Enikő, gyönyörű helyen voltatok!
Nem tettél fel sok képet, én még tudnám nézegetni őket!
ATZita, ez a szívzörej elég rosszul hangzik, hogy vettétek észre? Mióta tart? Mindkét gyerkőcnél van, akkor ez valami örökletes dolog lehet? Lopás
legalább az iratokat megkímélték volna, ha már a pénzt el is vitték.
Én sem viszek strandra semmi iratot, másik pénztárcával csak annyi kp van nálam, amennyi ott kellhet, a "nagy" tárcám papírostul itthon marad.
Mi még mamázunk, apánk Zentázik, nem egyszerű neki sem, balhé, késelés, verekedés...
Holnap lesz a 4. házassági évfordulónk, még sohasem ünnepeltük együtt.
Lalival strandra járunk, délutánonként itthon a kertben medencézünk, nagyon élvezi, csak most megint extra anyás, ugye apáját megint hosszú ideig nem látja, állandóan a seggembe lóg...
Sárga: sajna nem haladt úgy a takarítás, mint terveztük, jövő hét kedden felmérem a terepet kint és kitalálom, hogy legyen a buláj (már ha a szúnyogoktól ki tudunk egyáltalán menni).
Rázókeverék nem vált be, nagyon durván kiszárította Lalkó bőrét, bár a kiütések elmúltak ugyan, de most emiatt ronda a bőre, zyrtecet nem adtam, calcimuscot az első pár napban.
És szinte teljes biztonsággal szobatiszta, már csak éjszakára adok rá pelust, de az is száraz több mint egy hete már, nappal már alváshoz sem kell pelus. Boltba pl még ráadom, de hazahozza a pisit, inkább visszaszorítja, de nem pisil bele a pelenkába.