Csip ne rágd magad rajta, de azért tényleg elég bunkóság volt a részükröl, hogy nem adtak megfelelö felvilágosítást.
Hát hallod ugyanez történt majdnem velem is, csak a fogorvosnál...Megkaptam a számlát miuan betömte a fogam, 66 euró???
Majd seggre estem,mert ez csak egy fog volt! Mire kiderült, hogy elszámolta a doki, így csak 46 euróba került
No ettöl is kész vagyok,mert már ott tartunk, hogy a 4 tömésem 200 euro körül van...Meg akartakcsinálni professzionális tisztítást 80 euroért
Mondom, köszike, ezt most kihagynám, én sem szarom a pénzt!
Mire mondta a doki, hogy igazából akkor nem is kéne,mert szépek a fogaim, csak eltávolítja fogkövet. Még van egy idöpontom, pont 16-an az utolsó, aztán meg kell beszélnem vele a két alsó bölcseségfogamat. AZ a gáz, hogy már letettem az altataásról, csak vegye már ki, legyek már túl rajta. De állítólag helyi érzeéstelítéssel egyszerre csak egyik oldalon veszik ki...
No azt meg már hogy a fenébe, hogy várjak még egy idöpontra...No ettöl totál kész vagyok most már...Egyik az, hogy ku..va sok pénz már a fogam...az altatásos módzsre szintén enm olcsó, de itt van az, hogy két mütét??? AZ idö is ugyebár,mert nem jöhetek ennyiszer táppénzre sem,mert minimum 1 hétig nem tudok amütét után melózni...(nemhogy még beszélni??
) SZóval kész vagyok....Akkor a szolis vizsga is a nyakamon, bördoki és a vénás doki idöpontom is szeptemerben van...Ki tudja mit kell még rajtam csinálni és ettöl mostmár kezdek kikészülni..Mint egy idös asszony, komolyan, annyit mászkálok dokikhoz..Kész
JA, meg 15 fok van, aztán még elvileg nyár van..
A szoli meg tele. 10. napja megyek zsinórban melózni,mert ettöl is kivagyok, pedig nagyon kell a pénz, csak ez tart "lábon" ott,meg a 16.-a, hogy megyek haza
Bocsika már, egy kicsit énis kipanaszkodtam magam nektek