Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anita,
a depit messzire tessék elűzni! Bár a hangod már vidám voltKép
A gofri receptet esetleg lehetne újra, vagy az is elég, ha a dátumot ideírodKép

Jerry,
az én fenekem alatt mindig van párnaKép TáncKép
jó gyors szülésed voltKép
Én ha meglátok egy Cerny mentőt mindig rámjön a hidegrázásKép Innen a szülőotthonból elég gyakran viszik el a gyerekeketKép

Szilvi,
műtétKép mikor lehet már megcsinálni? Gondolom csak szoptatás után.

Swen,
Anitával egyezően szoktam én is a főzeléketKép Már ha nem vagyok lustaKép

Andi,
hát igen én is csak Hippet használtam TomikánálKép Egyszer kapott kiskecskéset, mert elfelejtettem bepakolni. Vácon meg nem lehet nagyon vasárnap délelőtt mást kapni, de azzal a lendülettel vissza is jött belőle. Azóta is köpködök, ha meglátomKép
Köszi a szüléstörténenet!

A.Hajni,
lázKép de jó, hogy már elmúlt!
A munkán én ráérek gondolkozni, mert 3 gyerek mellett nem tudom, hogy fogom megoldani...

Rita,
nagyon édesek a képekKép Nagyon irigy vagyok Lili hajára! És inkább Zitára hallgass kaja ügyben!
A védőnőnek nem a saját gyereke, tehát ő nyugodt szívvel mond bármit is, de a felelősség a tiéd!

Zita,
nagyon ügyes a kislányod! GyógytornászKép
Tomikám persze, hogy kap tejcsit! Olyan boldog tőleKép

Hajni
nalika

Linó!

Tejpép kiköpve Kép Nestlé bébiétele kiköpve(paradicsom rizzsel)Kép Sütőtök befalva!Kép IGy jártunk. Tejpép is Hippes lett volna. Eddig néha megette, de most nem. Főzelék: ez volt az első amit, azt mondta, hogy egyek meg. Egyébként megkóstoltam hát nem is volt jó.

Swen: múlt hét szerda.

Mariann is ott szült és a szülésznőnk is ugyaza lett volna, ha engem nem császározni kellett volna. Furcsa állapotok vannak.
ezt sem tudjuk, hogy csináltuk Kép, de ha lenne tesó örülnénk.

Zita
Műhiba Kép
Akkor is volt mikor én bent voltam. Kép
NA megyek mert játék idő van!
Folyt köv.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki örült a bőrgyógyis jó hírnek!Kép
Kismedencegyuszi: valszeg felfáztam. A gyerekhez állandóan papucs nélkül megyek be (ne klaffogjon), utána meg elfelejtem visszavenni.
Tüszőérés: = petesejt érés; hamarosan nagylány leszek visszavonhatatlanul Kép
Zsuzsa: már 2 hete meg akar jönni... Erre emlékezhetsz.Kép

Nemrég jöttünk haza a MÁV-ból. Kis Mufinak volt UH-ja. Nem nagyon bízok benne, meg így teljesen feleslegesnek éreztem, mivel seperc alatt intézték el a vizsgálatokat, oylan gyorsan járt a dokinő keze, hogy lehetetlenség így meghallani akár egy szívhangot, akát kitapintani bármit is.
Annyi haszna volt a kiruccanásunknak ebben a fúj-fúj időben, hogy én beugrottam a belosztályra egy teljes vérkép erejéig. A dokim így is leszid majd, mert szülés előtt egy héttel voltam utoljára kontrollon...

Na szóval:
Tegnap mégsem olvastalak vissza benneteket, mert Apa elcsábított egy kártyapartira.Kép (Nem volt kedve javítani, és csak itt fetrengett a dolgozatokonKép)

Jerry: mi a Vaskapu utcai renbdelőbe járunk.De tegnap pl. a Nádor cukiban voltunkKép Az jó "összefuthatunk"-hely!Kép

Én ne tudom mi van ezzel a gyerekkel, de 4 napja nem veszi be a cumit. Helyette az egész öklétKép És nyáladzik közben. Lassan már előkét kell tennem a nyakábaKép

Szilvi: mit süssek?KépHogy van az aranyered?

Nanda: naggggyon irígy vagyok! Nagyon jól nézel ki! Biztos, hogy te szültél? Kép Kép

Soraya-Kriszta: Arról a fogyókúráról, ha lehetne egy kicsit többet...Kép Én is, én is, én is!

Kriszta: ki az az eszement, aki 400 főre fasírtgolyókat rendel? Ennyi erővel töltött kápi is lehet 400 főre...Kép

Mucska: nagypapaKép Ilyenek legyünk mi is ennyi idős korunkban!

Kocsi-hordozó: én mindig hátra teszem Ákost. Nem akarom előre tenni az anyósülésre, mert ha ott lenne, akkor mindig őt figyelném, óhatatlanul is oda pillantanék, és vezetés közben az ember csak ne pillantgasson odalra.Kép így hátul van, ha megállok pl. pirosnál azért hátrafordulok, megnézem, hogy minden rendben van-e. Már nem is zavar vezetés közben, ha sír. Általában kicsiket sír, inkább akkor, ha megállt az autó.

Maci: valószínűleg én azért kaptam olcsóbban Cerasettet, mert receptre felírta a dokim. Egyelőre még nem kezdetm el a gyógyszer szedését. Mindenképpen meg akarok várni egy mensit.

Mucska: mi is lányra voltunk "beállítva". Csak lány nevünk volt, és Apa is azt mondta, hogy lányt szeretne. És amikor a doki elszólta magát, hogy fiú, Apa életében nem nézett még olyan bambán, mint akkor.KépNagyon örültünk. De ha a doki azt mondta volna, hgy bagoly lesz, akkor is majd kiugrottunk volna a bőrünkbőlKép

Megasztár: lemaradtunk róla! Milyen volt?

Orsi: a kádat a MegaToysban vettük. Négyezer-valamennyiértKép De nagyon jó! Tegnap Ákos egy negyed órát fürdött, nagyon jól érezte magát!

AnitaBori: ezért ne pánikolj!Kép Bár én is azt mondom, jobb félni, mint megijedni! Ne tudd meg, hogy én is miket gondoltam és láttam lelki szemeim előtt az egy hét alatt! Kép Kép
Elértek a pozitív, optimista hullámaim hozzád? Kép Na?

Amatőr/Hajni: mi pont tegnap beszéltünk arról, hogy mikor fogok dolgozni. Ugyanis tegnap kaptam egy munkalehetőséget (karomon a gyerkőccelKép) Én most annyit keresek ezzel a heti pár órás jelenésemmel, mint Apa, ha visszamennék minden napos munkára, akkor jóval a dupláját kapnám meg. Így lehet, hogy az lesz, hogy jövő szept. 1-től én dolgozok és apa van GYED-en. Apa azt nyilatkozta tegnap, hogy ez nem lehetetlen.

Rita: az esti szopinál Ákos is bealszik. Én úgy szoktam "tesztelni", hogy
1. A bimbó kihúzása után se ébred fel, akkor mehet az ágyba.
2. A bimbó kihúzása után mocorog, nyitogatja a szemét, akkor megkínálom megint.
3. Büfi közben kiájul, akkor mehet az ágyba.
4. Büfi közben mocorog, akkor megkínálom újra.
Nálam bevált. Sokszor én is úgy gondolom, hgy keveset (kevesebbet) evett az utsó szopinál, de mégis elég neki 8-9 órára, amit eszik.

Hétfőn megyünk babaúszás eligazításra. Teljes izgalomban vagyok Kép

Na lányok, szusszanjatok egyet! Én megyek etetőbe!

Kisdió

Kép
kisdió

Orsi,
boldog névnapot!
Kép

Hajni
nalika

És Orsi!

Boldog névnapot!
Kép

Kép
kisdió

Zita: orulok, hogy leirtad.Es teljesen igazad van minden pontban. En is ugy gondoltam. Lili nem fogyott. Havonta most mar olyan 600 gr korul hizik. Ami boven eleg azok mellett, hogy iszonyatosan aktiv. Kép Szoval ugy dontottem, hogy megse hallgatom meg a vedono tanacsat. Kép Most is lemertem kivancsisagbol es 150 gr-ot szopizott. Szerintem ez eleg. Es ha ehes lenne, vagy nem lenne eleg a tej, szerintem akkor sirna. De Lili nem sir. Hanem bekesen alszik utana. Most is a jarokaban szundit. Kép Szoval folytatjuk igy es majd meglatjuk. Sogornom is azt mondta, hogy kisfiaval is ugyanez megvolt. Es akkor o novelte a tej mennyiseget kesobbre, ezert szopizott annyit. Okes. Legzsakot kikapcsoltatom. Hogy te mi mindent tudsz! Kép Tenyleg illik rad a tyukanyo elnevezes es en ennek nagyon orulok! Kép

Szilvi: Igen. En is ugy gondolom mint ti, hogy ha tapot kap, kevesebb lesz a tejem. Ezert ebben a pontban csak mosolyogtam a vedonore, de magamban mondtam „Soha”. Kép
Kandallo: A mienk 2 oldali. A nappalibol es a teveszobabol is latod a kandallo tuzet. KépTulajdonkeppen terelvalasztokent mukodik. Amugy meg nincs kesz. Hianyzik meg a kolap, illetve marvany.

Swen: Koszi a biztatast. Tenyleg nagyon sok jateka van Lilinek. De ez meg semmi. Egy nagy zsak tele plussallatokkal var rea. En nagy plussallatgyujto voltam fiatalabb koromban. Kép

Hajni: Biz isten Zitanak kene vedononek mennie. KépKoszi az elismerest a hajara. Kép

Kisdio: Barcsak Lilinek is eleg lenne az esti szopizas olkyan szinten, hogy atalussza az ejszakat. Pedig erzesem szerint sokat eszik. De most kiveteles idoszakot elunk. Es en is ugy csinalom ahogy te. Kép

Orsi: nagyon sok Boldog nevnapot kivanok! Kép

Anita: Vigyek csokis muffint?? Kép

Lili haja: Koszonom mindenkinek a dicseretet. KépTenyleg nagy a haja es mar azon gondolkodunk a ferjemmel, hogy le kene vagni, mert a fulenel is lenott egeszen a fule aljaig. Nemsokara a szemebe is bele fog logni. Levagjuk? Anita, te nem jartal igy?

Puszi mindenkinek. Rita

Kép
Kép
trita

39,7-ig ment fel neki. Hűtőfürdő,...
Doki jött, nagyon aranyos volt. MAndulagyulladás. Kép Már hányt is szegény Kép
Most alszik...
Asszem a tali nélkülünk lesz megtartva. Kép Kép Kép

ZSuzsa
zerko

Szegény Zsófi! Sok-sok gyógyító puszit küldök neki! Pedig már úgy vártam, hogy találkozzunkKép
De ami késik, az nem múlik, ugye?
Jelentem szendvicssütő beszerezve, ajándék sajtvágókésselKép

Hajni
nalika

Zsuzsa: nagyon sajnalom. Kép Nagyon szerettem volna talalkozni veletek. Nagyon sok gyogyito puszit kuldok en is. Edina nem kaphatja el?
Vigyazzatok magatokra!

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Zsuzsa! Csatlakozom az előttem szólókhoz! Mielőbbi jobbulást Zsófinak, s nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem találkozhatunk.KépKépKép

Hajni! Gratula!Van egy tippem mi lesz a vacsitok!Kép

Swen

Chello, Kinga, Ildikó nagyon-nagyon régen voltak márKép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Zsuzsa!
Jobbulást Zsófinak!

Nalika!

Jól döntöttél, hogy megvetted a szendvicssütőt. Mi még ezt a vacakot is nagyon szerettük, csak először úgy bezabáltunk, hogy két napig nem kellett a kaja senkinek! Kép
Igy kell spórolni, elmegy a szárazkenyér és két napig főzni sem kell Kép

Na Nanda "szűkitett" képei láttán szégyenemben elkezdtem fogyókúrázni. Ez egyszer már bejött és fogytam vele 15 kg-t.
Titka: mályva tea. Egy fajta van ami tuti szuper. De azt szoptatós anyukák nem ihatják Kép

http://www.patika.hu/store/product?pid=803;HPID=FC7B200D-900EB71C-41EC0D43-AAA24B7B

Ez az a doboz. És csak egy filter szabad inni (2 dl viz és csak este!), ha nem akarsz egész nap a toaletten ücsörögni.
Ez lebontja a zsírt a szervezetből. Én úgy fogytam vele, hogy az édesség adagom is meg volt. ja és 5 hónap alatt ment le ennyi kiló.
Szóval újrakezdtem. Kimosta belőlem a felesleget és mindjárt 1 1/2 kg val kevesebbet mutat a mérleg! Kép (jó pár táblarizses csokika lapult a pocakban Kép )
De még azért mindig meg kéne tudnom a fényképen való testszűkítés fortélyait!
Majd Zsuzsa férjét megkérdezzük, hisz ő szakmabeli! NAnda nem árulta el Kép

Nanda!
Mikor írsz már magatokról legalább?

Chello!
Hol bujkálsz?
Na megyek teregetni, mert az új moosógépem olyan béna, hogy azt nem tudja megcsinálni. Kép

Pusz MINDENKINEK!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Törpi megint alszik, teljesen meg vagyok lepődve.

Nalika/Hajni: melyik szülőotthonról beszélsz?

Zsuzsa:mielőbbi gyógyulást nektek!!

Szombat: tartanám mgam akkor én is az üdítőhöz, azt biztosan elő tudom állítani. Süti csak akkor ha nagyon ráérek..

Elkiabáltam az alvást

Jerry
jerry

ZsuzsaKép
Szegény ZsófiKépJobbulást Neki!!!
Maya most mondja,hogy gyógypuszit is küldjünk ZsófinakKép

Szeretném mindenkinek megköszönni a dícséreteket,de akár hiszitek akár nem én állandón azért küzdök,hogy valahogy felszedjek néhány kilót.Ez nehezebb mint lefogyni.Nekem legalábbis.Kép

Maxika 19-én volt 3 hónapos,a szurival várni kell,mert beteg volt.Még most is porszívózom a nózijátKépMaya is későb kapja.Nekünk nagyon elhúzódott ez a betegség.Kép

OrsiKép
Boldog névnapot!Kép

bocsi,most el kell mennem...
Nanda
nanda

Na, megint itt!

Pöttöm sétál a nagypapival. Kép

Az első hűtőfürdő után egy órával "csak" 38,7-je volt. Közben nézte meg a dokinő, az Apukám kiváltotta a gyógyszert, és be is adtam már neki az első adagot. Még benne is van Kép
Aludt egy fél órát, majd újra lázmérés, de már sejtettem, hogy baj van. Látszott a szemén. 39,5. Így jött a 2. hűtőfürdő, és most egy lázcsillapító kúp, mert ennyi gyógyszert nem akartam az üres gyomrába a hányás után!
Most alszik egy bő órája. MAjd meglátjuk.
Köszi minden együttérző gyógypuszit, és kívánságot!
Visszaolvasni még csak csak, de válaszolni most nem tudok Kép

Zsuzsa
zerko

Mucska,kicsit később,de ígérem pótolom...Kép

Nanda
nanda

Lanyok! Ezt talaltam az ejszakai szopizasokrol:

Vannak olyan babák, akik hamar megörvendeztetik szüleiket azzal, hogy átalusszák az éjszakát. A legtöbb baba azonban több-kevesebb rendszerességgel ébred éjjel, sõt, gyakran elõfordul, hogy az a csecsemõ is elkezd éjszaka szopni, aki addig átaludta az éjszakát. Ez rendszerint 3-6 hónapos kor körül kezdõdik és leggyakoribb oka a fogzás. Tévedés azt gondolni, hogy a kisbabát csak akkor zavarja a fogzás, amikor már láthatóan megduzzad az ínye. Az ezzel járó kellemetlenségek, a fogíny viszketése vagy a nyálzás már hónapokkal elõbb jeletkezhet, hiszen a fogzás maga is már a magzati korban elkezdõdik.
Másik oka a korábbinál gyakoribb éjszakai ébredéseknek, hogy a csecsemõt egyre több inger éri napközben, egyre inkább odafigyel a környezetében zajló dolgokra és minden elvonja a figyelmét a szopizásról. Sok édesanya tapasztalja, hogy a korábban akár egy-másfél órát is mellen töltõ kisbabája pár perc alatt végez a szopival és bármilyen neszre odakapja a fejét. A kisbabák nagy része éjjel pótolja be a nappal kimaradt szopásokat.

Az éjszakai szoptatásnak - különösen az elsõ hetekben - a tejelválasztás fenntartásában nagy szerepe van. Éjszaka magasabb a prolaktinszint, több tej termelõdik.
Az éjszaka átalvásához egy fajta agyi érettség szükségesAz alvás során négy alvási szakasz váltogatja egymást, ezek közül az elsõ az aktív szakasz, az ún. gyors szemmozgásos (REM) fázis, amikor álmodunk. Alváskutatók bebizonyították, hogy a gyorsszemmozgásos alvásszakasznak az agy fejlõdésében óriási szerepe van. Nem véletlen tehát, hogy az újszülöttek teljes alvásidejének kb. 50 százalékát teszi ki a REM fázis, míg az agy érésének megfelelõen az életkor elõrehaladtával ez az idõ csökken; hároméves korban kb. 30, egy 14 éves kamasz alvásidejének pedig már csak mintegy 20 százaléka a gyorsszemmozgásos szakasz.
A REM fázisban az alvás felületesebb, a csecsemõk könnyebben felébrednek bármilyen neszre. Ha ilyenkor megszoptatjuk õket, az álmosító, nyugtató hatású prolaktin segít visszaaludni mind a mamának, mind a babának. Az éjszakai szopizás során a baba magához veszi a szervezete számára szükséges folyadékot és tápanyagokat, és az agyfejlõdéshez szükséges zsírsavak jobban hasznosulnak.

Nem szabad szó nélkül elmennünk az éjszakai szoptatás pszichés elõnyei mellett. A kisbabának - és valójában minden életkorú embernek - elemi szükséglete a gyakori testkontaktus. Irreális elvárni egy gyerektõl, hogy jól érezze magát a szüleitõl távol, a kiságyában, netán egy külön szobában. Még irreálisabb elvárni tõle, hogy el is aludjon egyedül. A mellen való elalvás teljesen természetes jelenség. Ahogy említettük, a szoptatás során felszabaduló prolaktin ellazítja, elálmosítja, elaltatja a kisbabát, tehát evolúciósan alakult úgy, hogy a babák belealudjanak a szopásba. Sõt, Ranschburg Jenõ pszichológus szerint az elalváshoz szükséges ellazuláshoz, befeléforduláshoz szükség van a szopómozgásra.
Ezért is értelmetlen erõfesztéseket tenni arra, hogy a kisbaba "ne szokjon rá a cicin való elalvásra", ahogy azt a kéretlen jótanácsokból nem egyszer halljuk. Amint a gyermek megérik rá, képes lesz az önálló elalvásra. Ezt ugyanúgy nem szabad siettetni, mint ahogy a szobatisztaságot vagy az elválasztódást sem.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Most latom, hogy a hosszu Ő-t es a hosszu Ű-t milyen hulyen irta. Azert olvashato.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Igy alszik Lili most. Kép
Rita
Kép

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Bocs, hogy eddig eltűntem, de nem tudtam jönni egész nap, ebédelni is alig volt időm 1/4 4-kor.Kép
Reggel a Kikában voltunk, vettünk utazóágyat Gergőnek, meg még 2 kispokrócot, mert nagyon olcsók voltak, aztán haza és már mentünk is az oltásra. Megint jó sokat kellett várni, valahogy mi mindig kifogjuk.Kép Oltás megvolt rendben, szegény Mókuskám sírt egy nagyot.Kép Szerintem megijedt a dologtól és hát azért biztos fájt is Neki.Kép Dokinéni aranyos volt, kiokított kúp-ügyileg, de eddig úgy tűnik minden ok. Borogatást rátettem, de a legközelebbi peluscserénél már egész máshol volt, úgyhogy egyelőre hagyom, nem tűnik duzzadtnak. Remélem megússzuk a lázat is, Gergő szopcsi után ugyanolyan volt, mint máskor, mosolygott sokat, nem sírt, szóval reménykedek.Kép

Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést! Nagyon jól esett ám! Még emlékszem, hogy mikor kint voltunk Portugáliában, a magyarok soha nem köszöntöttek fel.Kép Talán egy lány volt, aki odafigyelt az ilyesmikre.Kép Úgyhogy amióta itthon vagyunk mindig úgy tudok örülni, ha valakinek a családomon kívül eszébe jut.Kép

Jerry
Köszi a szüléstörténeted!Kép Elhiszem, hogy az utána való aggódás megviselt nagyon, de az a lényeg, hogy már rendben vagytok!Kép

Swen
Az ezüstöd tényleg TÖK megvolt!KépKépKép

Amatőr Hajni
LázKép Remélem Gergővel megússzuk!!!
Munka: Én speciel tudom pontosan, hogy 2 évig akarok itthon maradni, aztán 1 évre visszamenni tanítani, hogy utána megint jöhessek haza babázni.Kép Mert 3 évet tervezünk Gergő után a tesónak.Kép

Mucska
Neked is köszi a történetet! Még jó, hogy nem lett semmi baj! Azért ez a sok kórházasdi nem lehetett semmi! Én a 3 napot alig bírtam ki.Kép

Rita
KépekKép Nagyon édes Lili! Ti még miket aggattatok a Dadoora?Kép
Lili keléseiKép Remélem kiderül miért van.
Köszi a szopis cikket!Kép

Zsuzsa
Zsófi lázaKép Remélem hamar meggyógyul!!!
TaliKép Akkor kezdhetjük is szervezni a következőt! A párom is úgy el akart jönni, még avcilált is a legénybúcsún, úgyhogy akkor miatta is, ok?Kép
Pelust köszike!!!Kép
Oltás fentebbKép

Zita
KösziKép Óriási puszi a lánykádnak!Kép
TyúkanyóKép Azért én szeretem, mikor kitör belőled!Kép
Műsorokat különben én is videóra veszem.Kép Mert ugye van, hogy még jó párszor be kell mennem simizgetni Mókuskám hátát! Igaz az elmúlt napokban már nem kellett. Lehet, hogy ma nem kell beiindítani a videót?Kép

Bori
Én is vinnék üdítőt, ha lehet, mondjátok meg mennyit!
DepidKép

Kidió
Kád: köszi az infót.Kép
Apa gyeden: nálunk a párom ajánlotta fel egyszer, mikor nagyon elege volt a suliból.Kép Kíváncsi lennék!Kép

Nalika
Szendvicssütő+sajtvágóKép

Puszika mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!Kép

ZsuzsaKép
Szegény ZsófiKép Jobbulást neki!

OrsiKép
Boldog névnapotKép

RitaKép
Meglesz a topik első fodrászkodása is?Kép (vagy volt már valamelyik babónak?)

Tegnap megnézte az autót a kárszakértő, ma visszakaptuk, amig az alkatrészek megérkeznek. A kárszakértő kijeletnette, mivel elmúlt 10 éves az autó csak a 40%-át fizeti a biztosító. Totál kiakadtam, még én fizessek, mert belénk jöttek??? Szó sincs róla. Lehet, hogy 10 éves az autó, de 3 éve kintről hozták be, ahol csak hétvégi autónak használták, olyan mintha új lenne. Különben is egy 10 éves autó másképp törik mint egy új?? Ki hallott már ilyen hülyeséget. (Ford Mondeo)

Jelentem ma megvolt az első almakóstolásunk. Fintorgott minden kanálnál egy sort aztán meg mosolygott. (nem adtam neki sokat épp csak a kanál elején volt egy kevéske)Kép Holnap is próbálkozunk. A gyümölcslék nagyon bejönnek neki, szerencsére nem volt egyiktől sem semmi gond, egyedül a sütőtöklé nem ízlett neki, az apáé lett, mert nekem sem ízlik (anyja lánya)Kép

Tegnapelőtt kilövettük a fülecskéjét, majd a szivem szakadt meg, úgy sírt, de 5 perc után már a feledés homályába merült az eset és vígan nézelődött, de az elkövetőt jól megnézte magának!KépKépKép

Csajok, tud nekem valaki szocpol ügyben segíteni, vagy hogy hol tudok utána nézni egy-két dolognak???

Melinda
Bnm

Lányok gyors segítséget kérnék.
Bálint megint kezd belázasodni. Kép Szerintetek ez még lehet az oltástól? Vagy valami más baja lehet? Kép

Persze egyedül vagyok, jó nagy pánikban Kép Hallod Anitabori?
Amatőr

Amatőr/Hajni: gyorsan kúpot adnék, ha nagyon felmegy jöhet a hűtővíz. Mindenki maga dönti el, de én nem vágnék neki az estének/éjszakának, ha este 7-ig nincs javulás. De hát én első gyerekes anya vagyok a drámatagozatról.

Zsuzsa: jobbulást Zsófinak!

Megcsináltattuk Ákos útlevelét délután. 12 hét alatt a legjobb képet az okmányirodában készítették rólaKép

Holnap megyünk esküvőre. Én nem maradok a vacsorán, jövök vissza Ákossal Pestre. Az is szempont volt, hogy szombaton Tali leszKép.

Szép estét mindenkinek!

Kisdió

Kép
kisdió

Amatőr!

nekünk azt mondták, hogy max. 2 napig lázasodhat az oltástól. Később már más baja van. Kép

Kisdió!

Mennyibe került az útlevél? Én is meg akarom csináltatni, hogy tudjunk menni Jugóba együtt.
Na megyek,mert a ksiasszony felébredt. Ma itt járt délután a hiszti manó Kép De remélem, hogy sikerült legyőzni a mai napra. Valahogy jókedv manót jobban dijjazom Kép

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Amatőr!

Azt elfelejtettem, hogy én is Kisdió drámatagozatára járok, magyarul én is ezt csinálnám.
Pusz és jobbulást!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Ébredés óta Zsófi láztalan... Kép
De hányt Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Megint jól belehúztatok, és most még nem is tudtam mindent elolvasni!!

Most viszont segítséget kérnék. Megvannak a képek CD-n, de hatalmas méretben és az istennek se tudom lekicsinyíteni, már próbáltam mindenhogyan!
Ha valaki tudja, segítsen !!!

Köszi

Kriszta

Kép
lujzika

Zsuzsa,
nagyon éééééédi!Kép Zsófi lázaKép HányásKép

Lujzika,
ha nincs hozzá programod, esetleg küldd át nekem mail-ben és kicsinyítve visszaküldöm neked. De egyszerre ne sokat, mert nem biztos, hogy átjön..

Hajni
nalika

Kriszta: hozzánk küldd át a másik felét, lekicsinyítjük! Mi egyébként a Microsoft Photo Editor programot használjuk e célra.

Zsuzsa: jó hogy estére lement Zsófi láza!Kép

Mucska: 1000,- Ft 2 évre az útlevél.

Mi van veletek? Du. óta pár hozzászólás.Kép

Kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok,

megismertem Zita összes ennivalóan édes gyerkőcétKép csak irigykedjetek!
Fotó talán holnap, addig el kell hinnetek bizonyíték nélkülKép

Zsuzsa,
babusgasd sokat, mást már úgysem tudsz tenni. Az kell nekik ilyenkor, igaz?
És én még reménykedek legalább egy duettbenKép

Rita,
a muffin jól hangzikKép
Hajvágás: már én is sokat töprengtem rajta, de legfeljebb csak a tali után vállalom beKép
Az idézet nagyon jó, osztom a nézeteit. És Dorka tényleg annyira figyel már minden másra szopi közben, hogy az csak na...Dani és apa még lélegzetet sem vehet melletteKép

Kisdió,
nagyon örülök, hogy örülsz, hogy örülünkKép
Vegyél klafftalan papucsot, mert ez így nem lesz jó - még csak most jön a hideg.
A poz.+opt.hullámok átjöttek, ma már semmi bajom nem volt, de végülis már tegnap estére elmúltKép
Apa GYED-en: kezdheti a profilját csinálni ide a regisztrációhozKép

Swen,
a sterilizátorod valóban talán felesleges lett, mert ha eddig nem használtad, szerintem már nem is kell. Nekünk már csak két fert.tablettánk van, ha az elfogy, marad a nagyon alapos mosogatás és öblítésKép Legfeljebb majd havonta egyszer kifőzés.

Nalika,
25 dkg liszt, 2 tojás különválasztva, 2 dl tej, 1 dl ásványvíz, 4 ek cukor, félcsipet só, 90 gr. olvasztott margarin. Fehérjéből kemény hab, a többiet egyben kikever, bele a hab, és kész. Másnap is csoda jó a tészta! Érdemes minden darab előtt olv.marg-gal kikenni a sütőt, ez már a 90 gr-on felüli mennyiség.
Csengettem, nem jött senki. Papírt bedobtam, bár eléggé zsúfolt voltKép

Jerry,
banánKép A citrusoktól 30 évig iszonyatosan allergiás voltam, ekcéma ezerrel. Pedig imádom. Aztán déli utazásaink alkamával megkóstoltam a frissen préselt narancslevet, és semmi bajom...Kicsit többet ittam, semmi...Vedeltem, semmi...Nyilvánvaló volt, hogy a citrusok héjában lévő mindenféle "szállítási és tartósítási" vegyszert kaptam be itthon. De a poén: AZÓTA semmi bajom az itthon kapható citrusoktól sem!!! Ez halál komoly, pedig előtte egy fél narancs után is egy tubus szteroidos krém kellett a gyógyulásomhoz.
Lefotózhatnád már az ugráló zsiráfot, Marcikával együttKép

Mucska,
puszi te konyhatündérKép

Elkezdtem jegyzetelni, ki mire vállalkozik. Holnap délután összefoglalom ide nektekKép Persze, továbbra is áll, hogy mindenki azt hoz, amit szeretne. Nem bezabálni megyünkKépKépKép
Most el. Apázni. Na nem úgy.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

A.Hajni,
mi van veletek? használt a kúp? reggel gyere, hogy tudjuk, mi újságKép
gyorsan jöjjön rendbe az a manóKép
ne pánikolj, az az én kiváltságomKép
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Ez még mindig nem az esti üzim, visszaolvasni majd csak most fogok.

Hajni!
Egyelőre csak 2 képet küldtem át próbaképpen, mert szerintem hatalmasak.
Mindenesetre köszi a segítséget Kép !

Kisdió!
Küldtem volna neked is, de nincs meg a címed!
De azért neked is köszi Kép !

Na most rendet rakok, aztán kezdek visszaolvasni.
Úgy látom, lesz mit Kép

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Már megint jól eltűnt mindenki, de most nem baj, mert mostanra sikerült végigolvasni és jegyzetelgetni.
Bocs, ha valakit mégis kihagynék, tudjátok be a kései időpontnak, meg hát ez a kor Kép !

Szóval, mint írtam, kész lettek a képek, szerintem jól sikerültek, és szeretnék is egy párat megmutatni, de a technika ördöge kics...ett velem Kép .

Hajni, Kisdió!
Úgyhogy mégegyszer köszi, ha tudtok segíteni (akkor is köszi, ha nem).

Hisztimanó nálunk is dorbézolt ma, de szerencsére csak este - persze megint apahiány! -,pedig ma 2x is voltunk sétálni, tiszta tavasz volt Kép Én már nem értem ezt az időjárást, de ma nem bántam Kép

Orsi!
Ha első nem lehettem, legalább én legyek ma az utolsó: nagyon boldog névnapot kívánok Kép!
Örülök, hogy viszonylag simán vészeltétek a szurit.

Anitabori!
Gyümiszopogatás Kép Levente viccei Kép Depi el Kép Kép!!

Mucska!
Az a baj, hogy nekem még élvezet se jutott, csak a páromnak egy pár másodpercnyi Kép (lombik). Te hol szültél, csak nem a Baross u.-ban?
Mályvatea: Én is próbáltam még pocak előtt. Kicsit erősebbre sikerült, hát ne tudd meg Kép Kép
Teljes méregtelenítés egy nap alatt Kép De jó, hogy mondtad, azt hiszem küldetek ki!

Amatőr!
Láz Kép Remélem, nincs semmi baj!

Zsuzsa!
Nagyon remélem, hogy Zsófi is jobban van már, jó kis napotok lehetett Kép !
Köszi a video-t, nagyon ari volt.
Ma megint ment gyík is, sirály is, de Bubu sajnos még mindig nagyon top-os! Biztos egy másik babatopik Kép

Zita!
Nivea persze még nem válaszolt. A védőnő ráadásul régi ismerős is volt.
Csilla + számítógép: nem semmi Kép! Gyógytornász Kép

Lino!
Vízmélység: jó-jó, de nem mindegy, mekkora a szülő, én 156 cm vagyok Kép

Swen!
Az én sterilizálóm is Avent, de sajnos nálunk (tápi miatt) kidolgozza a lelkét, nagyon nem bánom, hogy megkaptam.

Kisdió!
A fasírtgolyó egy dolog, amúgy lesz töltött káposzta is Kép , meg minimozzarella félbevágva +koktélparadicsom szintén félbevágva fogpiszkálón, és ez még korántsem a teljes menü.
Nemzeti ünnepünk alkalmából fogadás a Követségen!
Remélem, a párom hétvégére nem lesz idegbajos Kép!

Gyerekülés: nálunk ilyen gond nincs, én nem vezetek (van ugyan jogsim 17 éve, van benne kb. 20 km Kép), úgyhogy mi hátul ülünk a kisasszonnyal.
Apa Gyed-en Kép Ezt nálunk megnézném Kép Először Gyed, aztán gyogyó Kép

Remélem, nem voltam túl grafomán.
Azt hiszem, mára el!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Hajni!

Még bekukkantottam a postaládámba, és megtaláltam!! Köszi, köszi, tündér vagy Kép Kép

Hát íme, az én kicsi lányom

Ilyen a mi dadusunk:
Kép

és mi még csak így tudunk ülni Kép
Kép

A BNHFC-be való felvételi kérelemhez is megvan a bizonyíték, de azt még le kéne kicsinyíteni (akkorák a hurkák Kép Kép!)

Puszi mindenkinek

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Rita: nálunk Lilinek volt ilyen haja, mint a Te Lilidnek, mármint hosszúságra, és nem vitt rá a lélek, hogy levágjam, úgyhogy néha kapott csattot a hajába. Később levágtam a frufruját, de mivel szög egyenes haja van, elég hülyén nézett ki. Most már nagyon megnőtt Kép Majdnem a fenekéig ér Kép Na most azért kíváncsiságból megnéztem a képeit, és fél éves kora körül vágtuk le a haját, gondolom mindig kitépte a csattot. Nóránál meg most Katánál nem volt/nincs ilyen probléma, mind a kettő tök megkopaszodott Kép Köszi a szopis cikket! Alvós kép Kép

Swen: Te se hitted el, hogy annyira fájhat a szülés, mint mondják? Kép Én se! Kép Mindig mondták, hogy olyan mint a mensis görcsök, csak erősebbek. Na, jónak mondták, nekem mensis görcsöm az életben nem voltak Kép Tegnap egyébként egész jól viselkedett Katica is Kép Viszont apának nagyon be van dugulva az orra, és nagyon horkolt, úgyhogy kisszívemet is felhorkolta (na meg engem is, csak engem 5 perccel hamarabb) 4kor, de szerencsére könnyen visszaaltatható volt. Én viszont nem Kép Aventes sterilizáló Kép

Zsuzsa: hányás Kép Láz Kép Milyen éjszakátok volt? Remélem Edina nem kapja el! Átlépte már a 8 kilót?

Hajni: hasműtétet szoptatás után csinálják csak. Meg ha majd ráveszem magamat, mert altatásban csinálják, és én attól rettenetesen félek! Szendvicssütő Kép Finom volt a vacsora?

Andi: tejpép Kép Sütőtök Kép Enyém gyerekek azt soha nem ették meg. Mondjuk én is utálom, a szagával ki lehet kergetni a világból, így annyira nem bántam, hogy nem az lett a kedvencük Kép Kistesó meg hátha meglep titeket Kép Mályvatea: ismerős Kép És hatékony Kép Almaecet kapszulával párosítva még inkább!

Kisdió: aranyér, köszi jól van, már nem is érzem Kép Nem tudom pontosan mit süssél, de valami finomat (anyunak is mindig ezt mondom, mondja is, hogy ezzel most marha sokat segítettem Kép ) UH: nálunk ennél azért hosszabban tart. Én meg teljesen elfelejtettem elvinni Katát csípőszűrésre, úgyhogy jövő kedden (kis csúszással) megejtjük azt is. Megasztárnál még csak a válogatók voltak. Hihetetlen, hogy emberek elmennek nulla hanggal, tök hamisan énekelni. Viszont jókat röhögtünk rajta. Apa gyed Kép Útlevél Kép Esküvő Kép

Nanda: jobbulást nektek! Talira azért jöttök?

Melinda: almakóstolgatás Kép Autó Kép Fülbevaló Kép szocpol: www.eum.hu (itt elvileg írnak róla)

AHajni: remélem láz már nincs! Kép Jobbulást nektek!

Lujzika: Nagyon szép a kislányod!!! Kép Én 164 vagyok, és ahova mi jártunk (ez kicsit túlzás, mert alig voltunk, mert a gyerek utálta) ott elég mély volt a víz. Nekem. Lábujjhegyen meg nem olyan muris lenni. De mondjuk nálunk apa volt, aki tartotta, én csak ott lubickoltam mellettük. Szegény párod ennyi kajával!

Most újra elálmosodtam, úgyhogy meg is próbálok visszaaludni Kép
Szilvi
lino

Sziasztok!

Hál istennek "nem lázasodott be", 37,6-nál megállt, azért egy fél kúpot kapott elalvás előtt, most néztem a buksiját, nem lázas. Remélem már nem is lesz.

Trita: ez a hozzátáp tanács nem semmi. Nekünk már a kórházban elkezdték, mondván, hogy muszáj, pici a gyerek, meleg van, stb. Én meg kis hülye első gyerekes hagytam. Nem is volt hajlandó szopni utánna egyáltalán. Pedig volt valamennyi tejem, 20-30 ml-ket tudott szopni, és nekem a mai napig fáj, hogyha akkor nem hagyom, vagy megpróbálom kiskanállal megetetni, akkor beindult volna rendesen, és most nem vacakolnánk a táppal. Persze, miután hazajöttem jöttek a jótanácsok, csak akkor már hiába.
Milka csokiKép
Az idézet jó, de nekem vannak fentartásaim. Lehet, hogy szoptatásnál bejön a dolog, tápszernél nem. Én ha hagyom "cumizni" az üvegen, abból ugyanolyan gyorsan jön mint az első percbe, és semmi más nem történik, mint hogy jól bezabál és megfájdul a hasa. Szerintem azért a cici másként működik, nem? Gondolom a végén már nem ömlik belőle a tej, nem?
fényKép apa pont ezért szokta Bálintot Kisbogárnak hívni, mondván mindig a fényre megy Kép

Anitabori: almaevő DorkaKép

Zsuzsa: láz Kép nekem kiskoromban állandóan mandulagyulladásom volt, ki is kellett venni Kép szavaztam!

A legjobb a tegnapi napról: "Kisdió drámatagozata" Kép Kép Kép

Azért panaszkodok is egy kicsit, tegnap szalma voltam, ma jön haza apa szolgálatból, de még megy ünnepélyre, utánna meg másodállásba, szóval estig megint egyedül leszünk. Én ezt néha annyira utálom, hogy csak na.

A tali időpontjában meg éppen 12 fős ebéd lesz nálunk, anyukám szülinapja alkalmából. Még nem tudom, hogy jön össze, ma a gyerekkel kell bevásárolnom, és még nem is főztem ilyen sok embernek mióta megvan. Na, majd csak összehozok valamit. Ez azért mégsem 40 ember.... Kép

Szép napot mindenkinek
Amatőr

Na jó reggelt!

Látom ma mindenki ügyes!

Én meg = mosott kaki.

Nem feküdtünk le, mert ugye holnap ünnep és ilyenkor az emberek megőrülnek a kenyér miatt. Pedig csak egy napos ünnep Kép
A nagypapi vigyázta éjjel az Annát, bár szerencsére meg sem nyikkant.Anyuci meg Apuci az üzemben segített pakolni az embereknek. (szerencsére az üzem 3 percre van tőlünk) Én 5 órakor értem haza, a párommajd csak úgy este 8 mire haza ér Kép
MIÉRT KELL EGY NAP MIATT ÖTSZÖR ANNYI KENYERET MEGVENNI? Ki tudja a választ. Igaz nekünk ez anyagilag nagyon jó, de akkor is utálom az összes ünnepnapot!

Csak épp beleolvasok, mert lassan ébred a lány.

Linó:
Mályva tea: Kép gondolom szerzett kellemes perceket! Kép Én szervezetem jól bírja szerencsére. Reggel van hatás és kész! Kép

Lujzika!

Nagyon szépek vagytok!!!!!!!!
Élvezet:Mi csak az inszeminációig jutottunk (7x) aztán ráhagytuk. Beletörődtünk, hogy nincs. Gyereknek lett a Ginó kutya. egy hónapra rá meg spontán terhes lettem. Attól függetlenül, hogy majd 100 % ra mondták, hogy nem lehet Kép
Szóval nálunk volt élvezet is! Kép

Kisdió!

Köszi! Jövő héten elintézzük mi is. Kép

Zsuzsa!

Jobbulást a lánynak.
Amatőr!

NA mi van, remélem jobban vagytok! Kép

Bori!
Pusszancs!

Chello!

Hol jársz? Kép

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Tegnap este érkeztünk meg a nagymamáktól. Gondoltam bejelentkezem, de bővebben most nem tudok írni, mert vár rám a sok mosni való ruha és egy kicsit össze is szeretném szedni a házat.

Puszi mindenkinek!

Vali
cvali

Hát még nem kelt fel Annácska.

Tegnap néztétek a Fábry showt?
A nap híre: a Norbi és Réka kislánya nagyon egészségesen étkezik, mert cukormentes bébiételt kap! Itt már ez is hírértékű! Kép
Teljesen megnyugodtam, hogy Anna is fittneslady lesz és meg fog gazdagodni, mert ő is cukor nélkül eszik mendent! Kép Szóval pár év és dől a lé, addig meg csak kihúzzuk valahogy. Kép
NA megyek, megnézem a lányt, mert gyanúsan nem akar felébredni, pedig este 1/28 óta keni egyhuzamban Kép

Pusz Mindenkinek!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

sziasztok!

Kukk!
Köszi a sok jókívánságot!
Az éjszaka jól telt! Zsófi láztalan. Kép
Este már játszott, mosolygott! Visszatért bele az "élet".
Sőt, ő mesélt nekünk este. A kedvencét: Benedek elek: A három kívánság ( a kolbászos mese) Kép
Szó szerint megy neki, és még azt is tudja, mikor kell lapozni!!! Kép

Edina viszont 6-kor kelt! A szelek!!! Kép
MA tuti lesz 6 kaja!
Lino: szerintem a 8 kiló várat még magára! MAjd holnap reggel lemázsálom, jó???

Én meg tiszta kaka vagyok. Fáj tegnap du. óta a fejem 2 algo ellenére Kép MEg a derekam is, de nagyon!!! Szinte semmit sem aludtam! Kép

Mucska: látod, ehhez kenyér sem kell! Kép

VAli: jöttök holnap a talira?

Anita. a remény hal meg utoljára! Kép

Lujzika: képek Kép Kígyók, sirályok Kép
[size=-2] <a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=2028&osztas=4&szam=16" target=_top> itt lehet szavazni</a> [/size]

a. Hajni: a szülőknek sincs! Jánosom 3, és 14 éves voltam! ZSófinak ez az első!

MAjd még jövök!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Tessék meggyógyulni gyorsan gyorsan!

Fotó: a többire még békát is küldtem Kép Egyébként tényleg kó a férjed képe
NA megyek,mert ez nem állapot amit a lány csinál Kép

Andi
Kép
mucska

Mucska. köszike Kép

Akkor egy . Kép Talán nem kapok ki miatta!

A kisgyerek ül a reggeliző asztalnál:
- Anyu, kérek még egy pohár kakaót!
- Szolgáld ki magad!
- Minek az ilyennek gyerek?

Négyéves fiam sehogy sem boldogult a köhögés elleni szirupja
kupakjával, és végül azt kérdezte:
- Miért nem tudom én ezt kinyitni?
- Mert biztonsági zár van rajta, hogy gyerekek ne tudják kinyitni. -
feleltem. Még egyszer próbálkozott a kupakkal, aztán azt kérdezte:
- De honnan tudja, hogy én gyerek vagyok?

Egy esős őszi délutánon az ismerősünk és a kisfia a kandalló előtt
ülve
régi fényképalbumokat nézegetett. A gyerek hosszan szemlélte
anyja
gyerekkori fényképeit, majd egy idő múlva megkérdezte:
- Mami, amikor te kislány voltál, minden fekete-fehér volt?

Szomszédaink hároméves kislánya, Julika nagyon szeretett volna
kutyát, de a mamája nem engedte. Egyszer, amikor átmentünk
hozzájuk vendégségbe, Julika boldogan újságolta, hogy a mamája
azt mondta, fog kapni kutyát. Meglepetten kérdeztük:
- Mikor?
Julika büszkén jelentette be:
- Majd ha a disznók repülnek.

Meglátogattam egy ismerősömet, aki nem találta mobiltelefonját.
Keresgélés közben a kislánya egyszer csak izgatottan azt mondta:
- Tudjátok, mit kellene végre feltalálni? Olyan vezetékes,
bedugaszolható telefont, ami sosem tűnik el.

Amikor vidékre költöztünk, a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy két
kocsival megyünk. Nyolcéves fiunk aggódva kérdezte:
- Mit csinálunk, hogy ne szakadjunk el egymástól?
- Lassan megyünk, hogy az egyik kocsi követni tudja a másikat -
igyekeztem megnyugtatni.
- De mi lesz, ha mégis elszakadunk egymástól? - faggatott tovább.
- Akkor, azt hiszem, többé nem látjuk egymást - ugrattam.
- Értem - mondta -, akkor én a mamával megyek.

Templomunkban áldozáskor a gyerekek nemcsak kenyeret kapnak,
hanem egy kis bort is. Istentisztelet után a pap félrehívott, hogy
hétéves fiamról beszéljen velem.
- Kérem, szóljon Jánosnak - mondta szelíden -, hogy a bor után mindig
áment kell mondani, nem azt, hogy "hu, de finom!"

Valamelyik nap a telefonnál találtam rá hároméves fiamra, s amint
meglátott, gyorsan letette a kagylót.
- Mit csináltál? - kérdeztem tőle.
Azt mondta, hogy Kati nagynénjét hívta fel.
- Hogy hívhattad Kati nénit? - kérdeztem. - Hiszen nem is tudod a számát.
- De igen, tudom. És fel is hívtam - felelte.
Hosszan győzködtem, hogy nem hívhatta fel, mivel nem tudja a
számát, de ő csak erősködött, hogy igenis beszélt vele.
- Jól van - mondtam végül -, ha tényleg beszéltél vele, hadd halljam, mit
mondott. Erre a fiam így felelt:
- Azt mondta, hogy rossz számot hívtam.

Harmadik gyermekem megszületése után nem sokkal sógorom
karjára vette a kisbabát, mire a kislányom így figyelmeztette:
- Vigyázz, el ne ejtsd, mert neked kell helyette másikat csinálni!

Figyelmeztettem gyerekeimet, a nyolcéves Andrást és a tízéves
Karcsit, hogy ne kerékpározzanak, amíg én elmegyek a tőlünk nem messze
lévő repülőtérre repülést oktatni. Indulás előtt még kivittem a telefont a
verandára. Óra közben a tanítványommal a házunk felett köröztünk,
így láttam, hogy Andris javában bicajozik. Rádión beszóltam a toronyban az
irányítónak, és megkértem:
- János, légy szíves, szólj oda hozzánk, és mondd meg Andrásnak,
hogy azonnal hagyja abba a biciklizést, és menjen föl a szobájába!
András vette fel a telefont, és János szóról szóra elismételte neki,
amit mondtam. Amikor hazaértem, András az ágya szélén ült, és
megilletődött ábrázattal nézett rám.
- Ne haragudj, mama - mondta. - Mégis felültem a bicajra, de Isten
meglátott és felküldött a szobámba.

Két kisfiamat elvittem egy temetésre. Odaúton igyekeztem őket
felkészíteni az eseményre, elmagyaráztam, mi fog történni és hogy
szerintünk mi lesz az emberrel a halál után. A fiúk a szertartás alatt jól
viselkedtek. A sírnál azonban rá kellett jönnöm, hogy mégsem
magyaráztam el mindent olyan alaposan, ahogy hittem. Négy éves
fiam hangosan megszólított:
- Mami!
- Tessék - suttogtam.
- Mi van a dobozban?

Egyik nap felhívtam egy barátomat valami fontos ügyben. Az öccse
vette fel a telefont. Azt mondta, nincs otthon a testvére, ezért
megkérdeztem, hagyhatok-e üzenetet. Mire ezt felelte:
- Sajnos nem, nincs üzenetrögzítőnk.

Tegnap leszedtük a karácsonyfát, mert már nagyon hullott. Persze
minden csupa tűlevél lett. Akkor vettük észre, hogy a lányunk (4) egy
lapátnyi tűlevelet terített el a szőnyegen.
- Te mit csinálsz?!
- Segítek nektek, hogy mindenhova egyenletesen jusson.

Balázs fiam 8 éves volt, és a karácsonyra készülődtünk. Ekkor még
mindig úgy tudta, hogy a Jézuska hozza az ajándékot, és tőle is kell
kérni. Sorolta is, miket kér: legót, kisautót, könyvet. Már a
sokadiknál tartott, amikor közbeszóltam:
- Nem lesz ez egy kicsit sok?
- Úgy kérdezed, mintha ezt mind neked kéne megvenni - válaszolta
méltatlankodva a fiam.
zerko

Jó reggelt anyukák!

A tegnapi napom kicsit deficitesre sikerültKép Nagybevásárlás+ kész a kocsim, ma pedig mehetek egeret venni... Az este volt egy pár másodperces áramkimaradás ami elintézte a gépet...egér+billentyűzet kukaKép Van itthon tartalék, de ezzel a hülye fehéregérrel csak bénázok, hogy régen hogy tudtam optikai egér nélkül élni?Kép

Amatőr!
Örülök, hogy nem lázas a minikeKép Akkor mi most megalapítjuk a nemtudom mi a neve baby- gym fan clubbot?Kép

Zsuzsa!
Zsófi hogy van? Remélem ma már nem lesz lázas!

Zita!
Zoli szerint Dávid három évesen tökéletesen betöltötte a DOS-os játékokat(lehet, hogy nekem most nem sikerülneKép), ami ugye annak sem egyszerű aki tud olvasni. Sokszor én sem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz, hogy ennyire értelmes? Néha megdöbbentő dolgokat produkál... A fejvédő, meg minden egyéb a gyerekszobában sk. na jó, a bútort vettükKép A medence(sajnos) nem a miénk, de azt hiszem innentől kezdve minden héten fogunk menni.

Lino!
Jövő hét szerdán. Akkor megvan a harmadik tagja a BNHFC anyukáknak? Örülök, hogy a lányok jólvannakKép!

Nanda!
Nekem van kb. +15, ha gondolod küldök egy páratKép

Orsi!
OltásKép Remélem jól telt az éjszakátok!

Melinda!
AutóKép FülbevalóKép

Lujzika!
KépekKép Az őszibarackfejű nagyon találóKép Mi isKép

Mucska!
A szüléstörténeteden bőgtem egy jót, sajnos ismerős, csak nekünk a végkifejlet másKép A kenyér dolgot szintén ismerem, boltunk volt 23 évig, amíg anyu élt...Kép

Köszönöm mindenkinek a sterilizálással kapcsolatos infót, találtam itthon Neomagnol tablettát, abban fürödtek a játékok egy órátKép

Pusz

Bea
Vendég

Mucska!
Látom te is nagy Norbi rajongó vagy!Kép

Zsuzsa!
ZsófiKépKépKép Szavazat ment!

Pusz

Bea
Vendég

Bea:
elárulom neked, nemrég volt nekünk is egy időszak, míg az optikai visszalakult hagyományos egérré! Én sem értettem, hogy lehetett ezt kibírni!
De valószínű így lenne akkor is, ha az ADSL alakulna vissza modemes internetté! A jót könnyű megszokni! Kép

Zsuzsa
zerko

Andi, Bea: ti tényleg Norbi rajongók vagytok??? Kép
zerko

Lányok!

Ha nem volna ez a szépséges, csinos Norbi én nem is tudnék élni! Kép

Andi
Kép
mucska

Hát persze!!!Kép Láttátok tegnap ahogy az a műmajom a tízcentis cipősarkain egyensúlyoz, karján a gyerekkel??? Ha meg egyszer pofáraesik, ő lesz a legjobban meglepődve! Én csak a gyereket sajnálom, de azt nagyon!
Vendég

Andi: felkelt Anna?

Amúgy ajánlanám a kajáit!
Update ételeink:
Wellness táplálkozási rendszer ízekben gazdag, korszerű, garantáltan nem hizlaló világ. Melyet a Gastroyal saját receptjeiből készít a már megszokott minőségben. A táplálkozási és életmód rendszer alkalmazásával, ma már százezrek nyerik vissza rég elfelejtett, álmukban sem remélt kondíciójukat, szabadulnak meg nemcsak a &#8222;zsírbörtöntől&#8221;, hanem az éhezés és lemondás minden keserűségétől is.
Ez egy az anyagcsere működésére, időzítésére és a rendszerességre alapuló, korszerű életmód program. Az eredmények havi 5% súlycsökkenés, a túlsúly következményeinek megszűnését, jó közérzet kialakulását biztosító program.
A Gastroyal minőségi garancia, hogy Norbi mottója igaz lehessen:
" Szervezetünket nem tölteni, hanem táplálni kell! "

Kinek ajánlott az Update / megújított/ életmód!?
Felnőtteknek, fiataloknak, akik normál alkatúak
* Hivatalban dolgozóknak, akik elfoglaltak
* Sportolóknak, akik nagy fizikai terhelésnek vannak kitéve
* Túlsúlyosoknak, akik az egészséget választják
* Túlsúlyosoknak, akik súlyfelesleg szövődményeivel küzdenek, és egészségük helyreállítását harcolnak
Ezért nem kell másra figyelni, mint kerülni, illetve délelőttre minimalizálni a 3-as kódú ételeket ( Gastroyal Nyerő Ebéd étlapja ). Az étlapon található 2-eseket délután háromig, az 1-eseket akár éjjel is nyugodt szívvel fogyaszthatjuk. Aki csak az egészsége megőrzését tartja szem előtt, mert testsúlya megfelelő, az este is eheti a 2 kóddal jelölt választékot.
Váltsunk együtt életmódot egyszerűen és könnyedén, mint 3,2,1!
[color=#ff0000]

Íme az <a href="%20http://www.alagastroyal.hu/index.php?main=obolt" target=_top> ÉTLAP</a> ! Alul nézelődj az U-soknál!!! Kép
zerko

Bea: ne írj ilyeneket, mert lehet, hogy belegázolunk a mi fiatal anyukánk Kinga lelkivilágába! De állítólag ő már nem hord ilyeneket!

Amúgy Kép Nekem nagyon tetszik ez a "zsírbörtön" kifejezés Kép

ZSuzsa
zerko

Zsuzsa!

Azért igaza volt a Fábrynak, hogy otthon azt mondja az asszony: Norbikám ma jó lesz 1, 15, 51 kaja ebédre.
Hívjuk azt csak marhapörköltnek. Kép
Amúgy biztos van benne igazság, csak ezt a majomkodás halálra idegesít!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?