Új privát üzeneted érkezett!

Rázókeveréket használt valaki melegkiütésre? Lalinak nagyon durva már, az egész mellkasa nyaktól hasig, a háta tiszta kiütés, már van, ahol véresre vakarta a bőrét, a hintőpor már nem használ, a dokinénink rázókeveréket, Zyrtecet és Calcimuscot javasolt.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenki segítségét!!! A doktornénink javasolta Hajnóczy utcát, mert ott helyben van az ortopéd szakorvos és a gyógycipőkészítő.

Szerencsére nincs nagy gond, csak kicsit befelé dől Ábel lába és jobb, ha megnézetjük.

Enikő!
Jó vonatozást Nektek!!!!!! ( mi is el akarunk menni vonatozni, de csak Félegyházáig első menetben. A srácaim még nem ültek vonaton, talán tetszene nekik)

Srácaim:

Kép

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, hol vannak Ábel göndör fürtjei???

Enikő, jó szórakozást nektek!

Szilcsi, partizás? Jó ötlet, habár nekünk a július utolsó hete épp foglalt...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Szilcsi: Hurrá. Sajnos július vége nem túl jó nekem sem :(

Zsuzsu: De cukik a gyerekek! Szerintem nagyon nagyon jó Ábel haja így! Meg sem ismertem :) Komoly (?!?!? :lol: ) nagyfiú :) Konsti is mekkora már! Miket tud? Ábel beszéde?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuzsu!
Nekünk az oviba volt ortopéd szűrés, és egy békéscsabai cég 3000 ft-ért csinálta a gyógycipőt!!!! :shock:
A doki valami Virág dr volt, a cég pedig Komfort 98 Bt.
1 hónap alatt lett kész. :wink:

Képzeljétek a héten Gyulán voltunk, tök jó hely. Nagyon tetszett a város, tök szép a belvárosa, tiszta, rendezett, a fürdő is nagyon jó volt.
Persze, hogy ne legyen minden tökéletes, tegnap zárás előtt 15 percel a strandon ellopták a táskánkat!!!!! :twisted:
Ruhástól, cumistól, pelenkástóól, mindenestől. Persze mire kijöttek a rendészek, a rendőrők, már semmit nem tudtak csinálni. Szerencsére a szállás kulcsa apánk zsebében volt, azt nem vitték el. :wink:
Mire visszaértünk a szállásra szóltak a rendőrőknek, hogy a táska megvan.Elvitték a pénztárcámat, az összes iratommal, bankkártyámmal, 2500 ft-tal. Gyerekek TB kártyáját, lakcim kártyáját. Meg a digitális fényképezőt. :twisted: Nem volt egy nagyon drága gép, de direkt azért vittük, hogy a gyerekekről legyenek jó kis pancsizos képek!
Próbáltak is kivenni pénzt a kártyámról, de nem sikerült Nekik. :roll:
Hát gondolhatjátok!!!!Benne volt a vasúti arcképes igazolványom is, aminek az eszmei értéke 1 millió200000 ft. :shock:
Szóval strandra többet csak törölközöt viszünk.
Mondjuk annak is örültem, hogy a cumi, meg ilyenek meglettek, meg a táska is egy jó kis Adidas táska.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ilyenkor a legbosszantóbb az iratok pótlása. Végül az is meglett nektek?
Nekem még egyetemista koromban a Mars téren lopták ki a táskámból a pénztárcámat, épp akkor amikor jöttem vissza Szegedre és benne volt a szüleimtől kapott pénz a nyelvvizsgára meg a tanfolyamra meg mindenre....nem kis összeg volt.....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuzsi! Ez azért nem igy van. Ortopéd orvos ugyan ott van, meg a méretet is leveszik helyben, de a cipőt másfél éve még Algyön készitették, nekünk amugy Norbiét vissza is kellett küldeni, én legalábbis nem irtam alá hogy rendben átvettem. Méretre jo volt, de ahogy sétált benne már ott a probán, ugy elörecsuszott a lába, hogy kicsi volt. Amugy amikor végre elkészült azért akkor sem volt olyan tökéletes.
Nekem Ábel igy végre nagyon pasis, irtó jól áll neki az új frizura!!

Enikö! Tesomék is mennek holnap veletek.

Szilcsi! Mikor lenne a parti? Hétvégén, szombaton?

Zita! Ez a cég csinálta Mórán is az oviban a cipőt idén, ott is 3e ft volt csak. Én is megdöbbentem, Szegeden bárhol kérdeztem 7-8e volt. Mi is Gyulára megyünk szerdán, tavaly is ott voltunk. Bevált a szállás igy visszamegyünk oda. MI mindig fél szemmel nézzük a csomagokat.
Iratok tényleg nagyon bosszantó mert sok helyre kell menni, férjemnek sosem került elö amit egyszer elloptak. :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Hát akkor majd vigyázzatok!!!! :wink:
Merre van a szállásotok?
Nekünk közvetlen a Csiga kert mellett volt.

Bea!
Nem, a pénztárcámban volt az összes iratom, és azt egybe elvitték. :twisted:
Lehet, hogy valahol elhajitották, és akkor meglesz, de addig hogyan vezessek jogsi nélkül,stb...??? :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket!! Kb. egy hónapja vágattuk le Ábel fürtjeit. Zavarta a melegben. Na meg nekem kellett tudomásul venmnem, h 4 éves és fiú... :lol: :lol: Még visszasírom a fürtöket, de mindenki azt mondja, h komoly pasi ezzel a frizurával.
Belsőleg is sokat komolyodott ennek pedig nagyon örülünk.

Bea!
Köszi a kérdést, szépen halad Ábel a beszéddel. Most már mindent mond, folyamatosan beszél, de az "r" betű még nem megy és a szavak elején a mássalhangzók sem. (pld. kérek vizet= éjek izet...)
Voltunk felmérőn, megdícsérték, de szigorúan kell logopédus ősztől az oviban.

Konsti egy csibész....... :lol: mindenben utánozza a bátyját, de túl tesz rajta sokszor. próbálkozik beszélni és szépen halad. Vele nem lesz gondunk az biztos. Tegnap reggel nem tetszett neki a ruha amit rá akartam adni erre közölte: "anya ezt nem! " :o :)

Neked hogy vannak a gyerekek??? Gréti ovizik a nyáron? Levi dumcsizik????

Köszönöm a gyógycipős tippeket, körüljárom a témát az biztos. Alapból a Tornyos Sz.-hoz akartam vinni, h megnézze, de még hezitálok.

Zita!
Talán valaki megtalálja a papírjaidat és eljuttatja Hozzád. Bízz a csodában!! kitartás!!!!!!

egy kép Ábelről fodrász előtti napokban :
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Üdv.

Nekem ugyan lassan 3 hós lesz a receptem, de ennyit még én is rászánnék egy gyógycipőre, esetleg ennek a cégnek tudtok valami elérhetőséget? Vagy próbálkozzak a neten kutatni? (Csak az első egyszerűbb lenne...)

Köszönöm előre is!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Engem is érdekelne ez a cég. :wink:

És szeretném a segítségeteket kérni. Felnőtt gasztroenerológust keresek, akiről jó tapasztalatok vannak.
Olyan doki kellene aki alapos, nem sablonokban gondolkozik, és válaszol a kérdésekre is.
Tb alapon ismertek ilyet?
És ha igen, hol?
Előre is nagyon köszi.

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

ATZita: ez gáz :cry: Jó sok mindent kivittetek a strandra, mi semmi ilyesmit nem szoktunk, bár van, hogy kamera+fényképező ott van, akkor én is állandóan izgulok.

zsuzsu: szerintem is jobb így Ábel fizimiskája! :wink: Isten éltesse sokáig! Mind a ketten nagyot nőttek. Dóri is nagy utánzó, mindent Marcsi után csinál, mond.

szilcsi: hogy ez a Zyrtec mennyi minden re jó az orvosok szerint... szinte gyanús.:evil: Hagyjátok már a fenébe! (magánvélemény)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zita! A Pacsirta utcában van, ez nem messze van gyalog sem a fürdötől. Én szerintem megint végig a csomagokkal leszek,mert a gyerekmedencében nem akarok öket felügyelet nélkül hagyni, igy valaki mindig ott marad a csomagoknál ugyis. Anyukám is jön, igy lesz segitségünk is.

Orsi holnap ment volna lovastáborba, igaz csak 1 naposra, de tegnap lázas lett. Azóta is folyton felmegy neki:( Remélem nyaralásra meggyógyul!

Nóri! Milyen nagyok már a csajok! És nagyon szépek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita!
Sajnálom ami veletek történt! Nehéz megemészteni a veszteséget...
Én különben is nagyon haragszom azokra akik abból élnek, hogy a másét elveszik.
2 másodperc alatt tünteti el azt amiért más sokat izzadt, dolgozott.
Rájuk férne egy alapos verés!!
Élősködnek ahelyett , hogy vmi értelmeset csinálnának az életben.
Szegeden is van sok zsebes egyébként. Nagyon kell velük vigyázni!!!

Zsuzsu! Norus!
Szépek a gyerkőcök! Gratulálok!

Karmen!
Gyógyulást Orsinak!

Szilcsi!
Enyém gyermekek is melegkiütésesek. Én a maradék mentolos hintőporunkat használom rá, amit a barihimlőhöz kaptunk.
Gyerekdoki írta fel. Lehet, hogy nektek is felírná
Tusolás után beporozom őket, és nagyon jól hűsít, csillapítja a viszketést..közben mégis szellőzik a bőrük..
Mert a rázókeverék is hűsít, de a bőr nem szellőzik úgy, meg nyomot is hagyhat jobban a ruhán sztem.

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Norus!
Nekem ezek a cuccok mindig benne vannak a pénztárcámban, a gyerekek tb kártyájával együtt. :roll:
A fényképezőt meg direkt az utolsó nap vittük! :roll:
Csajok szépek!
Balcsi??

Szilde!
Hát Laci mikor észrevettük, hogy eltünt a táska, és a szomszédok mondták, hogy 2 srác most ment innen el, elindult szétnézni. Ha megtalálja Náluk a táskát, biztos verekedés lett vona. Csak Ők 2-en voltakm, igy még ezen is izgultam, mig Laci vissza nem ért! :roll:
Egyébként ahol kiakartak venni pénzt a kártyámról, ott több kamera is van, szóval ha kicsit gyorsabbak lennének a rendőrők, és érdekelné Őket, el lehetne kapni a tolvajokat!! :roll:

Karmen!
Ez a gyerekmedence mellett volt, ott ahol egymást érték a kisgyerekes családok plédjei. :?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Horvátországi 3 fős apartman átadó!
Közép-Dalmácia, Rogoznica
2010.07.22-30. 8 éjszaka

http://www.apartmani-toni.com/apartment-2.php
A 2-es sz apartmanról van szó.

Csak telefonon jelezze, akit érdekel esetleg!
70/9432948

Karmen: Köszi!

ATZita: neked is! Igen, Balcsi.

szilde: neked is! Egyetértek, és valami durvább is rájuk férne :evil:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Én recept nélkül vettem mentolos hintöport patikában. Azt mondták ezt hiába iratom fel, a mentos miatt nem jár támogatás rá. De mi is ezt használjuk meleg kiütésre. Söt én nagyon melegben este bekenem öket a hintöporral alvás elött, akkor is ha nincs kiütésük még.

Zita! Tudsz Gyulán éttermet ahol este lehet enni napi menüt? Köszi a tippet, akkor iratokat nem viszek a strandra. Nekem is minden benne van a pénztárcámban.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Nekem úgy rémlett felírják, és úgy olcsóbb. Úgy emlékeztem, de akkor ezek szerint tévedtem.

Felnőtt Gasztrodokit tud valaki?

Köszi.:)

R.

szilde
Szeged

Hallé!

Na megjártuk szombaton Nyíregyházát. Szuperjó volt!!!!!!!!!!! :D :D hatalmas élmény volt mindannyiunknak. Igaz jól kipurcantunk, de megérte :D
A vadaspark gyönyörű. Voltunk már sok állatkertben az országban,d e a Nyíregyi messze a legszebb (szerintem) 8)
Néhány fotó:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Még néhány kép bocs hogy iylen sokat tettemf el, de egyszerűen nem tudtam dönteni :)

A zöld piramisban (ősredő) is voltunk:KépKép

És a Tropicarium előtt a szökőkútba hűltünk le picit :D

Kép Kép
Kép Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

NÓra!
Ti nem mentek Horvátországba?
Minden oké??? :wink:

Karmen!
Este szerintem sehol nincs menű!Én legalábbis nem láttam. :wink:
Mi sokszor ettűnk a Kossuth téren(körforgalomnál), a Sörpince nevű étteremben.
Délben van menű, és minden nap nagyon finom volt, és bőséges. :wink:
Üdülési csekkel lehet fizetni! :wink:
De ha este mentek kajálni szunyogriasztot vigyetek! :?

Mi ma délelőtt megjártuk a Klinikát. Vinnem kellett a gyerekeket kardiologiára, mert szivzörejük van.
Szerencsére semmi komoly, nem betegek.
De olyan rossz volt pont azon a részen voltunk, ahol a PIC, meg az intenziv is van. :cry:
Viszont nagyon kedves drnő volt Dr Somoskövi Orsolya. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő, gyönyörű helyen voltatok! :lol: Nem tettél fel sok képet, én még tudnám nézegetni őket! :lol:

ATZita, ez a szívzörej elég rosszul hangzik, hogy vettétek észre? Mióta tart? Mindkét gyerkőcnél van, akkor ez valami örökletes dolog lehet? Lopás :twisted: :evil: :evil: :evil: legalább az iratokat megkímélték volna, ha már a pénzt el is vitték. :twisted: Én sem viszek strandra semmi iratot, másik pénztárcával csak annyi kp van nálam, amennyi ott kellhet, a "nagy" tárcám papírostul itthon marad.

Mi még mamázunk, apánk Zentázik, nem egyszerű neki sem, balhé, késelés, verekedés... :roll: Holnap lesz a 4. házassági évfordulónk, még sohasem ünnepeltük együtt. :cry: Lalival strandra járunk, délutánonként itthon a kertben medencézünk, nagyon élvezi, csak most megint extra anyás, ugye apáját megint hosszú ideig nem látja, állandóan a seggembe lóg... :roll:

Sárga: sajna nem haladt úgy a takarítás, mint terveztük, jövő hét kedden felmérem a terepet kint és kitalálom, hogy legyen a buláj (már ha a szúnyogoktól ki tudunk egyáltalán menni).

Rázókeverék nem vált be, nagyon durván kiszárította Lalkó bőrét, bár a kiütések elmúltak ugyan, de most emiatt ronda a bőre, zyrtecet nem adtam, calcimuscot az első pár napban.
És szinte teljes biztonsággal szobatiszta, már csak éjszakára adok rá pelust, de az is száraz több mint egy hete már, nappal már alváshoz sem kell pelus. Boltba pl még ráadom, de hazahozza a pisit, inkább visszaszorítja, de nem pisil bele a pelenkába. :lol:

Kép
szilcsi

Enikő!
Nagyon klassz helyen voltatok! Jó lehetett...

Zita!
Örülök, hogy gyerkőcök jól vannak. Gondolom megkönnyebbültél.
Kontrollra akkor már nem kell mennetek.
Rémlik a drnő neve. Kevint is vizsgálta. Nagyon kedves volt, és bíztatott, hogy ne aggódjak bezáródik-e a lyuk Kevin szívén 2 éves koráig. Azt mondta gondoljak arra, hogy bezáródik és kész!
(Persze ha nem így lett volna, megműtik)
Jólesett a bátorítás, és hogy nem ilyesztgetni akart , de mégis felkészített mindenre.

Szilcsi!

Késelés??? Na ne.:(:(
Párod azért jól van? :shock:

Rázókeverék elég brutál. Nem csodálkozom a hatásán.
Legközelebb nem próbálod meg a mentolos hintőport?
Gratulálok a szobatisztasághoz!!
Szeretnénk már mi is ott tartani.

szilde
Szeged

Szilcsi!
Igazából ez a szivzörej szerintem születésük óta megvan. Simán fonendoszkóppal hallotta a háziorvos.
Mondta, hogy val.szeg ártalmatlan, de azért legyen Róla papirunk. :wink:
Megtudnád adni a tetkós elérhetőségét? Meg voltál vele elégedve?
Szeretném a bokámra rárakatni a gyerekek nevének kezdőbetűjét! :wink:

Szilde!
Ez egy fiatal drnő, 35-36 éves. Rövid hajú, de nagyon kedves volt.
Márk kért tőle matricát, és mondta, hogy mivel megigérte, igy lement az alagsorba, és hozott nekik. :wink:
Pedig jó páran vártak Rá.
Alaposan megnézett mindent.
1 év múlva azért visszakell menni.
Megasdta a számot, hogy Őhozzá tudjunk majd menni.
Egyébként eredetileg Újszegedre kellett volna menni, de a helyettesitések miatt most a Klinikán volt.
Ma uszás? 4-től megyünk. :wink:

Enikő!
Nagyon jók a képek. Mondtam is Lacinak, hogy anyóséktólk egyszer majd elmegyünk. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikö! ha egyszer arra járunk akkor feltétlenül elmegyünk ide mi is (mi csak ezért biztosan nem utazunk ennyit, még hüvösebb idöben sem) de tényleg csodás hely lehet! Klasszak nagyon a fotók!!

Zita! én is minden iratot a tárcámban hordok! Igy kényelmesebb mert van csak kikapom a táskámbol és azzal indulok el, nincs kellemetlenség hogy valami otthon maradt amikor kellene.
Tegnap érkeztünk, láttuk is hogy valaki megy elég sietve 2 rendörrel szerintünk öket is meglophatták. Mi mindig a csomagokkal maradtunk, valaki vigyázott, de ma csak J. ment ki Norbival, mert Orsi még lázas, tegnap is csak keveset fürdött, föleg aludt kint, igy meg nem fizetünk akkor ezért. Maradni akart bent és mesét nézni, aludni. Éjjel Norbi is lázas lett de ma délre már semmi nem volt, igy apa kivitte.

A nyári tábort a másikat meg nem tudom elérni, szoval lehet szegény Orsi arrol is lecsuszik. Egyik szám sem él már amit hirdettek és ami a weben is van:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Hű, hát akkor jól indul a nyaralásotok!
Jobbulást a gyerekeknek!
Nem tudom, ha ennyi a lopás, miért nem csinálnak valamit!!!! :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!

Úszni?
Én ma,nem..kivagyok..
Talán apa viszi Hannát holnap.. :roll: :oops:

Edit

szilde
Szeged

Zita, én itt Szentesen csináltattam a tetkót, itt ismerősöm a tetkós srác, gondolom, nem akarsz ide átjönni ezért, de ha mégis, priviben megírom az elérhetőséget, ha akarod. :wink: Amúgy imádom a tetkómat, nagyon régi vágyam vált valóra, és sokan dicsérték is, hogy ízléses és szép.

Karmen, valami nyári vírus lehet? Gyors jobbulást, nem lehet könnyű lázasan ebben a hőségben. :roll:

Lopás: itt a szentesi strandon is folyamatosan egyenruhás rendőrök járkálnak körbe, napok óta lehet őket látni, itt is volt több lopás is, ezért fokozottabban ellenőriznek. Nekünk szerencsénk volt, anyu barátnőjéék kint voltak egész héten, lepakoltunk hozzájuk, ők nem úszósok, figyelt mindig valaki a cuccra. Csak ne kiabáljam el, ma éjjel éjszakai fürdőzés lesz, remélem, nem viszik el semmimet sem (mondjuk a kulcsom lesz a legnagyobb érték).

Edit, szerintem lassan Kevin is eléri a szobatiszta "kort", nem próbálkoztatok ezen a nyáron? Vagy csak jövőre akarod? (nem értek egyet a teljes ráhagyással, csak ezért kérdezem, szvsz kell a gyereknek a biztatás és a noszoatás, na persze nem félévesen). Szóval te hogyan csinálod? Mi az elején sokat szenvedtünk, volt sok baleset a bölcsiben is, de kb két hét volt a nehéz, most már a strandon is kikéredzkedett a vízből, ha menni kellett.

Kép
szilcsi

Szilcsi!:)

Nem, nem hagyom rá, de szépen együtt is működik, csak nem mindig sikerül a bilibe.
Volt már bilibe pisi, kaki szépen. Volt, hogy csak a fele a bilibe, fele a pelusba..és olyan is volt/van , hogy ötször szól, hogy kaki, ötször ülünk a bilire, és hatodjára megy a pelusba...
Még nem érzi biztonságosan az ingereket, de nem vagyok elégedetlen...van még időnk.
Ez a nyár pont kapóra jön, és szeretném is kihasználni, hogy nagyot lépjünk előre a szobatisztaság terén. :wink:
Jó lenne már elfelejteni a pelust.

E.

szilde
Szeged

Na a szobatisztaság már nekünk is sürgösen kellene, nyakunkon az ovikezdés:(

Orsit tegnap elvittük az ügyeletre mert estére mindig felmegy a láza, azért engedtük fürdeni is mert napközben jol volt és már sajnáltam hogy szegényke csak kint üljön. Kapott másik gyogyszert, a torka már rendben most bronthitise lett. Ma már láztalan éjjel sem volt, talán végre ez a gyogyszer használni fog.

Láttam neten ma Szegeden esett, talán minket elkerül itt ahogy néztem a radaron. Még nem indultunk a strandra de nemsokára készülünk megint ki.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, na igen, nálatok ma jó kis programok lesznek... Mi is szeretnénk kimenni egyszer oda, nekem van jegyem, Feriét meg kibírjuk. :)

Igen, itt esik, habár az előbb épp készült kisütni a nap. :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Ági! mi most Gyulán vagyunk. Itt esö nem sok volt, de hüvösebb volt mint tegnap és mivel Orsi végre ma láztalan volt a vizböl pedig ma sem tudtuk volna kiparancsolni igy a kicsit hüvösebb, felhösebb idöben nem strandoltunk, még igy láztalanul sem. Tegnap engedtem mert melegebb volt joval és jol is érezte magát napközben, láztalan is volt.

Stella! Ti jöttök az oviba majd a játszónapra is?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja, Kármen, bocsi, elfelejtettem.
Sajnálom, hogy nincs rátok jó idő... Meddig lesztek ott?

Ági és
KépKép
exdeus

Exi! A gyógycipő (és más gyógy. segédeszköz recept) csak 1 hónapig érvényes! Már tavaly is igy volt, Orsinak késön is akartam sajna kiváltani. Most is igy van, ma kerestem hogy milyen támogatás jár mert szept. nekünk is kell újat iratni és most is 1 hónapig érvényes csak.
Hétfön du megyünk haza, maradhatunk aznap amig akarunk de nem akarok este indulni ha nem tudunk strandolni majd.
Amugy gyerekek itt bent is élvezték ma, bár jobb lett volna kint biztosan.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen, hát akkor végképp tök mindegy, de ha jól emlékszem, mi tavaly, mikor még volt támogatás, sem egy hónapon belül váltottuk ki...vagy igen? Lényegtelen.
Most nem lesz neki, járunk tornára, szaladgál mezítláb anyósomnál meg a dédiknél, még az se kizárt, hogy ez jobban használ majd neki, mint a gyógycipő - ami 9 hónap alatt nem ért semmit. :(

Ági és
KépKép
exdeus

Szilde!
Hát Szandi is jól halad, napközben szinte teljesen szobatiszta.
Ha autóval megyünk valahová, vagy éjszakára, délutáni alváshoz van pelus, amúgy kisbugyi van rajta. :wink:
Nem próbálod ki, hogy csak gatyót adsz rá?
Akkor jobban megérzi, ha bepisilt, kényelmetlen Neki.
Lehet, hogy óránként kell átöltözni, de nyáron ez belefér. :wink:
Kaptatok Cora katalógust?
Tele van ergonomiai táskával. Iskolatáskával. Márkától függöen 4-től-8 ezerig.
A Herlitz-ek is olyan 8 körül vannak. :wink: Vagy vettetek már?

Szilcsi!
Infót köszi, de val.szeg Szentesre azért nem megyek át! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

OFF

SOS babakocsi szervízt keresek!
Egészen pontosan a kerekeit kellene megnézni, ki vannak kicsit lazulva, azon kellene javítani.
Esetleg bicikli szervíz foglalkozik ilyennel??
Valakinek ötlet????? Elég sürgős lenne....
Köszi!!!!

ON

Kép
Kép
zituska28

sziasztok

Kármen! Természetesen megyünk a játszódélelőttre, én nagyon minimális beszoktatással meg szeretném úszni. Már sokat beszélgetünk az oviról. Nagyon megszokta a bölcsit, remélem nem lesz gáz...

Melegkiütés. Nekünk is nagyon brutál, be is gyulladt. Elocom krémet kapott a gyerekorvostól, de én a héten megpróbálok bejutni a bőrgyógyászatra, mert jövő hét végén indulunk a balcsira így ilyen csúnya bőrrel nem akarok. Hát nem tudom mekkora sikerünk lesz, nem túl rendesek a gyerekbőrgyógyászaton. augusztus közepére akartak időpontot adni. Mikor mondtam, hogy most kéne, akkor mondta, hogy vigyem be a gyereket a rendelésre aztán vagy ellátják vagy nem. Hát kösz.

strandlopás: ez az egyik legnehezebben fogható bűnözés, sajna . mindenki vigyázzon a cuccára

Stella
stella2007

Stella :)
Én meg sem próbáltam a gyerekbőrgyógyászatot pont ezért... :evil:
Elvittem magánba Botit, egyrészt nem vártunk fél napot, másrészt kedves és türelmes volt a doktornéni, pedig nem volt egyszerű Botiról leszedni 30! szemölcsöt.
Elocom krém szteroid, én semmiképp nem kenném meleg kiütésre.
Az Elidel nevű krém hasonló hatású, mint az elocom, de NEM szteroid!
Nekünk meleg kiütésre és szúnyogcsípésekre is bevált a kozmetikából általam hozott Ilcsi aloés nyugtató gél.
A nagyon irritált részeken csíp pár másodpercig, aztán nagyon jól hűsít és nyugtat!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Zituska!
Babakocsi ügyben ezt tudom neked ajánlani:
http://www.janeszerviz.hu/linkek.html
(Itt nem csak Jane termékeket javítanak, hanem elvileg mindent!)

Még egyben vagyok, de megmondom őszintén, nagyon várom a végét! :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Stella! Nekünk kevert krémek vannak, abban is van Elocom, de csak ha nem használ más semmi és már sebes a börük fáj nagyon, akkor használom. Az rögtön meggyogyitja, de sürün nem adom! Most Protopic-al kenem öket, azzal lehet sürübben is.
Ovi nekünk még mindig nem tudom hogyan lesz, NOrbi is nagyon várja, de ugye még bekakil. Majd beszélek az ovonénivel, rajtuk mulik marad-e bölcsis és meddig. Engem ez sem zavarna csak a helyét ne adják oda másnak az oviban!!

Orsi ma volt kontrollon, szombat óta láztalan, a Klacid végre hatott, de még mindig nem tiszta az egyik tüdeje (azt is mondták ma lehet nem is bronchitis volt hanem tüdögyulladás). Na lapitottam hogy 2 napot strandolt is a gyerek, de akkor nem volt lázas (csak este) és annyira várta, sürün kijött melegedni. Oviba nem mehet, jövö héttöl meg 3 hét szünet. De nagyon várja már az uj ovit Orsi is.

Exi! nekünk szept. kell új cipőt csináltatni, nekem muszáj mert Orsi lábára készet nem lehet kapni, olyan vékony hogy nem fogja rendesen a lábfejét.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csibe!
Gratulálok és kitartás, már nincs sok hátra!

Mi is megjöttünk az egyik nyaralásról,nemsokára megyünk még Bécsbe!Bombázlak a képekkel titeket!
Málna kapott biciklit és nagyon imádja,szuper ügyesen tekert azonnal! Az ovit is várja!Hát mire oda érünk nem lesz ilyen lelkes szerintem!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
20140113113746

Anett, jók a fotók nagyon!

Kármen, nekünk a lúdtalp miatt kellene a gyógycipő, de most nem váltom ki...

Stella, Petinek is brutálul nézett ki a bőre, mikor 1,5 hete odavoltunk, de a mentolos hintőpor 2 nap alatt helyrehozta...

Ági és
KépKép
exdeus

Karmen, ha tüdőgyuszira gyanakodnak, miért nem írják ki Orsit mellkasröntgenre? :shock: Nem kéne megnézetni, hogy tényleg az volt-e? Vagy csak úgy rámondták, mert okosabb nem jutott eszükbe?

Csibe, kitartást kívánok neked, most legalább nincs olyan őrült meleg, de elhiszem, hogy nehéz a vége! Hajrá! Jóslóid vannak már?

Anett, tök jó képek, Balcsin voltatok? Látom, kicsit megpirult Málna, neki is érzékeny bőre van, kis fehér.
A MÁV oviba mentek végül? Mikor kezdtek? Mit tudsz a beszoktatásról? Vizsgáid meglettek?

Bibi, boldog szülinapot! Hogy vagytok?

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Igen megpirult, pedig folyamatosan kentem.Balcsin voltunk,szerencsére a dög meleget kifogtuk! :D
A Máv oviba megyünk, aug. 31-én kedden kezdjük,a beszoktatás ugyan úgy megy itt mint a bölcsibe, 2 hét (szerintem nekünk kell is annyi,Málna rosszul bírja a változást,meg nagyon szerette Tündit)! Az óvónénik nagyon-nagyon szimpik,fiatalok a dajka néni megy egy angyal,Málna azonnal elment vele homokozni nyílt napon. Ők választhattak jelet is maguknak,ez tetszett neki nagyon. A zene-ovi szakkört is pont Málna óvónénije tartja,így nem kell még egy új embert megszokni,kezdésnek elég lesz ez. Meg a néptáncot akarta,de az nem biztos,hogy lesz idén,mert aki eddig volt tanár az nem lehet már vmi Eu-s rendelet miatt nem felelet meg,remélem találnak másikat! Balettozni akar nagyon amúgy, majd annak utána nézek!
Vki kislánya jár a Royal balettbe ugye?Melinda nem a tiéd????Hány éves kortól lehet?Tudsz vmi infóval szolgálni nekem??
20140113113746

Csibe!
Kitartás!! :D
Már nem sokáig kell.. :wink:

Zita!
De!!!!:):) épp ma kaptuk meg a katalógust. Pont azt nézegetem.:):)
Összehasonlítottam a Tesco-s árakkal is, és tényleg megéri.
Úgy tervezem a cuccok nagy részét a Corában veszem meg, esetleg egy-két dolgot máshol..
Épp én is kinéztem Hannának egy Herlitz táskát.
Lehet, hogy a héten ki is lépek a Corába

szilde
Szeged

Szilde!
Szuper!
Örülök, hogy ti is kaptatok!
Azért nem mindegy!!! :wink:

Anett!
Nagyon jók a képek!
Azt hittem tengerpart! :wink:

Norus!
Jól vagytok? Minden oké?
Nem jelentkezel!!! :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi,köszi!!!
Édes vagy hogy hiányoltál!!!

Akkor leírom gyorsan mi történt velünk mostanában!!

Túl van Barni a bárányhímlőn.
,megtanult 2 keréken bicajozni,és jönnek neki a ,maradandó fogai!!!

Anett,nagyon szép Málna!!!
Merre nyaraltatok??

Kép
bibi226

Zituska ,Szilcsi,kint laktok már a Sárgán??

Kép
bibi226

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?