Új privát üzeneted érkezett!

Bibi!
Ügyik vagytok a bicajozással, Márk is most nemrég tanult meg kétkerekűzni! :wink:
Hullanak ki a tejfogai?
Jó hamar! :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi! Amikor felirták neki az Augmentint akkor a torka volt gyulladt (nem fájt neki) és köhögött. Mondták a láza el kell muljon 3 napon belül. Vártunk még 4 napot, akkor már 1 hete volt lázas, Gyulán vittük ügyeletre. Ott egy fiatal (nagyon fiatal) doktornö volt aki azt mondta bronchitis kapjon Klacidot. Ettöl már másnapra lázas nem volt, pár nap mulva meg itthon már egyik tüdeje tiszta volt, a másik nem. Akkor mondták hogy az is lehet hogy mégis tüdögyull. volt de mivel már annyit javult értelme nincs sugarazni ez a gyogyszer bevált végre. Én sem akartam feleslegesen de orvos sem.

Én ma vettem árverésen egy nagyon szép állapotú (én újnak mondanám) Herlitz táskát 950 ft-ért. Oké posta lenne de nem kértem mert nem sürgös, hiszen maradt nagycsoportos, igy majd egyszer elhozom Peströl addig rokonnál lesz aki átveszi helyettem. De postával sem lenne rossz ára.

Bibi! Ilyen korán fogat vált?? Még nem is hallottam ilyet! Orsinak viszont amit beütött régebben és idegelték szerintem sérült alatta a másik fog mert az elsö a tejfog elött nött ki a 2. fog meg mögötte nöne, igy megint visszaviszem hogy végre huzzák ki a tejfogat amig lehet (meggyöztek a 2. fog majd kilöki hamár az elsö nem tette meg) mert a végén a 2 fog közé pont beszorul a tejfog akkor meg nem tudom hogyan tudják majd megfogni kihuzni sem lehet. Nem ér ennyit hogy kinlodjunk vele nem tud kiesni. Bringával nagyon ügyes!

Anett! NAgyon klassz nyaralás lehetett. Merre voltatok a Balcsin? Fizetös strand volt, szabadstrandon nem tudok csuzdárol, de ha van érdekelne merre:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!
Keszthelyen voltunk,a strand fizetős persze, de heti bérletet vettünk és kaptunk 50% kedvezményt is mindketten,Málninak meg nem kellett még ugye!Onnan mentünk át Sümegre,Kehidára stb...
20140113113746

Bibi :)
Ügyesek vagytok a bicajozással, Boti még pótkerékkel nyomja.
Fogak: nem semmi! :shock: A tejfogai is korán jöttek Barninak?

Még nem lakunk a Sárgán, 30 cm iszapot kellett eltakarítani, festeni, füvesíteni, majd szombaton kezdem a takarítást, aztán lehet visszapakolni a földszinten a konyhát stb..... :roll:

Anett :)
Cuki málna! :D

Kép
Kép
zituska28

Enikő!
ZALÁNNAK NAGYON SOK BOLDOG 3. SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!! :lol:

Timika!
FLÓRÁT ISTEN ÉLTESSE NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!!! :D
20140113113746

Anett! Igen, Lotti járt a Royal balettra 1 évig, hatalmas csalódás volt. Soha többet. Részletek ha érdekelnek, priviben.

A múlt héten Lotti fellépett az Akropolisz táncszínházzal a Városháza udvarán. A tánszínház vezetője kérte fel a lányom, hogy táncoljon a nagyokkal 3 darabban. Nem kicsit vagyunk rá büszkék!! Képek az iwiwen!

Jövő héttől 3 hét szabi, fáradt vagyok!!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Anett! Nem tudom miért de tesomék is otthagyták a Royalt. A kislány most az iskolában a Hammidoban balettozik, azt viszont nagyon dicséri a hugom és a kislány is.

Timi! boldog névnapot Flórának!

Enikö! boldog szülinapot Zalánnak!

Edit! én befejeztem a Némót. Katasztrófa hogy annyi a gyerek az oktató nem tud rendesen foglalkozni velük, amit szépen csinált Orsi már az is romlik, mármint a helyes technika. Most majd maszekba fogunk hozzá járni, összel meg búvárúszni megy Orsi. De a mélyben ugye nem lehet az úszást jók kijavitani ezért kell a magánóra is. Meg szerintem több értelme is van, mégha igy ugrik is a gyogyra a lehetőség. Illetve halasztom, ha nem válik be neki mégsem a sport amit szeretne akkor visszamegyünk gyogyra uszni, késöbb is felirathatom végülis
Ti jártok,

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Mostanában apa viszi Hannát, de járunk..
Klassz lehet magánban, hogy több idő jut a gyerekre...

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Karmen!
Van Dávidnak is magán órája? Tudod én is hasonló véleményen vagyok. :wink:
Egyébként tegnap este Márk is belázasodott, neki is torokgyulladása van. :? Nem köhög, nem fáj neki.
Kapott Curam Duo-t.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Bea!
Aktuális még a bicikli? Azért hivtalak, mert láttam itt Szatymazon, hogy hirdetnek jó állapotban lévő 16-os bicajt. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! Nem tudtam oktat magánban, de megkérdeztem hogy vállalná-e Orsit mert elmegy a Némótól (ezt tudja május óta) és a mélyben nem tud úgy tanulni, én meg szeretném ha már úszik akkor szép technikával csinálná. Ár mint a többi oktatóé.
Majd megmondom ha voltunk majd nála hogy milyen magánban, de Orsival mindig nagyon jól kijött, nagyon türelmes vele, Orsi is szereti D-ot.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bibi, nem semmi a fogváltás Barninál, jó korán jött! :shock: :) Mág nem lakunk kint, még legalább két hét, mire rendbe rakunk mindent, apa most is csinálja, én majd jövő héten megyek, de hát csak meló után tudok menni, így nem haladunk valami gyorsan. :(

Zita, Márknak gyors gyógyulást kívánok!
Karmen, Orsi rendbe jött már?

Enikő, szülinapi képek hol maradnak??? 8)

SzNAnnáékkal vajon mi lehet??? Ha jól rémlik, szeptemberre várják a tesót.

Csibe, mizujs?

Mi lassan indulunk a Füvészkertbe, bár elég rondán elborult az ég. Lali meg teljesen totál összepisilte az ágyát, de annyira, hogy mindene átázott, nem tudom, hol fog este aludni, mert a saját ágyában tuti nem fog tudni, nem szárad meg a matrac huzata addig. :roll: Mióta szobatiszta, sosem pisilt be az ágyba. :roll:

Kép
szilcsi

Karmen!
Ezt hogy érted?
Dávid megy el a Némótól ,vagy Dávid tudja, hogy Orsi megy el? :shock:
Bocsi, ha értetlen vagyok. :oops:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi, anno a neten lehetett venni olyan "gumilepedőt", aminek a teteje szövet, az alja meg olyan pvc-s, és a teteje lehet totál átázott, akkor sem engedi át a pisit. Tehát a szivacs megússza, a lepedő meg gyorsan szárad, még ha átöblíted a mosógépben is... Nálunk nagyon bevált, Peti alatt a mai napig van, sőt, ha elutazunk is elviszem magammal.

Ági és
KépKép
exdeus

Csajok! Véleményt szeretnék kérni.
Ilyen ülésünk van most a kocsiban:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... re&store=9
A gond az, hogy Lali hosszra kezdi kinőni, a feje már túlnőtt egy kicsit az ülés tetején, ez baj??? Mert ehhez az üléshez nem lehet fejtámla-magasítót tenni, viszont Lali messze van még a 18 kilótól. Kell már most új ülést vennünk, amin nem lóg túl a feje, vagy nem baj, ha túllóg?

Kép
szilcsi

Szilcsi, én vennék újat, olyat, ami 18-36 kg-s, és van saját öve, mert szerintem veszélyes, hogy túllóg Lali feje...vagy ha nem is veszélyes, neki nem hiszem, hogy kényelmes, hogy az ülés széle nyomja a buksiját. Szerintem mindig a magasságot kell nézni. Mert nálunk is ezért kellett mindig a súlyhatár vége előtt jóval ülést váltani...hiába, magas a kölök. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Zita! Dávid tudta, hogy Orsi átmegy egyesületbe. Bocs tényleg félreérthető voltam:O

Szilcsi! Orsi holnap megy kontrollra, de szerintem gyógyult már. Ülésre én azt mondom, hogy Orsi sem volt 18kg, de a magassága miatt elöbb kapott nagyobb ülést. Ezek a súlyhatárok egy ajánlott súlyt jelőlnek amihez van egy átlagos magasság, én igy gondolom. Aki egyedi annál nyilván nem addig kell használni amig végre lesz 18 kg:) mi igy gondoltuk. Én biztosan mielöbb vennék neki olyat ami a magasságához való, a biztonság miatt. Ja Orsi most 18kg:)
Gumilepedőnk nekünk is van, tényleg nagyon jó. Orsiét kapja majd meg Norbi, Orsinak már elég egy matracvédő is, ha véletlenül hányna este stb. az nem ázik át attól de szellősebb is mint a vizzáró réteges lepedő.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilics!
Mi is tavasszal vettünk már újat,mert Málna is kinőtte, pedig most 14 kiló,de neki is kilógott a feje!
20140113113746

Sziasztok!

Köszönöm szépen Mindenkinek az érdeklődést és bíztatást!
Még egyben vagyok :wink: , bár most már tényleg nagyon várom a végét!

Nagyon édesek Málnáról a képek!

Láttam írtatok a gumis lepedőről. Én az Aldiban vettem anno (azt hiszem épp a mostani katalógusban is van), igaz inkontinencia lepedőnek hirdetik, de nagyon jó minőségű és viszonylag nagy! Nekünk jó használatot tett! :wink:

Holnapra 34 fokot mondanak! :shock:

Szép napot Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

ATZita: köszi kérdésed, tegnapelőtt jöttünk haza Horváto.-ból, azért nem jelentkeztem. Anyósomék apartmanjáról volt szó, ők nem tudtak eljönni, és az utolsó pillanatban derült ki. De nem kellett végülis egy fillért se fizetni érte, ki tudták adni így is.

szilcsi: gratula Lalinak a szobatisztasághoz! Bepisilés: én is vettem olyan gumilepedőt a csajoknak a teszveszen, amit Exdeus írt, Zituskáéknak is olyan van, nekünk is bevált. Érdekelne esetleg?Ülés: nekünk is ilyenünk van, és Dórival is ugyanez a helyzet, amit írsz: már picit túllóg a feje, sokkal hamarabb kinövi, mint az ugyanilyen kategóriás Trimaxot, abba fog átülni 1-2 hónapon belül (Marcsinak vettünk újat nyár elején, a Trimaxra meg új huzatot rendeltem). Csak ez kényelmesebb, mint a Trimax, ezért húzzuk, amíg lehet, meg a hosszú utazáshoz aludni jobb volt, mostmár mindegy gyakorlatilag.

Gumilepedő ilyen:
http://www.teszvesz.hu/item1156294833_n ... 90_cm.html

Enikő, zozo: Zalánt és Patit Isten éltesse sokáig!

Bicikli: én is büszke vagyok Marcsira, mert azonnal suhant a 16-ossal is két keréken, amikor megkapta június elején.

Karmen: matracvédő, az milyen? Múltkor eszembe jutott nekem is, hogy kéne valami Marcsi alá, amikor Dóri összehányta az ágyat, és nagyon jól jött, hogy ott volt alatta a gumilepedő.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóri! Mennyiért hol rendelted a Trimax huzatot?
Matracvédő egy vékonyabb betét, olyasmi mint egy nagyon vékony nyári takaró lenne, legalábbis tapintásra, gondolom ez is hasonló töltet. Gumis a széle, azt mondták ez is felszivja a nedvességet, megvédi a matracot. De nagy pisihez már nem biztos elég lenne, de Orsinak a balesetekre, föleg ha hányna éjjel biztosan elég lesz. Mosható is. JYSK-ben vettem, sokféle méret volt. De amugy is ajánlanám olyan helyre ahol drágább a matrac, Orsinak nagyon drága Billerbeck matraca van, ha nagyobb lesz is lesz alatta matracvédö nem csak a hányás ellen, hanem ez mégiscsak tisztitható a matrac meg nem. Szerintem praktikus. Amugy kényelmes, nem izzad hozzá, a gumis lepedö csak nem szellözött azért ugy.
Apartmant olvastam hogy hirdeted de igy ennyivel elötte már senkit sem tudtam aki tudott volna hirtelen utazni. De jo hogy akkor sikerült megoldani. Merre voltatok a tengeren?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóra, a gumilepedő méretre mekkora? Mármint centire. Lalinak még kiságya van rács nélkül, igaz tervezzük átalakítani még a nyáron rendes ággyá, abba meg kell nagyobb matrac is majd.

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Én is ezektől rendeltem a matracvédőt, nagyon jó!
Ha jól emlékszem lehet kérni, hogy mekkora legyen. Szandié 70x140-es. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Üdv.
Nekem nem is hasonló van, igazából ez egy textildarab, ami alul pvc-s, így nem ázik át.

Szilcsi, hogyhogy nagyobb matrac kell az ágyba, ha átalakítjátok???

Ági és
KépKép
exdeus

Én matracvédőt és a gumis lepedőt is a JYSk-ben vettem, 90*200-as mindkettö, de az utóbbira tavaly azt mondták nem árulják már. Ettöl persze lehet hogy azóta megint belistázták náluk.

Orsinak nagyon tetszik a kalandparkos tábor, sokat strandolnak is a Szikin. A többi gyerek nagyobb, de ettöl még nagyon élvezi.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszi a gratulákat a bicajozáshoz!!!
Szinte 1 nap alatt megtanult bicajozni,de most kíváncsi vagyok mit mondtok,mekkora bicajt kellene venni Barniank!

12 bicaja van most neki,most épp jó,(Barnabás 21 kg,meg 110cm),
jövőre tuti nagyobb méretű kell majd,csak nem tudom mekkora!
Szerintetek???

A tejfogai is igen gyorsan kijöttek neki,1 évesen már ha jól emlékszem 16 foga volt,.
Természetesen nem örülök neki,hogy már jönnek a maradandó fogai,(az első alsó 2),de hát ez van..............

Szilcsi,Barnabás nem volt még 2 éves,de mivel kilógott a feje a gyerekülésből,én nem éreztem biztonságban,és ezért vettük neki a 18-36 kg Cybex gyerekülést!!!

Kép
bibi226

Karmen: ilyesmi a matracvédő? Vagy a tiétekben nincs semmi műanyag réteg? Ebből elég lenne csak az ágy felére is, nem?
http://www.teszvesz.hu/item1167276691_u ... 120cm.html

Huzat: a teszveszen vettem fokusz55 nevű felhasználótól, de most látom, hogy fel van függesztve. Megadom a címét, ha érdekel. Nem emlékszem pontosan, mennyi volt (7000 körül), mert hármat rendeltem és kaptam egy kis kedvezményt. Most ez van a teszveszen, ennél olcsóbb volt, ez viszont szegedi:
http://www.teszvesz.hu/item1164335646_c ... agbol.html

Van még egy szegedi csaj, aki varr, neki is megadom az elérhetőségét, ha gondolod, én azért a tv-ről rendeltem, mert az még postaköltséggel is olcsóbb volt, mint ez a csaj. Viszont a Cybex-re nem találtam a tv-en, ezért lehet, hogy mégis rendelek majd tőle.

szilcsi: benne van a linkben a méret, most nem emlékszem... De a 90x180 cm matracra bőven jó.

bibi: akkor az már kicsi neki, nem? Marcsinak legalábbis kicsi volt már, a nyakában volt a lába :lol: Nagyon bejött neki a 16-os, rengeteget ügyesedett vele 2 hét alatt is most.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Bibi, Petinek most hozta el Feri az új bicaját. http://www.vatera.hu/gyermek_bmx_16_os_177257345.html
Ez, mint a szövegben is látszik, 16-os. Igaz, Peti még csak négy keréken megy, talán hamarosan ráérez a kétkerekezés örömére is. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Hali tegnap volt a szülinapi zsúr!

16 gyerek volt (8 hóstól 13 évesig kb minden méretben :D ), és 11 felnőtt! :D :D :D

Néhány fotó,, bocs ha sok, olyan nincs amin mind együtt vannak a gyerekek :(:
Ugrálóvárunk is volt, az nagyot dobott a bulin, szuperjó volt:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

A 2 torta saját készítés. A gyertyás fekete erdő torta oldalán grillázzsal és egy rózsát is csináltam grillázsból, meg csokiforgácsot gyártottam rá. A másik barackos túrókrém torta, piskóta tekerccsel, ezt a mindmegette.hu oldalon néztem ki Charlotte torta (picit változtattam az eredeti recepten)! Nagyon finom volt mindkettő! :)

ceniko
Szeged

Enikő!
Nagyon ügyes vagy! :wink:

Bibi!
16-os bicaj kell Neki!
Márk is 110 centi, és simán tudja tekerni! :wink:

Bea!
Ha hazaértetek, akkor irjál!! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Nóri! Orsinak most ilyen van, ez a matracot védi, én egész felületére akartam hogy ne izzadja át amugy a rendes lepedőt, ne hányjon a 60e ft-os matracra, stb szoval ne koszolja, megovjuk a drága matracot. Ebböl nem szándékozok nagyon hosszu ideig neki ujat venni. Ezért vettem ilyet:
http://www.jysk.hu/4/5/20/524/3403323/a/catalog
Norbinak meg olyan van ami felül frottir és alul gumis, vizzáró réteges.
Huzat elég drága, nemrég boltban az ülés 30e volt, ahhoz képes sok ennyiért egy huzat. Nekem nem is ez kell, azt hittem huzatvédöt vettél, frottirt gondoltam amit ráhuzok és lehuzom, könnyü mosni, gyakran moshato, de védi az izzadságtol, kosztol az eredeti huzatot. Mienk elég fako, de azért ki nem dobnám, nem szakadt, de nyáron pl pelus van a fejük mögött és mögöttük mert csupa izzadt lenne amugy az ülés, annyit nem moshatom.
Huzatot tesom varratott Szegeden a Trimax-ra, ennél jóval olcsóbban, igaz tavaly. Ha érdekel megkérdezem hol és lehet Cybex-re is megcsinálja. De lehet az csak huzat, nem szivacsos és rátette a régi kopott huzatra, na ezt nem tudom már biztosan. Csak hogy nem volt drága.

Enikö! A szülinap hol volt, a nagycsaládosoknál? Ott is van ilyesmi ugráló ugy emlékszem. Lehet ott zsurt tartani?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: köszi a JYSK linket! Ilyen frotír huzatra gondoltál?
http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ho ... 21396.html
Ez ugyanaz a csaj a Vaterán, akitől rendeltem a TV-en, a huzat meg ugyanolyan, mint a gyári. A Maxi C-ra a frotír nyári huzat (amit rá lehet húzni a rendes huzatra) gyári változata sokkal jobb, olyan, hogy fedi az egész ülést, nemcsak középen, mint a Trimaxé, ezért én egyedileg ilyet rendeltem a Trimaxra is nyári huzatnak, ezt 6e-ért csinálták meg. Megköszönöm, ha megkérdezed tesódtól a szegedi elérhetőséget, én akit Szegeden találtam, még drágább, 8e felett van a Trimax huzat.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóri! köszi, én olyanra gondoltam ami az egész ülést védené. de majd akkor neten keresek, eddig erre nem volt időm. Tesommal majd beszélek és irok emailt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Mindig nagy örömmel tölt el egy baba érkezése, ezért megosztom veletek az örömhírt! (gondolom Csibe nem haragszik meg érte):

Egy közös ismerősünktől tudtam meg, hogy

tegnap este megérkezett Csibe kisfia Péter, 3720 grammal, és 49 cm-el!
:D :D :D :D :D :D
Remélem, jól emlékszem az adatokra

Az egész családnak sok boldogságot, és nyugodt éjszakákat, Péternek sok tejecskét kívánunk! :D

Kép
Kép
zituska28

Gratulálok Csibééknek!!! Sok boldogságot nekik a babához is!

Nóri! Irtam tesomnak, meg kérdeztem hogy ment a varratás (szerintem ö vitte az anyagot stb.)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zita: Hú, kösziköszi, hazaértünk :) Szóval hol az a bicaj és milyen és mennyiért?

Csibééknek gratulálunk! Sok boldogságot és egészséget!

Bib: fogváltás :shock:

Mi lett a vége a pisit matracra nem engedő lepedőnek? Hol van és mekkora és mennyiért?
Nekünk is kéne lassan.

Nálunk beindul a nagyüzem, holnap kezdjük Levivel a bölcsit :( 2 hét és én is kezdek dolgozni, amit még nagyon elkiabálni nem merek, majd ha alá lesz írva a szerződés.

Nyaralásból tegnap értünk haza, "kellemes" volt, ugyanis:
Tegnap este negyed 8-ra értünk haza, 10 nap nyaralás után.
Anyuék már itt voltak nálunk, vártak bennünket. Egy élmény volt nekik
bejönni hozzánk, tele volt a lakás léggyel, élővel is, félig élővel, de
főleg döglöttel. Konyhaasztalon, konyhában, a nagyszobában az ablaknál,
kisszobában is, bár ott nem annyi.
Nézték, hogy mi lehetett az oka, felfedeztek a kukában 1 db pelust (csak
pisis volt), azt hitték az volt büdös és arra jöttek a legyek.
Mi hazaértünk, büdös a lakásban, a legyeket anyuék addigra már
felporszívózták, feltakarítottak.
Nézzük mi is mitől van olyan büdös...Gergő észrevette, hogy a fagyasztóban
plusz 30 fok van!
Levikénk indulás előtt pár nappal felállt a hűtő mellett az ikeás
etetőszékben és nyomkodta a hűtő gombjait, láttam is, de nem tudtam, hogy
annak hogy kell állnia normálisan, meg fel sem merült bennem, hogy baj
lehet.
Na lényeg a lényeg, a hűtő hűtött, de a fagyasztó része totál leengedett,
természetesen teljesen tele volt hússal, fagyasztott zöldségekkel, stb.
A bűzt amit árasztott miután kinyitottuk azt nem kívánom senkinek.
Fél 8-tól hajnal 1-ig takarítottunk. Még mindig érezni a szagot, a fagyasztó
ládikáit 5x mostam már át, domestosszal, ecettel, valami fertőtlenítős
szerrel, felváltva. De még mindig büdös, most épp áll bennük a domestos....a fagyasztó
ajtaja is überbüdös....szóval tök jó itthon :)
Amúgy tényleg tök jó, a bűzt meg remélem pár nap múlva teljesen kiűzzük, és
sikerül fertőtleníteni a lakást.

Szóval ha elmentek otthonról, ellenőrizzétek, hogy a fagyasztó fagyaszt e :twisted:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv.

Csibe, gratulálunk mi is!

Bea, huh, gondolom, milyen jó lehetett hazatérni, de ugye azért otthon a legjobb! Remélem, hogy hamarosan bűzmentes lesz a fagyasztótok minden része.

Ági és
KépKép
exdeus

Csibe!
Gratulálok Péterkéhez!:):)
Sok boldogságot kívánok az egész családnak!:)

Bea!
Bruááá..fújjj...ez borzasztó!!!
Azért üdv itthon! :wink:
Merre voltatok egyébként?
Szuper lesz, hogy dolgozni fogsz! :wink:
Levi melyik bölcsibe megy?

Zita!
Van már új óvónénitek? Én még nem kaptam visszajelzést.
Lehet, hogy felhívom őket...

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

:lol: tortás kép tőlünk is
Kép
Marcsi narancsos tortát kért, amin meggy marcipánok vannak (anyukám csinálta), Dóri meg meggyeset, amin narancs marcipánok (én művem) :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Csibe!
Gratulálunk!
Minden szépet és jót Nektek!! :lol:

Bea!
Jó kis hazaérkezés! :cry:
Nyaralásról is irjál! :wink:
A biciklit a boltnál láttam a hirdetőtáblára kirakva. A kép szerint nagyon jó állapotú, 16-os, sötét lilás szinű, 9 ezer ft.
06-20-240-5587 a tel.szám, amin lehet érdeklődni. :wink:

Nóra!
Szépek a csajok és a torták is. :wink:
Útólag is nagyon sok boldogságot Nekik!!! :wink:

Szilde!
Nemrég kérdeztem az óvónénit, még mindig nem tudják, hogy mi lesz.Majd aug. végén lesz valami értekezlet, vagy mi majd akkor döntenek talán. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő! Norus!
Írtó guszták a torták. :wink:
Nadgyon ügyik vagytok! :D
Recepteket kérnénk szépen a kajás topikba. :wink: :lol:

Zita!
Akkor majd később hívom őket. Jó lenne, ha tudnának rám várni..,én örülnék.
Mennyi idős már a kismama? Mikor szül?
Ti hogy vagytok?

Edit

szilde
Szeged

szilde: köszi! Az enyém rém egyszerű :oops: (erre volt időm és főleg energiám): 2 réteg piskóta, köztük+tetején Oetker vaníliás krémpuding meg meggybefőtt, színes tortadarával megszórva (csajok külön kérésére), marcipánfigurákkal díszítve. Anyukám tortája bonyolult és nagyon időigényes, de ha gondolod, elkérem a receptet :wink:

ATZita: köszi! Most küldtem 3 levelet soksok fotóval, majd várom a válaszodat! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Marcsinak és Dórinak utólag is sok boldog születésnapot kívánok!
Nórus!Gyönyörű és guszta a torta, szuper ügyes vagy szerintem, én bele sem mernék fogni!

Zsuzsannáknak nagyon boldog névnapot!!!
20140113113746

Szilcsi!
Mentek jövő héten bölcsibe?Mert még nem lesznek a Vitéz utcában csak 23-tól. Találkoztam a Vanda anyukájával a városba és azt mesélte, hogy a Petőfi brutál,minden gyerek sír,ronda régi dohos épület,én így nem viszem jövő héten sem. Utána még 1 hét van az oviig, lehet már arra sem,majd látom hogy tudom megoldani!
20140113113746

Anett, én is rémhíreket hallottam tegnapelőtt, hogy készen sem lesznek szeptemberre sem, és egy harmadik bölcsibe valahová a Tesco környékére viszik át a gyerekeket. :shock: Na gyorsan felhívtam a vezetőhelyettest, ő a mi gondozónénink, és mondta, hogy a 23-ai héten mehetnek már vissza a gyerekek, csak nem lesz kész a felújítás még, ezért a 6 csoportszobából csak 4-et használhatnak, a többit még most festik. :shock: :roll:
Azért ez döbbenetes, nem? Kérnek 5 hét szünetet, a szülők oldják meg valahogy, vagy vigyék egy tök ismeretlen sz@r helyre a gyereket, és még így sem készülnek el... :roll: Nagyon mérges vagyok emiatt, miért nem lehet tartani a határidőket??? Szerencsétlen kicsi gyerekek szívják meg... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Lali még nem megy a jövő héten, én nem viszem máshová, főleg nem 6 hét kihagyás után, elég lesz neki újra beszokni a Vitézbe... Majd csak 23-ától megy.

Nóra, boldog születésnapot a csajoknak! :lol:

Kép
szilcsi

Közérdekű:

Agusztus 20.-án a MÁV különvonatot indít a Debreceni virágkarneválra. Akit érdekel hívja az alábbi linken a települése szerinti szervezőt:
Korlátozott a létszám, időben szóljatok! :wink: Nagycsaládosoknak 870 ft a jegy!

http://www.mav-start.hu/ajanlatok/utaza ... ee374af441

Norus: Szerintem is nagyon guszták a torták :) És gyönyörűek a csajok! :)

Mennem kell, bocsi, őrület hogy semmire sincs időm .... :(

ceniko
Szeged

Hali!

Off:

Tegnap néztük a Kék-lila nyár című darabot az újszegedi szabadtérin, nagyon nagyon jó volt! Nézzétek meg, megéri! Szuperjó a zene alatta (sógornőm is zenél benne :D ) és a színészek is nagyon jót alakítottak, jó a rendezés, nekem (is) nagyon tetszett! :D
Mára már minden jegy elkelt de a holnapi előadásra még korlátozott számban kapható. Összesen 2 előadás lesz (mi a főpróbán voltunk) tehát kuriózum, Jávor Pál életének utolsó 4 napját dolgozzák fel.

http://szegediszabadteri.hu/index.php?o ... 0&Itemid=1

On!

ceniko
Szeged

Nóra!
Vasárnap este tudom majd megnézni amit küldtél, mert nem vagyunk otthon. :wink:

Bea!
Bölcsi?
Meló?
Bicikli? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Zituska!
Köszönöm a tájékoztatást! :D Teljesen jól írtál mindent! :wink:

Nagyon köszönjük a jókívánságokat! Aranyosak vagytok!

6-án este 22:13-kor villámgyorsasággal érkezett meg Péter. Fájdalmas, de gyors szülés volt. Sajnos utána 4 napig fény alatt volt, de most már itthon vagyunk!Nagyon jól szopizik, remélem így is marad!Fogok képet tenni, de még nincsnek letöltve a gépről.

Anett!
A Petőfi bölcsi az a Petőfi S. sgt-i bölcsit takarja?
Csak azért, mert az egy kiváló bölcsi és az ott dolgozó gondozónénik mellett kell állnom. Gabó oda járt másfél évig(dohos szagot soha nem éreztem) és már most szeptemberben be kell 2012-re íratnom babát, ha azt szeretném, hogy legyen helye.Sztem ez is jelent vmit. Ezt csak azért írtam le, hogy hallj másik véleményt is.

Még egyszer köszönjük a jókívánságokat!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?