Jó reggelt mindenkinek!
Úgy látom a vasárnap legtöbbünknek távol a számítógéptől telt.
Mucska! Én még nem is gratuláltam az egérpadokhoz!
Elhiszem, hogy fel vagy dobva tőle, szerintem is nagyon szuperül sikerültek!
Annyira édes rajta Anna!
Nekem egyébként nagyon tetszenek a fülbevalós kislányok, már ilyen picinek is, ha nekünk lányunk lett volna, tutti, hogy már lenne fülbevalója!
Főleg mert később ő is biztos szeretne és még én is emlékszem milyen szörnyű volt, amikor nekem átszúrták a fülem, pedig hat éves voltam.
Jó mondjuk a mai módszerek állítólag jobbak, de ilyen picinek biztos nem emlékeznek rá.
Nanda! Köszönjük a képeket, s én is nagyon örülök, hogy megismertelek!Mayának mielőbbi jobbulást,kívánom, hogy ti is hamar legyőzzétek ezt amagas lázat!
Kisdió! Szuperek a képeid!
Meg olyan rendes vagy, hogy ennyit dolgoztál az albummal! Ákos annyira cuki volt élőben is, és nagyon tetszett a kengurutok, vagy mitek.
N.Hajni! Nagyon köszi a képet még egyszer, ezzel bizonyítottam apának, hogy tényleg babás buliban voltunk, nem valami tüntetésen!
Zsuzsa! Olyan jó volt hallani a hangod, úgy örültem, hogy hívtál!
Én már szavaztam.
Bea! Hogy sikerült a családi nap? Kaja? Kár, hogy nem tudtatok jönni, de majd legközelebb!
Lujzika! Hát szerintem tényleg a hurkás klubba való a lánykád.
Orsi! A Lili-Botond összepárosítás emlékezetem szerint úgy történt, hogy Lilike, pontosabban Rita kérte felvételét a fiam nem létező háremébe.
Botond pedig van olyan lovagias, hogy Gergő kevdvéért a kérvényt meg nem történtnek tekinti, így áldásunk rátok!
Én is sajnálom, hogy veled sem tudtunk olyan sokat beszélni, de mint korábban már írtam, igazából senkivel sem tudtam.
Jerry! nagyon aranyos a picúrkád!!!! Meg ez a zsiráf!
Remélem legközelebb már tényleg ketten vagy hárman tudtok jönni!
Bori! Engem Danid nagyon levett a lábamról!
Annyira bírtam, ahogy Botondot is meg Dorcit pátyolgatta! S gyönyörű gyerek, mint az anyja!
Meg olyan kis közvetlen és barátságos, én nagyon örülnék, ha Botond is ilyen lenne.
Zita! A te sütid is nagyon fincsi volt! Annyira sajnálom, hogy szinte semmit sem beszéltünk, de olyan kicsi volt ez az idő.
Viszont Csilla babával sikerült megbeszélnünk a Micimackós kirakót, az életben még édesebb ez a lányka!
Panó! Azt hiszem nem mondtam, hogy neked Rita lányod is annyira gyönyörű!
Lino! Katica az életben is olyan tündér! Engem is teljesen elvarázyolt, hogy miket tud már ez a kicsi lány!
nagyon örültem, hogy legalább ketten képviseltétek a családot, s hogy végre találkoztunk!
Anikó! Jajj, hogy veled is milyen keveset tudtunk beszélni!
Te az életben is olyan szép és csini vagy, mint a képeken! S egyáltalán nem tűnsz fáradtnak élőben sem!
A férjed meg olyan édes volt a gyerkők között.
Vali! A ti családotok is annyira helyes!
Linda! Hogy a te Danid is milyen helyes!!! Na persze Méregzsáki is!
Húúúúúúú többieket már fel sem sorolom, mert biztos kihagytam egy csomó mindenkit, és nem akarok ezzel senkit megbántani! A lényeg, hogy mi nagyon jól éreztük magunkat és tényleg jó volt élőben találkozni! Remélem előbb-utóbb az otthon maradottakkal is sikerül!
Ildikó! De jó, hogy te is jelentkeztél! Lucassal nem javult a helyzet? Még mindig kézi baba elsősorban?
Jó midi talit a résztvevőknek, Szösziéknek sok puszi!
Swen