Sziasztok
Nagy a pangás megint
Nem tudtam hamarabb jönni,mert melóztam is közben,meg nagytakarítást csináltam, végre rászántam magam, hogy az összes szekrényt a hálóban alaposan kitakarítsam
Ma meg fözöcskézek, vasaltam, aztán készülök az elöttem áló 2 hétre, ami igen kemény lesz,mert minden nap melózom hol déleött, hol délután..még ez a jó
Aztán repülök HAZA!!!!
Jaj, alig várom már!!
Csip akkor nem unatkozol, de ez jó, mert akkor tutira ügyi vagy, ha ilyen sokan mennek körmözni hozzád! Tényleg a körmeidet magad csinálod??
A másik dolog amit szerettem volna még töled megkérdezni, hogy ti mostmár élesben vagytok a babaprojekttel ismét, vagy vártok még 2 mensit?
Mi még várunk egy picit, de amint kimütik a fogam, remélem arra szeptemberben sor kerül,mert utánna élesben megy, én mondtam a páromnak is, hogy akkor már meglesz a 3-4 hónap, ugyhogy belevágunk!
Voltunk hétfön a nödokimnál is, igaz a párom miatt, aki kapott szurit ismét
No mondta a nödokim, hogy 3 mensi után nyugodtan, nem kell félév, persze mi érezzük, hogy lelkiekben hogy állunk, de az esély akkor is ugyanakora. Mint mondta a szervezet tudja mikor áll készen egy újabb terhességre....De egy dolog tuti, soha többet nem hömérözök, nem ovutesztezek, csak szeretgetem apát
Aztán majd összejön, de a megérzéseim novembert mondanak....
Vagy akkor jön össze, vagy akkor lesz pozitív tesztem...(remélem
)
Pinkiné,mizujs veled? Dokinál voltál már? A második teszted is nagyon szép, egyértelmü!!
Milyen tüneteid vannak? Hogyan viseled?
Henne, nálad már gondolom vége a hányásos idöszaknak..
Nagyon szép kismami vagy, komolyan. Gondolom még nem sokat híztál, csak a pocid gömbölyödött. Milyen volt Egerben?
Csicsy, olvastam, hogy megjött neked....sebaj, ismét egy újabb hónap...(jó unalmas ez a szöveg gondolom
), de ott van a tesód babója,most lehet gey picit babázni legalább! èn is ezért várom már a hazautat,mert a barátnömnek az ikreivel babázhatok..aztán egy másik barátnöm szerintem a napokban szült, vagy fog...ugyhogy három baba!!!!Tök jó!
Csajok itt nálunk vége a nyárnak szerintem
Volt két hét höség, aztán slussz..most meg itt ülök szabadidöben,mert alig van 15 fok...meg esik ez a szar esö..
A szoli meg dugig van ismét
Csip-csip eszembe jutott még valami...ezen csak úgy utólag gondolkodtam el, persze lehet semmilyen összefüggés nincs, de neked se nagyon volt terhességi tüneted az elején mikor terhes lettél...Meg nekem sem...Már úgy tünt milyen tökéletes ez a terhesség igazi rosszullét nélkül...persze ez nem jelent semmit, de lehet ez is egy elöjel volt, hogy mégsem minden ment olyan rendben?!
Persze van akinek nincs tünete, van akinek van....szóval ezen csak úgy utólag töprengtem el..
Tyuntyiról tudtok valamit?? Hogy van a terhessége??