Hello-hello
Hát Csajok, nem unatkoztatok, jól belendítettétek a topikot!
Üdv Kriszta és Anita!
Szilvinek hívnak, 22 éves vagyok, első babás, ápr. 8.-án született Barnabás "kis"fiam 3800 grammal és 58 centivel, szerintem ő volt itt a legnagyobb baba születésekor.
Mi még nem tudunk olyan jól kanállal enni, de haladunk!
Ma főztem neki egy kis szem krumplit és tápszerrel hígítottam, hát szegény gyereknek nagyon nem jött be.
Reni mi az a paszternák?
Tudom én vok a hülye, de én még nem hallottam.
Viharból nekünk is kijutott itt. Egyszer esett, egyszer nem, de egyfolytában villámlott, de úgy h csak 1-2 másodpercre hagyta abba,meg dörgött is. Tegnap lejött hozzánk Balázs,mert hiányoztunk neki (pedig csak 2 napja nem vagyunk otthon)
és még jó h itt aludt, mert én összefostam volna magam itt egyedül.
Én nem forralok neki csapvizet,mi Janát vettünk eddig de most valamiért áttértünk a Szentkirályira. Nem érzem, hogy lenne különbség a 2 víz között.
Fogzásnak nálunk jele nincs, bár felül bal oldalt be van neki duzzadva nagyon (máshol nem), de a jobb oldalán is, de elöl nem,se alul se fölül,de még nem fehér az ínye, ugyh nem hiszem h ez az lenne.
Már nem bírok sem írni, sem fogalmazni, nagyon álmi vok, (bocsi a rövidítésekért).
Üdv Zsuzsi! Én is Palotai vagyok.
Ha jól tudom, Te írtál az uzsokis topikba is,ugye? Olvastam a 2010-es uzsokis szülést, mert az én Fiam is ott született.
Szilvát lehet adni ilyen pici babáknak? Mert a könyvben azt olvastam, h 1 éves kor után, de a sparban láttam vmelyik nap üveges szilvát, ha jó emléxem hippes volt.
Eszti te sem tudod megjegyezni a történteket miután visszaolvasol? Hát én sem.
Már egy jó ideje azt csinálom, h mikor sokat írtok kajak jegyzetelek 1 kis papírra, kulcsszavakat írok,h mit akartam írni, így legalább nem felejtem el.
Remélem ezt érthetően írtam le.
Fanni nagyon kis ügyes Bazsu!!!
Már mászik, hihetetlen.
:D
Az én lusta kölyköm, még átfordulni sem hajlandó,nem hogy kúszni/mászni. Oldalra tud fordulni, kérdőjelezik is,feküdni nem szeret, sem hason lenni, de viszont ha ültetem ölembe v etetőszékben...az bejön neki, h belát mindent. Sőt megfogja a bodyját és emeli fel a fejét, húzza fel maghát, mintha fel akarna ülni. Állítom mi előbb fogunk ülni,mint mászni.
Meg h nem szeret hason lenni, félek, h enm fog tudni mászni,meg rendesen kitolni magát a kezével, mert hasra rakom, pár percig elvan utána meg üvölt. Mit csináljak vele?
Csajok hogy kell tejberizst csinálni?
Már tök régóta akarok csinálni, meg kívánom is mint állat, de egy párolt rizst sem tudok összedobni,nem h tejberizst?!
Ezért veszek mindig gyorsrizst.
Nálunk Barni szerencsére mindenhol elvan, nem zavarják az idegenek, megnézi őket, aztán ennyi. A lényeg, h teele legyen a pocak,sés üres a pelus.
Na most jó sokat írtam! Megyek is aludni
Jóéjt Mindenkinek!