Sziasztok!
Hoztam én is nyaralós képeket, isteni volt a Velencei-tónál.
Itt voltunk:
www.velencespa.hu
Szállás: szoba + fszoba + erkély, széffel, internettel, tévével, naponta kávé és tea bekészítéssel, takarítás korrekten, az egész hotel területén is és a szobában is. Ami eléggé hiányzott, hogy sem a közös mosdókban, sem bent nálunk nem volt fellépő, így minden kézmosásnál emelnem és tartanom kellett Livit. Sztem ez alap lenne, hisz az ilyesféle helyeket nagyrészt gyerekes családok látogatják. Bili, ágy, gyerek evőeszköz külön kérésre, de ez nem probléma.
Kaja: a kínálat hasonló mint a Kolpingban, azaz bőséges, étterem a tóra néz, és kiülve is lehet kajolni. Itt ami nagyon nem volt jó, hogy 8-10 etetőszék volt max., pedig szinte mindenki gyerekkel volt, így nagy mázli kellet, hogy hozzájussunk egyhez. Nóri mondjuk külön élvezi, hogy rendesen ülhet az asztalnál, de nekünk jobban jött volna, ha etetőszékben van, nem akar elmászkálni. Evőeszköz sem volt, csak felnőtt méretű. Nagy problémát ez sem okozott, de lehet, hogy ha az 1 éves Nórival megyünk, akkor okozott volna.
Part: nekünk sok összehasonlítási alapunk nincs, de kifogástalan volt, tiszta, gyönyörű strand pár lépésre a háztól, elegendő napozóágy és napernyő, játszótér, homokozó, tiszta tó, állandóan sasoló vízimentő, fagyizó, grillbár, vizíjármű kölcsönzés. Vannak medencék is a tó partján, ami összeköttetésben van a benti uszodával. A "vizes" szekció összességében jobb a Kolpingosnál, mert több a medence és nagyobbak is.
"Gyerekvilág": egy játszószoba van, de ott van minden csecsemőtől kisiskolás korig, kedves mosolygós (nem megjátszott) animátorokkal, egyes napokon esti tinidisco (csak 2-től ovis korig voltak gyerekek, de tini a neve), amit egy nagyon jó fej lány vezet, Livi odavolt érte. Bobó helyett Elefülöp van, de ő csak szombatonként jön, nem naponta 2×, nekünk sikerült találkozni vele. Délelőtt vagy délután a parton szokott lenni vagy valami vetélkedő féle, vagy kézműves foglalkozás.
Bent a faluban volt vidámpark, egyszer oda is kimentünk, többször nem, mert a gatyánk is ráment volna.
Nagyon jól éreztük magunkat, szerintem nem most voltunk utoljára.
Már 5 éves...
(A hazautazás napján volt a nagy nap)
Cseresznye itt, cseresznye ott
Megjöttünk
Nekem is el kéne lesni a lépéseket
Ezt láttuk a szobából
Ugyanez nappal
Fóka
Ez nem a házunk előtti játszó...
És ez sem a ház előtti játszó
-Vége-