Most mar en is a jegyzeteleshez folyamodtam. Igy legalabb nem veszenk el az adatok, ha eppen Lili felkel. Most szerencsere mellyen alszik.
Zsuzsa: Orulok, hogy Zsofi jobban van.
A mandulagyulladas megfazasos vagy virusos betegseg?
Orsi: Dadoo-ra ratettem egy csomo csorgos ragokat. Ugyanis Lili megfogja oket, de utana el is hajitja oket, talan meg nem tud hosszabb ideig fogni. De ha ki vannak akasztva, akkor nem kell nekem allandoan rohangalni a szetdobalt ragokak utan es ujbol tartani neki, hogy vegye el.
Persze vannak kivetelek.
Melinda: Auto: ez tenyleg igy van.
Mi is jartunk mar igy. Nem azt nezik, hogy hogyan nez ki, es hogy hany kilometer van benne, hanem, hogy hany eves. 10 eves auto, meg ha keveset is hasznaltak, akkor is 10 eves. Sajnos ez a torveny.
Fulbevalo: En Lilinek nem fogom kifuratni. En olyan anyuka vagyok, akinek nem tetszik egy pici baba kifurt fulekkel.
Persze nem a tiedre gondoltam.
De vegul is minden anyuka mas. Van akinek meg kifejezetten ugy tetszik.
Anita: Hajvagast en se merek tali elott.
De lehet, hogy nem is lesz. Baratnom mondja, hogy csinaljak a buksiara egy kis copfot. Jol all neki. De szerintem meg korai.
Igen. Nagyon jo az idezet, azert masoltam be. Lili is allandoan felfigyel a ferjemre szopizas kozben, ha o kohint vagy beszel. Vagy ha en beszelek vagy kohogok. De allati edes olyankor, ramnez a nagy szemeivel, a szaja sarkabol csordogal a tejcsi es kozben mosolyog.
Imadom ilyenkor. De ilyenkor megkerdezem tole, „hol a cici?”, vagy csak egyszeruen mondom, hogy Cici es rogton raveti magat a cicimre.
Mintha tudna mi a cici szo.
Lilinek jol megy az onaltatas. A dadoo alatt tobbszor is visszaaludt, de ha letesszuk a mi agyunkra, akkor ket masodperc utan alszik.
Kriszta: nagyon jok a kepek.
Szilvi: En is gondoltam a csatra, de meg nem korai? Igaz meg nem er a szemebe a haja, de egy honap szerintem es bele fog logni. Ok. Akkor varok fel eves koraig.
Horkolas: ferjem is horkol.
Multkor Lilivel aludt arccal egymas mellett es amikor elkezdett horkolni Lili ugy megijedt, hogy oriasit csapott a kis kezeivel az apja arcara, akit meg majdnem a szivroham kerulgette.
Amator: Orulok, hogy nincsen laz.
A cikk tenyleg nem vonatkozik tapszeres, illetve cumisuvegbol etetett babakra. Az teljesen mas tema.
Bea: En soha nem fertotlenitettem es nem is fertotlenitem a vasarolt vagy kapott jatekokat. Csak bo forro vizben lemosom oket.
Tusarokkal egyetertek. De azert van aki tusarokkal tud csak jarni es laposban botladozik.
Linda: orulok, hogy jottok a talira!
Swen: Nagyon sajnalom, hogy nem tudsz jonni.
Mar nagyon vartam, hogy Botondot eloben is lathassam.
Mucska: nagyon jok az egeralatetek.
Puszi midnenkinek Rita