Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Balu tűzoltóautót rajzolt:))

Kép

Kép
Ki összekoszolta,takarítsa is ki:)))

Kép
gyöngyfűzés

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Vuki!
Nektek is boldog névnapot!
Vendég

Benszi, hatalmasak!

jucicuki

Elan
nagyon sajnálom:(((((((((((de tényleg,hajrá másik petevezető:)

Benszikém
végre képek:))nagyon édesek,és atyaég mekkorák,hihetetlen!!!

Juci
jó buli lehetett:)))))))))

bibar

Elan
Jaj annyira sajnálom :cry: DE öröm az ürömben,hogy tényleg nem a nyaralás alatt lett bajod.Pedig tegnap gondoltam rátok milyen jól érezhetitek magatokat.Egy vezetővel is lehet babád,meg tudod ott a Bmc is.Gábor meg biztos megsértődött,hogy "magára" hagytad,majd megbékél és olyan lesz mint régen.Boti is így szokott csinálni ám!

Juci
MOst Anna vagy Panna a lányod?Panna névnap is van a naptárban én úgy tudom vagy nem jól tudom?Ha most tartjátok boldog névnapot a csajszinak!

VUki
A te lánykádnak is boldog névnapot!KIcsit irigyellek!Csak azt,hogy szép új,nagy lakásba mentek,de a vele járó rumlit már nem :wink:

Benszi
Mit csinálsz a gyerkőcökkel?Úgy nőnek mint a gomba!Gratulálok az ügyeskéidhez,jó gyorsan átszoktak a szobatisztaságra!JÓ hogy ilyenekkel letudod foglalni őket!Nekem Botival esélyem sincs az ülést és türelmet igénylő elfoglaltságra!Milyen igazad van a pasikkal kapcsolatban!Ezt is a génjeikben hordozzák vajon?

Bibarka
Azért írhatnál magatokról is egy pár sort!HOgyan telnek a napjaitok?Milyen kislány Kamilla?Féltékenység jelentkezett már?

NIka
Te hová lettél???

Nálunk Boti pár napja megkergült teljesen,engem meg az örületbe kerget!Nagyon türelmetlen vagyok mostanában vele,de egyszerűen nem tudom egésznap elviselni a hisztit,nyafogást.Egyszerűen nem beszél normálisan,mindent nyávogva vagy hisztizve mond.Ha nem ezeket csinálja éppen akkor,meg a miértekkel visz a sírba.nem azért mert kíváncsi,hanem ugyanazt a kérdést felteszi milliószor és amíg nem válaszolok mást nem hagyja abba!Pár napja kitalálta ő nem alszik délután,este 6-kor már katasztrófa a gyerek,na de végre ma már elaludt.Szegénykémnek jön alul a rágófoga,biztosan nagyon fájhat neki innen a nyűgösség is,harapja a karját,kézfejét.Pelust most már mi se hordunk ha elmegyünk valahova,általában ki is bírja.Ha mégis rajta van a pelus szól,hogy bele pisilhet -e.Szombaton a dédszülők 70.házassági évfordulójuk alkalmából volt templomi esküvő és buli utána.Képzeljétek úgy táncolt,szaladgált mint aki minden hétvégén mulatni jár,annyit nevettünk rajta.Persze este 7-kor elaludt a kocsiban és reggel fél 9-ig!aludt.Kicsit elfáradt a gyerek :D Ma megyünk 4D uh-ra,majd jövök a képekkel és a pocakfotóval is!
gabicsibe

Köszi csajok!
Én sem tudom hova nőnek a drágáim:))

Gabicsibe!
Hidegfront volt most+szar idő,attól az enyémek is ilyenek,mint a tied!
És olyankor én is üvöltök nem csak ők!
Ügyesek vagytok a szobatisztasággal nagyon!
Várom a pocak és az uhu képet!
Nálunk szeretik az ülő elfoglaltságokat.Rengeteget rajzolnak,kirakósoznak,puzzlaznak,gyöngyfűzőznek,gyurmáznak,építőznek.
70.házassági évforduló?az gyönyörű,gratulálok.

Bibarkám!
Kicsit bővebben,ha lehet:)Hogy bírod mostmár egyedül?
Vendég

Sziasztok!

Elán Nagyon sajnálom ami veled történt. Gyors testi, lelki gyógyulást kívánok. Lesz még kistesó. Mikor olvastam a soraidat ledöbbentem, sirtam.
Segítségedet szeretném kérni. Van egy ismerősöm. A kisfia 16 hónapos és még nem jár. Mászni is 14 hónapos volt mikor elkezdet.
Ha jól tudom te vitted volna valami vizsgálatra Gábort, hogy ő is későn indult el. Hová vitted volna? Beutaló kell hozzá? Ő is gondolkodik rajta, hogy valami szakembernek meg kéne néznie a gyereket. A házidoki csak anyit mond, hogy erőltese a járást.
Köszi előre is a segitséget.

Elnézést a többiektől, hogy nem irok, de nagyon összeszaladtak a dolgok. Olvasóban azért vagyok.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!
Elan, én is nagyon sajnálom a történteket. Nem is ismétlem a többieket. Tudom, most ez nem segít, de azért reményre ad okot, hogy sikerült.

Benszi, hatalmasak az ikrek. Szuper, hogy leköti őket az ülő elfoglaltság.

Gabicsibe, én is kiváncsi vagyok a fotókra.

Velünk minden oké. Ma nagyon megindult Zéti önállóan. Pár napja már 5-6 lépést megtett egyedül. Igaz, az utolsóknál már dőlt az ölünkbe. Ma viszont keresztül-kasul. Asszem napok kérdése és felköthetjük a gatyánkat.

Én 1 hónapja dolgozom heti 2x délelőtt 4-4 órát. Nagyon élvezem. Szerencsére Zé sem vesz észre semmit az egészből. Jól elszórakoztatják a nagyszülők.

KépKép
süni76

Süni, jó lehet egy kis meló!

Gabicsibe, Panna, de az is tegnap volt! Köszi!

Judit

jucicuki

Csajok!
Köszi Anna köszöntését!

Juci!
Pannának is utólag boldog névnapot...
(Én eléggé hadilábon állok a névnapokkal, jó, ha a szűk családét követem. :oops: )
Gyönyörűek a lányok, benéztem én is a blogodra, nagyon ügyi vagy, ahogy megoldod a sok feladatot, s jut energiád mindenféle kreatív játékokra a nagyokkal.

Benszi!
Csak ismételni tudom a többieket: hatalmasak, ügyesek lettek az ikrek!

Gabi!
Annának is hisztis napjai vannak mostanában.
Tényleg jó lesz már nagyba, újba költözni, csak a sok rohangálás, harcolás a kivitelezőkkel lefáraszt kicsit, de a világért sem akarom sajnáltatni magam. Nektek van esély nagyobba költözni? Vagy kitaláltátok már, hogy fogtok elférni a két gyerkőccel?
Na, én meg a tesó miatt irigykedem, de majd mi is belehúzunk, ha túl leszünk ezen az őrületen.

Süni!
Ügyes Zéti, nemsokára Te is szaladhatsz utána.
Jó lehet dolgozni egy kicsit. Milyen munka? Jó, hogy a nagyszülők tudnak addig Zétire vigyázni, mert gondolom, mellette is csak éjszaka lehetne bármit dolgozni...

Kép
Kép
vuki124

Lányok, nagyon köszönöm mindenkinek az együttérzést, nagyon jólesik. A biztatást meg különösen! Alig várom, hogy leteljen a türelmi idő és belehúzunk megint.

Erika, Gábor ugye 17 és fél hónaposan elindult, ezért nem vittem sehova. A védőnő azt mondta, még egy hónapot adjunk neki, és majd utána nézessük meg szakemberrel. Több lehetőséget ajánlott: fejlődésneurológiát, Dévényt, Gekkot... én első körben biztosan a gyerekorvost kérdeztem volna, hogy szerinte hova menjünk, de eddig el sem jutottunk. Tudni kéne, hogy hol tart a gyerkőc, mert azért Gábor kapaszkodva már eljutott mindenhova, látszott rajta, hogy izomzatilag rendben van, csak "fejben" nincs még ott, hogy összerakja a dolgokat. Utólag persze mondanám, hogy nem aggódtam, de azért persze picit igen.

Bocs, most ennyi, megyek feküdni...

Kép
elan

Vuki, Annának is sok boldogságot!

Pannának tegnap óta ömlik a nyála és tömi az öklét a szájába, szóval lehet, hogy fogzás miatt odalesznek a jó kis átaludt éjszakáink. Pedig kezdtem hozzászokni :lol:

Bibar, képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jucicuki

Juci,
Isten éltesse a legkisebbet! :D Láttam a csajok oldalán az ikres-talis képeket, nem semmi! Ennyi gyerkőc egy rakáson! :D Benedeknél is elkezdődött a nyálcsorgatás, olyan bubikat fúj, hogy csak...

Benszi,
ne mááá! Késsel-villával esznek? Le a kalappal!! Zsófit a legtöbbször még nekem kell etetni... :oops: :?

Gabi,
várom én is a pockafotódat! :wink: Megértem, hogy kevesebb most a türelmed, én is így voltam... Sőőt, nem elkeserítésképp, de most sem jobb... Néha olyan szar anyának érzem magam, mert folyton kiabálok Zsófival. Na jó, mondjuk ad ám rá okot, de akkor sem kellene...

Süni,
gratula az elinduláshoz! :)

Elan,
a blogodba már írtam. Veled vagyunk, drukkolunk. Hamar felépülsz, és hajrá kistesóóó! :wink:

Bibaranyu,
hogy vagytok? Mesélj magatokról is!

Benedek tegnap elkezdett kacagni!! Annyira aranyos volt, majd megzabáltam! :P

Kép

Kép

Kép
mamm

Itt van azért Zsófi is, a komoly nőci:

Kép

Kép

Kép
mamm

Mamm, csodaszépek!

jucicuki

Süni
Gratulálok a menő manódhoz :D ,bizony felkötheted azt a bizonyost innen tényleg úgy megy mint a karikacsapás!Régi mh-edre mentél vissza?

Vuki
Sajna most esélyünk sincs a nagyobbra :( ,egy kis átrendezéssel megtudjuk oldani.Igaz nem lesz hálónk,de a kényelmes ágyról nem mondunk leágyszekrényt csináltatunk.Kicsit húzós az ára,de később is kitudjuk használni.Nálatok is már csak egy-két hónap és hajrá kistesó :D

Mamm
De jó,hogy hozztál képeket :D a lányod még mindig nagyon szép,a fiad pedig komoly egy pasi :D Most megnyugtattál egy kicsit,nekem is mindig lelkiismeret furdalásom van,sőt néha pityergek is miatta.

Igérem pótolom a fotókat,de most a dédszülők dvd-jét kell megcsinálnom hétvégére(én voltam a videos,párom meg a fotós).Addig nem árulom el mint mondtak az uh-on :D
gabicsibe

Juci!
Boldog névnapot!
Fogzás miatt nem irigyellek!

Mamm!
Nagyon szépek a gyerekeid!Késsel villával evés az Dórinak megy profin!A gyurmázásnál tanultak a késsel bánni!

Süni!
Gratula Zéti elindulásához:)

Elan!
Hajrá kistesó project!Hamar letelik a türelmi idő,ne aggódj:)

Gabicsibe!
Csak nem punisod lesz?

Vuki!
Hajrá költözés,tök jó lesz!

Csajok!
Mindenkinek köszönöm a gyerekeim dicséretét!
Vendég

Sziasztok!

Itt az elveszett bárány is :) Gyönyörűek a gyerekek!!! Hát nem hihetetlen hogy már milyen nagyok? :)

Velünk minden ok! Nikinek nem derült ki miért hullott ki a haja, de 1,5 év dokitól dokiig rohangálás után úgy néz ki elkezdett sűrűsüdni a haja, és reméljük most már rendben lesz.
100%-ra nem mondják, de valószinű a babaúszáson bekapott két fertőzés után erős antibiotikum kúra szétcseszte a bélflóráját meg a gyomrát, ettől legyengült az immunrendszer, és a tej már mint méreg lett neki.
Szóval a tejre nagyon allergiás, amellett élesztőre is....

Ovi egy horror, és nem az óvónők miatt hanem 5 idegbeteg gyerek keseríti meg a csoport életét. :( Nem gondoltam volna, hogy ennyire gáz lesz.

Jövő héten úgy néz ki visszakapom a fagyibabákat is! :) Drukkoljatok majd. :)

Már rohannom is kell...

Kép Kép Kép Kép

chesti

Chesti!
De jó rólatok is hallani!Szépséges a lánykád!Ovit sajnálom:(
Drukk a fagyibabákért!Jelentkezz,hogy mi lett az eredmény:)
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, még aklimatizálódunk :) Gyors bekukk, csak átfutottam a sorokat, és megnéztem a képeket :)

Gyönyörű az összes baba egytől egyig, és hatalmasat nőttek :)

Elan!

Sajnálom ami történt, de fel a fejjel, a légyeg, hogy lehet még tesó :)

Jövök hosszabban is igérem..., és hozok, képeket is :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Benszi, köszi!

Chesti, szép a nagylányod, hajrá fagyibabák!

jucicuki

Sziasztok!

Köszönöm, hogy hiányoltatok.....

Olvasó módban azért itt vagyok. Minden gyerkőc gyönyörű!! :)

Azért nem írtam, mert nem akartak off-olni a topikot, és kedvem sem nagyon van/volt. Csak láttam, hogy hiányoltatok és gondoltam megírom mi van.....
A férjem lassan 2 hónapja, hogy itt hagyott minket és azóta csak tengődök. Ati tartja bennem a lelket...... :(

Atiról:
Már 3. hete nincs nappal pelus. Csak sétához és alváshoz veszünk fel, de javarészt akkor is száraz marad. Ügyesen vissza tudja tartani.
2 hónapja a doktornéni megkínozta a kukiját, mert nagyon le volt tapadva, de már az is rendbe jött.
A beszéddel is nagyon szépen haladunk. :) Minden szót próbál utánozni. Van amit teljesen tisztán mond, de olyan is amit csak én értek. :) Erre mondják, hogy néma gyereknek az anyja se..... :)
Teszek fel képet is. :)

Gratulálok a friss babásoknak, és szorítok a leendőknek. :)

Ne haragudjatok, hogy nem írok külön mindenkinek...

Néha megpróbálok azért jelentkezni.

Kép
nika28

Kép unoka húgival

Kép csak a duma :)

Kép mióta megkezdődött a fogzás ilyen a szája szegénykémnek. :( Néha jobb, néha rosszabb. De talán már a végén vagyunk.

Kép egy közeli kép a keresztlányomról. Szépen összeszedte magát, már majdnem 5 kiló. :) Jövőhéten már 4 hónapos lesz. Ati imádja! :)

Kép
nika28

Sziasztok!

Benszi, a gyerekeid fantasztikusak! Egyrészt gyönyörűek, de ezért az önálló evésért meg szobatisztaságért külön elismerés! Látszik, hogy rengeteg időt fordítasz rájuk, nagyon klassz gyerek mind a kettő. Még mindig úgy gondolod, hogy nem szeretnétek még egy babát? Ha már ilyen jól sikerültek az ikrek? :)

Baby, Bengegúz ügyes a bilivel, hát igen, ilyenkor már nem árt elkezdeni, még mielőtt beüt a dackorszak. A nyári frizura nagyon csinos, ti vágtátok?

Bibar, tej miatt ne aggódj, az az elsőgyerekes anyukák reszortja :) Kérünk új képeket!

Vicuska, nagyon örülök, hogy minden oké a babával, csak így tovább! Mi volt pénteken az UH-n?

Vikkata, nagyon sajnálom, hogy romlott az érték, és nagyon szorítok, hogy ne kelljen kórházba menned és kihúzd addig, amíg már minden teljesen biztonságosan lefolyhat. A nyaralást ne irigyeld, jövőre talán már Ti is mehettek? Én meg reménykedem benne, hogy mi már nem ;)

Juci, Gábor is nagyon apás lett a kórházi tartózkodásom alatt, de nála ez még nem múlt el. Igaz, egyelőre nem nagyon változtattunk a korábbi renden, a férjem megy sétálni, ő fürdeti, fekteti le, mesél, és kel hozzá éjjel, ha szükség van rá (sajnos igen, megint jön valamelyik nagyörlő). De azért már egy csomószor kéri, hogy én csináljak ezt-azt, etessem, ilyesmi, szerintem ő is visszaszokik majd hozzám apránként.
Különben meg nagyon csodállak, hogy a 3 gyereket és a férjedet el tudod látni, ne légy maximalista, majd rend lesz egyszer :)

Vuki, már csak 2 hét és költöztök! Nagyon megdolgozatok érte, teljen sok örömötök az új otthonotokban.

Gabicsibe, Gábornak is vannak szörnyű napjai, csak vinnyog mindenért. És hiába magyarázzuk neki, hogy ha nem okosan mondja, nem értjük (tényleg nem), csak nyávog tovább. Én arra tippeltem, hogy azért érzi a feszkót ő is rendesen, ami most volt nálunk, de lehet, hogy nem kéne erre kenni, életkori sajátosság inkább.

Süni, mit dolgozol? Zéti nagyon ügyes, ősszel már együtt fogjátok rugdosni a vadgesztenyéket :)

Mamm, köszi a kommentezést, jólesett! Csudaszépek a gyerekeid, Zsófin látszik, hogy egy határozott jellem :D

Chesti, épp most gondoltam Rátok a minap, hogy mi lehet veletek. Nagyon szorítok a kis eszkimókhoz! Niki hatalmas és nagyon édes!

Nika, ledöbbentem :( Nagyon-nagyon sajnálom! Nem akarok tolakodni, de ha van kedved, leírhatnád, miért, hogyan történt? Nagyon nehéz lehet most neked :(
Atti tényleg a legjobb vígasz... nagyon szép kisfiú és hihetetlen ügyes a szobatisztasággal!

Rólunk: Gábor eleinte tényleg rettentően meg volt sértődve, kiküldött a szobájából, ha bementem, nem engedte, hogy pelust cseréljek, stb. Mindent csak apa, apa. András tényleg fantasztikus, óriási türelme van Gáborhoz, ezért, ha netalán mégis rászól (nem kiabál, csak szigorúan rendreutasítja), Gábor rohan hozzám, átölel, és panaszolja, hogy "megijedtél apától" :) Azért kezdünk összemelegedni újra, jövő héttől már nagyüzemben, mert András dolgozik.
Én még 1 hónapig nem emelhetek, sétálgatni sem bírok sokat, eléggé fáj a hasam és most erősen vérzek is. Nehéz lesz ez a hátralevő 3 hét, de mindig arra gondolok, hogy ha Vikkata meg tudja oldani, akkor nekem is muszáj :)
Még azt akartam írni, hogy a János kórház nőgyógyászata egy álom. Amilyen rossz véleménnyel voltam a szülészetről, a koszról, a csecsemősökről, egy emelettel feljebb mintha egy teljesen más világba csöppenne az ember: a nővérek kedvesek, mindig jó a kedvük, remek a humoruk, a szobák ragyognak, egyszóval kész szanatórium :) Azért ha lehet, elkerülném az újbóli ottartózkodást, persze.

Most már igyekszem felvenni a fonalat. Augusztus végén talán mégis elmegyünk nyaralni, de addig még nagyon hosszú az idő...

Kép
elan

Benszi azért a képek nem semmik! :) AZ a rajz nagyon cuki, és tényleg fantaszitkusan önállóak. :)

Mamm csodaszépes gyerekek, és Zsófi is mekkora nagy csajszi hatalmas szemekkel. :)

Nika ahogy olvastalak görcsberándult a gyomrom. Atti rengeteget tud segíteni. Ő észreveszi a változást? Hogy bírod? :( Én sem szeretnék tolakodó lenni, de tudd itt akkor is meghallgatnak ha nem csak happy meg mosolygás az élet.
A körülményekhez képest viszont fantasztikus h nappalra már nem kell pelus, de ne lombozódj le ha ősszel esetleg mégis visszaszokna.

Elan, nem lehet egyszerű. :( de jó olvasni a pozítiv hozzáállásodat! Gábornál pedig átmeneti, inkább büntetések tünik részéről, h nem enged közel magához. Mihamarabbi felépülést!

Juci képeket! Tényleg ne legyél maximalista, így is sokat teljesítesz!

Gabicsibe milyenek a pocakos napok? :) Botinál a hiszi korszak kezdődik? :) Nem egyszerű. :)

rohannom kell...

chesti

Sziasztok!

Nika, mi történt? Nem osztod meg velünk? Nagyon-nagyon nehéz lehet most neked. Tavaly már majdnem mi is szétmentünk..nagyon nehéz gyerek után a házasélet..

Mamm, nagyon szépek a gyerekek! Ja, akartam már írni, hogy nem Tárnoki hanem Taksonyi vagyok.
:lol:

Chesti, olyan jó, hogy jelentkeztél! Lencsilány valami csodaszép!! Hajrá fagyikák!!

Én tegnap voltam Zekénél, szépen dobogott a kicsink szíve, már 1 centis! 7 hetes vagyok. :lol:

Legközelebb viszont csak szept. 03-án megyek, Zeke elmegy szabira. Akkor már 12 hetes leszek, ha minden jól megy.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Lányok, bocs a buta kérdésért, de akinek volt már méhen kívülije és nem laparoszkópiával műtötték: műtét után meddig fájt a hasatok? Kicsit aggódom, hogy több mint 1 héttel a műtét után még mindig eléggé fáj :( A dokim meg szabin, persze...

Kép
elan

Sziasztok!
Na, én meg már reménykedtem, hogy a két eltűnt lányzó szintén spontán örömhírekkel jön...

Chesti, csodaszép Niki! Sajnálom az ovis sztorit. Szerintem ilyen mindenhol van.

Nika, sajnálom! A környezetünkben is egyre több ilyet hallunk, megdöbbentő. Pont Vicuskáék jutottak eszembe, amikor kiderült a spontán baba, hogy milyen klasszul alakultak a dolgaik. Kívánom, hogy nálatok minden úgy alakuljon, ahogy a legjobb!

Juci, nagyon boldog névnapot kívánok!

Én az előző munkahelyemre mentem vissza. A főnöknőm februárban szült. Ő is dolgozik már hetente 2 délután, én meg 2 délelőtt. Asszisztensi munka. Igazából a nagyfőnök lelkének jó, ha a fiúkon kívül van még ott közülünk valaki :D Én sem bánom, jó ez a kis kikapcsolódás. Zéti egy kisördög, de csak a szó pozitív értelmében. Nincs Vele gond, rettentő érdeklődő, imád a kertben lenni csak győzzünk utána loholni. Ma pl. spenót pucolásban segített. Gondolhatjátok... Utána vittem a zuhany alá, mert tiszta föld volt, de öröm volt nézni, ahogy élvezte a "munkát".

KépKép
süni76

Nika
sajnálom:(((((remélem hamar túl leszel rajta,és a kisfiad csodaszép:)))na és akerilányod is:))

Chesti
drukkoplok nagyon:))))))))))majd irok privit csak nem jutottam odáig:))a lánykád meg,háááát gyönyörű mint mindig!!

Elan
sajnálom hogy fáj még:(((remélem hamar elmúlik!!!

Vikkata
hogy vagy???neked is irok majd csak hát.....

Vicuska
szuper:))))))))))))már nagyon nagy baba:)))

Süni
elhiszem hogy jó egy kis kikapcsolás:)))
én ma megyek először szülés óta egyedül vásárolni:)))jaj de várom:)))

képet még ma dobok csak most hivnak:))

bibar

Nika, sajnálom nagyon! Ha van kedved, írd ki magadból!

Ela, nem tudok segíteni abban, hogy meddig normális a fájdalom, de remélem, hamar elmúlik!

jucicuki

Nika!
Sajnálom,hogy szétmentetek:(((Ati nagyon cukker!Grat a pelus nélküiséghez:)Édes pufók a kerilányod is:)

Witch!
Milyen volt a pihi,mesélj.

Bibarkám!
Jó shoppingolást!

Elan!
Nekem laparom volt,de szerintem nemsokára elmúlik a fájdalom.
Köszönöm a gyerekeim dicséretét!Bizti nem lesz 3.bab,mert ahhoz sorba kéne megint állni,mivel nekem nincsenek petevezetékeim,másrészt ezt a kettőt is fel kell nevelni:))
Jó lesz nektek az aug.végi nyaralás!Ausztria lesz a célpont?

Chesti!
Mennyi fagyibabát kaptál vissza?Köszi neked is a dicsit:)

Vicuska!
Jó messze van még a 12.hét,mire mész a Zekéhez:)Grat a nagy bébihez:)
Vendég

Juci!

Szépek a lányok, iwiwen is megkuksiztam őket :)

Erika!

Marcel édes nagyfiú már :)

Vicuska!

Gratulálok a picikéhez :) Rami már kész kis hölgy :)

Málna!

Kitartás, remélem minden rendben alakul...

Vszandra!

Képeket is kérünk Miettáról :)

Gabi!

Boti édes nagyon, a pisivel pedig nagyon ügyes. Várjuk ám a pocaklakó portrékat is :)

Bibar!

Kamilla csodaszép baba

Süni!

Gratulálok a pisihez a bilibe, lesz ez jobb is :)

Benszi

Ügyesek a gyerekek a szobatisztasággal, szépek és nagyok lettek :) a lánykád egyre csajosabb :)

Baby!

Ügyes Bendegúz a bilivel :), aranyos nagyon...

Vikkata!

Szorítok hogy minden rendben legyen a picikéddel :)

Mamm!

Benedek komoly kis pasi, Zsófi nagyon aranyos, az a pisze orr...

Chesti!

Niki kész nő, hatalmasat nőtt. Örülök hogy a hajával minden oksi...

Nika!

Sajnálom ami veletek történt. Atti nagyon ügyes a szobatisztasággal

Rólunk:

Jamika nagyon élvezte a Balcsit, 3 napunk jó volt, és tudott fürcsizni, az én drágám nyalogatta a vizet, nem tudtuk leállítani. Még jó hogy minden vackot beadattam neki :) :oops: :shock:
A rossz időben voltunk Füreden, és Keszthelyen is.
Szobatisztaság: Jamika sokáig jól bilizett, de egy hónapja bekakil, bár ma már többször kérte a bilit, és produkált is bele :). Nem tudom mi volt ez a hónap kihagyás, de nem szóltam semmit. A doki szerint semmi komoly, előfordul...

Képekkel pedig jövök hamarosan :)

A segítségeteket szeretném kérni:
Ágyat csináltatok Jamikának, mert a 60*120as ágyikó kicsi az én szentemnek :oops: Az érdekelne, hogy milyen matracot vegyek? Szivacsot? Rugósat? Olyat amibe kókusz réteg van?
Örülnék minden tanácsnak, mert szerdán jön az asztalos, és a matrachoz kéne igazítani az ágyat....

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi ha sok voltam :oops:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Köszönöm a biztató szavakat!!

Megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs, hogy mi volt a baj......
Olyan a férjem, mint aki agymosáson ment keresztül.....
Van másik nő a láthatáron...és ami a legborzasztóbb, hogy egy olyan ember aki a barátomnak mondta magát!!
Röviden és tömören ennyi. Persze ennyire nem egyszerű.......

Ati egész jól viseli......2 hetente elviszi az apja, de azért nem ugyan az, és én nagyon aggódom miatta, hogy megsínyli ezt az egészet!!! :(
Ha belegondolok, hogy szegénykém mit érezhet beleszakad a szívem!!!

:cry: :cry: :cry:

Kép
nika28

Nika!

Szörnyű amit írtál. Nem akarok közhelyekkel jönni, de ha egy nő feltűnik a láthatáron a férfi megbolondul, valószínűleg ezért az agymosás. Az benne a legszörnyűbb, hogy a barátod volt a nő. Voltam ilyen helyzetben, de szerencsére nem gyerekkel maradtam egyedül...
A lényeg hogy Ati ne sérüljön, és hogy a te lelked is jobban legyen.... Ha téged boldognak lát (ami nagyon nehéz lehet) ő is kiegyensúlyozottabb lesz... Kitartás, veled érzek!!! :cry:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Minden gyerek hatalmasat nőt! Nagyon helyesek.

Nika Sajnálom. Nehéz szavakat találni a történéshez. Azt kívánom, hogy lehető legjobban végződjőn számotokra.
Attila nagyon ügyes pelus területén.

Vicuska Gratulálok a kis csodátokhoz. Róka koma meg ne kínozon.

Elán Jobbulás és gyors megerősődést kívánok.

A héten még jövök.

u.i.: A fiam 07.14. bucsu szopizott. Azóta nincs. Én meg bajban vagyok, megyek a dokihoz. Nem használ a homeo, vizesruha, Fáj a mellem, esténként még folyik a tej. Kell valami gyogyó rá.
Bocs ha valakit zavart ez pár sor.

Jerika

Kép
jezsoerika

vonalzó lenne. miért nem jelenik meg? Na feladom. Majd holnap.

Jerika

Kép
jezsoerika

Nika
Sajnálom,nagyjából tudom min mész keresztül.Én is átestem egy váláson egy ilyen szitu miatt,szerencsére nálunk nem volt gyerek.Remélem Ati egyenlőre nem fog fel belőle semmit és ha nagyobb lesz talán ez nála normális dolog lesz.Én azért kívánom,hogy jöjjön meg a párod esze!!Ennyi szenvedés után végre megkaptátok a csodátokat,hogy volt képe megcsinálni ezt veletek :evil:

Witch
Húú mekkora lett már Jamika :shock: Mi kókusz matracot használunk kezdetek óta,a mostani rétegezve van.Boti mivel ezt szokta meg ezen szeret aludni,anyóséknál szivacs matraca van,ha hosszú távon ott vagyunk inkább a kemény ágyunkon köt ki.

Elan
Remélem hamar elmúlika fájdalom és helyre jössz rendesen!

Chesti
De jó hogy jelentkeztél!!nagyon szép a lánykád,igazi nő :D Drukk a fagyibabákhoz és várom a jó híreket :D Botinál a hiszti korszak kezdődözz el,borzalmassan akaratos ha nem úgy történik valami ahogy ő szeretné kemény hisztik mennek.Most már játszótérre sem való,mert irigy,kötekedik a kisebbekkel :( Mintha nem is az én illedelmes,édes kicsi fiam lenne,hanem egy kisördög!

Erika
Gondolom azért fellélegeztél,hogy vége :? Sajnálom,hogy nem tudod elapasztani,remélem kapsz valami gyogyit és gyorsan rendbe jössz!!

Bocsi lányok,hogy a képek elmaradnak,de tegnap anyóséknál maradt a lemez :( Pocakfotó sem készült még el,na de talán a héten :) Azért legalább elárulom,hogy most már 99% hogy fiú.Most bajban vagyunk a nevekkel,igaz még nem is volt időnk nagyon beleásni magunkat.Két név felmerült a Hunor és Zalán.Nekem az előbbi jobban bejön,de nem tudom jó lesz-e neki nagykorában,hogy így hívják.Botit megkérdeztem melyik legyen és a Zalánt választotta.Azóta ha megkérdezzük tőle hogy fogják hívni a kistesódat azt mondja,hogy Zalán baba :D
Ma este elutazunk Balatonra 1 hétre,hirtelen adódott ez az ingyenes lehetőség mi meg kihasználjuk :D Szóval a jövőhéten igérem pótolom a képeket!!
gabicsibe

Sziasztok! Nem jártam erre már kb. több mint egy éve, hát fantasztikus mennyit nőttek a gyerekek és nagyon nagy gratula mindenkinek, akinek azóta újabb babája született vagy éppen most várja. Nem győztem ámulni, hogy mennyi új baba van :)

majd még jelentkezem én is, most rakok egy pár képet :) Kép
mostanában így nyomulunk

Kép
nem mindig ekkora az idill

Kép
Benedek 2 és fél éves múlt

Kép
Bonika 9 hónapos
gombahölgy

Gomba!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök, milyen nagyok már!!
Jó lehet hármasban bicózni:-)
Mi is szoktunk, Beni is nagyon szereti!

Kép
baby.81

Gabi
gratula akis tököshöz:)))megint nyaralás??na ne már,ez nem ér:))))

Witch
jaj de cukor a lányod:))megzabálom a husikáját:))és milyen jól áll neki a rucika amit tőlem vettél:))))))nagyon édes:))matracba nem tudok ajánlani semmit,nekem nincs kedvencem!!

Gomba
jó hogy jöttél,cukik a manók:)))

akkor a pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

bibar

Sziasztok!

Sikerült végig olvasni ezt az oldalt.

Benszi A gyerekek nagyot nőtek és mennyire ügyesek! Balu rajza, a kés villával való étkezés. Csak néztem őket, hogy mit tudnak már ennyi idősen. De a kedvenc kép a fogmosás.

Süni Gratulálok Zéti önálló lépéseihez. Na szaladhatsz utána.

Vuki Köszönöm a fiam köszöntését és dicséretét. Szülinapján csak a szük-szük család volt, az is 14 fő. Mézeszserbó torta volt.
Sikerült már az uj lakásba átköltözni? Mostmár jöhet a "nyugodtabb" időszak. Annának nagyon megkésve boldog Névnapot kívánok.

Mamm Szépek, helyesek a gyerekek. Zsófi meg már egy igazi kis hölgy. Azok a göndör fürtök...

Chesti Hajrá fagyibabák. Lehet, hogy már veled is vannak. Szoritok, hogy sikerüljön a kistesó. Sajnálom az ovit.
Niki egy igazi kis hölgy. A mosolya egyre szebb.

Jerika

Kép
jezsoerika

Bocs, hogy apránként küldözgetek. De ez az uj linux program sürün lefagy, ujra nem akarok gépelni.

Nika Gratulálok Attila pelus nélküli időszakához. Ügyes fiú. Nagyon jók a képek! Te lelked "gyógyulgat"? Sajnos hasonlóban jártam én is, de mi együtt maradtunk és után jött csak Marcell. Nagyon nehéz időszak volt.

Witch Köszönöm a fiam dicséretét. Az ágy dolgában nem tudok segíteni. Nekünk a kiságy átalakitható ifjusági ágyá. De még elfér a kiságyban. Főleg, hogy éjjel még mindig azt halom, hogy valamelyik rácsba veri magát. Egyenlőre még nem szedjük szét.
Jók a képek. Jó lehetet a pihenés. A kisasszony meg megint mennyit nőt.

Gombahölgy Jó, hogy jelentkeztél. Lehet egy kicsit bővebben?
Mesélj. A képek nagyon jók. Jó ujra látni beneteket. Nagyot nőtek a fiuk.

Bibar Hu. Kamillát már most ugy meggyömöszölném. Azok a hurkás karok. Nagyon aranyosak a közös képen. Ollivér nem féltékeny? Próbál segiteni a dolgokban?

Jerika

Kép
jezsoerika

Gabicsibe Gratulálok Botinak a pelus leszokásról.
A dédszülöknek meg szintén csak gratulálni tudok, hogy kitartottak együtt 70 évig. Még sok szép együtt eltöltött időt kívánok nekik.
Mai világban ez ritkaság.
Neked is gratulálok a fiuhoz. Szép neveket választottatok.
Hát a szopi végének van előnye. Nem fáj a hátam. Viszont nekem hiányzik. Mikor mások mondták nem hittem, de igaz. Marcell 2 este kereste csak. Nem adtuk oda senkinek, hogy ugy elfelejtse, meg nem is kentem a mellem be semi praktikával. Megéret a levállásra.
Én kaptam gyogyót. Ugyhogy lassan javulok. Remélem mire elfogy, teljesen megszünik a tejcsi is.

Elán Köszönöm a gyors választ. Átadtam. A döntés az ő kezükben van. Te hogy vagy? Javulgatsz?

Vszandra Ha olvasol. Ide is kérünk Miettáról képet. Láttam a másik topikban. Nagyot nőtt a leányzó. Szoritok, hogy sikerüljön a tervetek.
Irhatnál magatokról.

Jerika

Kép
jezsoerika

Vonalzóban segitség! Amit irtak azt kijelöltem és bemásoltam az aláírásom alá. De még sem jelenik meg. Mi a gond vele?

Jerika

Kép
jezsoerika

Segitséget szeretnék kérni. Ha van olyan ismerősötök, akinek a gyerekét a Heim Pál Gyermekkorház Ortopédiáján műtötték, attól kéne pár információ. Ott aludhatok-e vele? Egésznap miben vannak? stb. esetleg pénz dolgában is. Csak pü-ben kérném az információt.
Fül-orr-gégészetről, belgyógyászatról találtam pár sort, de ortopédiáról nem.

Jerika

Kép
jezsoerika

Más téma.

Ti mit tapasztaltok. Néha elbicajozunk a játszótére, hogy mászokázon, csuszdázon, libikókázon a gyerek, meg gyerek közösségben legyen. Ezek nincsenek itthon. Egy dolog nagyon zavar, sőt én haragszom érte. Uzsona után megyünk. Játszon, fáradjon, levegőzőn. Vizet viszek magammal. De más szülök veszik elő a csipszet. Kinálgatják a gyerekeket. Na pont vacsora előtt ezt nem szeretem. Eltömi, vacsorázni nem akar, éjjel meg sír a kakóért, mikor már leszoktunk róla. Így mikor már jön elő a zacskó, szedem a gyereket és jövünk haza fele. kb. fél órát vagyunk általában a játszótéren. Máshol is ez a szokás. Játék helyett csipszezés folyik?

Jerika

Kép
jezsoerika

Na és egy kicsit rólunk. Jól vagyunk. Le is kopogom gyorsan.
Voltunk 2 éves vizsgálaton. 12100 g és 90 cm és 20 fog félig kint.
Viszont kukac problémánk van. Napi kétszer kenegetés és huzogatás. Az orvos nem huzogatos párti. Én kezdettől huzogattam.
Pelushoz két kézzel ragaszkodik. Pisit nem jelzi. Bilit lát már sir. Hogy lesz ebből leszokás. Egy két nyugdijastól ( köztük anyámtól) kaptam olyan ötletet, hogy ha hisztizik a bilitől üsek a segére és erőltesem. Na ezt nem akarom. Félek nagyobb bajt okozok vele. Kérek ötletet a leszoktatásra. Védőnéni megdicsérte, hogy önállóan étkezik. Kanalat, villát használja, kést még nem adtam a kezébe. Elég volt mikor belenyult a késes fiokba és ujbegyét bevágta. Na azóta kerüli a fiókot. Beszéd még mindig a maga nyelvén. Egyenlőre nincs miértek korszaka. Viszont az akarat korszaka kezdődik.

Az eltünésem oka, hogy nyár van és ha alszik a srác akkor kertészkedek vagy a termést rakom télire el. Ez mind időigényes.
Share irta, hogy találjak valami célt, hát ez az, nem győzőm. Sokat vagyunk egyedül. Apa állandóan dolgozik. Az esős időszakot is be kell hozniuk. Határidős a munka. A másik cél, majd késő ősszel, télen, géppel való varrás megtanulása. Ez még kimaradt az életemből. Gép van már, majd a barátnöm jön tanitani. Legalább annyit tudjak hozzá, hogy munkásnadrágra foltott tudjak varni, vagy egy zipzárt cserélni kabátba. Nagy varrásokat nem tervezek. Nem lesz időm kézzel varrásra, ha visszamegyek dolgozni, azt meg meg kell csinálni.

Share, Agnese, Tubikriszta, Vikkata ha tudtok irjatok pár sort. Vagy az előző oldalon irtatok? Akkor lemaradtam.
Röviden ennyit rólunk. Sikerült jól elaprózni. Megyek alszok én is.

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika!

Nekem tudod, hogy Jamika bilizett sokáig, de most semmi sem volt egy hónapig, most kezd megint vissza térni, én nem bántottam a gyereket, nem eröltettem, csak mindig mondogattam neki, hogy ha kell pisilni, vagy kakilni szóljon, erre peresze ügyet sem vetett, de pár napja megint szól, na jó egy egy kaksi (ha híg valamiért) még a pellusba megy, de magától vissza tért. Sztem se eröltesd, sokkal rosszabb, és valahol olvastam, hogy ha eröltetik a babát, később, szorulásos baja lehet, sztem nem éri meg, majd rájön, csak mondogasd neki.
A játszóteres: Nálam is szokott lenni kukac, vagy valami rágcsi, de én csak akkor adok Jamikának, ha már megyünk haza felé, séta közben, vagy ha játszótéren kér valamit, akkor adok inni neki, mert ugye sose éhesen megyünk le... Sajnos a gyerekek ha nem is éhesek, hiszen te is uzsi után viszed, bármikor képesek rágcsizni... Jamika ennek ellenére még simán bevágja a vacsit :). Sztem kérd meg az anyukákat, hogy Marcelt ne kínálgasság, bár ez sem a legjobb ötlet... Oda kell figyelni más babákra. Én is azért adom úgy, hogy az más babát ne "irritáljon" hiszen nem tudom, nekik mi a szokásuk ilyen téren...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Gabi!

Beszéltem a gyerekorvossal, hogy ő milyen matracot javasol, ő is a rétegzett kókuszt, így azt rendelek :)
Gratulálok a pindurhoz :).

Bibar!

Kamilla gyönyörű, és látszik, hogy Oli szereti nagyon :)

Gomba!

Édesek a fiúk, kész férfi mind :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?