Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Tudtok nekem segíteni?

Amikor leesik a hó december-február között, szeretnénk elmenni a törpével és a papájával egyet pihenni. Egy hétre, én egy olyat álmodtam, ahol biztos van hó, (Mo), erdészházban esetleg, kandalló, háziállatok, nagyon finom házias ételek, gyerekbarát családias személyzet, csönd, fenyõk..........már annyira szeretném...14 hónapos a kisfiam, 2001. augusztusától vagyok itthon, és már annyira szeretnék valami hasonló helyre eljutni....már tavaly is ilyenrõl álmostam, és megigértettem a férjemmel, idén elvisz......hát nem töri magát, ezért én keresnék valami.
Léci segítsetek!!!!!!!

Kata
LadányiKata (ladán
 


Szia Kata!

Mi egy hónapja a Csiribiri házakban voltunk, Tésenfán. Ez egy csöndes, eldugott falu, 3 szuper, igényesen megcsinált házzal. Amire csak szükséged lehet gyerekkel, az ott van, amit pedig még igényelnél, azt megszerzik a tulajdonosok (Kinga és Józsi). A házakban kemence van, fürdõ, és konyha, két szoba (jó ágyakkal), gyerekágyak, szép ágynemû, nem összeeszkábált rácsoságy. Tényleg igényes. Na most a havat nem tudom garantálni, de amennyire megismertem a tulajdonosokat, mindent megtesznek majd érte! És ha már ott vagytok, akkor érdemes náluk enni és kérni a helyi specialitásokból. Finomak. (Még a receptet is megkapod)
www.csiribiri.hu
Most látom persze, hogy már feljebb is szó volt a házakról.
Jó telelést!
ZSófi

UI: Ha valaki külföldön (Görögo, Spanyolo - májusban már meleg legyen) tudna gyerekbarát szállodát, akkor kérném, hogy írja meg!!!
 


SZiasztok!

A BAlaton v. más, 2 kisgyerekkel élvezhetõ víz mellett keresünk kiadó házat v. appartmant. Olyanról "álmodozunk", ahonnan gyalogosan is elérhetõ a vízpart, és jó érzéssel feküdhetünk le az ágyba. Ha tudtok ajánlani bármi hasonlót, sokat segítenétek.

Köszönettel:
Enci
Enci
 

 
 

Szia Enci !

A Sporthorgász újságban sok közvetlen vízparti ház van , bekerítve, nagy udvarral . Tiszánál fõleg .

Én is épp most keresgetek.
Bár az a rossz, hogy nagyon sok már egész nyárra le van foglalva.
Egy éjszaka ára kb. 6ooo Ft/éj vagy ennél valamivel több.
Szerintem ez még tûrhetõ ár , a házak kb. 4-5 vagy több személyesek.
Kimondottan ajánlani még nem tudok, de jövõhét szombaton ha minden igaz, akkor az egyik helyre elmegyünk, majd megírom az élményeinket.
Ja, a legtöbb házhoz van saját stég, csónak is ....szóval szerintem nagyon jó lehet.

Szia

Szilvy
Szilvy
 


Sziasztok! Két kicsivel (4,2) szeretnénk Spanyolorszagba v. Görögorszagba menni 2004. apr.maj-ba. strandolni. Tippeket, bevalt helyeket varok. Utazasi irodat ne irjatok, mert külföldön élünk!! Bababarat hely, apartman, hotel, közel a strand, csendes,szép... Köszi
Judit
 


Szia Enci !

Na erről a topikról jól meg is feledkeztem.
Voltunk Szarvason, mi rettentő jól éreztük magunkat. Igaz ez inkább horgászhely, a víz mély, a partján is kb. 120 cm egyből a víz, s egyből mélyűl is, úgyhogy nem igazán fürdésre alkalmas a hely, inkább horgászni. Mi már háromszor is elmentünk.
Egy kis faház van , 4 személyes, ill. két franciaágy van, de nekünk hoztak már szivacsot is. Úgyhogy 5 ember is kényelmesen elfér. Jó nagy fedett terasz van,a kert szép, virágokkal teleültetve, parkosítva. Amennyiben érdekel majd jövőre , akkor szívesen megadom az elérhetőséget.
Mi mindig nagyon jól éreztük ott magunkat.

Sziasztok

Szilvy
Szilvy
 


Sziasztok!
Elég régen történt itt hozzászólás, de hátha valaki megint erre jár és segit nekem. Ket kisgyermek anyukájaként azon fáradozom, hogy időben elkészüljek a diplomamunkámmal, melynek cime: "Családbarát idegenforgalmi kinálat az utazási irodákban". Ehhez szeretném a segitsegeteket kerni. Részletek az "Ötletek/tippek" "Segitsünk egymásnak..." altémájában.
Előre is köszönöm
simi (m.velhorn@freemail.hu)
 
 


sziasztok!
Nem tudtok olyan szallashelyet, ahol 6-8 kisgyermekes csalad egyutt tolthetne egy hetveget, ott fozhetnenk, es a szallas sem lenne tul draga? Mi most nyaron voltunk Bozsvan, a Koberc panzioban, ami nagyon jo volt, csak irto messzi. (tolunk).
Petine
 
 


Hat ez sem tul kozeli nektek... de hatha valakinek jol jon még.

En nem voltam, igy ajanlani nem merem, de nekem nagyon tetszik:
http://www.kalandpark.hu/main.html
 
 


Sziasztok!
Idén Ausztriában nyaraltunk egy nagyon klassz helyen, amit mindenkinek tudok ajánlani.
Rosental élményfalu, a Dráva partján,
a Szlovén határhoz közel.
A "falu" több apartmanból, házból áll, a központi épületben vendéglő,
(gyerekszékkel, magyar főszakáccsal, finom kajákkal), mosó-szárítógép, gyerekágy, baby-phone,
teniszpálya, ping-pong asztal, játszótér, külső felnőtt és gyerekmedence, szauna.
Az ellátás "all inclusive", bőséges reggeli, vacsora, könnyű ebéd, du. fagyi, sütik.
A sör, bor, kávé, üdítők pedig egész nap folytak.
A környék tele van gyönyörű túrahelyekkel, valamint bicikliutakkal.
Kerékpárt érdemes vinni mert náluk csak tragacsokat lehet bérelni, azt is méregdrágán.
A gyerekeknek rengeteg programot szerveztek, és annak ellenére,
hogy lányaink semmit sem értettek németül, néha ők is bekapcsolódtak.
Ha valakit érdekel, itt talál róla infót.
http://www.naturerlebnisdorf.at/
Üdv.
Ribiszke
 


Sziasztok!

Mi tavaly és idén is a Tisza-tónál voltunk két gyerekkel, és nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek. :)
Újlőrincfalván szálltunk meg egy rendkívül kedves és gyerekszerető családnál, akiknek a rokonai egyébként másik, nagyobb házat is kiadnak ott, nagyobb család részére ideálisat. Ez egy nagyon nyugis és kellemes kis falu, gólyafészkek, kiskacsák, szürkemarhák és horgásztó, a szomszéd falvakban (Poroszló, Sarud) lehet strandolni, szép tiszta, sekély vízű, homokos partú a Tisza-tó, csúszdák a szabadstrandon, nagyon kulturált, gyerekeknek való és nem is zsúfolt.
Elvittek minket motorcsónakázni is a madárrezervátumhoz, gyönyörű érintetlen tájak, csend és nyugalom...
Ja és nagyon olcsó, 2000 ft/éjszaka felnőtteknek, gyerekeknek kedvezmény. És lehet főzni is a házban. Kiságyat, kádat, mikrót meg még sok mindent tudnak biztosítani, úgyhogy bababarát is. :)
És nincs is messzebb Pestről, mint a Balaton. :)

Adok telefonszámokat, hátha valaki kedvet kapott hozzá :)
Bertáné Bede Anna 06-30/545-4340 (Újlőrincfalván a kisebb ház),
Bede Ernő 06-30/ 432-4615 (Újlőrincfalván a nagyobb ház),
Bedéné Ferencz Zsuzsa 06-30/658-0752 (Poroszlón nagyobb ház).

Sziasztok,
Klára
 
 


Szisztok!

Megint itt a nyár és szeretném, ha ez a topic feléledne. Babával, kisgyermekkel nem könnyű olyan nyaralóhelyet találni ami bababarát és ráadásul olcsó is. Ajánljunk egymásnak városokat, szállásokat. Én egy gyönyörű kisvárost szeretnék nektek ajánlani Szegedtől 20 km-re: Mórahalom a neve. A strandján a babáknak és kisgyerekeknek gyereknapközi van, zárt pancsolóval gyerekszobával némi térítés ellenében . A nagyobb gyerkőcöknek pedig csúszda van szabadtéren. A szülők meg nyugodtan használhatják a gyógyvízes thermál élménymedencéket, vagy a hidegvízes úszó medencét.
A legjobb hétköznap menni, mert akkor kevesebben vannak.
Egy szállást is ajánlanék: Füzes vendégház. Csendes környezetben a fürdőtől kb 500 méterre különálló épületben babaággyal, homokozóval, hintával van felszerelve. A konyha teljesen felszerelt van mikró, gáztűzhely is. És a lényeg a gyerekeknek 4 éves korig ingyenes, 10 éves korig 50% a kedvezmény. A felnőttek 2.200 + ifa/fő áron szállhatnak meg.
A telefon: 30/635-38-05

Jó nyaralást mindenkinek és Ti is ajánljatok az ország többi részéről!

Babus
Vendég
 


Sziasztok!
Jár még erre valaki?
Élménybeszámolót nincs kedvetek írni ?

Kép
 
 


Sziasztok! 


Igaz már régi ez a fórum, de jó volt olvasni a tippeket, hogy hol érdemes baba-nyaralni. 
Találtam egy cikket, ami lehet, hogy hasznos lesz annak, aki így idetéved, mint én.  Nem is tudtam, hogy van, ahol nem kell a gyerkőcök után fizetni 

https://www.danubiushotels.com/hu/magazin/nyaralj-gyerekkel-ingyen-vagy-hatalmas-kedvezmenyekkel



@Anonymous:



Hátha még érdekes lehet Neked: https://megveszlak.hu/elado-nyaralo oldalon is érdemes lenne körülnézni. Az oldalnak vannak olyan speciális keresései is, mint például a Balaton déli, vagy északi partján található nyaralók listázása, vagy a közvetlen vízparti nyaralók.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet: