Sziasztok Lányok!
Végre leköltöztünk az emeletröl és most már ujbol van netem.
Szoval nagyon sajnálom Orsolyt, ha tul lesz rajta majd beszélek vele személyesen is, mivel én ezt már átéltem egyszer, hátha tudok neki segiteni.
MJ!
Nem csak magaddal beszélsz
, de ha "nyanya" leszel szerezz be magadnak egy kutyát! Szuper jo, mindig figyel rád és soha nem pofázik vissza. Amig velem volt a kutyusom (otthon laktam) sokszor vele beszéltem meg a dolgokat és olyan jo volt látni a pofiját, ahogy figyel rád, döntögeti a fejét jobbra balra nagy tágra nyilt szemekkel. Most az apukám szokott vele beszélgetni!!
Gabomano!
Nyugi, tüszöid szupi méretüek lesznek, inszem elsöre sikerülni fog!
MJ!
Monchy nem tud minket olvani, mivel se vezetékes telefon se net, de eddig ugy van, hogy jön a talira!
Márti irt SMS-t, mert már hiányoltam én is, betegállományban van a hátával, de majd beugrik a netkaféba és akkor ir egy pár sort.
Dobok neki majd egy SMS-t, hogy jöjjön a talira!
Kandi72!
Természetesen ott a helyed a talcsin!
Kriszti!
Kibékültetek már a pasiddal? Tudod idönként olyan lükék. Az én pasim is elvárja, hogy ha valami baja van, azt mindenki értse meg, és bátoritsa öt, mert ö éppen lelki válságban van. Bezzeg ha nekem valami bajom van, mondjuk egy kis hangulatváltozás, akkor mit mond?: jajj, ne nyafizz már! Pedig ö nem is terhes, mégis tud nyafizni bezzeg nekem tilos! Pedig néha kell az is
! Szoval rájuk kell hagyni, hiszen csak "pasik"! Ugye leszel keresztmami??
Caldea!
Szerintem MJ tegnapi kifejtése tényleg logikus és valoszinüleg 100%-ig igaza is van. Az unokatesomnak most fogják csinálni a HSG-t és direkt ugy idözitik, hogy még a peteérés elött, de nem sokkal, mert akkor már tényleg nyitva van egy kicsit a méh. Szoval neked tényleg azért fájhatott, mert vagy nem jokor csinálták, vagy sebes volt.
Na most már eldugulok, hagyok érvényesülni mást is!
Pucur