkor mit láttok, bocsánat :oops: egy akkor nyálkám volt, hogy nem alap szinten nem fért el a nuncimon :lol: :oops: leszedtem, mondom atya ég, ekkorát nem láttam még...wc papíron is lehetet érezzni....na este volt is akció :D csak hát korán lenne nekem most p..é????nem tudom....

Kriszti:Mikor jössz már mesélj mi volt :D várunk Csillával :D
csip-csip18

Sziasztok lányok,

Nem jottem, de nem azert mert elfelejtettelek benneteket, csak annyi a programom, hogy hihetetlen es azon vettem eszre magam, hogy hetfon mar megyek vissza :shock:
Amugy a mensim 22.-e helyett 26-an jott meg,de most is alig van, hal istennek, mint multkor.

Most megyek, mert barinommel talalkozom, de ha mar otthon leszek, akkor jovok elmenybeszamoloval!
Addigis Puszi nektek!
Majd vissza is olvasok :P
Vendég

Sziasztok....

Kriszti: Már nagyon hiányoltunk Csillával....
Várunk jó hoszúú élménybeszámolóval :) Láttom bor is fogyot egy kevés :wink: :lol: helyes :wink:

Csicsy: Miujság feléd???Munka terén???Menzinek már vége???

Én jól vagyok ma, de tegnap...Huuu tiszta hisztis picsa voltam... :oops: Fájt a fejem, minden bajom volt, nem tom, mitől, hol ez nem volt jó, hol az, hol ebbe hol abba kötöttem bele... :roll: de az uram jól kezelte :D nem vehettem be fájdalom csillapítot, mert lehet már nem egyedül vagyok mondja :D olyan édes volt...csak vitamint szigorúan figyel... :wink: Hát kiváncsi vagyok most mikor jönn majd meg :D

Gyertek!!!!
csip-csip18

sziasztok,

én is jelentkezem lassan..

két hétig majdnem otthon voltam a szüleimnél, pihentem ilyenek. aztán meg a nyelvvizsgára tanultam, nem fórumoztam. :oops:
tegnap túl estem a szóbelin is.. hát inkább nem kommentálnám, szerintem nem lesz meg.. na de már nem is érdekel..
túlságosan feszült voltam az elmúlt hetekben, a sok tanulás miatt..

de most egy ideig csak a babámra koncentrálok..:)
mi jól vagyunk, előre hozták a szülési időpontomat, nov 19 lesz.
és már az is biztos, hogy császár lesz..

2 hete szenvedek derék-farokcsont fájdalommal, hát nem kívánom senkinek.. :oops: azt mondták, a hirtelen megnőtt pocakom miatt van, és a gerincemnek hozzá kell szoknia... most már valamivel jobb... éjszaka már elég nehezen alszom, sokat fenn vagyok :oops:

de ezek a tünetek már teljesen normálisak. :) már nincs 3 hónapom sem a szülésig.

sajnálom a mensziket, látom, megjött..

mi még csak most fogunk elkezdeni vásárolni a babának, szobát kifesteni, stb.. idáig nem is volt nagyon rá időnk, ill. nem is nagyon akartuk még. :oops:

most már remélem, több időm lesz jönni. :)

csütörtökön megint orvos, kíváncsi vagyok mit fog mondani :)

Kép
henne

Sziasztok!

Olvasó üzemmódban vagyok ám én is, de olyan sokat vagyok rosszul (konkrétan egész nap émelygek), hogy otthon már nem nagyon ülök gép előtt. Ugyanis monitort bámulva erősödik a hányinger.

Krisz, láttam iwiwen a fotókat, nagyon látszott, hogy jó volt itthon. :wink: Az iker babák pedig csuda édesek. :lol:

Henne, jól haladtok már Ti is. Mindjárt 30. hét. A keresztcsont fájdalmat ismerem, Petivel nekem is volt. Néha alig bírtam járni. :roll: :roll:

Csip, a hisztisség sokunkkal előfordul, valószínűleg az időjárás is közrejátszik. :wink: Párod nagyon édes, hogy ennyire vigyáz rád.

Csicsy, legalább végkielégítés jár? Vagy 30 napos felmondási időd van? A mensit sajnálom. :roll:

Az én párom most nagyon sokat van a gyerekkel, mivel otthon sokszor az ágyat nyomom a rosszullétektől. Pedig napi 4x1 B6 vitamint eszem. :roll: Bele sem gondolok, mi lenne nélküle. :roll:

Jövőhét kedden 12. heti genetikai uh. Remélem, minden rendben lesz.
Nem tudom meséltem-e, de a 8. héten kórházban voltunk 3 napot, mert 1 nap alatt annyit hánytam, hogy kiszáradtam. Azóta hányás szerencsére nem volt, csak az émelygés maradt meg.

Peti nagyon édesen mondogatja, hogy Anya hasában baba nő, csak épp azt nehezményezi, hogy nem tudom Őt felvenni, mikor szeretné. Nekem is hiányzik ám, de amíg Tesó ilyen pici, addig nem merem emelgetni. A bölcsit nagyon élvezi, bár mostanában elkezdte törni a játékokat. :shock: Tegnap mesélte a dadus néni. Pedig ilyeneket előtte, meg otthon sem csinál soha. Mondjuk, nem is engedjük neki. :?

Na, lassan indulok haza. Jó kis esőben a vonathoz. :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok...

Pinkiné: de jó, hogy jöttél :D nem sokára már túl leszel ezen a hnyos émelygős korszakon...meddig melozol????

Henne: Te si, jó, hogy jöttél...Huuu akkor nemvalami jó ez már, hogy hamar nőt meg a pocid...nem tudom mi segítene rajta...De már mindjárt szülsz jézus.....

Többiek???

Nálunk semmi kül, tegnap kihúzta a párom a gyúfát a sebbemből...
Néha vannak beszólásai meg dolgai mikor kártyázzunk Anyósékkal, hogy kiborulok, hogy mért is csinálja ezt vagy azt, bezzeg ha Én csinálnám....Na és akkor megmondtam neki, finom, hogy most mért meg stb...és akkor vannak beszólási erre, amiért Én falra tudok mászni...Pl. mitől hánysz epét...na, hogy ezt kitől tanultam nem tudom, de feltudnám rugni egyből...És persze elborult az agyam és mondtam, neki mindent, hogy már 1000 szer mondtam, hogy szokjon le eről a fasz beszolásáról...És erre mégegyszer viccessen nevetve mondta, na nem kellett több nekem semm, hozzá semm szóltam...Este haza jövet probált velem beszélni Én meg halgattam, erre megböki a fejem, na kész úgy elkeztem ordítani mint a sakál, hogy mi a faszt gondol...Na erre a válasz, hogy Hülye vagyok...Huuu na megvolt az i a pont ezzel... nem aludtam semmit, és egy kurva szót semm szóltam hozzá még ma semm és nem is fogok!!!!!
Na ezek vannak, szóval most a bögyömben van, de nagyon....
csip-csip18

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?