Sziasztok
Köszi a hófordulós köszöntést Reni.
Mi sem oltattuk be Barnit a rota vírus ellen, barátnőm mesélte, h ők beadatták a kisfiának és pár hónap múlva elkapta szegény, majdnem kiszáradt.
Hozzátápi:
én pár napja,inkább 1-2 hete adok Barnunak gyünileveket, üvegeset (Hipp,Szentkirályi), eddig adtam neki körtét,attól kirázta a hideg szegényt
,sütőtököt ami bejött neki,csak úgy cuppogott,megalmát,de az sem nyerte el a tetszését.
Tegnap előtt viszont adtam neki (igaz üvegeset) alma-banán-őszi pépet, az bejött neki, legalábbis nem fintorgott ré,csak nézett rám a nagy szemeivel,hogy mit adok neki.
Ma meg vettem neki sütőtök-almát.
Szerintetek lehet már adnom neki a pépeset,vagy inkább még a levekkel próbálkozzak?
Amúgy azt én is olvastam,h meg kell főzni a gyümiket meg a zöldségeket,de másik könyv meg azt írja,hogy ne főzzük meg.
Andi szépek vagytok a képeken!
Kistesó nálunk is majd Barnu ruhatárát kapja, mert nálunk tuti, 10000000% hogy fiú lesz a következő is (majd!!!).
Pedig én lányt szeretnék. De Balázs családjában csak fiúk vannak, így az esély a puncisra 0.
Barninak sincs semmi cucca őszre,most kapcsoltam én is ahogy írtad Marcsi, van 3-4 rugija,meg 3 hosszú ujjú body,és ennyi, mindent kinőtt.
Anna sajnálom a kocsit. Elég bosszantó.
mi nem csináltunk nagy ügyet a keresztszülő választásból, így legalább nem volt vita abból, hogy ki legyen,meg ez volt a legegyszerűbb. Amúgy jól tudod.
Tegnap hajnalban Barni is kelt 4-kor,de mi voltunk a hibásak,mert ugy én még este 11 fél 12 fele megetetem Barnit mikor alszik de nem keltem fel, és most elfelejtettem.
Mert filmet néztünk Balázzsal (Szív bajnokai, Sandra Bullock) és 4-kor arra keltünk,hogy szegény gyerek visított,mint amikor malacot végnak,de ilyen magas hangot kiadni még nem hallottam. Szegénykém, a hülye anyja "éhezteti"!
Marcsi köszi a bókot, aranyos vagy!!!
Reni szegény Esztike, én is totál bepánikoltam volna,hirtelen azt sem tudtam volna mit is csinálja, de szerencsére csak az ijedség volt a nagyobb baj.
Nyálát nyelte félre?
Amúgy meg nem vagy öreg.
Anna hát én anyósodékhoz nem tudok hozzászólni. Durva. Meg az a kisgyerek is, nem igaz,h nem tudnak rászólni a szülei.....
Vannak olyan tejpépek, amit vízzel lehet elkészíteni,de ha anyatejjel vagy tápszerrel csinálod, akkor laktatóbb.
Mi a Hippes csomagban (amit a Rossmannban kellett kiváltani) kaptunk termékmintákat, ilyen őszi-s.barackos tejpépet, hát az nagyon sz@r,én ettem meg, de nem is fogom megkóstoltatni a gyerekkel, tök mű íze van. Pfújjj!
De viszont van a Milupának: Gyermekálom tejbadarapép igazi vanílival, 4 hós kortól, azt is én ettem meg (mindent tesztelek mielőtt a gyereknek adnám
), igaz tejjel csináltam, de nagyon fincsi!!!!!