Úristen, nagyon beindultunk.
Fejés: nekem először egy kölcsön kézi avent volt, aztán mikor mejdnem elapadtam, rászántam a nem kevés pénzt és vettem egy elektromos aventet, mert Eszti is ezt dícsérte, meg kicsit márkahű vagyok, nekem majdnem minden avent, csak az etetőcumi maam-os. De tényleg kinek mi, végülis én sem próbáltam mást, de a lényeg, hogy az elektrmostól jól beindult a tej, ami azért volt, mert nekem nagyon nehezen jön, jött, van úgy hogy 5 percig is csinálni kell, kire megindul, de utána már ömlik több sugárból, és a kézivel az volt a baj, hogy nem tudtam kivárni, mert belefádjult a kezem. Ja és ami nagyon fontos sztem, hogy én a kézivel összevissza fejtem, mármint egyszer gyorsan, egyszer lassan, ahogy bírta a kezem és olvastam, hogy a babókák szopókájához a percenként 48-60 szívás áll a legközelebb, tehát így kell fejni, hogy ennyi inger érje a cicit és ezt elektrmossal könnyebb betartani.
Eszti, ygerkőcök hatalmasak, már pont hiányoltam képeket róluk! Tündériek! És Te is és Ti is nagyon jól néztek ki. Gratula a centikhez, én sajna megint annyi vagyok, aamennyivel hazajöttem a kórházból, volt amikor már 5-6 kg-mal is kevesebb voltam, de akkor apadtam majdnem el és megfogadtam a sok "okos" tanácsot, hogy enni-inni kell és már nem bírom abbaahagyni. Komolyan, nagyon utálom magam emiatt, de sokszor unalmamban is eszek, meg Szabika ( nálunk ő vásárol majdnem mindig ) kosarába mindig belepottyan vmi keksz, túró rudi, stb.
Nyaralás, de jó azoknak, akik mennek. Én nyár elején nagyon szerettem volna, de beláttam, semmi értelme, mert ha csak hármasban mennénk, az ugyanaz lenne, mintha itthon lennénk, azért meg felesleges több száz km-t utazni. Nyuszit még nem pancsiztatnám, még gyerekmedencében sem, majd jövőre, emellett sétálhatnánk a 40 fokban, ja és fürcsizni, szaunázni, esetleg masszíroztaatni, reggelizni, vacsorázni is külön-külön mehetnénk, aminek semmi értelme. Én egyszer felvetettem Szabinak, hogy esetleg az anyjáék nem jönnének-e el velünk, de azt mondta, hogy már kérdezte az anyját és a válasz az volt: neki az a legnagyobb pihenés, ha otthon van a saját házában.
Hát kösz, az nem jut eszébe, hogy azért hívjuk, hogy MI piehnjünk és ne Ő. Értitek? Teljesen nemnormális, azt hitte, neki akarunk pihenést szervezni, mintha ő lenne a gyerekkel a nap 24 órjáában.
Szóval ez van. Apukám meg most nagyon sokat dolgozik, nem tudnának én anyumék elszabadulni, meg az az igazság, hogy velük lakik a 85 éves nagyim, meg anya szülei is élnek ( 75 és 80 évesek ) és nem szívesen hagyja itt anya az öregeket ebben a kánikulában, illetve viharos időszakban, kicsit parázik, nehogy történjen velük vmi. Meg is értem végülis. Talán azért ősszel, mondjuk októberben elmegyünk vhova 3 napra vmi wellness-napokra.
Eszti, én abszolút megértelek, hogy 2esben mentek Istvánnal nyaralni, főleg a 2 egymás utáni babóca után, biztos sok volt kicsit az elmúlt időszak; én is olaszországot preferálom, jövőre oda megyünk, ha törik, ha szakad.
Én kicsit attól vagyok kiakadva, hogy semmilyen progit nem tudunk Szabival kettesben szervezni, mert a gyerek elég hisztis, ha egyikünk nincs a közelben. Jó lenne néha elmenni 2 órára a strandra úszni, napozni egyet vagy futni, biciklizni, de olyan hisztis a gyerek idegen helyen, hogy megőrülünk néha tőle. Ezt már írtam, de még egyszer megkérdezem, nektek nem csinálja azt a gyerek, hogy idegen helyen hisztit vág le? Eszti néha 45 percig képes vígasztalhatatlanul bőgni, utána a babakocsiban nagy nehezen elringatózik, de ott is "hüppög" álmában
Fanni, kúszik Bazsu? Őrület, milyen ügyes kissrác, már a múltkor is néztem a facebookon , hogy négykézlábazik, nekem Eszti még nem jár itt, egyszer fordult hasról hátra, azóta semmi, oldalára igen, "kérdőjelezik", de továb nem haalad, pedig nagyon aktív, még így is, hogy jó súlyban van, állandóan jár keze lába, ha fent van.
Na megint kisregény lett, ja, én aazért vgyok lemaradva a hozzászólások számában, mert mindig sokat írok, Ti meg csak 1-1 mondatot