Nanica,én mindig elismeréssel adózom annak,aki kisgyerekkel el mer indulni 8 órás útra,pláne éjjel.Én olyan nyúl vagyok ehhez,amióta D megszületett nem voltunk külföldön és bár jövőre szeretnék elutazni nyaralni,de szigorúan csak Európa és csak repülő jöhet nálam számításba.Egyébként Au-ba szerettünk volna egy jó kis falusi nyaralásra,de elmaradt.
Hogy alakul nálatok Lillus féltékenysége???Nálunk szerencsére elmúlt,D mostanában olyan jó gyerek!!!Ha van is hiszti,az gyorsan lecseng.Vagy én vagyok türelmesebb???
Helga,neked még nem válaszoltam,bocsi.Szóval G rendkívül mozgékony,annak ellenére,h milyen dagi
Már kb.egy hónapja át tud fordulni minden oldalról,de sokáig nem gyakorolta,mert ő olyan(volt)akit ha leraksz a hasára,ott talál egy plédből kilógó cérnaszálat és azzal elmolyol fél órát.Hát ma már nem,most gyakorlatilag gurulva bejárja a nappali nagy szőnyegét,folyton tekeredik és dührohamot kap,h valamit kiszemel és elindul nagy hévvel,majd kis idő múlva rájön,h tolat és nem éri el és nagy balhét csap
N-n próbálkozik négykézlábra állni,néha sikerül,akkor kicsit rugózik,de még nem olyan erős és nagy a segge,így visszahuppan.
Max.egy hónap és kúszni,mászni fog,felül,az biztos.
Hozzátáplálás n jól megy,gyak.pont olyan,mint D,amit a szájába teszel,azt lenyeli.Evett már ő.barackot,almát,meggyet,répát,krumplit,zellert,
körtét,sütőtököt,s.barackot,petrezselymet,rizspelyhet,kölespelyhet.A főzelék önmagában nem annyira ízlik neki,fintorog minden kanálnál,de nyeli.Gyümölcs jöhet akármennyi.Mellette persze igény szerint szopi.És a kaki megoldódott,nincs már szorulás,csak nehezen tanulta meg,h nyomni kell,az anyatejes kaki ugye nem ad valami nagy ingert,ahhoz képest sokkal több izmot kell használni.
El kell dicsekednem,férjem megnyert egy újabb fotópályázatot!!!!Olyan büszke vagyok