Új privát üzeneted érkezett!

Leo, hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
Van valakinek olyan ismerőse, aki aloe vera-s termékek forgalmazásával foglalkozik?
Vendég

Bella, nekem több is, mit szeretnél? Írj privit és írok tapasztalatot is, vagy gyere most msn-re!

babaimádó
Kép
babaimado

Csajszik, koszi a teas ajanlatokat.
A kov. mensimtol kiprobalom :D

Augusztusba & Szeptemberben szunetelunk, de utana ujra tabla fel! es indul a mandula!

Mindenkinek szep napot :D
ica79

Sziasztok!

Ica: én nem tudom nekem mi használt, de egész télen cickafark ülőfürdőben fürödtem és tavasz elején már + is volt a tesztem, lehet, hogy csak spontán véletlen, de lehet, hogy nem.

Bella: nagyon drukkolok, mikor lesz már kezdés??????

Kata drága, köszi, jól vagyunk.

Ki fog most akciózni?
Vendég

Baba: Nagyon a finisben vagytok már :wink:
Drukk, hogy minden nagyon könnyen menjen, ha elérkezik a nagy nap!

Sannah: a cickafark ülőfürdőt milyen célból alkalmaztad?

Én 3 hónapja iszom a málnalevél + palástfű kombit, de eddig sajna semmi pozitív változás...
roni34

Sziasztok,

Szeretném eladni a tavalyi lombikból megmaradt 65 db Progeszteron injekciómat. Lejárat : 2013.január.

ezen kívül szívesen átadok 1,5 doboz Duphastont, illetve ha valakit érdekel van 3 dobozra érvényes receptem.

Akit érdekel, privit küldjön legyen szíves.

Üdv,
Niki
mniki

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy régóta nem voltam, de nem történt velünk semmi.Nem akartunk mostanában kezdeni, mert nem voltam felkészülve egy újabb hormonkezelésre!
Aztán nem akart ideérni piri, még ezen sem csodálkoztam, ez a rohadt pco már máskor is bekavart.És csak vártam, és vártam!
Múlthét hétfőn csináltam egy tesztet, és képzeljétek el, pozitív lett!Nem akartam hinni a szememnek, hiszen azt mondták, csak lombikkal lehet babánk!
Hétfőn voltam uhun, van egy 10mm-es csodálatos kis petezsákocskánk, a lehető legjobb helyen!Pénteken kell mennünk szívhang-kukuccsra!
Szóval még mindig hitetlenkedünk, de nagyon boldogok is vagyunk!

Puszi mindenkinek! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Melinda, ez a nap híre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyenlőre halk gratu, és várom a szívhangról szóló "dübörgésedet"!!!!
A csodákban pedig hinni kell! :wink:
Minél inkább nem gondolsz rá, annál hamarabb jön!
:D puszillak
nani72

Melinda, ez SZUPEEEEEEEEEEEEER! :P Drukk péntekre, h meghalld az élet egyik legcsodálatosabb hangját (babócátok szvhangja)!
Örülök, megkönnyeztem ezt a nagyszerű hírt!

Mniki, mi van veletek? Hogy döntöttetek (babaprojekt)?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Jó reggelt!

Mekinda: halk gratu, minden rendben lesz, nyugi és ugye milyen jó érzés hitetlenkedni, mi is így jártunk, és igen egyetértek Nanival a csodákban hinni kell!!!!!!!!!!!! Pénteken pedig sírni is fogsz a boldogságtól, amikor meghallod azt a gyönyörű hangot!!!!!!!!!

Roni: több helyen is olvastam, hogy a cicafark különböző nőgyógyászati problémákra is nagyon jó, azon kivül húgyúti problémákra is és csak úgy kipróbáltam, naponta egy csomag cickafarkot leforráztam és 10 perces ülőfürdőt vettem. A dm-ban 99 ft egy csomag cickafark, ami pancsizni is jó és teát főzni is.

Bella: hírek?
Vendég

Melinda, ez csúcsszuper! Mi sem hittünk a szemünknek, mikor teszteltem. Futkostunk az ablaktól a lámpákig, hogy tényleg jól látjuk-e, mert még halvány volt. Gratulálok és nagyon szorítok az UH-hoz!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Bols, köszönöm az érdeklődést :)

Az Élet és a test igazi CSODÁKRA képes :wink:
egyelőre úgy tűnik nem lesz szükség semmilyen "project"-re , de majd 2 hét múlva jövök és mesélek, addigra talán a biztos is nagyon biztossá válik :)

Melinda, szívből gratulálok a csoda-babádhoz, nagyon drukkolok a következő UH-hoz !

Baba, látom a finish-ben vagy, egész terhességed alatt nagyon drukkoltam Neked !

Roni, a homeopátiás bogyókat nem próbáltad még ? Én használtam a Folliculonicumot (ha jól írom) a ciklus 7-10 napja között és a Lutheinum-ot a ciklus 21-25 napja között, + mivel volt egyszer egy magasabb prolaktin értékem, a Prolactinumot 3 hónapon keresztül.
Nekem ezek jobban beváltak, mint a gyógyteák.

Mindenkinek szép napot !
üdv,
Niki
mniki

Niki, izgatottan várom a beszámolót (azok után amiken már keresztül mentetek)! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Mniki, nagyon drága vagy, köszönöm.++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Meli, Mniki ezek ám a csodás hírek :lol: :lol: :lol:

Babi, láttam a képeidet szuperek, a pocid csodaszép és hatalmas :wink:

Bols, Húúú de elrohant az idő, már a 37 hétben jártok!

Sannah, úgy döntöttem kipróbálom a "csodafürdőt" amit ajánlgatsz
(minden nap kell?)

Nanikám, gömbölyödsz már? Dolgozol még?

Roni, üdv

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Meli, itt is grat!

Mniki, naaaaaaaaaaaaaaaaa lemaradtam, mi van veletek, sajna azu én hibám is persze... hahóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!Mailt azonnal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mail címem változatlan.Amúgy valamelyik nap nézegettem az iwiwet és megláttalak és valahogy volt egy érzésem aztán nem mertelek mégsem zaklatni...
Vendég

A babavárós topikra kattintva a gép biztonsági figyelmeztetést ad. Nektek is?

babaimádó
Kép
babaimado

Hunci: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata: én minden nap vettem fürdőt három hónapon át. Remélem segíteni fog!!!!!!!!!!
Vendég

Baba - jól növesztem a pocim:D

Felfázásra tudom még ajánlani a CANTHARIS 9 CH-t

Kép

Kép
leo50

Melinda: hírek??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat!
Bocsi, hogy nem jövök, sokat pihenek, nagyon fáradékony vagyok!Csütörtökön megvolt az uhu!Van egy gyönyörűen dobogó szivecskénk, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk, és vigyázunk a kis csodánkra!

Drukkok mennek akiknek csak kell!
Puszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok,

Gazdijat keresi ingyen 1 doboz utro, 2 doboz Merional, 3 ampulla progi depot 250 mg, nem kell senkinek?

Kép

Kép
leo50

sziasztok Csajok!

Melinda, jaj de örülök a jó hírnek! Vigyázz magadra. Dolgozol, vagy tp-n vagy?
szeded majd a metet a terhesség során? (én igen)

kalkata, puszi neked, bizony gömbölyödöm, sőt már oldalzsírom is van. :lol: belül nő a gyermek, és tolja kifelé a zsíromat.
afp megvolt, eredményeim mind jók ezidáig.
Még bejárok dolgozni, de már csak pár hétig, aztán bevágom a lustit.

mindenkinek puszi, jó nyaralást ,szép időt !
nani72

Nani,
már táppénzen vagyok, mert múlthéten, a 2.nappalom után volt egy kis barnázás, és azt mondta a doki, hogy kíméljem magam.És ugye én kórházban dolgozom, tehát ott nagy fertőzésveszélynek vagyok kitéve.
Így itthon vagyok, és szerencsére azóta sem volt semmi gondom!
A metet végig szeretném szedni, ha kell, saját felelősségemre!Szeptemberben 12hetesen csináltatok majd egy terhelést, és azzal megyek majd vissza az MM-be!
Kíváncsi vagyok milyen eredményem lesz!
Neked milyen lett a terhelés?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda: nagy-nagy gratu.

Én nyuszi vagyok és abbahagytam a metet.....
Vendég

Meli, ne is emelgess, jobb,ha otthon vagy.
Engem azért "enged" a dokim dolgozni, mert álló munkám van, ugyanis a lepény hátsófali, de alul tapadt meg, pont a méhszájtól indul, de szerencsére nem éri a méhszájat. Ha ülnék, nyomódna, így csak állhatok, vagy heverészhetek. :lol:
Ha 8 órás ülőmunkám lenne, azt nem engedné.
A metet szedem, a 12. héten voltam a mens-ben cukorterhelésen, éhomi 4,7, 120perces 6,2 lett.
20.héten lesz újabb terhelés ugyanott, de az már nem cukroslöttyös lesz, hanem éhomi vv., majd vinnem kell a reggelim (30-35 ch), és 1 óra múlva néznek újra .
Ma pont 4 hós várandós vagyok :wink: , másfél kilót híztam eddig, irtóra vigyázok minden falattal. Azért szedem a metet, mert nem szeretnék elhízni. Tűű is engedi, és a diabetológus háziorvosom is, aki hálistennek nagy szakértője már a pco-nak. Múltkor a kerületi újságban volt egy interjú vele, dobtam 1 hátast, mert a cikkben kifejezetten említette meddőség kezelésére a pco-t. :shock: :wink:

Csajok! babaimádó éjjel megszülte Fannikáját, hírek a babavárósban!
nani72

Baba! Nagy, sőt hatalmas GRATULA!!!!!!!
Isten hozott kicsi Fanni!
gigibp

Baba!
Hatalmas gratula Fanni babához!
Jó egészséget, és sok tejcit kívánok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

[quote="nani72"] írta:nani72a diabetológus háziorvosom is, aki hálistennek nagy szakértője már a pco-nak. Múltkor a kerületi újságban volt egy interjú vele, dobtam 1 hátast, mert a cikkben kifejezetten említette meddőség kezelésére a pco-t. :shock: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: nem tudom melyikben volt, de kár, hogy nem olvastam... :cry: vagy kidobom az újságot , vagy csak átlapozom.De amúgy tényleg nagyon otthon lett a témában szerencsére.VAlamelyik nap azt mondta nekem T drról (merthogy voltam TR drnál és elmondtam a házidokinak is), hogy jaj de jó, voltál csibám T papánál? :lol: Mit mondott?-lárdezte tőlem.
Ezt meg azt, mondtamneki.
Na ha T papa ezt mondja, akkor ez így van :lol:Mondta ő.
Vendég

Sziasztok !

csak egy gyors bejelentkezés :

hatalmas gratula Babának és a családjának !
a legjobbakat kívánom nektek !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok !

tudnátok nekem segíteni ?

mit kell vinnem a cukorterheléses vizsgálatra a cukron és vízen kívül ?

vvviki

Sziasztok!

Viki,
én szoktam vinni citromlevet, mert akkor jobban ki lehet bírni azt a borzalmas cukros löttyöt! :wink:
Most lesz inzulin terhelésed is?Vagy Te nem vagy IR-es?Bocsi, nem emlékszem! :oops:
Ti mikor fogtok kezdeni?

Lányok!
Van most valaki akcióban?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Meli !

köszi a gyors választ !

hogy vagytok ????? már többes szám vagytok !!!!!!!

voltunk július végén a Kaáliban, ott elmondtam a dokinak a spontán terhességet meg a szomorú missed ab-t, erre ismét elrendelte a vérvételeket, HSG-t
ha minden eredmény jó, akkor lehet, hogy elég az inszem

az egri dokim mikor írta a beutalókat, akkor írta rá a cukorterheléses vizsgálatot :shock: :shock: :shock: :shock:
gondoltam magamban, már csak az hiányozna az endó, magas prolaktin és elzárdódott petevezeták mellé :x :x :x :x

vvviki

Bocsi, még egy kérdés, mennyi vízben kell a cukrot feloldani ?
ja, és gyógyszertárból kell a cukor vagy az otthoni közönséges is jó ?

vvviki

Viki, a patikában tudod megvenni, 75 gr szőlőcukor (pár száz ft) Nem jó az otthoni sima cukor ! 1 pohár, kb. 3 dl vízben kell feloldani, jó sok citromlével iható és viszonylag gyorsan le kell húzni. Hidd el, jobb, ha kiderül, ha baj van, mintha emiatt vetélésed lenne... :?

Niki
mniki

Viki, ha csak terheléses cukrot írt a doki fel (ha SZTK-ban csináltatod), akkor inzulint nem fognak nézni (mert ufók!!! csak azt nézik mi van a beutalón, más nem érdekli őket). Én már jártam emiatt 1-2 kört feleslegesen!!! Ahogy Mniki írja, csak a gyógyszertári a jó + poharat is vigyél, mert a sajátból jobb (SZTK-ból kiindulva). A citrom csak nagyon kevés engedélyezett (vagy egyáltalán nem). Nekem csak a szám kiöblítését engedélyezik a "lötty" megivása után.
Sok sikert, remélem jók lesznek az értékeid!!!

kalkata

Sziasztok !

nagyon köszönöm a válaszokat !
most megnéztem és inzulin terhelés van a papírra írva.....

a vérvételtől jobban félek mint annak idején az endós műtéttől.. :oops:

vvviki

Vviki: érdemes megnézetni az inzulint, ahogy írják a lányok!
Sajnos sok esetben bebizonyosodik, akiknek endojuk van, azok IR-esek is, van . Nálam először az IR derült ki, utána az endó... :( De persze, nem törvényszerű.
Drukkolunk, hogy minden eredményed jó legyen! :) Jobb túlesni rajta, és utána megnyugodni ;)

Puszi mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok Lányok !

2 héttel ezelőtti ígéretemhez híven itt vagyok és mesélek :)

Most már hivatalosan és hangosan is el merem mondani, velünk is megtörtént a csoda, kisbabát várok :)

Sokan ismerik az előzményeinket, 8 év küzdelem, 8 terhesség : 6 spontán.ab, 2 méhenkívüli után idén májusban a 2.clostis hónapban újra spontán teherbe estem.
Gyakorlatilag esély nem sok volt, mert az egyetlen petevezetőm is elzáródott az októberi méhenkívüli miatt, ami a márciusi HSG után nagy nyomásra ugyan átjárhatóvá vált, de az orvosom szerint is max.6 hónap próbálkozást javasolt.

Épp ezért bejelentkeztünk már Krizsához, július elejére.
Mivel nálunk az IR és PCOS mellett sajnos immunológiai probléma is van, előre kellett tervezni, mert a lombik előtt meg kellett volna kapnom az első immunkezelést.

Januárban elkezdtem a PSZF-en egy másoddiplomás képzést, a vizsgaidőszaknak épp vége lett, amikor kiderült a babavárás :)
Az előzmények tükrében nagyon féltem a méhenkívülitől, de mivel a progeszteronom is hihetetlen magas volt mindenféle pótlás nélkül (200 felett), így valahogy azt éreztük, ez a terhesség most nagyon stabil.
Egyetlen kérdés volt, mikor kaphatom meg az immunkezelést, aminek a procedurája igen bonyolult :? különböző engedélyezések, stb + az orvos közölte, majd csak a szívhang után adja be. Mivel az előző 5 spontán terhességnél el sem jutottunk a 6.hétig gyakorlatilag a rettegés és reménykedés töltötte ki a mindennapokat, 5+4-nél jártam, amikor megindult a jól ismert barnázgatás (3x2 utrot kellett szednem, amikor kiderült a terhesség, hiába volt nagyon magas a progim..), akkor 3 napig feküdtem bent a Klinikákon, szerencsére már volt petezsák, szikhólyag és sajnos egy bő 6 cm-es cisztám is.
Innetől kezdve, gyakorlatilag a 9.hét végéig 3-4 naponta barnás-rózsaszínes folyás volt, görcsökkel. Az immunkezelést a 7.hét elején megkaptam, előtte 3 nappal folyt belőlem a vér :? , úgyhogy akkor meg az ÁEK "vendégszeretetét" élveztem 3 napig. gyakorlatilag meg voltam győződve arról, hogy késő lesz már, mire megkapom a kezelést. Szerencsére élt a baba, valószínűleg a ciszta is ludas volt ezekben a vérezgetésekben, mert vérömleny sehol nem volt látható (szerencsére).
Az immunkezelést túléltem és onnantól már tényleg visszafelé számoltam a napokat a 10. hétig, amikor már kicsit jobban mertem reménykedni, hogy velünk marad a baba.
Az első kórházi naptól kezdve szigorú fekvésre lettem ítélve, semmi emelgetés, hajolás, semmi, csak pihenés. szerencsére a család mellettünk volt, főztek ránk, stb.
Immun szempontból ugyan még a 14-16. hétig veszélyeztetett vagyok, de érzem, most már nem lesz baj. Ha idáig eljutottunk, minden rendben lesz.

Ma voltunk az első genetikai UH-on.
CRL 62 mm
tarkóredő 1,9 mm.

Ez az egész egyszerűen hihetetlen, úgy gondolom egyfajta csoda, hogy spontán sikerült és most itt van bennem a mi kis 6 cm-es Bébibogyónk :)

Lányok, szívből kívánom, hogy mindannyian, akik még babára vártok, ugyanezt a boldogságot átélhessétek. Látjátok, vannak csodák még ilyen komplikált esetekben is, mint én vagyok :)

és egy nagy tanulság az elmúlt 8 év tükrében : 1 orvos véleménye nem biztos, hogy elégséges vélemény... és olyan nincs, hogy nincs oka a vetélésnek, a sikertelenségnek. Ebben én nem hiszek.
Nálam első körben nem lett kezelve az IR, utána az immunológiai ok sokára lett kiderítve, majd nem hittem el, hogy hiába szedtem 4-5 éve a metformint, bár rendezte a ciklusomat és spontán is terhes lettem, de hormonálisan - progeszteron - még mindig nem voltam rendben. Ezért kellett a closti, ez már tavaly a méhenkívülinél is bizonyított, a 4. hónapban lettem akkor terhes és ha nem rossz helyre ágyazódik be, valószínűleg meg is marad. Sokáig küzdöttem ellene és most mégis ez (is) segített.

Remélem hamarosan újabb kismamáknak örülhetünk :)
Niki

mniki

Niki, na végre! Minden nap belestem ide, nagyon vártam a beszámolót! Az előzményeket ismerve, valóban csoda történt Veletek!
Nagyon örülök, pityergek a meghatódottságtól :? .
Nagyon drukkolok továbbra is!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Drága Nikim, már nagyon vártam, hogy írj!sokat gondoltam ma rátok!és szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!megérdemlitek végre ezt a csöppöt!
Niki, kismami vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Niki, hát most megsirattál ! De a boldogságtól sírok !
hihetetlen milyen erőd van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én meg itt nyavalygok, pedig még csak 5 éve próbálkozunk !!!!!

vigyázz magatokra !!!!!!!!!!!!!!!!

ez is azt erősíti meg bennem, hogy nem szabad feladni és mindig van remény !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vvviki

Niki,

szívből gratulálok.
(ugye Füli keze van benne? Tavaly ősszel kezdtem hozzá járni /volt szomszédom a dr-úr/, de szerencsére nálam csak az ir igazolódott, és sikerült a 3. lombik)
nani72

Niki,
nagyon örülök a sikereteknek!
Csodák márpedig vannak!!!! :D :D :D
Zavartalan és boldog kismamaságot kívánok Neked! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lányok,

nagyon köszönöm !!!

Nani, igen, Fülinek köszönhetjük az immunkezelést és ő volt az, aki ragaszkodott a clostihoz is.
Egyébként én már 2008-ban kaptam egyfajta immunkezelést. Viszont abban az időben gyomor-bélbajok miatt felfüggesztettük 1 évre a met szedését és valószínűleg emiatt nem is estem teherbe. Utána újra szedtem, már az XR-ret, mert azt toleráltam és Krizsa csinált egy lombikot (féltünk, hogy kifutunk az időből az immunhatást illetően..), de csak biokémiai terhesség lett. Utána döntöttük el, az lesz, amit Füli javasolt, csak closti. 2x is bejött :)
Sokat köszönhetünk neki, az a baj, hogy még a meddőségi kp-ban sem igazán értékelik a munkáját, sokan megkérdőjelezik az immunkezelés hatékonyságát.
Persze a kivizsgálás hosszú folyamat és van egy stílusa Fülinek :wink: de nem gondolom, hogy ennyi áldozatot ne érne meg egy megmaradt terhesség :)
bármennyit megér !!!!

puszi
Niki

mniki

Mniki, könnyeimmel küzdve olvastam soraidat, szívből gratulálok!!!! BOLDOG BABAVÁRÁS-t kívánok!!!!! :) :) :) :) :) :)

Vviki, mi volt a terhelésen???
(a "mi időnk" is eljön egyszer!!! énis már jócskán az 5 évesek táborába tartozom :( )

kalkata

Mniki Drága! :) :) :)
Már nagyon vártam a beszámolódat! Annyira, de annyira örülök Neked/Nektek! eszembe jutnak a sikertelen lombikok, vetélések stb... és most meg itt van, spontán! :)
Boldog babavárást! Most már minden rendben lesz!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok !

Kata
reggel fél hétkor levették a vért, megittam a cukros löttyöt, olyan volt mintha ezer szőlőcukor tablettát ettem volna meg egyszerre, de kibírtam, utána fél kilenckor megint megcsapoltak
még rosszul sem lettem ! nekem ez hatalmas eredmény !

az eredményt a dokim kapja meg, majd azt viszem a Kaáliba, de előtte még lesz HSG, és 3.napi vérvétel

vvviki

Niki! Hát ez csodálatos hír!!!!! Szívből gratulálok!!!!!!!!! Kismami! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt elárulnátok, hogy ki az a Füli???

Köszi!
gigibp

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?