Sziasztok!
Bocsi....
Mindiug van vmi. Mostanság fogok ráétni, mindennap jön vki...
Este meg olyan hulla vagyok.
Tegnap is össze-vissza kolbászoltunk. Vettünk szegény gyerekemnek pár dolgot. Egyébként ez olyan rossz. Bibunak megint új ruhatár kell, mindent kinőtt. meg új játékok, mert a babás, zenélősök, már annyira nem jók.pffff. rengeteg pénz. De Lilluckának meg nemtudsz venni semmit, mert 1.sajnálod, mikor annyit örököl, 2. 250. ugyanolyan játéknak nincs értelme, 3. annyi ruhája van, ami be se fér a szekrénybe, nincs túl sok tetee újat venni. De így meg Ő mindig csak a "levetettet" kapja?
Tudom, hogy őt még nem érdekli, de engem igen...
Tegnap is elmentünk az Auchanba, hogy vegyünk neki ajit (még névnapi pénzét, amit kapott) és kb. 1órát tipródtunk...
olyan rossz.... De gondolom Bea és Andi is érti, hogy mit mondok. Na mindegy, ezt most nem tudom miért írtam le, olyan gyagya vagyok....
Reni, nagyon jó, hogy ilyen összetartóak vagytok. Szerencsére nekem is ilyen a családom. Nagyon kevesen vagyunk, de annál inkább összejárunk. Keresztelő nálunk is nagy ramazuri. ekünk holnap ön haza a keresztapuka, így akkor tudjuk megkérdezni, hogy mikor legyen. Illetve egmutatni neki a kerilányát. Nálunk sztem szeptember lesz. Aztán októberben is nagy ramazurik lesznek: Bibu névnap + Apa 30., novemberben Kerifiam lesz 3., Anyum sznapa (már elmúlt 20
), aztán dec. Bibba sznap, karácsony, Anya, István névnap....ááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!! Már most kivagyok...
Mi a rotát beadattuk,mert mi mindent beadattunk Bibbának
de hát első gyerek...
Lillusnak már kihagytuk....
Andi, nagyon jók a képek! Olyan szépek a csajok!!!!!!hát a féred meg.....igazán kedves...
JA!
Igen, vettünk kedden egy csuszit, de hétfőn eladtuk a kocsit (ami egy merci kombi volt), ezért a kölcsönb kapott kocsink most Após kb. 20éves Suzukija, több színű, csörög-zörög...lassan Frédis kocsi lesz és lábbal hajtós....
Na ezzel állítottunk be egy "hót" puccos házhoz...A csa meglátott minket, bizti rosszul lett...
Rögtön mondta, hogy nem fér be. Én megmondtam, persze, de István szerint tuti befér (egy 160cm-es csuszi?!
)....Na mondtam, akkor fizessük ki, nézze meg, és mad kölcsön kér egy nagyobb autót. Erre kifele hozta acsuszit szétszedve, hpogy áááá ez befér. Betettük magunk közé. Végétől elejéig ért. És hazaindultunk. Útközben taliztunk egy rendőrauótval. Hát mi lapítottunk mint a nyulak. A rendőr 3x került meg minket, mi meg agyaltunk van e vmilyen szállítási jogszabály...
De aztán látta, hogy hátul gyerekek és inkább hagyott minket. Bizti vmi lomis cigóknak nézett elöször minket...
Na ennyi mézgáék kalandja...
De most nehogy itt rosszul legytek, meg elítéljetek ám, hogy mi hogy közlekedünk....
Majd a 2. után már ti is mindent bevállaltok, higgyjetek nekem....
Na most megyek, takarítanom kell még, meg főznöm, meg még vmit, csak elfelejtettem...
este ha nem vagyok hulla jövök, de ez szinte lehetetlen...