Új privát üzeneted érkezett!

Bree vess be házi praktikákat ha meg akarsz szülni hamarabb:)))
nekem már ilyenkor csak 2 napom volt:)
bocsi hogy ezt mondom de kurvára csinos csaj vagy!!!!!!!!!!!!!!és nagyon ismerős is.lehet már láttalak én valhol?!!!!!!

ahogy mondod áztatjuk az alsónkat a hűs medencébe..:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree-csodaszép a babaszoba,de te is csinos vagy..............
Nita-húúúúúúú de bátor csaj voltál,de nem lett semmi gond és ez a jó...

Ma voltunk 6 hós státuszon,minden oké,csak Bálintnak úgy néz kis fitymaszűkűlete van.
72cm,és 7900g.

Betty hogy viseled ezt a nagy meleget?
Bree jön egy front és lehet,hogy Lucs baba közbeszól.Fülbevaló megvan?????Dobsz képet,ha tudsz?

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe köszi.. :) :)
ilyenkor még a legtöbb babának szúk a fütyije.de nem huzgálod ugye????!!!!!
szép súlya van Bálintnak!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kistörpe

nagyon nehezen birom a meleget :?

KépKép
bettike83

Bettike gondolj a köv nyárra.akkor már nem lesztek a babával 2&1-ben:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló csajok!

Köszi a dicséretet :oops: :oops: :oops:
Igen a front...reménykedem, bízom benne:)
Nitának mindenképpen üzenek ha megyünk:)
Füli meg van, tipikus babafülbevaló, nem az a nagy, köves meg minden...hanem hagyományos...nekem nagyon teccccc :P :P :P és nem volt drága sem.
Kép béna lett..

Kép
De valami csak látszik...

Csajok..a lábaim....brutkók..nagyon fáj...majd szét reped.. :roll:
Éjjel 2 óra alvás jutott..fél 4-től fél 6-ig..ma majd el aludtam..de azért sem...remélem ma elalszom, mint egy darab szar :D tényleg két táska van a szemem alatt..Derrick kutya f*sza hozzám képest :twisted: :D Mindjárt bedobom a kismama koktélt (málnalevél tea) állítólag az is segít az alvásban, tegnap meg kihagytam..

Kistörpe 6 hóóóóóóóóóóóóóóóó :shock: :shock: :shock: bakker hogy megy az idő de furi... :D
Mondjuk Bettike is 14 hetes és Sucer meg Gittus is lassan utol ér :D
Bálint amúgy jó súlyban van, biztosan cuki lehet már nagggyon.
Ma nálam is volt baba látogatóban..barátnőm meg a kisfia...4 hónapos kis töki :P

Remélem a babások is bírják a meleget.....azért "még bent könnyebb a kicsikkel", ezen agyaltam majd mikor itt fog sírni meg ömlik róla a víz a kiságyban,..huuu

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Bree nyugi nemsokára kipottyan Luca:)))
várom nagyon az sms-ed!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

bree

nagyon szép kis fülbevaló :)
mikor akarod majd belerakatni?persze miután megszületett :)

KépKép
bettike83

lányok

ti probáltátok már az ingás jóslást?én probáltam,sőt,az egész család csinálja,és a baba neme jóslásában elég jól bevált.
nekem már tini korom óta 3 gyereket jósol,első lány,második fiú és utánna még egy lány Smile Smile én mondjuk 2vel is elégedett lennék.

ha ki szeretnétek probálni,elmondom h működik.már a meglévő gyerekeket is megjósolja,akár az ikreket is.

szoval kell egy aranygyűrű,és egy cérna.belefűződ és a csuklód felé tartod úgy h a kezed nem mozdul egyáltalán.és a gyűrű magától elkezd mozogni,ha körbe kezd körözni akkor lányha pedig egyenesen,előre hátra,akkorfiú,ha pedig köröz és közbe be is vág a körbe akkor ikrek.

minden gyerek után le kell tenni és ujra felvenni,és addig ismételni amig miután felemeled már meg sem mozdul.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bocsi, lányok, hogy eltűntem, de rossz a gépem. 1 hónapja szervízben van :evil: Most kaptam kölcsön egy másikat, erre azt sem tudom már bekapcsolni. totál elegem van a számítógépekből :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Betti, én csináltam ingás jóslást. Mindkét gyerekemnél pont az ellenkezőjét mutatta. És hát végigcsináltam egy csomó népi babonát, az alapján Minka kisfiú. Ha gondolod, itt le is írtam, hogy mit hogyan kell számolni/figyelni

http://ungvariek.blogspot.com/2009/06/mert-hat-kivancsi-az-ember.html

Kíváncsi vagyok, Neked mi mit mond, és végül milyen is lesz a pici. Majd mesélj :lol: Most lépek, mert nagyon magam alatt vagyok, majd jövök, ha lesz gépem, és vissza is olvasok. Addig is pusz nektek

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás várunk nagyon!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bettike, ez alapján nekem Lilla kisfiú lett volna, meg a kínai horoszkóp szerint is... Lénát kiscsajnak jósolta mind a kettő. Szóval nem egészen száz százalékos a módszer :lol:

Bree, én babahírre akartam jönni
:wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Bree én is azt hittem jön Luca,hogy itt volt a hideg front.
Ildi csajok hogy viselték a nagy meleget??
Nita-fiúk élvezték a fürdést mi?hát ez a nagy meleg elviselhetetlen volt.
Hétvégén lenvoltunk B.almádiban sok kismamit láttam fürödni,tavaly én nem mertem....
ismét bújik egy fogacskánk,nincs nyügi,aug.8-án lesz a keresztelőnk.
Betty mi van veled?
Hékás de jó hogy jöttél.....
Suzy veletek mi van?????
Gittus????????????????

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak a múlt héten nem nagyon voltunk itthon. Először anyukámékhoz utaztunk, majd hamar gyorsan haza is jöttünk, mert Nóri nem jól viselte, aztán pedig Zalakaroson főttünk meg, onnan is hamarább jöttünk haza.

Mi még mindig kinlódunk a szopival, most nagyon keveseket eszik Nóri, tudom lehet a meleg miatt is, de végül is a nagy melegnek már vége, de Nóri még mindig csak olyan 70 grammokat eszik és ráadásul ezzel átalussza az éjszakát. :roll:

Kistörpe
Küldöm a recepteket, ha még szeretnéd, kicsit elcsúsztam ezzel, bocsánat.

Brigi
Ahogy olvastam a blogod linkét, azt hittem megint terhes vagy, aztán néztem meg jobban, hogy az nem mostani dátum. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Kistörpe ugye te csepeli vagy ?????? :oops: :oops: :oops:
nincs kedved talizni?.valamikor? :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita-Győrsági vagyok.-de jöhetsz,ha akarsz..................

Kép

Kép
kistörpe

nem tudom mért de ez volt a fejembe hogy itt vagy a közelembe.......
szivesen taliznék veled is...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sajnos semmi sem 100%os,találgatni meg lehet bármikor,a végeredményt ugyis az uh mondja meg,vagy inkább mikor megszületik :)

susy

örülök hogy jól vagytok :)
pici lányrol hozhatnál képet

:)

kistörpe

én jól vagyok,bár mostanában elég sokat szurkál,görcsöl a hasam,de ha lefekszem akkor megnyugszik.meg sztem ez a front is teszi.

és ti hogy vagytok?

bálint baba hogy birja ezt a nagy meleget?ilyenkor a legjobb lenne neki is pelus nélkül,gondolom ő is dijazná
:D csak hát még nem aktuális a dolog :) na de majd következő nyárra már szaladht picit nélküle is :D

KépKép
bettike83

Bettike
Pont most akartam képet mutizni:)

Kép

Kép

És itt a nagytesó is, aki majdnem szobatiszta. :)

Kép

Kép

Kép
Kép
susytunder

Betti a méhed is nő ezt is érezheted szerintem....... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

biztos igazad van,végülis nagy változás folyik odabent :)

susy

elöször is gratula az ügyi fiadhoz,tényleg nagyon ügyes :)

valami tüneményes,csupaszem pici lány :) kis szépség :)

KépKép
bettike83

Zsuzsa szépek a gyerekek :lol: Ne aggódj Nóri miatt, Lilla is ilyen "nagyevő" volt, aludt, nőtt mégis... Később 4x alkalomra bírt megenni egy üveg bébikaját :shock: :shock: :shock:

Kistörpe, elég jól bírják a lányok a meleget. Lillám éppen a mamánál nyaral. Nálatok Bálint hogy viseli?

KépKép

KépKép
beneildi

ildi

léna is már 5 hónapos,boldog hófordulót :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!!!!
Susy nagyon cukik a gyerekek!!!!!!!!!Nórika már szép nagy lányzó!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

gondolom nektek szép szinetek van a medence mellett igaz? :D

KépKép
bettike83

nekem nem annyira..de látnád Mátét.....azt hiszi mindenki hogy külföldön volt.olyan barna mint egy kis cigány......... :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

te fehér bőrű vagy ugye?Barni?őt is elég fehérnek látom itt a képen :)

nefélj az én tesóim is olyan szép szinűek nyáron,én meg mint valami hipó reklám :D

KépKép
bettike83

te fehér bőrű vagy ugye?Barni?őt is elég fehérnek látom itt a képen :)

nefélj az én tesóim is olyan szép szinűek nyáron,én meg mint valami hipó reklám :D

KépKép
bettike83

igen én is olyan vagyok meg Barni is mint a hypó.......... :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi, Betty...

nálunk mind a 4-en hypo kategóriásak vagyunk...

KépKép

KépKép
beneildi

Bree, hol vagy?
tessék jelentkezni vagy LucaBabaHírt küldeni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

ildi

akkor ti is égtek gondolom :) én is ,de nagyon csunyán.

KépKép
bettike83

Bree még tuti egyben van mert nem jött sms!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

akkor lehet pihizik,vagy takarit :D

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!
írtam Breenek sms-t,amint választ kapok meg írom......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

írt Bree:)"a kis pinás szarik kijönni,ha van valami írok...........délután gép előtt leszek,majd írok:)puszi"!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Csajok!

Köszi az aggódást...
Igen valóban takarítottam tegnap :P :P :P anyunál...szekrényeket pakoltam, meg Lucának rendeztem be egyet, mert sokat leszek anyuéknál ebben a melegben szerintem.
Most is itt vagyok náluk...itt jobb az idő, mint a panelban...
Szóvak UH szerint mára vagyok kiírva, amúgy még van 7 napom talán...de a hétvégi front csak kihozza már a lányomat:)))

Azért teszek veszek meg ilyenek...hogy talán elindul..de semmi.
Bár ma már voltak biztató görcsök, keményedések..elég sűrűn...nem is tudok semmit csinálni nagyon..csak ülve vasalás meg ilyenek...

Éjjel jót aludtam végre, hűs volt a levegő.

Amint van valami tényleg írok smst. Még Hékás száma is meg van amúgy:)csak ő nem netezik sűrűn...
De természetes, hogy kaptok üzit..:)

Kép
bree

Suzy nagyon szépek a gyerekeid!!! :D :D :D
Fiad is olyan szép, mint egy kislány:)kis hamvas pofija:)

Itt minden gyerek tényleg olyan szép...van,hogy az ember azt írja,hogy aha édi...de ezek a gyerekek tényleg csodaszépek egytől egyig...remélem Luca is közéjük való lesz :wink: :wink: :D

Drukkoljatok, mert szeretnék már babázni nagyon:))türelmetlen vagyok.... :twisted:

Puszi Mindenkinek

Kép
bree

Bree ezek a görcsök biztatóak........nekem is így voltak aztán pár nap csend és meg lett a kis izgő mozgóm!!!!!!!!!!!!!!
apival kipróbáltátok a kekszet?.....van akinél ez beindítja a szülést.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree, vigyázz a takarítással.
Én ctg, vizsgálat után, ahol a doki túlhordást, indítást meg egyebeket jósolt kitakarítottam bánatomban. Éjjel megszületett Léna :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Halihóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: Holnap este lesz gépem. Na jó, nem a sajátom, de akölcsöngépet visszakapjuk a szervízből :lol: :lol: :lol:

Bree, holnap nem leszek gépközelben, csak este, mert anyuéknál leszünk (valamikor meglátogatjuk ám Susyékat is :wink:). De péntektől nincs gond, ha addig kibírja a kiscsaj, jöhet nekem is az sms.

Susy, dehogy lesz még egy gyerek. Kettő nekünk pont annyi, amennyit szeretnénk :lol: :lol: :lol: Ne viccelj már, tuti jó a vonalzód, hogy Nóri 2 hónapos??? Olyan hatalmas! Meseszép mindkét gyerkőc.

Kistörpe, biztos írtad már, de nem tudom hol. Hány foga van Bálintnak most?

Bree, ugye tudod, hogy szülés előtt nemsokkal sokaknál van pár átaludt, pihentető éjszaka? :lol: Nekem 1 nap volt Marci előtt, amikor semmit nem tudtam csinálni, Minkánál semennyi :lol: :lol: :lol: Ő viszonylag hirtelen, szinte fájások nélkül jött

Na mindjárt kicsinyítek, és hozok én is képet :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kép Minka

Kép Marci

Kép Az esti fürdés

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás de szépek... :D :D :D énisénisénis szeretnék már ilyen kiscsajt...
Bezzeg néhányotoknak már kettő is is van :oops: :D
Semmi..Luca tolakszik, feszeget..hasam ugyanolyan kemény és fáj..nehéz állni csak ülni jó...de ennyi. :twisted:

Szex?
Apa nem akar, hogy hagyjam békén a gyereket, majd jön ha akar... :roll: szóval megvonás van.. :P

Kép
bree

Bree, én Minkát szívesen kölcsönadom éjszakára. Mióta fogzik, 1-2x kel éjszaka :evil: :lol: :lol: :lol:

Nyugi, majd holnap megszületik. És akkor pont 7 hónap lesz Luca és Minka között :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bree légy erőszakos apával!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) mond neki "kanos" vagy+! :oops: :oops: :P :P
Hékás gyönyörűek a gyerekeid!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hékás-3-nál tartunk.Nagyon szépen üldögél Minka,nálunk Bálint nem akar szerintem hegyes a popsija és eldöl(ha-ha-ha)Babakocsiba csücsül,de önállóan nem..............
BREE_HAJRÁ -MEGLESZ LUCA -MEGLÁTOD..........SZORITOK NEKED...
Betty beszélj a dokival és szerintem irni fog fel magnézium port,de patikába vehetsz megneb6 görcsölésre...
Suzy édesek a gyerekek,és már milyen nagy Nóri baba...jöhetnek a receptek,Bálint egy bélgép.....

Kép

Kép
kistörpe

Hékás nálunk is úgy volt hogy délelőtt akkorát aludtam,kikeltem az ágyból és elfolyt a magzatvizem.Bálint hagyott egy nagyot aludni,és jött mint a gyorsvonat.
Takaritok ezerrel,vasárnap búcsú lesz nálunk,holnap meg süthetek is pedig nagy meleg várható holnapra..........
Patrik elment a mamáékkal Balcsira,hivtak engem is ,hogy menjek el a Bálinttal,én a párom nélkül nem akarok,had lássa ő is hogy majd Bálintnak tetszik e a strand,nem akarom megfosztani az élménytől...

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe sok sikert a sütésekhez.én délután csak bepanírozom a husikat és majd csak este sütöm ki.én nem szenvedek a konyhába......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

bree

már csak 6 nap :) biztos hamar jön Luca baba,majd lehet a hétvégi front kihozza.

hékás

kis cukorfalatok a lurkóid :)

KépKép
bettike83

15 hetes babalak :)
Kép

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?