Új privát üzeneted érkezett!

<font color="ff6000">Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a dícséretet,nagyon aranyosak vagytok!

Ceniko:holnap Szentesre megyek,este meg írok sms-t,hogy mikor érsz rá egyet sétálni,jó?Ma voltam a Micimackóban,vettem sok okosságot,már csak pár dolog hiányzik a kelengyénkből!

Tfildiko:Teréz utcában lakunk,ha gondolod,találkozhatunk valamikor!!

Köszi a tanácsokat a kismamatornát illetően,jövő héten kérek igazolást!

Puszi mindenkinek!
Ildi(27)</font>
ildi10

KépKép

Sajna nem tudok visszaolvasniKép

.:Angi:.
angiszeged

Gabi,
értékesítési képviselőként dolgoztam egy nagy sörös cégnél. Akkor Te a nagy ABC-n túl laksz, ugye?

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Kriszta, a Mar megint bergyolkos a szomszedomat neztuk, nem Tonival, hanem a baratnommel. Az Apucik addig babaztak. Kép Tenyleg szuper film. Esetleg cserelhettek Tomikaval jatekot, nalunk ez is bejott. Tunderi Eszter, tenyleg irnod kellene miket csinal.

Babamama, rengeteg kepet toltottem le a netrol az ablakfestes miatt, majd megkeresem, azt hiszem kiirtuk cd-re.

Tunde, hihetetlen milyen nagy fiu Tomika! Gyonyoru gyerek!

Ma voltunk Angieknal, es megfogtam Bogit. Annyira jo volt. Kép

Agi
agi77

Angéla, Ági!

Tüneményesek!

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Na most latom, hogy Angi rakott fel kepeket.

Kriszta, meg annyi, hogy orulok, hogy Eszter jobban van. Kép

Agi
agi77

Kriszti,
répa + tej, nem volt hasmenés. Kép Kép

sőt, dugulás van, a tegnapi egész napos nem szopás miatt. Nem baj, holnapra helyreáll a rend. Remélem.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!

Szerintem,írd le,hogy miket csinál a pici lányod.Én is írom,hogy a Noémi hogyan fejlődik.

Ildi10!

Átjöhetnél valamikor,ha van kedved.A Cserzy végén lakom a 31/b-ben.Délután 2h-ig mindig kettesben vagyok a Noémivel.

Ildi
tfildiko

Dancsi! köszi, már értem.

Kriszta! én is mindenhez adok tejcsit fogyjon a régi, nálunk sem volt gond a répa mellett. De egyébbel sem., még gyümihez is teszek néha.

Angi! milyen ügyesen áll már Virág!! Bogi hagyja aludni, nem zavarja?

Ági! 2 napja rewndezgettem a fotokat és pont arra gondoltam már nem is emlékszek milyen lenne pici babát fogni. Nagyon jó volt, gyakran hiányzik ahogy mindig elaludt a vállamon.

Ja, még akartam mesélni elmentem patentért, sajnos a Nagyáruházban megtiltották odafentröl, nem lehet már babakocsival a liftet használni.KépKép
Probálta valaki hogyan kell mozgolépcsözni?
Végülis Pesten mindennapos, biztos megvan taktikája.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszönöm a válaszokat sütőtökileg. Kép

Répa(főtt)+tej = székletfogó, Léna ezt kapta a fertőzőn, amikor hasmenéses volt.

Ági!
Tuti lehetett a mozizás. Nekem főként az hiányzik, hogy Zolival menjek valahová kettesben, de azzal "vigasztalom" magam, hogy még egy kicsi, és már örülhetünk, ha beleegyezik, hogy vele menjünk.

Lányok!
Holnap délután 3-tól Tescos játszó?

Nóri
norcee

Sziasztok!
Na, útban a második fogacska. Még nem búj ki, de nagyon meg van duzzadva Tomika ínye, és látszik a fehér csík, ahol ki fog jönni. Persze nem az alsó mellett, hanem fölül átlósan. Volt is este nagy sírás-rívás, szájba nyúkálás.
Most elaludt, nem tudom, meddig bírja szegény. Remélem, holnapra kibújik a fogacska.
Köszönjük a dicséretet, tényleg nagyot nőtt Tomika. Nekem is fura, hogy már mennyi nála kisebb baba van, nemrégiben meg ő volt a legpiccebb.
Most már tényleg áll néágykázláb Tomika, ha eszébe jut, és hintázik rendületlenül. Lassan igazi mászás lesz ebből. Az önálló ülés még mindig kicsit bizonytalan, de majdcsak.
Ja, hétvégén utazunk: elmegyünk szombaton Egerbe 3 napra (Gábor anyukája ott van eltemetve). Meglátogatjuk a rokonokat. Már nagyon várom, hogy kimozduljunk.
Ma szülinapot ünnepeltünk (na, elég szolidan): Bella kutya ma 5 éves. Kapott valami menő jutalomfalatot, de nem kell neki. Valószínúleg ne, tudja, hogy ennivaló, pedig dugdostam a szájába. Tortát azért nem kapott.

Kriszta!
Nagyon édes lehetett Eszter. Ezeket szerintem is föl kell írni (még én is emlékszem a húgom kislányának a jópofa szövegeire).
Nekem van még egy kis Garmastan kenőcsöm, akkor azt használom.

Ildi!
Sony gépünk van (ill. a gép Apué, de főleg Tomikát fotózzuk vele. Az a jó benne, hogy lehet rövid videót is csinálni vele. Jövőre mi is szeretnénk majd venni.
Föl tudod tenni azt a képet ide, amit küld a sógornőd. Ha kell, majd segítünk. Jó lenne már képet látni rólatok!

Nóri!
Nálunk is csak egy hatása volt a sülttöknek: narancssárga kaka.

Angi!
Nagyon aranyosan játszanak a gyerkőcök a képen.
Jó, hogy találkoztunk, Bogibaba is nagyon aranyos.

Akkor lesz tali a héten? Nekünk minden nap jó.

Jó éjszakát! (Magunknak is azt kivánok)
Tünde+Tomika
ptünde

GErika!
Igen, szeptembertől jött vissza dolgozni a Nyirati ildikó. Ezentúl nem a Klinikán, hanem a Vasas Szt. Péterben van, de úgy szól a szerződése, hogy a betegeit viheti a KLinikára.

Ildi10!
Írok a héten e-mailt, csak egy kicsit el vagyok buggyanva a melóban. Mi a lakóparkban lakunk, Gelei utca, nincs messze a Teréztől..
Ha gondolod összedughatnánk a fejünket egy párszor. Javasolt első alkalom: nov. 3. du 3óra, szülésfelkészítő Vasas Szt Péterben. A dokim szerint hasznos, ha a légzéstechnikákat megtanulom.

Eri
seri

Seri,
Te azonos vagy a Franciahögy honlapján a serivel?

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi! tudod hogy Sári valahol Ujszegeden rendel? Tegnap hallottam, pontosabbat tel. biztos mondanak.

Tündi! Bella akkor nem olyan falánk mint Molli, ö eddig mindent megevett, csak kaja legyen. Persze folyton kunyerál, igy rossz gazdik vagyunk mert csak a napi porciot adjukKép

Igen, szerintem is jo hogy lehet már a fényképezökkel videót is csinálni, nekem is kényelmesebb hogy azt rögtön el lehet küldeni ismerösöknek, mig a kamerát macerásabb lenne kis méretet, pár másodpercet kivágni.

Hü de sokan laktok a Lakóparkban!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

A Sári Újszegeden, a Korondi utcában rendel, de ez nem magánrendelés, hanem a Bede nyugdíjba ment és Ő lett a körzetis. Legalábbis ezt hallottam.
Vendég

Sziasztok!

Nóri!

Az Arany János sulinál van az a játszótér?

Tündi!

Remélem,hogy jó éjszakátok volt.Ma éjjel nem ettünk.3/4 5h-kor ébredt.Igaz,hogy azóta még csak 2órát aludt.Most éppen nem hisztizik,hanem a baby gym alatt játszik.Ez is már rég volt,hogy el volt magában.Fogja a csőrikét a játékon,és rázza.
Szegény Tomika,jó lenne,ha gyorsan előbújna az a fogacska.
Köszi,hogy majd segítesz feltenni a képet.Jó lenne,ha már megérkezne!12napos volt,amikor készítettek róla képet.Azt 2hete küldték el,de azóta már sokat változott a Noémi.
Eger nagyon szép hely.Pihenj,és érezd jól magad!

Ildi
tfildiko

Dancsi! ha nem magán akkor nem érdekel, köszi.
Kár hogy nem az én körzetisemKép

Orsi este majd 1 órát sirt, mire elaludt, de csak pici idöre vettem fel, mert rászokott a vállamon alszik el, persze igy ha leteszem felébred. Azota még 2x elaludt az ágyban, kiváncsi vagyok éjjel mi lesz.

Tündi! Gabival itt beszéltünk mi fogzásra Chamomillát adunk a babáknak. Én is imádom Egert, jó utat!! tényleg ilyenkor hol marad Bella, ki eteti, wc-zteti? Mi anyuékhoz szoktuk lepasszolniKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Akkor ma délután 3 után tali a Puskás uccai jáccón???? Mi megyünk Bogival, csak felébred és kajcsizikKépKép

TFIldikó: Igen az Aranynál! Jöttök??? Kép Gyertek!!!!

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!
Képzeljétek, tegnap este 9-kor elvesztettem a türelmem, hogy Luca nem hajlandó lefeküdni aludni. Gyakran még fél 11-kor is fent van és reggel 8-kor kel. Tegnap aztán bementünk a szobába, becsuktam az ajtót, hogy most már tényleg nincs játék meg mászkálás. Volt nagy siribiri, aztán csak elaludt gyorsan.

Szerintetek csináljam ezt rendszeresen, hogy visszaszokjon a 9 órai elalvásra? Célszerű ez vagy inkább akkor jobb, ha magától alszik el?
Egyem meg a kis husiját, állandóan apa után szaladgál, de azért este már csak aludni kellene.
H
babamama

Enikő!

Megyünk.Nem tudom,hogy ismerlek meg benneteket.A férjem is jön,de ő még nem tudja.Mindig együtt sétálunk,mert Noémi mostanában nyűgös.Mi 3h körül ott leszünk.Most evett,és kb fél5h-ig tudunk maradni.

Ildi
tfildiko

Babamama: Nálunk is hasonló az esti ceremónia, csak nálunk hónapok óta tart! Kép tegnap kb. éjfélkor sikrült elaludnia és reggel 6-kor már ébren voltKép De ma délután felébresztem ha úgy vélem sokat aludt már. Nem bírom ezt sokáig csinálni esténkéntKép Végkimerülésben fogok elhalálozni... Sztem határozottan kell fellépni. Nekem is úgy kellene csak nem megy, mert keservesen képes órákon át sírni és nem akarom, hogy az alvásokat rossz élménynek fogja fel! Nem tudom mi a megoldás. Én is várok valami használható ötletet!Kép

TFIldikó: Nézd meg a gyerekeket a profiljainkba és róluk majd megismersz bennünket is Kép

Enikő

ceniko
Szeged

ENikő! NEkünk holnap OK a játszón 3után. Ma sajna nem.

angiszeged

szerintetek a szőlő, banán, anyatej, meg a Sinlac összedzsazsálva összebalhéznak a pocakban?
Vendég

Sziasztok!
jo, hogy olvastam, Babamama tortenetet, most en is bekemyenyitettem kicsit. Lattam Kristofon, hogy almos, megszoptattam, de nem akart elaludni. Gondoltam most nem hagyom magam, es nem fog 4-ig jatszani, mert akkor 10-ig nincs alvas. Lefektettem, es kijottem. Volt nagy siras, meg utanamjott, de mindig visszavittem. Vegul ott maradtam vele, de nem engedtem leszallni az agyrol. Kb fel ora siras utan hasrafordult es elaludt. Meg mindig remegek, nagyon sajnaltam. Viszont belefaradtam, hogy nem tudunk delutan semmit csinalni, sajna ma sem tudunk menni a talira, este meg mindig keson fekszik le. Az a baj, hogy nalunk mindig Kristof volt a kiskiraly, megszokta, hogy azt csinal, amit akar. Azt hiszem ezen valtoztatni kell. Bocs a hosszert.

Eniko, szerintem erdemes kialakitani egy szigoru rendet, tudja mihez tartani magat a gyerek. Nekunk 8-kor mindig alvas volt, es eszunkbe sem jutott ellenkezni.

Ildi, a hajhullas el fog mulni, csak ido kerdese. Esetleg valamilyen vitamint szedhetnel.

Agi
agi77

Szőlő? Én azt nem adnám még.

Felesleges így kavarni Neki a kajcsikat. Mert ha valami kicsapja, nem tudod, mi volt az.

angiszeged

Dancsi: ha jól tudom ekkora babának még nem kéne banánt adni mert allergizál Kép Vagy nem jól tudom, csajoooooook???? Szőlő is aprómagvas ami azt illeti, hámozd meg és passzírozd át Kép
Én nem adnék ilyeneket együtt, hacsak nincs székrekedése a babának!

Angi: Akkor ma is meg holnap is tali a Puskás uccai jáccón 3 után KépKép
Bogim még mindig alszik, nemsokára felébresztem!

Enikő

ceniko
Szeged

Az én Bogancsim még mindig húzza a lóbőrt. Félek ha felébresztem hisztis lesz, de muszáj lesz, mert este 6ig aludna Kép És akkor tényleg kinyíródom a kialvatlanságtól....Kép
Enikő

ceniko
Szeged

külön-külön már kapta mindent és nem volt gond. A szőlőt meghámozom, kimagvalom és átpasszírozom, eddig úgy kapta.
Vendég

Sziasztok!

Mi most nyilván kimaradunk a mai taliból, de holnap meglátjuk, délelőtt nem lenne jobb?! Nálunk a délután zűrös, ma is 3 kor aludt el Fló, de előtte egy órán át szenvedtünk.

A mi délutáni alvásunk úgy zajlik, hogy ebéd után szinte rögtön ágybamenetel van, ha tetszik ha nem. Van hogy rögtön elalszik Fló, de ha Bátor nyöszörög az ágyában akkor nehezebben. Este fürcsi után max. 10-ig lehet olvasni játszani elvétve néha videót nézni. Előbb Bátort teszem le, ha ő elszundított, akkor Flórát. Mellette a földön fekszem egy gyapjútakarón, ott várom meg míg elalszik. Van hogy kitaléál még dolgokat, hogy mit kéne csinálni, vagybeszélget, de én nem válaszolok rá, úgy csinálok, mintha elaludtam voplna. Aztán van hogy tényleg bealszopm én is.

Enikő: Tényleg legyen valami rend az elalvásnál, mert nem Bogi bánja meg, hanem te és a pocaklakód. Ha bömbi van, nem fog mély sebet ejteni a kis lelkén. Csak megtanulja, nem úgy van minden, ahogy ő eltalálja.

Dacsi: Én sem mernék ilyeneket adni még Jozsónak. Nem most lesz tőle baja, hanem később.

Angi: Tök édik! Fényképezéskor Bogi hol van?Kép

Mostanság Bátor azt csinálja,hgoy nem alszik Flórával délután, hanem szórakoztat, én meg nem tudok nyugodtan gépezni,meg más egyebet csinálni. MOst is pakol a gép körül. Éppen a radiátort szereli.

Tündi: Én ajánlom a Chamomillát, semmilyen mellékhatása nincs, nem drága, legalább nem fáj annyira az inyecske tőle. Sas patikában tuti van.
Ez nem csak neked, de Tominak sem jó, ha nem alszotok éjjel rendesen.

Karmen: Ez a Sári nem normális, hogy még egy munkahelye van. Kép Vagy a Vasasban már nem dolgozik?! A magánrendelésére és is mennék, már illő lenne megjelenni az éves rékszűrésen. Msjd novemberben.

Kriszti: Én írok naplót, vettem szép füzetet, A5-ös méretűt, abba jegyzem le a fontosabb eseményeket. Először külön írtam a két gyereknek, de nem tudtam eleget írni mindkettőnek. Így most nyitottam egy újat, ami közös. Aztán majd veszekedhetnek rajta.... Kép Majd kap mind egy-egy másolatot. Kép Azt sajnálom, hogy nem akkor kezdetem, mikor még Flóval voltam kismama, pedig hogy ráértem volna írogatni. Így csak visszaemlékezek néha, és azt írom le.

babamama: éN csak bárotítani tudlak, hogy igenis aldujon el hamarabb, időben. Ő sem tudja kialduni rendesen magát.

Volt hogy Fló is későn került ágyba, 11 körül és nem kelt annyival később, sőt inkább hamarabb, és nyüszis is volt.

Anyatej+répa: Nem hiszem hogy gondod okozna, tök mindegy, hogy előtte szopizik és rájön a répa kanállal, vagy összeöntöd. Kép

NagyÁ: MI nem megyünk fel az emeletre. Főleg nem a mozgólépcsőn, az balesetveszélyes! Inkább a lépcsőn viszem, de egyedül nem megyek fel, ha arra járok.
Az milyen dolog, hogy a Centrumban a játékosztály az emeleten van...! És nem is egy nagy durranás. Pedig régen jó játékok voltak.

Nori: Teljesen igazad, van lesz idő,mikor örülhetsz, hogy nem tarja égőnek, hogy a barátjai előtt puszit adjál neki, vagy hogy együtt mentek az utcán.

gabi3
inecsg

Akkor sorra bekeményitünk a babáknál?? Vigasztal nem csak nekem vannak gondjaim.

Orsi 6950g, 71 cm. Azt hittem 9 hónaposan lesz 7 kgKép

Enikö! igen, ezt mondják a banánra de nekem is majdnem minden ismerösöm adja nekik.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Csak 50 g híján!

Na végre mindkettő szunnyad!

Jó talizást!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Enikő!

Nagyon örülök,hogy találkoztunk.Holnap is megyünk,ha nem jön közbe semmi.
Nagyon szép a kislányod.Te pedig csinos kismama vagy.
A Noémi sírt egy darabig a kocsiban,aztán elhallgatott.

Ági!

Nekem is be kellene keményítenem.Ha egy picit sír,már veszem is fel.
Most kezdtem el kenegetni a hajamat Varga cseppekkel.Remélem,hogy használni fog.Szedem a vasat és a Centrumot.

Kármen!

Az már majdnem 7kg.1-2nap és annyi lesz.

Ildi
tfildiko

Akkor délelőtt senkinek nem jó!? Holnap?
Gabi
inecsg

<font color="0000ff">Sziasztok!!!
Tfildiko!Oda kell igazolás,ugye?Mármint a légzéstornára,mert én nov.5-én megyek a dokimhoz és akkor kérek.Jó lenne találkozni!
Ceniko!Holnap írok sms-t,hogy mi lesz a programunk és találkozhatunk!!
Puszi mindenkinek!
Ildi</font>
ildi10

Gabi! én is erre gondoltam rögtön már megint 1el több helyen melozik? nem hiszem azt lehetne birni egészségileg, remélem máshonnan ment oda.

Azért nem bánkodok a súlyonKép Kerek, egészséges baba, és folyton nevet, gond nincs. Még hurkák is vannakKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Khm...
Mi elkéstünk a talliról, olyan fél 4 felé jártunk arra, de nem láttunk senkit. Amíg ilyen jó idő van mi csak ebédelni jövünk haza olyan kettő körül egyébként sétálunk.
Holnap 3 felé újra körbejárjuk a Tesco körüli játszókat, a Kukorica utcában van olyan hinta, amiben már Lénánál egy kicsit nagyobb gyerek is beleültethető.

Ki lesz kint? Kiket lessek?

Bekeményítés: igen valahogy mindenkinél most jött el a pillanat. Nálunk, ha alvásidő van Léna szigorüan megy a kiságyba, és ott olvasunk/fekszünk mellette. Én biztos vagyok benne, hogy hosszú távon nem tesz jót a gyereknek, ha nincsennek fix szabályok. Tuti, hogy régen a családok nem ugrálták így körül a csemetéket mint, mi tesszük.
Amúgy, mi az ősziszünetre tervezzük, hogy megpróbáljuk leszoktatni Lénát a kora hajnali (1-2 órai) szopiról, már előre sajnálom szegényt, de annak sincs semmi értelme, hogy kidőljünk teljesen Zolival az építkezés előtt, és, hogy visszarettenjek a következő gyerektől, mert már csak aludni vágyjak, 4-5 óránál többet egyfolytában.

Nóri
norcee

Ildi10!

Szerintem,összekeversz a Serivel.Én nem várok babát,az én lányom még nagyon pici.

Nóri!

Mi ott voltunk a játszótéren.Akkor tényleg láttalak.Vártam,hogy bejöttök.(Nem voltam benne biztos,hogy te vagy az.)Holnap mi megyünk,majd megismerkedünk.Enikő is azt mondta,hogy jön.

Ildi
tfildiko

Ildi!
Bocs!
Délelőtt is szoktatok sétálni? Amúgy mi a Károlyiban lakunk, közel hozzátok, ezért is közös a védőnénink.

Nóri
norcee

Sziasztok!
Vegul mi is odaertunk a jatszora, Enikoekkel meg talalkoztunk. Nekunk a delelott jobb lenne, mert a delutani alvasok kiszamithatatlanok.

Ildi, nekem annyira hullott a hajam, hogy takaritani kellett minden hajmosas utan. Aztan valahogy abbamaradt. A canon gepeket csak ajanlani tudom. Eldontottetek mar, hogy milyet vesztek?

Agi
agi77

Ildi10!
Szerintem nem kell igazolás, egyszerűen gyere el, és utána max. ha mégis kell, elviszed utólag.
Beszéltem a védőnővel, aki tartja, nagyon kedves volt, nem hiszem, hogy ezen fennakadna.

Eszteranyu,
igen az vagyok. (mint ahogy te is.)

Eri
seri

Tünde,
gratula a cikkhez a Kismamában! Most olvastam el Kép. Olyan ismerős volt a képen a baba. aztán nézem: Tomika... nézem, ki küldte: hát Te! Mégegyszer: szuper, h megjelent!

Seri,
Kép Kép

Eszter meggyógyult, szívesen mennénk mi is, de nekünk a dél körül lenne a legjobb. Most lesz tali? Ha ige, hol? És mikor?

Nóri,
osztom a véleményed, valóban körülugráljuk Őket, de olyan imádnivalóak és olyan rövid ideig kicsik Kép. Viszont nem szabad hegyni, h elharapózzon a helyzet, mert akésőbb csak nehezebb lesz Velük.

Karmen (Sorstársam Kép),
tudod, nem kell senkivel törődni, Orsika annyira tündéri, ha még hurkái is vannak, főleg ne érdekeljen.

Dancsi,
ez a koktél szerintem is húzós szegény Jozsónak. De te tudod... Mikor dobsz meg egy képpel bennünket?

Ági,
mi is összefuthatnánk, itt lakunk a szomszédban. Max egy séta. Nekünk 1/2 12- 1-1/2 2-ig jó. Nektek?

Most ennyi futotta, megyek és kiheverem a fogorvost.
Jó éjt!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Megkaptam a képet a sógornőmtől.Tegnap fel akartuk tenni,de nem ment.Nem tudjuk,hogyan kell lekicsinyíteni.Valaki segítsen,legyen szíves!

Tünde!

Én is gratulálok a cikkhez.Most olvastam el,tegnap nem jutottam el az újság végéig.

Nóri!

Nem szoktunk délelőtt sétálni.Hány órakor szoktatok ilyenkor levegőzni?

Ági!

Még nem döntöttük el,hogy milyet veszünk.Valami jót szeretnénk.A Médiában még körül akarunk nézni.Ha ennyi pénzt kiad az ember,jól meg kell gondolni,hogy milyet vesz.
Már eldöntöttem pár napja,hogy milyen etetőszéket veszek.Erre tegnap a Kismamában láttam még egy nagyon jót.Ha sok pénzt kell kiadni,nagyon döntésképtelen vagyok.Szeretném már megvenni az etetőszéket és fényképezőt is,és akkor nem kell tovább gondolkodni.

Ildi
tfildiko

Ildi! Küldd el nekem lekicsinyitem! Amugy fotószerkesztövel lehet. Milyen szék tetszett meg?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Előre is köszönöm,majd küldöm.
A Brevi Jupiter és a Prima Pappa etetőszék tetszik.De én ilyen Brevit nem láttam a Micimackóban.Valószínű,hogy a Prima Pappát veszem meg.

Ildi
tfildiko

Tfildiko!Tényleg,bocsi,serinek akartam írni a tornát!!!Majd találkozunk!Puszi
Ildi
ildi10

íme a felső 2 fogacskám: Kép Kép Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!
Dancsi, nagyon szép nagy fogacskák lesznek ezek!

Alvás: ha már felkavartam a vizet, csak leírom, mi történt tegnap este. 8 körül elmentünk fürdeni, játszottunk, aztán 9 körül be a szobába, ajtót becsuktam, vártam a cirkuszt. Volt is, de kb 10 percig tartott csak, aztán odabújt hozzám és már ment is a durmolás. Reggel fél 8-ig nem is volt egy hang sem. Szóval innentől ehhez tartom magunkat:-)))

Egyébként most jön a harmadik rágófoga és az egyik szemfoga. Én úgy tudtam, a szemfogak bújnak ki legutoljára, de ez alól kivételek vagyunk.

Délben sültkrumplit ettünk ketchup-pel és szegénykémet úgy kicsapta, hogy még. De érdekes volt, mert kb 10 perccel később jelentek meg a foltok. A kedve egyébként jó, most lefeküdt, de a meseovit be kellett kapcsolni neki:-)))

Ildi, délelőtt nem sétáltok? És a manó ezt hogy bírja? Nekem mindig kellett menni vele, mert akkor jókat aludt, egyébként meg csak nyűgösködött. Most pedig azért kell menni, hogy délután aludjon rendesen. A Lechner téren volt némi átalakítás, már picik is tudnak hintázni és egy kevés homokat is leszórtak.

H
babamama

AKkor jön valaki ma játszóra? Most sem tudok visszaolvasniKép

Mi mennénkKép

angiszeged

Sziasztok!

Végre most mindkettő durmizik. Volt is nagy bömbi, meg visítás. De aztán mégis csak én győztem meg az álommanók!

Hajni: Gratu az elalváshoz, ugye hogy megéri kicsit szigorúnak lenni. Sztem sorban jönnek a fogacskák, de minden gyerek lehet kivétel.
Flórát is kicsapja a ketchup. Nem is szeretek neki adni. Csak virslihez adok. A paradicsom a bűnös az ilyen savas.

Seri: De kell igazolás a tornára, mert ha valami baja lesz a babádnak, vagy neked a torna miatt a védőnőt vagy aki tartja azt veszik elő.

Karmen: Remélem én is hogy az egyik munkahelyét váltotta másikra, lehet, hogy a vasasban nincs már?! Nem hiszem, hogy a klinikát vagy a kórházat váltotta volna le.
Sztem se aggódj Orsi súlya miatt, szép és vidám baba, biztos nem éhezik. Kép

Tildi: Ez legyen a legnagyobb gondod! Nekünk Fujifilm S5000-ünk van. Ez is nagyon jó. Tavaly szeptemberben vettük, azóta majdnem feleannyiba kerül. Etetőszékből meg a Brevi van. Ez olcsóbb talán mint a PP.

Nóri: Teljesen igazad van, minden téren.

Mióta itt lakunk mindig 2 nappal később kapom meg a Kismamát. Nagyon bosszantó. De elolvasom Tünde levelét. Szüli sztori? Vagy cikk?

Nekünk is jobb a délelőtti tali. Az alvás nálunk is kiszámíthatatlan.

Dancsi: Azt hiszem, nálunk is kezd előbújni a felső fogacska. A játszószőnyeget megkaptam a csajszitól, nagyon szépen megcsinálta. Hasonló mintát tett bele,mint a tiétekbe. Majd teszek róla fel az albumunkba. Ott megnézheti mindenki.
Mikor költöztök?

Már kicsit ki vagyok akadva a szomszédunkban mindenhol építkeznek, ez nem is lenne olyan nagyon nagy baj, de olyan hangzavarral jár a tető összeácsolása...Pont mellettünk csinálják a szarufák díszítését, amit elekrtomos gyaluval faragnak ki. És még csak egy hete megy. Így jár az aki hamar kölözik. Kép

Gabi3
inecsg

Angi: Mi megyünk de sztem csak 4 után. Bogi most aludt el, ugyanis nemrég értünk haza a védőnőtől.

Mindössze 3 órácskát vártunk, úgy,hogy időpontra mentünk!!! Nem tudom miért nem lehet kialakítani egy rohadt játszósarkot, azoknak akik gyerekkel érkeznek. Vagy szerintük minden kiamama az első babáját várja????? Nem mitha 3 órát eljátszana egy sarokban a gyerek, de azért mégis...Kép Már 1 óra után mondta, hogy aja menjünk haza. Mondtam neki, hogy muszáj kivárnunk a sort, a negyedik pecsét kell nekemKép, meg a beutalók belgyógyászhoz, vérvételre stb..... Aztán voltunk büfébe 3x hol ezért hol azért. Egy heti hideg élelemmel kell menni minden egészségügyi intézménybe. Ez hihetetlenKép A végén már ordított szerencsétlen gyerek, aztán beült az ölembe és szopta az ujját, majdnem elaludt olyan álmos volt! Jó lett volna még hazáig cipelni az alvó gyereket, egyik kezembe másikba meg a motorját! Soha többé nem viszem magammal. Ezt mindig megfogadom, de sajna nem tudom teljesíteni, mert egyszerűen nem tudom kire bízni!Kép

Gabómamaó: Te hordod a gyerkőcöket a Siha közi bölcsi jáccóházába????? MI kell hozzá? Előre meg kell beszélni a vezetőnővel? Vagy mi ennek a módja???? Ma voltunk a gyerekdokinknál is kérni igazolást, hogy mehet közösségbe. Azon kívül kell még valami? És melyik napokon lehet oda menni? Már nem győzöm anyagilag a tecsós meg plázás jáccóházat. Csődbe megyekKép viszont nagyon igényli a gyerektársaságot és a másmilyen játékokatKép

Tegnap a Kristófot nagyon elgardírozta a játszótéren.Kép Bocs Ági Kép Még nem elég kifinomultak a gyerekem mozdulatai.

Na megyek főzni!
Enikő

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?