Új privát üzeneted érkezett!

Igen, én is így gondoltam, hogy az ET nem fáj. Sokan írtátok... Fura is volt, hogy valaki zokogásban tök ki tőle!

Köszi az infokat!

Alle! Sajnos még nem tartunk sehol, még el sem kezdtük, csak néhány infot szerettem volna, hogy hogyan tervezzem majd az augusztus-szeptembert! Ha sokszor néznek uhun, legfeljebb elmegyek betibe, aztán ennyi! :D

Kata, várjuk már nagyon a szépséges képeket!!!!!!
gigibp

Tyűűűűűűűűűűűűű, laptető, laptető!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ez már jelent valamit!!!!!!! :lol:
gigibp

Gigip, akkor én vagyok itt aki most cáfol sajna, nekem az ET baromira fáj és nálam nagyon megszemved a doki is kb 20 percet tart..... de én extra eset vagyok a doki szerint is mert hátrahajló és csavarodó és nagyon nehéz betalálni a katéterrel és barakni a pici manókat...

Kata, mondtam én hogy hatalmas élmény a lagzi :lol: én is nézhetek majd képekte???
Hétfőn kezdem a fogyókúrát.... első pár nap méregtelenítés lesz és utnána.... még filozok melyik legyen, mert hát tudjuk sok közül lehet választani... :oops: :lol:
pbj12

Csatlakozom Pbjhez nekem is baromira fáj az ET minden alkalommal, szintén hátrahajló méhem van.
Vendég

Roni: a punkció előtt nem leeht enni.
ET: kicsit kellemetlen, nekem néha picit fájt, de nem vészes. De tudok olyat, akinek nagyon fájt a speciális gondja miatt, de azóta már egy boldog, fáradt anyuka.

babaimádó
Kép
babaimado

Szintén hátrahajló méh, és fájdalmas ET :( - de nem annyira vészes!

Kalkata: sok sok boldogságot még 1x!

Kik lesznek a köv. akciózók ?

Pussz mindenkinek

Lilypie First Birthday tickers
amina09

üdv!
Gigibp,
sajna én is a fájós ET-hez csatlakozom, igaz a méhszájam szinte össze van nőve. + még sokáig is tartott, volt, hogy fél óra... a következő páciens dokija már nézegetett befelé, hogy mi van :roll: leszakadt a dokiról az összes víz :wink:
"normál" esetben pár perc és max. kellemetlen.

Kalkata,
sok boldogságot!! :D :D
évfordulót 3-asban v. 4-esben :wink:
képeket én is néznék :oops:

angel37

Nekem már mondták azt is, hogy hátrahajló, de azt is, hogy előrehajló méhem van.... :roll:

No comment!

Köszi a véleményeket!
gigibp

Huhh, meglepődtem az írásokon, hogy ennyien rosszul viselitek a transzfert.
Korábban volt 3 inszemim, azok fájdalommentesen zajlottak ( de úgy tudom, ott vékonyabb a katéter)
Majd jött 3 lombik. Az első besz.arás volt, nagyon fájt, a másodiknál az asszisztensnő sokat segített,elvonta a figyelmem, légzésekre figyeltetett, és így hamar végeztünk.
A mostani harmadiknál sitty-sutty ment a dolog, kérdeztem is: már kész is van? Sima ügy volt.
Szerintem rengeteg múlik a lazaságon, hogy el tudj lazulni, és minél inkább befogadó légy.
Természetesen akinek szervi problémái vannak, ez nem megy.
Ám lehet kérni altatást!
nani72

Akkor én a cáfolókat cáfolom!
Hátrahajló méhem van, 2 inszem és 4 transzferből egy sem fájt. Kellemetlen, mint a rákszűrés és pár perccel tovább tart. És Naninak igaza van, fontos, hogy el tudj lazulni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kalkata, megkuksiztalak!Nagyon szépek voltatok!!!Gratulálok mégegyszer!Írtam volna oda is, csak ki akarta írni a nevem és nem a nicket írta ki, így inkább ide írok :wink:
Vendég

Sannah, Baba: ha kérsz altatást, akkor nem ehetsz előtte!!!! (tapasztalatból mondom, lsz ne cáfoljatok rögtön!!!! Azért vmi vkivel nem történt meg, még sajna létezik)egyébként sztem hagyjuk most már ezt a témát, mert szegény Gigip csak jól összezavarodott a sok infótól...
roni34

Roni! Igazad van, ahány ember, annyi féle! Édes vagy, hogy aggódsz értem! :oops:
Nekem márpedig nem fog fájni, eldöntöttem!

Csajok, valaki akciózik mostanság???

Puszka
gigibp

Gigibp, hányadik napon vagy, mikor lesz kb az Punkció?
pbj12

[quote="roni34"]S írta:roni34annah, Baba: ha kérsz altatást, akkor nem ehetsz előtte!!!! (tapasztalatból mondom, lsz ne cáfoljatok rögtön!!!! Azért vmi vkivel nem történt meg, még sajna létezik)egyébként sztem hagyjuk most már ezt a témát, mert szegény Gigip csak jól összezavarodott a sok infótól...

Roni: szerintem azt senkinek sem kell mondani, hogy altatás előtt nem szabad enni, ez annyira alap dolog, hogy szóra sem érdemes, de ET előtt, ha normálisan mennek a dolgok lehet enni. Nem cáfoltunk, saját tapasztalatot írtunk, legalábbis én.
Nem gondolnám, hogy összezavarodott Gigibp, kapott elég véleményt és tapasztalat megosztást. :wink:
Vendég

Köszi csajok még 1x!!!

Össze ne vesszetek miattam!!!!! Nem ér annyit az egész!

Sajna mi még sehol sem tartunk, majd sztem aug-ban kezdünk, csak "jó tanuló" módjára gyűjtöm már most az infokat!
Na meg a munkahelyem is olyan, hogy nem nagyon tudok ugrálni mellette, uh ha sokat akar a dokibácsi kukucsolni, már a punkció előtt is betibe kell mennem!

Nagy a csend a fórumon!

Mindenki nyaral?! Vagy tényleg nem történik senkivel semmi?!
gigibp

Sziasztok!

IR-es lányok, szakértő szemekkel megnéznétek a vérvétel eredményemet? (csak 19-én megyek majd doki bácsihoz), addig is szívesen venném a Ti véleményeteket. (a vérvétel előtt nem vettem be a reggeli metformint, mert total elfelejtettem :cry: )

Cukor 0' 4,2
Cukor 60' 7,5
Cukor 120' 4,2
Inzulin 0' <2
Inzulin 60' 68,7
Inzulin 120' 18,8

Köszönöm előre is!
roni34

Hunci, köszönöm h. még erre is szakítottál időt! Kedves tőled.

Roni, nem is szabad bevenni előtte a gyógyszert...
(és úgyis hat a met. a szervezetedben, hisz kialakul már a szedésétől az egyensúly)

Vélemény: Cukrod az tökéletes (szupi), inzulinon még kell javítani: alacsony a éhgyomri és nagyon megugrik 60'nél (mint nekem :( )
szerintem csökkenteni fogja az adagodat

Gigi, igen mindenki nyaral :D
(a nyár az ilyen..., de furi ez a nagy csend, nemigaz???)

Nani, pusszi (bírod??? :wink: )

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kalkata: köszönöm!
Tényleg furi ez a nagy csend itt...

Van vki most akció közeli állapotban????

Én 9-én megyek UH-ra, aztán remélem belevágunk a lecsóba :lol:
roni34

sziasztok csajok!

Megkaptam ma a mens-es cukorterhelést. ( inzulint ilyenkor kihagyjuk)
0 perc 4.77
120 perc 6.12
Gyógyit szedhetem tovább ( jeleztem ,hogy én folytatnám is, dr.T jóváhagyta) , és 170-es ch-ra csökkentették a kajámat. 20. héten új cukorterhelés lesz.
Igyekszem nagyon, de azért ez a 170 gramm ölég kevéske.
Szigorúan kell diétázni.

Roni, hajrá++++++++++++++++++!

kalkat, velünk minden oké! :)

puszi mindenkinek!
nani72

Nani: ilyenkor miért nem néznek inzulint? Már nem kell vagy miért :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Nanikám, szép eredmény (igen, ilyenkor az inzulin úgyis elszáll, azért nem is nézik)
Húú, 170gr az elég "kevéske", tényleg. De ügyes vagy is BETARTOD!!!

Roni, hajrá, akkor majd gyere h. mi volt pénteken, várlak

kalkata

Roni, persze, hogy ha altatás van, akkor nem leeht. DE erre nem gondoltam, pedig tudom, hogy kérhető altatásban. De én az alapesetből indultam ki, hogy nem altatásban történik. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok !

hogy vagytok ???

bocsi, hogy nem írtam ide sokáig, kicsit le kellett magamban rendezni a dolgokat
úgy döntöttünk, hogy még idén belevágunk a lombikba, július 27-én megyünk Kovács Doktorhoz

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Szia Viki!

Velünk semmi különös, várjuk az augusztusi konzit, aztán remélhetőleg kezdhetünk!

Ti miféle konzultációra mentek???
gigibp

Szia !

februárban azzal váltunk el Kovács Doktortól, hogy amint megjön a Danoval után, elkezdjük a lombikot
mivel piri helyett egy pozitív tesztem lett, majd utána a borzalmas emlékű missed ab, ezért csak most fogunk belevágni

vvviki

VViki+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Vviki, mennek a drukkjaim, 27-e hamarosan itt lesz! +++++++++ :D

Roni :?: :?: :?: (9-e már elmúlt!)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Bols, köszi az érdeklődést és hogy így figyelsz :lol: Voltunk a Kaáliba, minden eredményem ok, így kezdhetem szedni a fogigátlót... de mive kiszámoltuk, hogy aug.-ban épp akkor megyünk nyaralni, amikor pé-m lesz, így eltoltuk 1 hónapot a kezdést és a nyaralás alatt 1000-el gyúrunk a spontán babára...hátha :wink:
Ja és hétfőn lesz végre a 3 hónapos mens-es kontrollom is. Csak 3kg ment le a met-től, így asszem nem leszek megdícsérve.

Baba, Bols, Ti hogy viselitek ezt a meleget? Ja és ahogy nézem nagyon közeleg a nap, amikor kezetekben foghatjátok a kicsiket!

Többiek????? Hol vagytok lányok????

Pusz, jó 7végét!
roni34

Roni, ügyes vagy, h minden eredményed ok! :D
Drukk hétfőre és hajrá spontán baba :!: :lol:

Köszi az érdeklődést! Próbálok mindent korán reggel lerendezni (bevásárlás, ügyintézés), így a légkondis lakásban (24 fok) jól elvagyok egész nap.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Úgy tűnik mindenki elbújt, és "hűsöl" valahol... :D

Sannah, Babi, Nanikám, Bols kitartás ebben a nagy melegben mindannyiótoknak!

Roni, gratu a szép eredményekhez!!! Hétfőn majd gyere mi volt a MM-be. és a legfontosabb HAJRÁÁÁ SPONTÁÁÁÁNNNN :lol:

Nálunk is spontánkodás folyik :wink: ,miközben várjuk az aug. végét (nászút)!!! :wink:

JÓ pihenést hétvégére mindenkinek!!! Irány a VÍZPART!!! (ezt a hőséget csak ott lehet kibírni)

kalkata

Sziasztok lányok,asszonyok!

Örömmel értesítelek benneteket,hogy megnyílt Budapest legújabb komplex meddőségi intézete a VERSYS CLINICS Humán Reprodukciós Intézet. Ha felkeltette érdeklődésed nézd meg a honlapot: http://versysclinics.com/ vagy írj privit. Ha őket választod nem bánod meg, garancia rá a maximális orvosi szakmai múlt, odafigyelés, a mosolygós munkatársak
az élet csodája

gigibp

Sziasztok !

bocsi, hogy eltűntem, Tokajban voltunk a Hegyalján, erre a négy napra minden szomorúságot elfelejtettem
nagyon köszönöm a drukkokat !!!!
eredetileg úgy terveztük hogy csak januárban vágunk bele a lombikba, de az endóval versenyt futunk és én akarom megnyerni !

Bols
tegnap délután még a bokámon is a víz folyt a melegtől, nektek kismamiknak még nehezebb a nagy pocival

Baba
már a célegyenesben vagytok !

vvviki

sziasztok Lányok!

Kicsit "leállt" a topik, de érzem nemsoká beindul, csak előbb jól kinyaraljátok magatokat!

puszillak benneteket,
velünk eddig minden okés.
( 14+4 vagyok ma, és elkezdett nőni a pocakom)
nani72

az élet csodája

Érdekes, hogy nincs semmi a honlapon, még az orvosok neve sem. Vajon miért??
muki2

Muki2!

A válasz nagyon egyszerű:sajna valamilyen hiba történt a honlappal,de erre a hétre ígérték,hogy kijavítják,erről senki nem tehet!
az élet csodája

Sziasztok!

Azért hadd ajánljam figyelmetekbe ezt a linket:

http://index.hu/belfold/2010/07/12/enge ... bi-kozpont
Vendég

Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike

Mi van itt???????????
Reklámozgatás?
nahát!
nani72

Sziasztok!

Bocsi hogy igy ismeretlenul bekukkantok, szeretnek tanacsot kerni a cickafark es palastfu(?) teakkal kapcsolatban.

3 beultetesen vagyunk tul (2 friss, 1 fagyibabas) es sajnos nem sikerultek.
Eddig nem csinaltam kulonosebben semmit, de mostmar szeretnem kiprobalni a teakat.

Tudja valaki hogy melyiket mikor kell inni es mennyit?

Elore is koszonom a segitseget :)

Babasoknak kitartast ebben a hosegben, a tobbieknek meg egy kalappal :P
ica79

Nanikám, úgy tűnik... :(
De én sokszor puszillak benneteket!!! :D Minden a legnagyobb rendben??? Pocifotó???

Keny, gratulálok (láttam a csodás képeket)

Vviki, hamarosan itt az idő!

Roni, Gigi, Amina nektek is közeledik a várva várt konzi!!!!

Puszi lányok!

Kismamiinknak, Babi, Sannah, Bols kitartás ehhez a "hóbortos" időjáráshoz!

kalkata

Ica!
Cickafarkot nem ittam, málnalevelet a ciklus első felében peteérésig (ovu-tesztettel csekkoltam) majd PÉ után palástfüvet.

Jányok, de kihalt a fórum, remélem azért még megvagytok :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jó lenne, ha amikor visszajönnek, csupa poz.tesztet mutogatnának.

babaimádó
Kép
babaimado

Loislane,
Koszi a gyors valaszt.
Mennyit kell inni a teabol? Leforazod es mar lehet is inni v kell hagyni hulni?

Par eve egy Kinai boltban kevertek "szemelyreszabott" teat nekem es le kellett forralni, hulni hagyni es utana hidegen inni (reggel es este). Mereg keseru volt, utana hanyinger kerulgetett orakig :?

Remelem a malnalevel nem ennyire rossz :)
Mezet lehet bele rakni?

Gyogynovenyesnel lehet megvenni?

Nyaraloknak jo nyaralast!!! :P
ica79

Ica!
Én egy-két bögrével ittam egy nap, nem tettem bele mézet, hanem egy szem édesítőt, mert nekem csak azt lehet. De a méz is okés. Ihatod hidegen-melegen, ahogy jól esik.
Egyáltalán nem gáz az íze, pedig nem vagyok egy nagy gyógytea-fun.
Gyógyszertárban, Herbáriában lehet kapni.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok !!!!!

bocsi, hogy eltűntem, a múlt héten a Hegyalja fesztiválon voltunk Tokajban, ezen a héten pedig Debrecenben.

Kismamik, hogy vagytok ???
vasárnaptól enyhébb idő lesz

a vonalzóm megkergült, három nap múlva ovulációm lesz szerinte...

vvviki

szép reggelt!

Vviki, drukk a konzihoz!
( mi jól vagyunk köszi) :wink:

Ica, ciklus első felében cickafark, figyeld az ovu-dat , és ha ovuláltál, palástfű. Szerintem fél-fél litert igyál. Bármivel édesítheted.
Én a palástot szerettem, a cicka keserűbb
Patikákban is kapható, ne filterben, inkább zacskósat vegyél.

Kalkata pusziiiiii!
nani72

sziasztok, most talaltam egy doboz utrot a szekrenyben, 2012-ig jo, ha valakinek kell postakoltsegert szivesen odaadom

Kép

Kép
leo50

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?