Sziasztok,
Lurkók még alszanak, így gondoltam gyorsan leírom mi van velünk.
Hol is kezdjem, hazajövetelünk utáni 2. héten elkezdtem nagyon szédülni és folyamatos szívritmuszavarom lett. Annyira gyengének éreztem magam, és folyamatosan nem kaptam levegőt+halálfélelmem volt, annyira félrevert, hogy felhívtam az egyik barátnőmet aki a kardiológián dolgozik, hogy ugyan már nézzen meg valaki, mert valami nem stimmel. Szóval bementem, néztek EKG-t, vettek vért és megnézték a szívemet uh-on, mert van olyan, hogy terhesség utáni szívizom elfáradás, mivel 9 hónapig meg van terhelve, így előfordul, hogy szülés után megzavarodik.
EKG jó lett, uh-on sem láttak semmit. Dr-nő mondta, hogy szerinte a stressz a megváltozott helyzet miatt(4 gyerek), a fáradság és kialvatlanság okozza a ritmuszavart. Ehhez még hozzájárul a 2 fiú kiskamaszkori viselkedése. Folyamatosan mérgelődök velük, mert semmit nem hajlandóak úgy csinálni ahogy kérem őket.Azt is mondta, hogy pihenjek sokat(ha-ha-ha-ha).A vérképem is egész jó lett, kivéve a koleszterinem mutatott emelkedett értéket, szóval mostantól a zsíros dolgokat hanyagolnom kell.
Mostanra azért, hogy éjszaka alszik Izus, jobban érzem magam és a szívritmusom is helyreállt.Bár nappal még mindig sokat sír, de legalább éjszaka jó kislány.
Ha ez még nem lenne elég, a mellbimbóim kb 2 hete nagyon csúnyán kirepedt. Írtóra fáj, már mindenféle csillagászati összegű krémet rákentem, de még mindig nagyon csúnya és vérzik. Sírnom kell amikor szoptatok és szabályosan rettegek a szoptatástól. Soha nem gondoltam volna, hogy 3 gyereket problémamentesen végigszoptatok, most meg szenvedek. Ez ahhoz vezetett, hogy 2 mellből összesen csak 80-120 között tud kiszívni.
Már azon voltam, hogy szopi ide vagy oda, adok neki tápit, mert ordítottam a fájdalomtól, és azt sem tudom, hogy elég-e neki annyi amennyit megeszik vagy nem, mert nagyon sokat sír.
Aztán tegnap elegem lett, vettem bimbóvédőt, most azzal próbálkozunk, és csak reggel és este adok neki sima ciciből, hogy legyen ideje gyógyulni. Hát remélem nem fog leszokni róla, mert nagyon szeretnék szoptatni legalább 1 évig. Most hogy a védővel nem fáj, tegnap 2 óránként cicire tettem, hogy legyen minél több inger és termelődjön a tej. + elkezdtem szedni a more milk plus kapszulát, és persze rengeteg víz.
Akkor hogy még jobban stresszeljem magam, az albérlőim akik júniusban költöztek be, kijelentették múlt héten, hogy kiköltöznek, mert szellemek vannak a lakásban.
Azt hittem dobok egy hátast, még kérdeztem is tőlük, hogy szellemírtókat nem hívjak talán?????Nekünk meg ugye létfontosság az albérlő, hogy fizetni tudjuk a lakáshitelt, nem szórikázásból adtuk ki.
Még az a jó, hogy hamar találtunk is újakat a helyükre, de azért pár nap idegbajt okoztak nekem.
Akkor ezekben a nagy melegekben egy szál semmiben voltunk itthon, mert kb 50 fok volt a lakásban. Izussal jól összeizzadtunk és az egész mellkasomon meg a könyökhajlatban melegkiütéseim lettek, amit sikeresen elkapartam. Ilyen nagyon csúnya, ekcémára hasonlító foltok lettek belőle. A gyógyszertárban vettem krémet, de nem igen használ. Nagyon viszket, és ráadásul nem merek felvenni nyitott felsőt, mert úgy nézek kis mint egy leprás.
Ha nem javul akkor irány a bőrgyógyászat.
És a csúcsok csúcsa, hogy apa itt hagyott minket, elfogadott egy olasz melót. Olyan gyorsan jött, hogy idő sem volt gondolkodni. Felhívott telón, hogy felmondott és másnap utazik Olaszországba.
A pénz nagyon jó, de ha nem jön be, akkor nagy szarban leszünk ennyi hitellel a nyakunkon. De ha összejön, akkor havi 200-at félre tudunk tenni és meg tudunk szabadulni az apróbb hitelektől.
Szóval dióhéjban ennyi, ami történt az elmúlt hétben.
Izustól semmit nem lehet csinálni napközben, sokat sír, de persze ölben imád lenni. Most már kezd mosolyogni, szépen emeli a fejét és oldalra gyönyörűen kifordul. 4,69 kg. Barbika továbbra is imádja és játsza a pótmamit.
Barbika is jól van, 14 kg és folyamatosan kerepül. Most már teljesen folyamatosan beszél, csak eléggé pösze, néha fordítógép kell hozzá, hogy megértsük mit mond.
Fiúkkal nagyon jól elvan, csak sajnos sokat bunyóznak, így valszeg egy eléggé fiús láyn lesz belőle.
Srácok jól vannak, a héten Danika táborozik a Balatonon,jól kifogták az időt, még az a jó, hogy van medence is a szállodában, így tudnak lubickolni. Nagyon jól érzi magát.
Bazsi meg anyósnál nyaral a héten, ő meg élvezi, hogy végre körülötte forog a világ, anyós lesi minden kívánságát, és nincs körülötte apró tesó.
Persze a kötelező olvasmányáról hallani sem akar, még egy sort sem olvasott el az Egri csillagokból.
Na, kb ennyi fért mostanra, felébredt a "hugika".
Chris,
Kezem csuriban értetek, én is előkeresem ma, hogy Izus mekkora volt ilyenkor.