Sziasztok!
Kicsit nehezen, de csak kivilágosodott
.
Tegnap adtunk Panadolt Eszternek du. fél ötkor, játszottunk Vele, este meg evett csirkemellet. Megpároltam almával, de ez utóbbit szépen kilökte a szájából.
Láza tegnap nem volt, a nyűgin kívűl minden okés volt. Persze fájt a torka, de reggel bekötöttem sállal és délutánig úgy volt.
Cici nem kellett este sem, de odahajolt és adott rá puszit, meg szívott 1-1 kortyot mindkettőből. Közölte, hogy azért kell a cici, csak most nem kívánja. (Mennyire játszhat közre az, h vírusos torokgyula esetén nem ajánlott a tejtermék - és az anyatej is tej, lehet, h ezért nem kellett Neki?) Mert nekem úgy tűnt, h akart volna cicizni, de odahajolt és sírt és mondta, h mammammamma - (ez jelenti, ha cicizni akar) és csak nézett.
Szóval okés volt az éjszaka, hajnalban szomjas volt, ivott majd' 2 dl teát és aludt fél hétig. Átvittem hozzánk, lefektettem és lőn csoda!
Szopizott!!! Játék közben is odahajolt sokszor nasizni
. Úgy örülök!
Hétkor volt kis hőemelkedése, 37,7° nevonva, de aztán magától lement. Most alszik, remélem, kifele megyünk
.
Hajni,
nagyon tetszett az ötlet a babaszobával kapcsolatban. Sima vízfestékkel festettetek? A hungarocellre milyen festéket használtatok?
Nekünk sajna minden szobában a falon vannak a lámpák, nincs csillárunk, pedig szélcsengőt én is szerettem volna. Lehet egyébként gesztenyéből is csinálni, csak ki kell fúrni és felfűzni.
Mi az a sonkatök? Sima sülttök? Mert azt mi is szeretjük. Meg a sült gesztenyét.
És lassan itt a téli illatok szezonja: Sült gesztenye, sülttök, fahéj, narancs. Aztán fenyőfa. Kt hónap és itt a Karácsony!
Melinda,
most vagy korán keltél, vagy későn feküdtél
. Én sem láttam a Szülőszobát, anyukám mondta, h talán gerincűtétje volt az ikres anyukának és a dokik tanácsolták, h vetesse el a kisbabáit. De biztos volt, aki látta és hitelesebb infót tud.
Dancsi,
Jozsó hogy van?
Enikő,
azt hittem, a Katona Renáta drnőnél fogsz szülni. Milyen a női nőgyógyász? Megértőbb? Normálisabb? A férjem is február 19-én született, Zsuzsanna napján. Már akartam írni annyiszor, csak mndig elbambulok.
Az előbb úgy nézett ki, sütni fog a nap, de megint beborult.
Dugulok,
sziasztok!
Kriszti