Bocsi, Anna
, keverem a neveket, akkor boldog szülinapot Sanyinak!
Eszti is tök ijedős mostanában, autózni szeret, de amint odaérünk vhova egy kis idő elteltável elkezd torkaszakadtából üvölteni, ma is 3/4 órába telt mire megnyugtattam, végül a babakocsiban aludt el, de ott is még álmában is hüppögött egy fél órán át, tök ijestő, veszek neki vibrocyl kúpot, meg chaomillát, benyugtatózom a gyereket, ez így nem állapot. Pont arra gondoltam, ha a talin ezt vágná le, nagyon jó lenne.
Nekünk is jön a fogunk szerintem, a dentinoxot már bevettem, aaz ideig-óráig használ.
Nekem volt lánybúcsúm, nem is akármilyen, 2 napos, az egyik napi meglepi volt, a barátnőmék megkértek egy ügyész csajt, hogy kamuból hívjon el egy esti helyszíni kihallgatásra, azért nem volt feltűnő, mert ilyen előfordul, én mit sem sejtve elmentem a rendőrség elé és vártam, mire megjelent egy volt kollégám és átadott nekem egy levelet és egy kocsikulcsot, meg kellett keresnem a hozzá illő kocsit, mondanom sem kell, hogy egy kétütemű Trabant volt
, sose vezettem ilyet életemben , fel volt díszítve, mögé dobozos üdítő-dobozok kötve, a tetején egy függőnyből mennyasszonyi fátyol
, és így kellett végigvonulnpm a belvároson, majd ki Sóstóra
, ja épp középiskolai ballagások voltak, dugó mindenhol, én meg próbakontyban parádéztam, mert épp aznap voltam a fodrásznál is frizura próbán.
Ja, és a barinőmék szereztek egy lesötétített transportert, amivrl végig követtek és videóztak. Ja és még egy kamu rendőri intézkedés is meg volt szervezve, de hamarabb odaértem, mint a rendőrök, akik igaziak lettek volna, az egyik csaajnak az uncsija.
Aztán másnap jött a főbúcsú, ahogy illik, itt is volt rendőri intézkedés, ami chippendale showba torkollott, aztán a bulihelyen óvszert kellett árulnom, pezsgőt vetetnem fiúkkal, soroljam még? Felejthetetlen volt, és milyen rég.....
Fanni, sajnálom, hogy Bazsu ilyen sokszor felkel, tiszteletben tartom, hogy még neki akarsz neki mást adni, így csak kitaartást kívánok a következő 1 hónapra!
Már meg sem merem említeni, mert akkor mindig megváltozik a helyzet, de most nekem is van tejcsi bőven, úgy veszem észre, hogy a melegben jobban termelődik, vagy mi, így én sem erőltetem a hozzátápit, de azért egy kis gyümipürét fogok neki adni minden nap vagy másnap, hadd szokja az ízeket. Így mire odakerülök, hogy valóan szükséges a pótkajcsi, hátha nem lesz annyira elutasító.
Ma vagyunk 4 hónaposak, és azt már tényleg nem is mondom, hogy 8040 gramm a "kicsike"