Helló Mindenki!
Örülök, hogy ilyen sokat írtatok!
Évi, nem akarlak elkeseríteni, de ez még csak a kezdet. Az igazi betegségek akkor jönnek, ha közösségbe jár majd Sami. A legrosszabb az, hogy ha a fülével hajlamos lesz, akkor nagyon kell mindig vigyázni, hogy rá ne menjen egy egyszerü akármi. Ha egyáltalán lehet vigyázni.
Szerencsére én eddgi ezt megúsztam, Kittinek egyszer volt középfül gyuszija, a Heim Pálban egy idösebb doki jól megszadizta. (csak kitisztította a fülét) Amikor jöttünk ki, -kb.3 éves volt- azt mondta: Anya, ide ne jöjjünk többet, mert itt bántják a gyerekeket! Majdnem elbögtem magam.
Nekünk viszont van egy jó hírünk, bár nem akarom elkiabálni, de 2 napja nem használunk sem cumit, sem cumisüveget! Egyszerüen nem kell neki, és nem is dugdosom a szájába ha sírni kezd.
Bár azóta többet cicizik, de nem érdekel, inkább cicizzen, mint az a hülye cumi.
Évi, Csacsi!
Ti soha nem adtatok tápszert cumisüvegböl?
Mert én adtam egy ideig, azt hittem kevés neki este a tejem, (kb.szeptembertöl mostanáig) de most rájöttem, hogy ugyanúgy ébred éjszaka, ha csak cicit kap. Elkezdett öklendezni a cumisüvegtöl!!!! Nem semmi.
Kittike sem szereti a kenyeret, elég baj, mert amit az oviban kapnak, reggeli, uzsi, mind kenyér, egy incurka-pincurka husikával. Kitti csak azt eszi le. A bölcsiben is szegény amkor meglátta reggel a vajas zsömlét, mindig sírva fakatd. Szerencsére itthon a mai napig megiszik reggel egy nagy bögre kakaót vagy tejeskávét, és azzal elvan délig. Akkorra meg már olyan éhes, hogy mindent megkajál.
A Kubut az enyémek is szeretik, bár szerintem inkább étel, mint ital.
Peti 10 napja volt mérésen, 9 kiló 40, és 72 centi. Vagy már írtam?
Zita, én már leírtam valahol az oltással kapcsolatban a nézeteimet. Röviden annyi,hogy a mi orvosunkkal beszéletm, mert nekem nagyon rossz élményem van a bárányhimlöröl, 14 évesen kaptam el. Ö nem igazán javasolta, bár ez tavaly volt, azóta kint van egy hírdetés a rendelöben, amiben javasolják. Végül is azt mondta, ártani nem árthat, de a praxisa alatt még SENKIT nem oltott be, és ne akarjam, hogy Kittike legyen az elsö. Ez meggyözött akkor, de majd még megkérdezem egyszer. A meningococcus C ellen kapott, amikor bölcsis volt, javasolták. Állítólag jobb megvárni vele a két éves kort.
Influenza ellen, nem is tudom.
Te adatsz?
Mindenkinek puszi!
Andi