vagyok-vagyok csajok, bocsi de nálunk káosz van, fáraóhangya írtás a konyhaszekrényből, apa munkát keres ezerrel, Lujzi egész nap beszél én idegbajos vagyok (na nem ettől
)....
ilona, kicsi Kingád ügyesen esik-kel
Lujzi is esett le ágyról, és pont egy kiálló kerámiaburkolaton csattant..ismerős a helyzet, elhiszem, hogy megijedtél, de hát nekünk már csak ez a sorsunk
de te nagyon szupi anyuka vagy!!!!
tücsike, pusszantom kiscsillag Andrisodat!!!!Csabival tuti nincs gond, emlékszel? Lujzit vittük gyógytornászhoz, hyermekgyógyászhoz mert anyós piszkált, hogyx 1 évesen már járnia kéne....a francokat!!! nincsenek ilyen szabályok, édesanyám 3 éves koiráig meg sem szólalt, azóta meg nem lehet leállítani
szóval tutira semmi gond, most 'gyűjti a szavakat és egszer csak majd le se tudod állítani
rózsaszín torta...anyós magának vette?
zelem, Lukácshoz pont te kellesz 'anyukának!!! olyan édin írsz mindig kacagok
és rég írtál a kisboltról, hogy megy? mit is árultok? szoktál menni te is?
mágnes, na ez nem semmi,...reménykedtem, hogy nem történik meg pároddal ez. mi is nagyon vacak helyzetben vagyunk, sokszor zacizunk, ki-be pakolgatjuk az aranygyűrűket, más lehetőség nincs..vagyis most lehet, hogy párom elmegy gázóraleolvasónak, gáz meg ciki..de ha ez összejön akkor legalább a számlákat ki tudjuk fizetni, estleg ha párod is úgy érzi érdeklődjétek meg a környéketeken, nem keresnek-e leolvasót, villanyt vagy gázost, a gázos a jobb, ott benzint is fizetnek és úgy hallottuk, hogy 100ezer fölött is összejöhet a fizu. Párom most lelkes mert a diplomájával kitrölheti...viszont ez az állás kötetlen munkaidejű és tulajdonképpen nincs főnök aki dirigál.
domo, hogy nő Lilid, atya világ
és ahogy olvaslak ő is a porondra készül vagy légtornásznak
reni? hol jársz drága?? munka? nekem nincs, megint kaptam egy nemleges visszajelzést..Lujzit meg valszeg csak jövő januártól veszik fel az oviba mert nem lesz minicsoport
ettől kicsit kiakadtam, már nagyon készülünk az ovira, annyira kéne kis cinegémnek a 'társasági élet...Niusod? hogy van miket mond?
juci? hogy vagytok???Sofiád? Davidod?
gyöngyike, Petid milyen helyes!! olyan szép kis arca van!! Annádnak mekkora szemei vannak
cuki no!
trin..hát igen éppen délelőtt fakadtam ki, ki is zavartam (az esőbe
) a páromat Lujzival...lányom egész délelőtt azt csinálta amit nem akartam, vagyis rossz volt, annyira sikerült kiakasztania, hogy el páholtam, de ez sem használt, így usgyi, kizavartam a társaságot
az az igazság, hogy ilyen kicsi gyerkőc mellett kéne nekünk anyáknak hetente legalább 1 óra amikor csak magunkba vagyunk, könnyű bekattani, ha ez sem adatik meg, nekem is nehéz megoldanom, mert a párom nem mindig hajlandó erre...