Sziasztok Csajszik!
Már nagyon sokszor eszembe jutottatok, most épp vesemedencegyuszkóm van, vasárnap az urológián töltöttem az éjszakát, de már sokkal jobb, és legalább most van időm írni!
De tényleg már annyiszor gondoltam Rátok! Főleg Nitára, mert annyira szerettem vna felmenni babnet talira, de nem hiszem, hogy holnapra lényegesen jobban lennék.de azért remélem.
Jó volt olvasni, hogy Midenki jól van, és a képek is tündériek.
Mi jól vagyunk, volt itthon Ati, voltunk náluk, nagyon jól sikerült minden, akersztelő is. Nagyon jól éreztem Magam, és sztem mindenki más is. Sajna visszament, majd Beni szülinapjára jön, de az legalább 2 hónap, nem 5
A rossz hír, hogy másik nagypapám is rákos, most derült ki, máj rák. Orvos volt, tudja mi vár rá, teljesen feladta. De ami rosszabb, hogy Mamám nem akarja elfogadni a helyzetet, folyamatosan beküldi a kórházba, h műtsék meg, nem látja be, hogy nincs mit tenni. Nekem is fáj ez, mert Tőlük kpatam mindig igaz tiszta szeretetet és bíztatást. de el kell fogadnom, és remélem szebbé tudom tenni ezt a kis időd, és tudok erőt adni.ű
Lyly: sajna én már nem láttam a képeket, De azért is Neked írok előbb, mert olyan szinten felháborodtam, hogy csak na. Ha ez egy nyílt fórum is, akkor is csak forráshellyel tüntethetnének képeket. A babanet pedig nem hiszem, hogy hozzájárulna ahhoz, hogy a kliensei képeit az engedélyük nélkül felhasználják Arról nem is beszélve, hogy gyermek képét még nyílt fórumról sem lehetne megjelentetni a szülő gondviselő engedélye nélkül. Szóval eza nyílt honlap egy nagy kamu volt, és mélységesen szégyelhetné magát az, vagy azok, akik jogban nem jártas embereket így félre vezetnek.
Egyébként örülök, hogy jól vagytok! És jó, hogy ott a Párod is, biztosan ő is nagyon boldog. iwiwen nem vagytok fenn, ha igen priviben írd meg, és jelöllek, ha nem bánod!
Duna: Veletek mi van? Vki tud Róla vmit?
Kirus: gyönyörűek a Manók! Szép a kisfiatok nagyon, biztos sok örömötök van benne. Kislányod babázik vele?
Melisch: nagyon-nagyon szép a pocód, és hatalmas, nagyon jól érezheti magát Petra odabent! De gonolom, hogy már nagyon várjátok!
Drukkolok! Család segít? Köszi, hogy rám kérdeztél!
Melinda: ciklusvonalzót akarunk!
Hajrá, én nagyon drukkolok! Majd dobj fel képeket!
Angie: szívből örölük, hogy ennyire jól alakulnak a dolgok! Hajrá Nektek is! És gyere mindig írj, és mesélj, hogy mizuka.
Betty: Neked is nagyon hyelyes a pocod! Hogy viseled a dolgokat?!
Mucus: Nagyon szép anyuka vagy, és csak úgy sugárzik Rólad a boldogság. Édik a fiúk! Jól kijönnek?
Nita: sztem is lesz ott még harmadik, meg vagyok győződve róla. Anyós?Tetszenek a vonalzóid!
Királylány: még egyben?
Próbálok gyakrabban jönni, és hozni képeke, Atinál vannak fenn wiwen újak, és majd teszünk fel.
puszi