Mia, én is drukkolok majd pénteken, de tuti oké minden!
Ja, igen megnyaltam, kipróbáltam érezné-e a gyerek, ha ő nyalna meg!
És igen, érezné, még nem szívódott be vagy nem tudom és Dani rágcsál mindent, a saját kezét, másét.
Az üveges kajáknak tényleg undorító az ízük is, megkóstolom mindig, nehogy meleg legyen!
Akkor képzeld el, hogy Rába Tímea azokat ette és úgy fogyott.....
Ja, igen az én anyukám sem tudja hetekben a terhességet, ez akkoriban nem úgy volt, azt mondja. Meg az is hihetetlen, hogy mennyi hülyeséget mondtak akkor a kismamáknak, védőnők és orvosok. Az etetéskor szinte mindig összezördülünk, mert ő kérdezi, hogy ezt vagy azt nem szabad még (de már ezerszer bepróbálkozott) , de hát ő úgy tudja szabad, mert neki úgy mondták régen!
Titike, megnézegettem a képeidet, neked is jó sok van. szépek és boldogok vagytok!
Avi drága, sajnálom én is! De ami késik, nem múlik! Ez az inszem dolog nekem magas, ebben nem tudok írni semmi okosat. Tönkreteszi a ciklust? Az nem jó dolog. Orvos mondott valamit?
Olyan rossz lehet, hogy nincs aki vigyázzon a fiúkra (nem rád értettem Mia
) Ilyenkor jövök rá, milyen kincs, hogy nekem anyám is és anyósom is megteheti, hogy ugrik első szóra, mert nyugdíjjas mindkettő.
Ja, kérdés: Bezöldült a kinti medencénk vize,pedig algaölőztük, hypo is van már benne, vízforgató megy. Egy nap nem forgattuk és ilyen lett. Úgy néz ki ezek hatására nem javul.
Valaki esetleg hallott valami praktikát?
Mert akkor le kell cseréljük és nem kis mennyiség.....