Na, ismét itt, átizzadt pólójú, de harapásmentes szoptatás után. Egész idö alatt ott tartottam az ujjam, hogy ki tudjam szabadítani a cicit, ha kell. Nem kellett, szerencsére. Liesel, Pele, Ildi: nem pánikoltatok a szoptatástól harapások után? A jobb cicim még mindig sebes...
Zsóka! Tényleg nem vészes a -6fok! Most gondoltam bele, hogy én, a napimádó, didergös, ma 1 szál széldzsekóban (alatta póló+ing) tologattam bébimet esti séta gyanánt, és nem is fáztam. (csak 0 fok volt
) de tessék nem szörnyülködni, tényleg úgy van, ahogy Zsóka mondja, a száraz hideg sokkal kellemesebb. Állítom nektek, Pécsett jobban szoktam fázni, mint itt télen a mínusz 10-20 fokban. Anikó! Miért is kéne a hideg miatt bent ülni? Az itteni kórház hivatalos tanácsa újszülöttek levegöztetéséröl: 2 hetes babát nyugodtan ki lehet vinni, ha nincs hidegebb, mint -10 fok. 1 hónaposan már 2szer, etetés közben kint is aludhat, akár 2-3 órát. Itt a hideg a -20 foknál kezdödik, babáknál is. Akkor pl. az ovisok nem mennek ki órákra "homokozni" a hóba. Azaz hajrá, lányok!
Ma voltunk védönönél meg dokinál, Leevi 8 hónaposan 73 centi és 9,19 kiló. Ja, Kati, súlya az átlagnál kevesebb, kb 2%-al!
Itt aztán nemhogy túlsúlyos, hanem direkt manöken alkat, úgy tünik! Kitti is!
Emese! Tündér vagy, hogy felajánlottad az orrszívót! Köszikösziköszi! Jövünk vasárnap, így meg tudom venni! De akkor is, olyan jól esett!
Zokni úr bábozva és dallammal nyerö, a szöveg elég esetleges, apa hangulatától függ, de mindig telitalálat. Köhögéssel hogy álltok?
Szauna: Leevi nem sírt, szendén mosolygott. Csináltam is pár képet, amint meglesz, küldöm. Máskor is mehet, bár nem sok köze van ennek a szaunázáshoz, ajtó nyitva. max 40 fok, csak a föld közelében oké, de ha apája ennyire szeretné, rajtam nemújjék!
FDia! Itt nem volt vérkép, 10 hónapos szervizelésen lesz hemoglobin mérés, ha minden igaz, de az nem olyan vészes, ujjbegyes verzió.Kíváncsi vagyok...
Anikó! Nem tudom még a nov.-t, csak 13 napot leszünk otthon, persze tök jó lenne.. megadnád esetleg a tel.számod? Mert otthonról nincs net, akkor tudnánk értekezni otthon is tali ügyben.
Juca! Mi lett Vili fogával? Mit mondott a doki?
Pele! Hannus 10. foga:
És kérek tortááát! Vettünk légúttisztító fürdetöt is! Köszi a tippet!
Evey! Hogy van Kikkó?
Iboly! Nagyon várom, hogy mondj valami okosat te is a harapdálásról! Nekem biztos jobban fáj, mint másoknak!
(kacsint kacsint) És Isti ötöseihez meg
Ildi! Tuti volt az az udvarlós sztori!
Verus! Nálam is a vérzés totál erös lett. Szülés elöttig el sem tudtam képzelni, mire kellhet a szuper hosszú, szuper nedvszívó betét. Most meg csak döbbenten bámulok, hogy óránként csere? Ebböl a fajtából? Lesz még normál vérzésem valaha? Amúgy gyerköcök hogy vannak? Remélem kilábalófélben az újabb betegségekböl! Gyógypuszihegyek!
Gabi1! Betti tök édi lehetett a fodrásznál! Majd csináljatok új sérós képet és küldjél, jó?
Zsóka! Postázok egy kis sarki fílinget, jó? Én úgy megértem, hogy aggódsz! Milyen gyakran hallasz a férjedröl? Tud a papmákról telefonálni? SMS? Vagy honnan tudod, hogy minden oké vele? Különben biztos, hogy minden rendben vele, miért is ne lenne!
PM! Jó volt rólatok is hallani! Különpuszi Pankának! Ígérem, én békén hagylak a kézírásommal! Tuti jó az alsó zónám mostanában
. (kuncogkuncog)
Erika! Üdv itt miköztünk! Írj minél gyakrabban te is!
Ancsa! Jó, hogy rászántad már magad egy kis írásra, én pl. már télleg hiányoltalak!
Jázminmama! Elöször is Isten éltessen!
Hogy van a kisasszony? A zabkását Leevi minden nap eszi, vacsira, fürdés elött kb. fél órával. Kb 3ek zabkását nyakonöntök vízzel (talán 2 deci, úgy hogy jól ellepje, kicsit túl jól) és belököm a mikróba, 600 (watt?)akármire, amikor majdnem kifut (kb2-3 perc) megkeverem, majd megint visszateszem még 1-2 percre, Össz. talán 4-5 perc, Mikor jól megduzzadt, kész. 1 banánt szoktam villával belenyomkondni, de a banán mellé bármi más gyünivel tupírozható. Leevi imádja, jóllakik töle éjjelre, de ettöl függetlenül fürd. után még emberesen becicizik. Próbáld ki, nálunk tuti bejött!
Liesel! Köszi a tanácsot, kendö ügyben is szeretném a segítségedet kérni, béna vagyok a kötözéssel, hol kérdezhetlek?
Hú, lányok, el bírtok olvasni? Most aztán nem kell, hogy hiányoljatok! Azért remélem nem haragszotok, hogy ennyit írtam!
Jó éjt mindenkinek! Puszi:
Adri