Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kisdió: szuperek a képek!! Én szeretném elkérni a rólunk készülteket, de nem találtam a mail címedet. Úgyhogy ide írom jó? 12,15,31,36-os képek. A mail címem a profilban. Kép Nagyon köszi ha elküldöd őket nagyban. Kép

Linó Szilvi: Kata teljesen elvarázsolt! Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen pöttöm emberke miket tud!! Kép Kép Jó volt veled vidulni! Kép

Orsi: azt hiszem nem köszöntetek el külön, de semmi gond! KépA druszánk élőben is édi. Kép

Anikó: remélem továbbra sem haragszol a jegy miatt. Úgy ég a képem. Kép

Jerry: jó, hogy eljöttél!! Remélem legközelebb már a manódat is láthatjuk. Kép A képek kedvesek. Kép Ádi el volt bűvölve a nasidtól amit csináltál. Kép Itthon mindet benyomta. Kép

Nalika Hajni: meglett a sapi. Kép És Gergő tényleg angyal volt. Kép Azért ti már láttátok máregzsáknak is. Kép

Rita: örülök, hogy személyesen is találkoztunk. Kép

Nanda: nem lenne gond ha majd írnék mailt? Féltékenység ügyben konzultálnék veled. Kiváncsi vagyok te hogy kezeled, hátha van vmi jó ötleted. Kép

ZSUZSA: hogy vagytok???? Hiányoztál a taliról!!!

Panó: na ugye, hogy nem kellett laptop. Kép Könyv: tényleg nagyon jó. Kép Pusziiii!!

Swen: millió puszi. Kép Kép

Most el:
Linda
bellana

Orsi: Most van idom irni. Lili alszik. termeszetesen lehet a mennyed. Kép Gergo is gyonyoru. Kép Bar Lilinek mar van egy volegenye Botond, de majd kesobb Lili ugyis valaszt maganak. Kép Bar Botondnak nem nagyon jott be Lili, mert amikor Lili nagy szemeivel nezett Botondra, Botondnak sirasra gorbult a szaja. Kép
Amikor meglattalak fulig ero mosollyal es kedves barati puszival, akkor mondtam magamban micsoda jo fej lany vagy. Kép
Amugy mindenki az. Kép
A meleget Lili jol turte. O is egy picit megizzadt a vallamon, amikor elaludt, de szerencsere nem volt rossz hangulata tole. Hazafele az autoban is elaludt es furdetesig egy tunder volt. Vegig mosolygott, beszelt, szokasosan eleven volt. Rugkapalt, csuszott-maszott es az ejszakat ataludta. Kép

Lanyok: pont azon gondolkodtam, hogy milyen jo, hogy megismeri az ember azokat, akikkel nap mint nap "beszelget". Hihetetlen csupa mosolygos arcok jutnak eszembe, amikor valaki ir a forumra. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita
El is felejtettem, hogy Botond is vőlegény!Kép De szerintem az az igazi, ha egy lánykának jó sok udvarlója van!Kép
Tündér-Lili: Kép Örülök neki, hogy ismét a régi!Kép
Te is nagyon szimpi voltál nekem, mondjuk már eleve innen írásban is!Kép

Swen
Ugye nem gond, ha mi is beállunk Lilinek udvarolni?Kép
Örülök, hogy találkoztunk, még ha csak keveset is tudtunk beszélgetni.Kép Majd legközelebb!KépMikor indultatok a vonathoz?

Zsuzsa
Tényleg hiányoztál ám a taliról!Kép De legközelebb bepótolod!Kép

Linda
Mi druszánk is nagyon cuki!Kép Az a toka!Kép

Most már nagyon kíváncsi vagyok a Jerry féle sütire, mindenki annyira dícséri!Kép Én nem ettem semmit, arra már nem jutott idő, így is kevés volt, amit ott voltunk.Kép

Jerry
Legközelebbre is hozol a fincsi nasidból? Nagyon szeretném megkóstolni!Kép Egyébként mi az?

Bori
Nem lehet, hogy Dorkának is melege volt? Danidat meg azt hiszem láttam, mikor az asztalnál evett, de csak ennyire.Kép Volt ott jó nagy kavalkád!Kép

Anikó
Olyan jó volt újra látni titeket!Kép Párod tényleg lefogyott! Pedig nem is volt semmi gond vele!
Bencus nagyon cuki, az alvós kép szuper!!!Kép
Minitalinkat majd megbeszéljük!Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Hol a sok mama? Börzéznek, mi?Kép

Linda: elküldtem a képeket. És most már betettem a profilomba az e-mail címemet.Kép

Jerry: aranyos a kisfiad! Meg a zsiráf is!Kép

Remélem a kövi talin azok is ott lesznek, akik most nem jöttek el!

Voltunk kint a börzén. Húúúúú!!!. Én még nem voltam, és nem is erre számítottam. Már az gyanús volt, hogy nem találtunk parkolóhelyet...És képtelenség pici babával, gyerekkocsival végig járni azt a helyet. 2 soron mentünk végig, meg a széleken körbe. És nem is találtunk ruhát. Én azt gondoltam, hogy majd találunk, hiszen egy pici ruhát nem lehet agyon mosni. Hát ezek a ruhák biztos nem egy gyereket szolgáltak ki, mert agyon mosottak, kopottak, fakók voltak.
El is döntöttük Apával, hogy tavasszal gyerek nélkül megyünk, és jót böngészünk a játékok között!Kép

Ja! Apa zokon vette, hogy nem adtam át üdvözletét nektek a Talin! Nem is tudom...Talán be kellett volna állnom középre és elkiabálnom magam, hogy "Enyém Apa mindenkit üdvözöl!" Kép
Most átadom...Kép

Most is írhatnátok, mert holnap mindenki kiéhezve ráveti magát a topicra, aztán jaj annak, aki kihagy pár órát!Kép

Kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok!

Valakinek nem hiányzik a kakimanója? Véletlenül elhozhattuk valakiét, mert Tüncsike ma minden pelenkába termelt eddigKép

Kisdió,
én inkább aludtam börze helyettKép Utána csak a Westendbe mentünk el..

Orsi,
még egyszer köszönöm szépen a segítségedet!Kép

Anita,
neked is köszönöm, péntek estére elő is került! Jópofa, mi?

Zsuzsa,
szorgalmasan szavazokKép Zsófi hogy van? Nagyon csendben vagytok!

Pussz,
Hajni
nalika

Sziasztok!

Látom lemaradtam a taliról Kép, de legközelebbire mindenképpen megyünk mi is. Hol volt? Különben a profimban lévô email nem jó. Ha van valami info, kérlek benneteket: zsuzsi17@hotmail.com -ra írjatok.

Megnézetm a fotókat, nagyon jók! Ennyi mosolygós embert egy helyen! Nagyon kellemes lehetett a tali! És még apukák is voltak, tök jó, hogy ilyen aktív apák is vannak! Kép
A képek közül nekem a legjobban a többi szuper kép között persze a 20-as, 21-es, 27-es és 37-es fotók tetszettek. Csak azt nem tudom, kik vannak rajtuk Kép

Mi megvagyunk, Dóri féltékenysége alábbhagyott. Ez ügyben bárkinek szívesen írok én is mailben, ha a fenti mailcímemre írtok. A lényeg, hogy most már jobban vagyunk, de nem volt könny? idôszak.

Emma hihetetlen tempóban nô, 14 hetes lesz, ehhez képest 6 kiló és már 68-as rugdalozót hord.... Mindenki lekövérezi, amit eleinte sértônek vettem, de most már csak nevetek rajta. Most mondjam neki, hogy diétás anyatejet igyon vagy ne szopizzon annyit???? Kép

Sétás minitalit nem szerveztek valamelyik parkban, játszótéren Budán?

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Profilomban kicseréltem a képet, láthatjátok a kis Möhöncémet Dórival egy reggelen. Kép

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok,
könnyű volt átolvasni a mai napotKép

A talis képek szuper jók lettek, Kisdió és Nanda, köszi!!!!
Kisdió, a tiédből rögtön lett két kedvencem, amit szeretnék nagyban elkérni: az egyiken Rita alvó Lilivel, a másikon Zita és Linó babástólKép

Jerry,
látod-látod, a sütiddel nem volt semmi baj, sőt! Egy csomó dícséretet bezsebelhetszKép
A zsiráf édes!!!! A miénk nem ilyen, és nem is zsiráf, hanem LÓKép Az a fotó, ahol kikukucskál a kiságyból...Kép És persze Bébi is édesKép

Kisdió,
szóval te sem próbálod meg többé gyerekkel a börzét...Kíváncsi vagyok, Hajnimaci mit fog mondani, ők is babáztak kint. Én alig bírtam magam hazavonszolni, meg is eskettem apát, májusban jön teherhordónakKép
És megint rengeteg szuper cuccot vettem, pl. téli zsákot kocsiba, meg overallt, de annyira jóóóóóKép És vettem egy szuper edénykés készletet ( nem edény, majd inkább lefotózom ), amihez van passzírozó, meg reszelő meg préselő feltét, meg egyebek. Nagyon klassz, ilyen jellegű terméket még sosem láttam.
És több helyen is árultak H&M-es dolgokat, potom áron, ezek nem kismamák voltak, hanem "börzézők".)

Linda,
én akkor sem hiszem el többet MéregzsákitKépKépKép Van egy tutti jó képem rólatok, csak Danid nincs rajtaKép

Chello,
nagyon édes volt Noncsi, ahogy apjához bújtKép És jó volt téged ilyen jókedvűnek látniKépKépKép

Orsi,
de, de, Dorkának biztosan melege volt, azért is gomboltam le róla a felsőtKép És is majd meghaltamKép
Azt írtam tegnap, hogy már hazafelé, az öltözésnél teljesen jól volt?! A kis csibészKép
Szóval bejött neked Lili?Kép

Nalika,
és megkorholtátok legalább egy kicsit...?
Szerinted tényleg olyan gáz volt Danim a talin? Kép

Most elköszönök, megyek bekészítem reggelre a mosógépet, és zuhizom egy jót.
Remélem, kedden meg tudom csinálni az albumotKép
Akkor én is ide teszem a linket, nem baj, ugye?

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anita,
hát a Peti dolga a dorgálás!
Danikád kicsit elevenebb a többi gyereknél, de annyira nem vészes. Látnád csak az én Petimet, pedig ő már 10 éves leszKép De a tiéd legalább szót fogad, ha rá szólsz, az enyém már akkor sem mindig...
Jó talizást holnapra is!

Anikó,
nagyon szép vagy a képen, az albumban! Sztem senki nem mondaná meg a korodat és azt, hogy 3 gyerkőcöd vanKép

Úgy látom mindenkit lefárasztott a tali! Na de az otthonmaradottak mitől nem fértek egy kicsit a gép elé? Pl. a mai menü lemaradt...

Jó éjt mindenkinek!

Hajni
nalika

Lányok,
nem szavaztatok ma Zsuzsáék képéreKép Vissza is esett a második helyreKép

H.
nalika

SziasztokKép
Ma enyém,az arany!!!Kép
Viszont sajnos Mayának 39,3 fokos láza van,hívom az ügyeletet.KépKépKép

Puszi,Nanda
nanda

Jó reggelt mindenkinek!

Úgy látom a vasárnap legtöbbünknek távol a számítógéptől telt.Kép

Mucska! Én még nem is gratuláltam az egérpadokhoz!Kép Elhiszem, hogy fel vagy dobva tőle, szerintem is nagyon szuperül sikerültek!Kép Annyira édes rajta Anna!Kép Nekem egyébként nagyon tetszenek a fülbevalós kislányok, már ilyen picinek is, ha nekünk lányunk lett volna, tutti, hogy már lenne fülbevalója!Kép Főleg mert később ő is biztos szeretne és még én is emlékszem milyen szörnyű volt, amikor nekem átszúrták a fülem, pedig hat éves voltam.Kép Jó mondjuk a mai módszerek állítólag jobbak, de ilyen picinek biztos nem emlékeznek rá.Kép

Nanda! Köszönjük a képeket, s én is nagyon örülök, hogy megismertelek!Mayának mielőbbi jobbulást,kívánom, hogy ti is hamar legyőzzétek ezt amagas lázat!

Kisdió! Szuperek a képeid!Kép Meg olyan rendes vagy, hogy ennyit dolgoztál az albummal! Ákos annyira cuki volt élőben is, és nagyon tetszett a kengurutok, vagy mitek.Kép

N.Hajni! Nagyon köszi a képet még egyszer, ezzel bizonyítottam apának, hogy tényleg babás buliban voltunk, nem valami tüntetésen!KépKépKép

Zsuzsa! Olyan jó volt hallani a hangod, úgy örültem, hogy hívtál!KépÉn már szavaztam.Kép

Bea! Hogy sikerült a családi nap? Kaja? Kár, hogy nem tudtatok jönni, de majd legközelebb!Kép

Lujzika! Hát szerintem tényleg a hurkás klubba való a lánykád.Kép

Orsi! A Lili-Botond összepárosítás emlékezetem szerint úgy történt, hogy Lilike, pontosabban Rita kérte felvételét a fiam nem létező háremébe.Kép Botond pedig van olyan lovagias, hogy Gergő kevdvéért a kérvényt meg nem történtnek tekinti, így áldásunk rátok!KépKépKép Én is sajnálom, hogy veled sem tudtunk olyan sokat beszélni, de mint korábban már írtam, igazából senkivel sem tudtam.Kép

Jerry! nagyon aranyos a picúrkád!!!! Meg ez a zsiráf!Kép Remélem legközelebb már tényleg ketten vagy hárman tudtok jönni!Kép

Bori! Engem Danid nagyon levett a lábamról!Kép Annyira bírtam, ahogy Botondot is meg Dorcit pátyolgatta! S gyönyörű gyerek, mint az anyja!KépMeg olyan kis közvetlen és barátságos, én nagyon örülnék, ha Botond is ilyen lenne.Kép

Zita! A te sütid is nagyon fincsi volt! Annyira sajnálom, hogy szinte semmit sem beszéltünk, de olyan kicsi volt ez az idő.Kép Viszont Csilla babával sikerült megbeszélnünk a Micimackós kirakót, az életben még édesebb ez a lányka!Kép

Panó! Azt hiszem nem mondtam, hogy neked Rita lányod is annyira gyönyörű!Kép

Lino! Katica az életben is olyan tündér! Engem is teljesen elvarázyolt, hogy miket tud már ez a kicsi lány!Képnagyon örültem, hogy legalább ketten képviseltétek a családot, s hogy végre találkoztunk!Kép

Anikó! Jajj, hogy veled is milyen keveset tudtunk beszélni!Kép Te az életben is olyan szép és csini vagy, mint a képeken! S egyáltalán nem tűnsz fáradtnak élőben sem!Kép A férjed meg olyan édes volt a gyerkők között.Kép

Vali! A ti családotok is annyira helyes!

Linda! Hogy a te Danid is milyen helyes!!! Na persze Méregzsáki is!Kép

Húúúúúúú többieket már fel sem sorolom, mert biztos kihagytam egy csomó mindenkit, és nem akarok ezzel senkit megbántani! A lényeg, hogy mi nagyon jól éreztük magunkat és tényleg jó volt élőben találkozni! Remélem előbb-utóbb az otthon maradottakkal is sikerül!

Ildikó! De jó, hogy te is jelentkeztél! Lucassal nem javult a helyzet? Még mindig kézi baba elsősorban?

Jó midi talit a résztvevőknek, Szösziéknek sok puszi!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

sziasztok!

Most önösen: jól vagyunk, ZSófi már teljesen oké Kép

A REAKCIÓ majd jön!

Fájdalommal vettem észre, hogy Bubuka tábora nagyon belehúzott! A mi sok előnyünk a múlté!!! Kép
Aki gondolja:
<a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=2028&osztas=4&szam=0" target=_top> A MI CICÁNK</a>, és a <a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=1324&osztas=4&szam=0" target=_top> VETÉLYTÁRSÉ</a>. Előre is köszike.

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

KépekKépKépKép Nagyon irigy vagyok ám!
Zsuzsa, szavazat ment, most ti vagytok az elsők!

Később jövök...

Pusz

Bea
Vendég

Swen!

Köszike nagyon ari vagy. Anna a fülbevalót észre sem vette, csak éhes volt és azért nyöszörgött. AZóta semmi gond vele, szerintem nem is tudja, hogy van neki.
Tegnap meg a két kis fogát akartam lefényképezni, de mire elkattanna gép, rárakja a nyelvecskéjét és vigyorog azzal a képpel: hogy látod anya, nem mutatom ám meg!

Hajni!

krumpistarhonya csak úgy egyszerűen a mai menű.

MA hisztisen ébredtem. Kép

Zsuzsa!
Ment szavazat! Kép

NAnda!

Gyors jobbulást Majának!!!!!

NA megyek hisztizni Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Én is szavaztam.

Nanda: Jobbulást Mayának!

Mucska: hisztizzünk együtt!Kép Hétfő van. Sz@r idő van. Be kellene fejeznem a takarítást. 10-re jönnek a szagmérők. El kell mennem a városba ügyintézni. Mensizek. És különben is!!!!

Mai menü: a tegnapi maradékKép

Az uralkodó fürdik:
Kép

Ma reggel szopi után:
Kép

Kisdió

Kép
kisdió

Jó napot Mindenkinek!

KisDió:jók lettek a talis képek!
És a fürdőkádas kép nagyon édi, Ákos tényleg úgy trónol a kádban!

Nanda: Mayának mielőbbi gyógyulást!

Rita, Linda: köszönöm a süti dícséretet, azért esik különösen jól, mert megküzdöttem az előállításával. Amikor elkészültem vele, megfogadtam, hogy ezt most az egyszer csináltam. De még lehet, hogy a következő találkozóig elfelejtem a harcot, és egyébként is, már tudom, hogy mit csináltam rosszul, így a következő még jobb lehetne. (Orsi: a süti moszkauer féle volt)

Én is voltam tegnap börzézni, figyeltem, hogy látok-e ismerőst, de nem fedeztem fel azokat akik kint voltak. Én is most voltam először, így engem is meglepett ez az iszonyatos tömeg. Én úgy a felét végigtrappoltam, vettem is pár rugdalózót, kabátkát, Prince Oliver bodykat (ezeket újat, minden rövidujjú body 450 Ft volt, a hosszú ujjúak is 900-1100 körül) Kint voltam több mint 3 órát, amikor hazaértem Levente megkérdezte, hogy
- ennyi idő alatt csak ennyi ruhát vettem?
Viszont most itt agonizálok, hogy hogyan mossam ki a használt holmikat. Úgy gondoltam, hogy beáztatom egy fél napra, kimosom 60 fokon, és kivasalom mindkét oldalát. Elég lesz ez "fertőtlenítés"-nek? Megkérdeztem, a gyógyszerész ismerősömet, hogy a sterilizáló tablettákat lehet-e ruha fertőtlenítésére használni, de azt mondta, hogy nem lehet, mert klórgáz képződik.

Törpi azt hiszem csillár-kereskedő lesz, van rengeteg nézegetni való játékunk, de egyik sem képes olyan hosszan lekötni, mint a csillárunk.

Jerry
jerry

Jerry,

Tegyél egy kevés floraseptet a mosópor mellé és olyan programot válasz ahol előmosás és többszorö öblítés van. Én is így szoktam azokat a rucikat átmosni amiket Anna uncsi tesói hordtak.
Kika
kika

Sziasztok!

Nanda,
jobbulást Mayának!

Swen,
tüntetésKép Édes kis Boti mackóKép

Andi,
ez vmi tájétel lehet? Vagy csak én vagyok megint tájékozatlanKép Nagyon hanyagolod a topicot, ezért nem jönnek a többiek sem!

Jerry,
muszáj mégegyszer megsütnöd, mert én nem tudtam megkóstolni a sütidet..
Tomikám is a lámpával kezdte annak idején, most vonatmániásKép Bár a lámpakereskedés lehet, hogy jobban fizet, mint a MávKép

Na megyek kutakodni az archívba, mert már megint görcsölt éjjel a gyomrom, megnézem mikor volt a legutóbbiKép

Pussz,
Hajni
nalika

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok, hogy nagyon jól sikerült a mai midi-tali is Kép aztán majd mindjárt visszaolvasok - reagálok!

Szóval tök jól sikerült a tali, gyerkőcök mind nagyon édesek voltak Kép, készültek képek is, majd az "illetékesek" raknak fel Kép Nagyon örültem, hogy itt voltatok!!! Remélem nemsokára megismételjük! Szösziék novemberben úgyis megint jönnek Kép Jöhet ám más is! Kép

Lányok is kifáradtak, már alszanak is, Katát is beraktam az ágyba és mire betakartam a nagyokat addigra el is aludt egyedül Kép pedig mindig cicin szokott!

Pussz: Szilvi
lino

Sziasztok!

Lino: köszi a vendéglátást még egyszer!
A sütik isteniek voltak Kép
ÉS hogy a többieket megegye az irigység egy kis bemutató!

Kép

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Kisdió: szuperek a képek! Kép Köszi szépen! Majd mindjárt megnézem, hogy melyikből szeretnék nagyot, és írok mailt. Szuper a kádas kép Kép Börzén én eddig egyszer voltam, még régebben, de nem bírom a sok embert, így azóta inkább kihagyom.

Remélem a többiek is felteszik hamarosan a képeket!!! Kép

Mucska: egérpad nekem is nagyon tetszik Kép Lányod hogy tolerálja a hisztid? Kép

Bea: hogy sikerült a szüret? Sok új ruha Kép

Rita: örülök, hogy titeket is megismerhettelek! Kép

Ildi: de jó, hogy írtál! Kép Fogadás Kép Remélem Laura köhögése elmúlik már!

Zita: jó, hogy tudtatok jönni ma is Kép Lányok mondták, hogy legközelebb több időre gyertek, hogy többet tudjanak játszani Kép

Jerry: tündéri a kisfiad, remélem legközelebb őt is elhozod Kép Süssél legközelebb is ilyet, mert én meg kimaradtam belőle!

Linda: én is örültem, hogy végre nem csak telefonon beszélünk Kép Dani nagyon édes, meg persze Gergő is Kép

Orsi: jó, hogy el tudtatok jönni! Picurkádból keveset láttam, remélem legközelebb majd pótoljuk!Kép

Süncsi: úgy örültem, hogy sikerült találkoznunk Kép Sok pussz! Kép

Zsuzsa: szavaztam Kép Meddig tart a verseny? És mi a fődíj? Kép Kép

Bori: Terézanyás kép Kép Dani nagyon aranyos volt a talin! Kép Album linkje szerintem nyugodtan jöhet ide.

Vali: olyan jó, hogy ti is el tudtatok jönni, nagyon édesek az ikrek Kép

Swen: mit is írhatnék? Kép Kép Kép Nagyon örülök, hogy végre-végre tudtunk találkozni, mégha nem is tudtunk sokat beszélni, pedig úgy szerettem volna! Botond pedig élőben is nagyon édes!

Hajni: nektek is nagyon örültem Kép Kakimanó Kép gyomorgörcs Kép

Nanda: köszi a képeket! Kép Maya jobban van már? Mit mondott a dokinéni?

Anikó: örülök, hogy tudtunk találkozni, és remélem hogy össze tudunk hozni majd egy mini talit is Kép Gyerekeid nagyon édesek voltak!

Szöszi: nagyon-nagyon örülök, hogy itt voltatok Kép Balázsnak üzenem, hogy ne legyen csapodár Kép

Timi, Egcsi: sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, hiányoztatok!

Többiek, merre vagytok?

Szilvi
lino

Sziasztok!

Mi sem tűntünk ám el, csak ez a hétvége nagyon gyorsan ment Babanet nélkül is. Meg egy kicsit nyügis is voltam-vagyok, mert még nálam is itt lakik a Mikulás és elhozta az összes barátját is Kép Kép !
Ma meg megfogadtam, hogy addig nem kapcsolom be a gépet, amíg el nem végzem a házimunkát. De már végre kész vagyok Kép

Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a maxi-tali. Írtátok, hogy szervezitek a következőt. Ha tényleg Karácsony környékén lenne, lehet, hogy beneveznénk mi is, mert remélhetőleg megyünk haza!

Ja, és örömmel tudatom mindenkivel, hogy a hétvégén apából előtört a PC-guru (pedig nem is nagyon ért hozzá Kép) és letöltött nekem egy képnézegetőt (azt mondta, hogy biztos rossz gombot nyomott meg Kép), úgyhogy már én is tudok kicsinyíteni!!
Hajni, Kisdió köszi szépen mégegyszer a segítséget!!

Jerry!
Szomszéd gyereke Kép Törpike + zsiráf Kép Süti tényleg jól sikerülhetett!

Zsuzsa!
Mentségemre legyen mondva, én hétvégén is szavaztam Kép meg ma is, akkor Ti cicátok volt az 1.
Jó lehetett a ti talitok is!

Kisdió!
Köszi a mail-t! Anyós Kép Keresztelő+esküvő Kép
Uralkodó + kiskád Kép

Anitabori!
Teréz anya Kép

Fifianyu!
Ruhák Kép nem semmi mennyiség, nekünk is jól jönne! Aranyos a babaszobátok!

Nanda!
Láz Kép

Swen!
Ugye-ugye, én mondtam!

Kika!
Nem akarsz aktívabb lenni Kép?!

Képzeljétek, Eszterke épp "nagymunkát" végez. A dadusán lóg egy zsiráf, és szegény kiscsaj úgy erőlködik, hogy majd leszakítja a lábát Kép Hú, most meg az elefánt ormánya a soros!

Na most el, mert azt hiszem, illenék tisztába tenni a popót!

Végezetül még felteszem a kedvenc két képemet. ÉN kicsinyítettem!!

Kép

Kép

Puszi mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Én is voltam ám midi-talizni! Nagyon jó volt, Rita már mondta, hogy máskor is legyen ennyi baba a Szilviéknél!

Orsi!
Beni felébredt a talin, de nem baj, így legalább élt egy kis társasági életet.Kép

Jerry!
Marcell nagyon édes!Kép

Nalika!
A mi kakimanónk megvan, tegnap 3-szor is járt itt!Kép

Mucska!
EgérpadKép
Mi van a hisztiddel? Elmúlt már?

Szöszi!
Örülök, hogy téged is megismerhettelek személyesen! Jó Dadoo-zást Bazsónak!

Csináltam egy csomó képet, de tudjátok nálam elég sokáig tart, míg a képek felkerülnek a számítógépre. Azért most majd összeszedem magam. Az albumhoz le kell kicsinyíteni a képeket?

Bori!
Szerintem is rakhatod a linket ide!

Zita!
Hazaértetek a barátnőd előtt?

Linda!
Méregzsáki most is Méregzsáki? Dani meg atomkodik?

Bea!
Irigy vagyok a sok ruháért, mi most nem kapunk senkitől.

Ildikó!
Tessék gyakrabban jönni! Képek a nagy családról?

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

HAjni!

Hát nem tudom, hogy tájétel e. Szerintem nem. Egyszerű: hagymát pirítasz, rárakod a tarhonyát, pirítod, mad raksz rá őrölt paprikátés felöntöd vízzel. Aztán szoktam belerakni vegetát, és ha van egy kis gulyáskrémet. Utána krumli+ virsli karikázva. Egyszerűen összefőzöd.
Tuti ismered, csak lehet, hog nem ilyen néven.

Amúgy most értünk haza, nem vettünk semmit mégis otthagytam egy csomó pénzt a Corába Kép

Linó: már nem vagyok hisztis, reggel felvidítottak egy maillel.
egérpad: köszi Kép

Kisdió!

Te még hisztis vagy? én már jól vagyok, jót tett a levegő. Reméelm neked is!
Jók képekKép

Puszi, mert apa mozizni akar és kell hozzá a gép.

Mucska

Andi
Kép
mucska

Lujzika!

Nagyon szép kislány Eszterke!

Panó
panó

Panó!

Köszi szépen, nekem is tetszik Kép!
Midi-tali Kép

Hajni!
Elfelejtettem írni, hogy az az "úriember" a képen a párom volt, de megtiltotta, hogy feltegyem azt a képet Kép Azt mondta, hogy hogy nézne ki a Babaneten egy alsógatyás kispapa Kép! De hát már nálunk is megy a fűtés ezerrel!

Na most el sétafikálni!

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Lujzika/Kriszta: képek nagyon édesek! Kép Apa mint PC-guru Kép Az jó lenne, ha a köv talira ti is tudnátok jönni!

Mucska: örülök, hogy jobb már a kedved! Kép Ezt a tarhonyás kaját én is szeretem nagyon.

Azt nem is írtam, de most már látjátok a képen, hogy Edina igazi nőcis ruhában volt a talin! Kép

Panó: albumba nem feltétlenül kell lekicsinyíteni a képeket, csak így ezer év mire feltölti.

Szilvi
lino

Sziasztok!

Csak bekukk. Hazaértünk. Tíz perccel előztük meg a barátnőmet. Most el, majd holnap jövök.

Szép estét mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok!

Hát ma sem valami nagy itt a forgalom. Midi talisokra irígy vagyok! Főleg Lino sütijei miatt.KépKépKép Edina szerkója eszméletlenül jóóóóó!!!!Kép

Egyébként még a talival kapcsolatban csak annyit -és most a több gyerekes anyukák ne nevessenek ki- de számomra az volt az egyik legnagyobb élmény, hogy láttam, ahogy ezek a pici babák kommunikálnak egymással! Eddig én ezt sohasem gondoltam volna hogy így reagálnak a másikra! Teljes el voltam /vagyok varázsolva!Kép

Mucska! Nálad milyen a hiszti?Kép Tehát a csak krumplilevese nap után még maradhattál.Kép

Kisdió! Hát a te kedved hogy alakult? Kádas képek.KépApának meg köszönjük az üdvözletet így utólag is!Kép

Panó! Azért a képeket várjuk ám!Kép Tényleg ezt már a konyakkal kapcsolatban meg akartam kérdezni, hogy ti most nem egy utcában laktok Linoékkal? Mert úgy emlékszem, mintha nekik addig kéne szedni, amíg anyatejeznek, nektek meg tíz hétig. Vagy én kevertem össze valamit?

Lujzika! Kicsinyítás, pontosabban a képek szuperek!Kép Merre jártatok? Nálunk hihetetlenül jó idő volt, szerintem napon húsz fokon felül, úgyhogy mi is hatalmasat sétáltunk!

Jerry! A sütid nálam is kimaradt.Kép A csillár nálunk is nagyon érdekes.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Swen!

Hiszti: morgok mindenért. Reggel arra ébredtem, hogy 6-8 ig apukám 4x ment el itthonról, mind a négyszer becsapva az ajtót. Persze a gyerek megriadt. Mondtam is neki utána, hogy olyan volt , mint elefánt a porcelán boltba. meg persze most nagylánykodom is. Kép A fene enné meg.

Krumpli leves: maradhattam, mert süttetek velem palacsintát.

Holnap nincs menű lányok. Holnap anyós a program. Rosszul indul a hét, de szerdától majd csak jobb lesz. Kép
Mondtama páromnak, hogy ő szóljon az anyjának, hogy mit lehet, mit nem. A múltkor is fejen állt a szegény gyerek, az én hajam meg égnek. A MAMA nincs túl jól, reszket a keze és fosok, hogy elejti a gyereket. De nem csak én, hanem Laci is. Szóval holnap anyós, onnan meg lehet hogy hajat kell mennem festetni, mert megőszülök. Még jó hogy messze lakik.Kép

Jerry!

Süti recept jöhetne ám, mert mindenki áradozik!!!!!!

Kisdió!

MA láttam olyan valamit a kádba. Mutattam is Lacinak. De azt nagykádba is lehet tenni ugye? Mert hogy mi már a nagykádban fürdünk.
Olylan jónak tűnik. Bár Anna csak ücsörögni szeret, meg hason uszikálni.

Nanda!

MAya hogy van?

Chello!

Hol jársz barátném?

Tali: legközelebb mi is megyünk. Azt hittem agyon ütöm apát, mikor megkérdezte, hogy miért akartál menni? Pedig ezért rágta a fülem. Ráadásul a lány keresztapja a szomszédban lakik Kép
Olyan jó, hogy Ti gyakrabban tudtok egymással talizni.
Mi Mariannal nagyon ritkára fogtuk a gondjai miatt. Kép
Remélem szívből, hogy megoldódnak a gondjai pozitív irányba.

NA megyek Annázni.
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok Mamik!

Nagyon jó volt látni benneteket a talin. Elnézést, de nem voltam túl társasági lény szombaton, sajnos Benőkém néha megkeseríti a napjaimat. Na nem szó szerint, csak nem könnyű vele.

A babócák óriásiak és tök jó volt, hogy mostmár "kibújt" állapotukban vettek részt a talin.

Anitabori- a börze jó volt, csak baromi fárasztó.
Vettem jó cuccokat Benito-nak, 4-500 forintért, ami az üzletben 3000 körül van. Babám aludt a kocsiban, aztán meg apa válán vagy 2 órát. Na a páromnak most aztán megizmosodott a karja!

Zsuzsa- kár hogy nem jöttetek, hiányoltalak.

Puszi mindenkinek:

Maci
maci2

Szilvi!

Köszi a kisasszony nevében. Jó lehetett a midi-tali is, a kép nagyon aranyos. Kép

Swen!
Örülök, hogy otthon is jó idő van, itt is most egész tavaszias Kép. Ma nem volt túl nagy séta, de van a közelben zöld, a Brandenburgi kapu mögött van egy nagy erdő, Tiergarten a neve, de nem ez az állatkert, még a császári időkben volt vadaspark, onnan a név.

Mucska!
Remélem, a hisztinek hamarosan vége Kép Úgy látszik, azért nagyapónak is vannak "árnyoldalai".Kép
Ismerős, anyukám nyáron nyitott ablaknál késő este "tombolt" a Fásy-mulatóra full hangerőn Kép
Bunyós Pityu, Kaczor Feri? Kép Kép Zengett az udvar, a férjem is tombolt, de ő nem örömében Kép
Anyósprogram Kép Kép Jó szórakozást! Kép

Puszi mindenkinek

Kriszta

Kép
lujzika

Szép jó estét mindenkinek!
Ott hagytam abba ,hogy várom az ügyeletet.Nem jöttKépAzt mondták,adjak kúpot neki,mondtamhogy már megtettem,de nem vagyok nyugodt,amíg meg nem nézik.Erre az ügyeletes doki álomkórosan annyit horkantott a telefonba,hogy na jó,hozzam be a gyereket.Na erre lecsaptam a telefont,egy magának is jó éjszakáttalKép 39,3 fokos lázzal vigyek be egy szerencsétlen,beteg kisgyereket,nem is tudom hová,ez már nekem is sok volt.Nem aludtam semmit,folyamatosan néztem a homlokát,és 1 órával a kúp után szerencsére lement37,8-ra.Még kapott panadolt,és szegénykém 1O-ig aludt.Napközben semmi,most estére megint 38,5.Holnap jön a doki néni.Szerintem a mandulája,mert megnéztem és nagyon piros.De nem mondja,hogy fáj...Kép
Ja és hab a tortán,Maxikám szurit kapKép

Mi jöhet még???? 3 hete betegeskedünk,már nagyon unom.Kép

Mindenkinek köszönöm az aggódást,és a jókívánságokatKép

Án is szeretnék képeket nézegetniKép
A maradékot majd felrakom,ha lesz időm.

Lino,
Szuper lehetett a mini tali,én is gondolkozom rajta,de majd csak tavasszal lenne jó,a kert miatt.Kép

Ildikó,
örülök,hogy írtál,várom az új számodatKép

puszi,Nanda
nanda

Sziasztok,
megpróbálok válaszolni a mai termésreKép

Először is a midi-tali:
nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy Szöszit is megismerhettemKépKépKép
Bazsi is ennivaló, de most jut csak eszembe, elfelejtettem meggyurmázni a hurkáitKép
És tanusíthatom, hogy Linó is kiváló bólyi túróst tud sütniKép A meggyest ki sütötte, nem is tudom...

Nanda,
gyógyuljatok meg gyorsanKép Maxim pedig vegye könnyen a szuris akadálytKép

Jerry,
használt ruha: én férfiasan bevallom, nem szoktam belóle különösebb gondot csinálni. Ha van fehér, azt fertőtlenítem hagyományos módon, a színes darabokat pedig egyszerűen csak mosom, és -jobb esetbenKép - vasalom. Persze eleve nem veszek meg olyan dolgot, ami pl. kellemetlen szagú.
Nálunk is a lámpa volt Dani kedvence!!! Ez is volt az első szava: PAÓ. Ez természetesen lámpát jelentett.

Kisdió,
nagyon köszönöm, hogy máris átküldted a képeketKép
A kádas fotótok pazarKép Az IKEÁ-s virágotok isKép(akkor már hárman virágoznak: Lili, Ákos és Dorka)

Swen,
nagyon-nagyon örülök, hogy tetszett neked DanimKép Tudnád, azóta is mennyit emleget! Mindig elfelejti a nick-neved, és csak az Ildikóra hajlandó emlékezniKép
Botit sem gyurmáztam megKép Majd legközelebbKép

Nalika,
ma is voltunk a hiperes dokinéninélKép

Lujzika,
ügyesen kicsinyíteszKép Az a mosolyKépKépKép

Hajnimaci,
májusban jössz azért...? Esetleg akkor már gyerek nélkül megpróbálhatodKép Beülnénk a büfébe egy sültkolbira és kóláraKép

Zsuzsa,
köszi a képeketKép A 34-est kérhetem bazinagyban?Kép
A 16-ost azért megdícsérnéd? Szerintem nagggyon jó lett. Én csináltam....Persze, a gép is jó volt.

Panó,
szóval számíthatsz egy küldeményre, mert ég az arcomKép Nehogy már ezen múljon a karácsonyi asztalterítőtök.

Zita,
én nem is kóstoltam az almás muffodatKép viszont Jerry sütijét igenKép

Mucska,
puszi SzegedreKép

Orsi merre jársz ma?!
Linda?
Vali?
Rita?

Most nem bírok már írni. Pedig még van hely. Megyek aludni.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

drbusborbala
Budapest, XX.

Kriszta!

MA eltünt a kiselefánt a porcelán boltból Kép Igy nincs ma, vagyis nem lenne hiszti, hanem az anyóshoz mennék Kép Áldott jó asszony ő, de a legjobb, hogy messze lakik Kép
Fásy mulató: Kép (ismerős)

NAnda!

Mayámnak jobbulást! Maximka meg ügyesen veszi majd az akadályt.

Bori!

Nektek is pusz!!!!!!!!!!!!!Kép

El vagyok ájulva, hogy rohan az idő. Anna ma 11.37-kor lesz 5 hónapos! És pont egy éve hoztam haza a papírt, hogy terhes vagyok. Kép Kép Kép A férjem csak annyit mondott akkor, hogy hátha van szívhangja, akkor csak van ott valami. (7 év után) Kép
NA megyek pakolni, hogy láthassuk a mamát Kép

CSak késő délután jövök Kép Menű nincs, mert anyós mellé nem jár ebéd, csak maradék. Kép A MAMA úgy sem kínál meg semmivel bennünket, csak max egy pocokerős kávéval. (Én meg ugye nem kávézok)Kép
NA mindenkinek sokkal szebb napot kivánunk!
MucskaAndi és Anna akihez ha így halad, akkor nemsokára udvarlók járnak Kép vagy Kép ( nem is tudom)
Lehet, hogy mégsincs még annyira rossz kedvem?

Pusz Mindenkinek

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Beugrottam volna aranyért, de Mucska megelőzött.

Mucska!

Nem tudtál aludni, annyira izgulsz anyósprogram miatt Kép? Menü Kép
Gratula az 5 hónaphoz Kép! Mi 2 két múlva követünk!

Nanda!
Jó fej volt az ügyeletes Kép ! Remélem, nem nincs komoly baj. Drukk a szurihoz Kép!

Anitabori!
Szuperek a képek Kép Tényleg jópofa ennyi baba, mama, papa együtt Kép Kép!

Most el, mert enyém leányzó is ébredezik!

Szép napot mindenkinek

Kriszta

Ui: Így szoktunk sétálni indulni:
Kép

Kép
lujzika

Zsuzsa!

Jelentem: szavaztam Kép!! Ti cicátok (vagy már mi cicánk is Kép) még mindig az 1. !!

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Apának tegnap több órás programja volt a gép előttKép A kis gonosz egy félórácskára sem engedett ideKép

Lujzika!
KépekKép Fásy-mulatóKép

Mucska!
AnyósKép Az enyém velünk lakik egy házban, de külön lakásbanKép Egyszer én is szeretnék látogatóba menni hozzá!Kép Annának gratula az 5 hónaphoz!Kép

Anitabori!
KépekKép Most legalább tudok arcot kapcsolni nevekhezKép Eddig kicsit furcsa volt, mert nekem az arcmemóriám jobb, mint a név.

Nanda!
Ügyeletes dokiKép Az ilyen barom mért lesz orvos? A barátnőm egy pár éve rosszul lett, szombat éjszaka, én bulizni voltam( megboldogult lánykorombanKép) felhívott, hogy vigyük el az ügyeletre mert iszonyatosan fáj a feje és nem lát semmit. Az egyik haverunkkal elvittük, az ügyeletes doki előtápászkodik, végignéz rajtunk( buliból jöttem, miniszoknya, tűsarok) és ráförmed Bettire, hogy mit szívtál? Így, letegezve, na a srác akkor rakta fel a falra! Bevittük a kórházba a diagnózis: agytrombózis. 18 évesen. Egy vérrög elakadt a látóközpontba, még hetekkel utána is csőlátása volt, a mai napig vérhigitót szed. Na ennyit az ügyeletesekről.
Jobbulást nektek!Kép

Megyek, hív a drágám! Bővült a szókincsünk, most a gííí a menőKép

Pusz

Bea
Vendég

Lányok, most hülyeséget fogok kérdezni, de fogalmam nincs. Az az úszóguminak látszó tárgy, amiben Kata üldögél, miből van? Nagyon tetszikKép

Köszi

Bea
Vendég

jó reggelt,
nincs valami nagy nyüzsi ma ittKép

Bea,
az egy gumibelső (vagy egy nagy úszógumi) lehet vaszeg, ami be van vonva színes textillel. Linó pont tegnap mondta, hogy csinál egy olyat Katának, mert így készen a Madrinában valami 20e körül vanKép

Mucska,
gratulálok az 5.hónapfordulóhozKép

Rita,
Lilinek is a 4.-hezKép

Most kimegyek a piacra, ha megtalálom egyáltalán ebben a ködbenKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Nincs túl nagy élet ma!

Kika, AnitaBori: köszönöm a mosási tanácsokat. Én sem vettem meg egyébként semmi olyan ruhát, ami csak egy kicsit is antipatikus volt. És az áruló anyukákat is alaposan szemügyrevettem.

Mucska: a leírt tájjellegű étel nálunk pásztortarhonya avagy slambuc névre hallgat.

Kriszta: aranyosak a képek. A mosolyra nagyon irígykedek, nekünk még nem sikerült mosolygós képet csinálni. Marcell azonnal elkezd gyanakodni, amikor meglátja a fényképezőgépet a kezünkben.

Elfelejtettem még mit akartam írni. Törpi teljesen jól elvan a kiságyában, beszélget a zsiráffal és a mackókkal. És az állandó dumának köszönhetően szerencsére kezd leszokni a cumiról.
Megyek takarítani, hátha még ezt is megengedi.

Jerry
jerry

Sziasztok!

Tényleg nincs túl nagy élet a topikban, nem vagyok én ehhez hozzászokva Kép!

Fifianyu!
Én nem panaszkodom az anyósomra, tényleg jó fej, de most jó messze van, az biztos!
A "gííí" olyan motoros hang? Mert nálunk most az dívik!
Ügyeletes Kép

Jerry!
Na ne félj, nekünk is csak ez az egy igazán mosolygós van Kép. Nem fél a géptől, de mindig bekomolyodik, ha meglátja.
Beszélgetés Kép Cumi Kép Nekünk nincs, de az ujjáról nem tudom, hogy fog leszokni Kép

Majd még jövök!

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Nincs forgalom mert Mucska inkább anyósnál van. Kép

Jerry, még 1* köszi a segítséged. Kép Elhoztuk a gyógyszert már csak a recepttel lógunk.

A sütid tényleg nagyon fini volt csak kár, hogy ennyire macerás volt megcsinálni.

Kisdió, neked meg köszi a képeket. Kép

Nem ígérem, hogy vissza tudok olvasni de mindenkit puszilok. Kép

chello
chello

Sziasztok!

Lujzika! Látom belejöttél! Édesek a képek.KépEzek szerint már ilyen szépen megül a leányzó?

Nanda! Jajj annyira sajnállak!Kép Elhiszem mennyire kivagy, de remélem azért folyamatosan javul a helyzet! Ügyeletről inkább nem is írok semmit..KépKépKépOltáshoz sok erőt, mi is ma kapjuk.Kép

Bori! Remélem azért Dani nem mumusként emleget.Kép Mondd neki hogy Sven Svenson Malac ha jól emlékszem- arról biztos beugrik a nick is, meg én isKép. Tök jók a képek az albumban!Kép Hazataláltál a piacról?

Mucska! Gratula az 5 hónaphoz!!!KépKitartást anyóshoz!KépKép Ilyenkor visztek kaját magatoknak?

Lino! Bár már a talin gratuláltam, azért itt is bár két nappal később: boldog 4 hónaposságot Katicának!Kép

Rita! Nektek is boldog 4 hónapot!Kép

Bea! Nem írtál semmit a nagy ebédről! Hogy sikerült?

Orsi! Minden rendben veletek?????

Most volt itt a doki bácsi, megkaptuk a négy hós kötelezőket, meg a cseppeket.Kép Szegény drágám már a vizsgálatot végigordította, így szerintem a szurikat fel sem vette.KépKépKép Rádaásul utána gyorsan szopiztunk, hogy megnyugodjon, erre elaludt, úgyhogy se borogatás, se kúp.Kép De legalább megvizsgálta a doki alaposan- már amennyire így lehet, torka, szíve, csípője- s mindent rendben talált!Kép

Soraya, Kinga, A.Hajni, Anniko újra eltűntetek nagyon...

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Akkor most bővebben!

Mindenek előtt köszi a szavazatokat! Kép
<a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=2028&osztas=4&szam=0" target=_top>A MI CICÁNK</a>
<a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=1324&osztas=4&szam=0" target=_top>Bubuka</a>
Szoros a verseny!

Nos, nagyon sajnálom, hogy lemaradtunk a szombati taliról. De mivel remélem hamarosan lesz még ilyen, így csak egy kicsit sírok, jó???
A képek pedig nagyon jók!!!

A tegnapi Linoéknál szerintem is jól sikerült, és én is nagyon örülök, hogy megismerhettem Szöszit Kép
JA, és Edina harisnyája is köszöni szépen Kép

Zsófi jól van, ma viszem vissza a dokihoz, és ha minden oké, holnap mehet oviba.

Az utca felújítás megérkezett a ház elé Kép Most verik éppen szét előttünk a járdát!!! Kép LAssan idegbajos, és halláskárosodott leszek!

Fifianyu- Bea:
kiheverted a 7végi főzés áradatot? Rá tudsz még nézni a répára? LEtt végül pizza?
Ruhák Kép És mennyit spóroltál vele!

Kisdió:
keresztelő Kép Anyós Kép Őt is máglyára küldenéd???
Képek Ákosról Kép

Kika:
te leselkedő Kép

Bori-Anita:
Teréz anya! Kép Nekem is van ilyenem a csajokkal! Majd elküldöm neked (már megígértem, csak el is felejtettem).
16-os??? Kép Tényleg jó! De tudod, hozott anyagból dolgozol Kép A képet majd küldöm!!!

Jerry:
láncfűrész Kép
Képek Kép Szépen fejlődik Marcell! Beszélgetés Kép

Nanda:
Maya Kép Szegényke, jobbulást neki! Ügyelt Kép Milyen gyógyszer(eke)t kepott? Én is így voltam a múlt héten, de te ilyenkor emellé, hogy elvileg MAxi is elkaphatja, be mered oltatni???

Swen: tényleg jó volt beszélni (legalább). Kép

Lino: ez asszem a hó végéig tart, és sorsolják a díjat! Itt "csak" a kategória nyertesség a tét! MAjd köv. hónapban nevezzük Boriék cicáját! Kép

Lujzika-Kriszta:
Eszter képek Kép Hogy álltok a pempőkkel?

NAlika: kaka Kép Ittál valami újat, vagy csak úgy???

Mucska: nincs menü??? Kép Anyós Kép
5 hónap? Gratulálok!!! Kép

Lassan Süncsi és Szöszi is hazatér, és ha majd már kilátnak a melóból, csatlakoznak is a társasághoz. Kép

Most én is el, mert szólítanak!

ZSuzsa
zerko

A mai állapot:

Kép

Kép
zerko

SziasztokKép

Nem vesztem el, csak nem jutottam géphez. Nap közben ritkán van időm, este meg filmnézés volt.Kép
Jól vagyunk, igaz éjel 2x kajcsizott Mókuskám, mert a védőnő tanácsára nem altattam vissza a cumival, hanem megszoptattam, ez volt 1/4 2-kor és persze fél 5-kor is kelt.Kép De lehet, hogy mi most vagyunk növekedési fázisban, úgyhogy egy darabig így csinálom, aztán meglátjuk. Végül is a cumi-mizéria is elég fárasztó volt, szopcsi közben meg tudok szundikálni is.Kép

Ébredés van mennem kell.

Zsuzsa
Szuper a kép a gyerekekről együtt! Kár, hogy mi nem tudtunk elmenni, majd legközelebb! Sajnos most Karcsinak az az 1 szabadnapja sincs, mert tanfolyamra kell járnia az őszi szünet utánig.Kép

Linó
Én is sajnálom, hogy olyan kevés idő jutott beszélgetni az emberekkel, Veled csak pár szót sikerült váltani.Kép
Legközelebb:Kép OkKép

Nanda
BetegségKépKépKép Jobbulást Nektek!

Bori
Tegnap este filmnézés volt és ezért nem jutottam ide. Most is az ebédemet kockáztatom, mert ha Gergő felébred&#8230;, de már nem bírtam, hogy ne jöjjek.Kép

Mucska
Gratula az 5 hónaphoz!!!Kép

Rita
Gratula Lilinek a 4 hónaphoz! Tényleg nagyon rohan az idő!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lilikem megkapta a 4 honapos szurikat. Jol viselte, csak a masodikat erezte. Egy kicsit sirt, de amikor felvettem megnyugodott. KépSzerencsere nem nott nagyon sokat ebben a honapban. Kép Most 66 cm es 6800 gr.

Anita, Swen: koszonjuk a gratulaciot. Igen, Lili 4 honapos! Hogy szalad az ido! Kép

A doki rendelojeben volt meg harom 4 honapos kisbaba es el voltak kepedve, hogy Lili is 4 honapos. Mindenki 6-7 honaposnak nezte. Egyfolytaban csak errol beszeltek. Kép Nagyon untam mar. Mondtam nekik, hogy csak a haja teveszti meg oket.
Igaz, hogy latszott a kulonbseg a babak es Lili kozott, de minden baba mas es nem lehet semmihez se viszonyitani. Ha Zsuzsa Edinajat vittem volna be, mit szoltak volna? Kép

Anita: A kepek nagyon jok! Kép Kar, hogy en nem vittem gepet. Kép De majd legkozelebb.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?