Új privát üzeneted érkezett!

Mucska
Ízlés ügyben köszi.Kép
Ez a sapka kivételesen nem az én szerzeményem, hanem a szomszédoktól kaptuk. Képzeld ilyen szomszédaink vannak, és ezen kívül még kapott másik 2 ajándékot is, meg én is kaptam! Pedig nem vagyunk még olyan közeli viszonyban, lévén hogy alig pár hónapja lakunk itt és mégis ilyen aranyosak! Ráadásul rendesen keresgéltek, hogy oroszlános sapekot kapjanak, hisz Gergő oroszlán.Kép Totál meg voltam tőlük hatódva!Kép

Bea
KösziKép

Most megyek, lehet hogy ma este is tudunk filmezni, mert Gergő kiájult, már 9 és alszik.Kép Remélem éjjel is oké lesz, mert ma nem vot túl jó napja szegénykémnek, egész nap nem tudott kakilni, csak este és elég nyüzsi-büzsi volt.Kép Gondolom most ért ide az a front, ami a Ti babáitokat bántotta már 1-2 napja. De még így is egy kis tündér a Mókuskám, tényleg el vagyok Tőle ájulva!Kép
Különben ma volt egy jó kis élményünk. Aludt és én gondoltam még van időm, megmosom a hajam. Persze ahogy megmostam felébredt, vagy 3/4 órával hamarabb, mint vártam.Kép Elég ideg lettem, mert tökre sírt én meg vizes fejjel... Aztán mondtam Neki, hogy nincs mit tenni, most hordozó és végig kell néznie a hajszárításomat. Egy darabig sírt, aztán abbahagyta és nagyon komoly képpel figyelt, hogy mit is csinálok.Kép Olyan édes volt!Kép

Na megyek és megyeszem a vacsorám második felét.Kép

Puszi mindenkinek.Kép

Már csak 4-et kell aludni a taliig!!!Kép

Orsi

avocado

Bea
Bocs, hogy ilyen lüke vagyok!
Szuper aranyosak a képek!Kép Az Apás nagyon tetszik, nekünk is van jó pár ilyenünk!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Tényleg jól eltűnt mindenki! Az én lánykám is alszik már, legalábbis remélem Kép, mindenesetre nagy a csönd a háló felől !

Mucska!
Nagyon jó fej lehet a papád! Kép Az én anyukám (mivel én is elég késői gyerek vagyok a lányomhoz hasonlóan) most 79 éves, hála az égnek, ő is letagadhatna egy tizest a korából, de azért ennyire nem aktív. De legalább annyit elértem nála, hogy már tervezgeti, hogy meglátogat minket.

Orsi!
Nagyon cuki Gergő a sapiban Kép, de jó fejek a szomszédok is.

Bea!
Látom, van nektek is nagy macitok. És gondolom, nálatok is dúl a szerelem apa és lánya között. Kép Képzeld, az én párom a pocakkorszak kezdete óta azon drukkolt, hogy lánya legyen!

Amúgy meg ilyen édes képekből sosem elég!

Azt hiszem, most már én is el, beterveztem mára egy pedikürt, de még meggondolom, lehet, hogy inkább alvás lesz belőle.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika

Sziasztok,
Visszaolvastam... Süncsi után szabadon: "esküszöm, gondolatban mindenkinek válaszoltam"KépKépKép

Ma Ráckevén voltunk, szóval kb.6-7 órát volt friss levegőn Dorka. Ezzel most akár 2 napig is elvagyunk itt bentKép. Mennyi falevél van már a kertben!

A jegyzetpapírom olyan hosszú, mint ide Makó.

Soraya,
Köszönöm, hogy elolvashattam a szülésed történetét. (sok hasonlóság van a fiam születésével: kéjgázt szívtam, oxigént kellett szipókáznom néha, leesett a szívhang, köldökzsinór a nyakon, stb.)
A receptek is átjöttek, puszi!

Orsikám,
Köszi a linket! Édesek vagytok a fotón. Nekem marad a kedvencem az Egzaltált család c.képKép És aranyos vagy, hogy hívtál, annyira jó volt hallani a hangodat. Jó hosszú éjszakai alvást kívánok nektek mára is.

Kisdió,
Köszi a bőrgyógyászt! Nagyon hamarosan fel kell keresnem, sajnos.
Götz: a Soroksári úti Mega-ban voltam, de vasárnap du. már zárva volt.

Linó,
Látom, nálatok, ha baj van, az csak csőstől tud jönniKép
Reggeli összebújásKép
HasizomKép
Apa torka rendben van már?

Panó,
Rita legyen szíves hamar meggyógyulni. Legkésőbb péntek estig.

Zsuzsa,
Hogy sikerült beszerezned majdnem a gyuszit? Nem szívott rendesen a bébi?
8....Az már nem piskótaKép
FotóKép
Szokványos menetKép
SzavaztamKép
A héten 20 dkg-t híztunk. Ez ritkaság. Ha visszajön a gépem (ma mondták, hogy min.12e a burkolatcsere vagy miKép), teszek fel én is képet, hogy valamelyik klubba felvegyenek már végre minket isKép
Nem is tudtam, hogy gyereket lehet vinni METRO-ba!!! Apuval volt Dorka. Dani a mamánál.

Chello,
55555555555!!!!!!!!!!
SzuperKép

Nalika,
Sziget?! Ebben a korban? De jóóóóó!
Köszi a rizsreceptet.
Doki néniről majd mesélek, ha lesz már eredménye a felmérésnek.

Rita,
Már azt hittem, esetleg a mi Megánkban jártál járókáért, de aztán azt gondoltam, inkább Újpest esik neked útba.
És igen, gyere!!!!!!
A kocsiban egyenesen TILOS az anyósülésre tenni a babát, ha nincs kikapcsolva a légzsák. Vagy félreértettem amit írtál?

Lujzika,
Én is nagyon várom már a fotókat rólatok, a lánykádrólKép
400 golyó?! Atyaég. Akkor Fifianyu ne is panaszkodjon 30 ember miatt, igaz?Kép
Németo-ban nincs Nivea? Semmilyen termék?

Melinda,
KarambolKép Dani 5 hónapos volt, amikor hátulról belénkszálltak 60-nal állóhelyzetben, az autónk totálkáros lett. Én ültem a volánnál, mellettem a gyerekKép
FotóKép

Mucska,
Apukád szuperKép Enyém apa ilyesmire nem kapható, halálra unja magát, ezért állandóan autózik. Pl. Szegedre egy halászlé kedvéért.
Anna édes a klaviatúra előtt.

Linduska,
Miféle láz? Tali előtt 5 nappal?! Gyorsan gyógyuljon ki belőle AtombarátomKép
Ha szeretnéd, szívesen meglátogatlak egyszer, mostantól nagyon sokat leszünk Sződligeten szerintemKép
Nyáron majd a sétányon is találkozhatunk.

Jerry,
A Soroksárí Megatoys-ban voltam, itt lakunk mellette pár percre.
Hintázó zsiráf? A miénk nem hintázik. Egyszerűen csak rongyteste van, és ennivalóan édes feje. Az még csörög is.

Swen,
Kipróbálom a sajtot majd így.
Ma pl a brassói-készítő képességemet próbáltam ki, és jó lett. Pulykamellből.
A sétány csodálatos lehetKép
Szóval mikor jön a gőzösötök?
(és valamit még írtam tegnap a jegyzetpapíromra neked, de nem tudom elolvasniKép)

Zita,
Hol van az a nápolyi recept?! Vagy hozod csütörtökön? FotóKép

Nanda,
Eszméletlen jól nézel ki. Akárcsak a gyerkőceid. És a párod is természetesen.

Hűűű, talán sikerült válaszolni mindenkinek.
Megyek is, iszom egy áldomást. A grafomán címemre.

Ölelek mindenkit.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Húúú, nagyon régen jártam erre! Látom mindenki szép nagy lett!

Nálunk Emma 13 hetes, 5,8 kg és 59 cm. Nagyon jó kislány, állandóan mosolyog, szépen szopizik és alkalmazkodik rendesen a nôvéréhez. Nôvére még csak most kezdi megemészteni a változásokat, eléggé megviselte a kistesó érkezése.
Csak ezt az oldalt tudtam elolvasni, kik maradtak meg a topikban?
Ime egy kép rólunk:
Kép

Majd megpróbálok olvasni benneteket és írni is!

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Orsi,
hát igen azt elfelejtettem írni, persze, hogy azért kell őket figyelniKép
A kép nagyon édesKép

Szilvi,
ugye más bajod mostanában (inkább soha többé) nem lesz?

Andi,
1-2 év és benevezheted őket a nagyszülő-unoka számítógépes versenyre Kép

Rita,
csak addig eszik 2 óránként, amíg beáll a nagyobb mennyiségKép De konzultálj Zitával Kép
Járóka Kép akkor itt voltál 5 percre tőlünk???

Soraya/Kriszta,
szép szülésed voltKép
Akkor gondolok rád holnap! Én is csak tegnap voltam, nem nagyon vagy lemaradva Kép

Zita,
kb. 2 teáskanálnyi metélőhagyma, de ízlés szerint. Én így szeretem, vagy esetleg lehet még póréhagymát is belevágni. Tudod, már nagyon untam a sima rizst és vmit ki kellett találnomKép
Csilla 9 betűjéhez nagy gratula!
Képzeld, 3-4 napja menetrendszerűen az esti szopinál megjelenik Tomikám egy kiskanállal, hogy neki is adjak tejcsit Kép
A köv képen már mosolygott, de azon nem látszott, hogy mennyi vízben vanKép
És van már zoknipárosító csipeszKép Ennyi zoknit nem tudnék én sem másként kezelni.

Lujzika,
már nagyon várjuk azokat a képeketKép Jól csinálod, mindig elhúzod a mézesmadzagot, hogy minél kíváncsibbak legyünkKép

Kisdió,
holnapra drukk a bőrgyógyászhoz! Jól emlékszem, hogy akkor mész vissza?

Bea,
képekKép olyan libánk nekünk is van.

Zsuzsi,
édesek vagytok a képenKép Most nő az új haja?

Anita,
20 dkgKép SzigetKép lassan vihetem a gyerekeket isKép
A Götzben én is voltam, de csak itt Újpesten. Beszereztem egy babát, meg a rózsaszín csíkos kutyuskánk testvérkéjét.

Jó éjt mindenkinek!

Hajni
nalika

Na tegnap is 22.55-kor írtamKép
nalika

Sziasztok!

Hát megint csak én ébredtem fel.
Köszi a papám nevében. Persze ő már nincs itthn, szerintem lassan hazafele jön a Tescoból Kép

Anita!

MAjd egyszer öszeugrasztjuk a papákat egy talira! Kép
20 dgk: az szép! Kép
A hétvégén mi is a nyaralóban leszünk, A fiúk (laca és Ginó) mindennap kijárnak, mert nem csaka papának, hanem a kutyánknak is van barátnője! Kép És ugye meg kell látogatni minden nap!

NAlika!

Hétvégén beszámolok a rizsről! Már tervbe is vettem.

Zsuzsi!

Szépek vagytok, gyere gyakrabban!

Lujzika!

Én is kései gyerek vagyok, anyukámmost lenne 75 éves ha élne. Kép
A legjobb a kései gyerekeknek. Amimkor rossz voltam és megszidott, akkor mindig mondtam neki, hogy igaz, hogy most rossz voltam, de amúgy meg majd bearanyozom idős napjait! Kép
Hát olyankor nem egészen így gondolta szegénykém! Kép

Orsi!

A véleményemen akkor sem változtatok!!!!!!!!!!!!
Tényleg rendesek a szomszédok. Az embernek az ilyen gesztusok baromira jól esnek! Jól emlékszem, hogy nálatok költözött édesanyád is abba a házba?
Gergő ari lehetett. Én is rendszeres járok így, hogy áthúzza a számításom. Én már besokalltam, hogy nem tudunk együtt enni , így tegnap kénytelen volt asztalhoz ülni a kisasszony. Hát majdnem benne volt a tányéromba sültkrumpliért. De nagyon tetszett neki, ahogy eszünk. Kép Pedig nem is disznókodtunk!

Nanda!

Hogy lehet a képet úgy kicsinyiteni, hogy cak én keskenyedjek rajta? Kép
Szuper jól néztek ki mindannyian! Kép
Remélem jól vagytok és lesz időd írni is egy pár sort.
Psz, mert a lány áthúzta a számításokat!
Mucska
ui: kaja: rakott tészta

Andi
Kép
mucska

Szép jó reggelt mindenkinek!

Zsófi még mindig alszik. Este még hőemelkedése volt, ezért kapott még egy kúpot. Lehet, hogy megvan a megoldás nemalvó gyerekre?Kép

Mucska!

KépkicsinyítésKép Ezzel én is megpróbálkozokKép

Anitabori!

ApukádKép Nem rokona véletlenül az enyémnek? Ez a METRO-ba a gyerekkel micsoda? Szerintem lemaradtam valamiről. GépedKép KarambolKép

Lujzika!

AnyukádKép A férjem egyenesen szerelmes a lányába, néha már féltékeny vagyokKép

Zsuzsi!

Nagyon jó a képKép

Orsi!

HajszárításKép SzomszédokKép Volt este film? Ha egyszer lesz egy kis időd, nagyon kiváncsi lennék, hogy neked mi a véleményed a kórházrol! Tudod, én is ott szültem.

Nalika!

Aranyos lehetett Tomika a kanállalKép

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok!

Bea,
nagyon édes Zsófi! Kép Ezt most neked küldöm, tudod, az azonos ruha Kép

Majd jövök még később, amikor hagynak.

Pussz mindenkinek: Szilvi
Kép
lino

Sziasztok!

Képzeljétek, süt a nap Kép Kép Kép !!

Eszterke ma már 7-kor kukorékolt, mert hallotta az apja hangját (tegnap este nagy volt az apahiány, mert már aludt, mire a párom hazaért), de aztán ahogy apa lelépett, ő is visszaaludt még 1 jó órára.

Anitabori!
A Nivea-nak csak a felnőtt dolgait lehet kapni. Megnéztem a német honlapjukat, ott is csak egy tusfürdő van gyerekeknek, az is már a nagyobbaknak. Úgyhogy írtam a magyar honlapra, hogy miért?! Kíváncsi vagyok, válaszolnak-e?
Azt akartam még kérdezni, hogy ti merre laktok, mert írtad, hogy közel van a Soroksári úti Megatoys, meg Ráckevén van a nyaraló. Csak azért kérdezem, mert mi otthon Dunaharasztin lakunk.

Hajni!
Mézesmadzag Kép Nincs is fényképzezőgépünk Kép !!

Mucska!
Ja és a késői gyereket nem is éri utol anyukája a fakanállal. Nálunk legalábbis így volt, állandóan a kertben kergetőztünk, de mindig röhögés lett a vége Kép
Jut eszembe, képzeld, mikor anyukám velem bepocakosodott, azt hitte, hogy jön a menopausa (40 éves volt akkor). Hát jött is, de csak 9 hónapra Kép !!

Fifianyu!
Hőemelkedés Kép
Hát ezt a szerelmet én is ismerem Kép !

Na most el, mert követel a lányom!

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika

Sziasztok!

Önző módon megint magunkkal kezdek. Ma vagyunk 16 hetesek és a tegnapi hivatalos méretvétel szerint 66,5 cm és 6910 g az én kicsikém!Kép Ez három hét alatt 610 g és 0,5 cm.Kép A hosszát mondjuk látszik, hogy két különböző védőnéni mérte, mert mi itthon 70 cm-t mértünk, meg az eddigi öt cm helyett valahogy furcsa a 0,5 cm,meg Botond lábikája is karika volt mikor mérték, de végül is tök mindegy.Kép Meg voltak velünk elégedve.Kép A védőnő szerint elég duzzadt Botond ínye, úgyhogy lehet, hogy fogzik. Vagy nálunk is csak fehér, átverős foltocska lesz fog helyett?Kép

Apropó! Szerdások és mindenki! MEGVOLT A HETI KONYAK?Kép Látod Panó, próbálom teljesíteni a feladaom.Kép

Chello! Látod, Noncsi a mi heti hízásunkon is túltett!Kép Szerintem nem sokáig lesz már manöken!!!Kép

Lino! Próbálok ám írni, csak mostanában fél tizenkettőkor eltűnünk, s csak 16-ra jövünk haza. Akkor meg vár azért egy pár nyalánkságnak szánt tevés-vevés.KépKép de este próbálok írni hosszabban. Ja és tegnap végignéztem a Vészhelyzetet!!!Kép Az albumotok még mindig böngészem!Kép

Jerry! Én szolnoki vagyok. Csak azért küldtem a képet Mucskának, mert itt volt "lyánykorában" edzőtáborban, gondoltam hagy nosztalgiázzon.Kép Úgy látom bejött.Kép

Soraya! Köszi a szüléseteket, még nem tudtam nyugodtan átolvasni, de megjött!Kép Képek ügyében valószínűleg a gép meg a táj a jó, s kivételesen jól is állítottam be.KépKontrollra minden jót! Írj majd mi volt!

Melinda! BalesetKépKépKép Hála az égnek, hogy az ijedtségen kívül nem lett nagyobb bajotok!!!

Zsuzsi! Nem kaptad meg a mailt????Pedig kétszer is elküldtem két különböző nap.Kép A címed most is megnéztem, az stimmel. Lányok nem írna neki valaki még a taliról?

Zsuzsa! Neked is megy ám a mail.

Bori! Rád is érvényes, amit Zsuzsának írtam.Kép

Zita! Az almás sütid feltétlen megkóstolom.Kép Gondolkoztam ezen a kaja-pia dolgon, nem kéne mégis legalább mennyiségileg egyeztetni? Mondjuk nekem könnyű, mert az én nevemben Bori átvállalta a beszerzést, de szerintem ha mindenki hoz inni is meg enni is arra a három órára, hát szerintem az rengeteg lesz...de ez csak az én véleményem.Kép

A képek egyébként mindenkiről csoda jól sikerültek, s én is csatlakozom a Nandát irígylők clubjához!!! Hihetetlen csini vagy két gyerek után is!!!Kép

Egyébként azt hiszem még nem írtam, hogy én is beléptem a szopi alatt hízók táborába. Mondjuk amennyi édességet megeszek mostanában, nem is csodálom!Kép Bár én soha nem voltam olyan, mint Nanda, de a hasam alapján akár már járhatnék az öt hónapos UH-ra.Kép

Orsi! A te mail-ed is megjött, de ahhoz is idő kell, hogy jól alaposan gyönyörködjem bennetek! Amúgy nem volt ám a sértődés komoly!Kép Gratula a 9. héthez! A sapi nekem is nagyon tetszik!Kép Szomszédok jó fejek!Kép

Panó! Gratula a 11. héthez! El is hiszem, hogy jót úsztál. Addig Beni mit csinált? S egyben alszik napközben 4-5 órát?KONYAK!!!Kép

Bea! nagyon szép család vagytok ti is, bár rólad még azt hiszem nem láttunk képet. Ha igen, bocsi.Kép A kislányod gyönyörű!Kép S egyáltalán nem vagy sok!Kép

Linda! Hogy vagytok? Remélem szombaton tudtok jönni azért!!!!Kép Mielőbbi jobbulást a kicsiknek!!!

Rita! Lili akkor belehúzott? Egyébként nem lehet, hogy őt is a foga bántja? Járóka:Kép Érdekes, hogy Botond megállt a kúszás tovább fejlesztésével, viszont most az a legújabb mutatványa, hogy ha kézben van, akkor a lábával megáll a kezünkön, s onnan nyomja magát "álló" helyzetbe.KépDe Lili mozgása nem semmi!Kép

Nalika! Mesélj a szigetről! A gyerkővel voltatok?

Nanda! A szülinapi torta is tök szupi!Kép Nekem is nagy kedvencem SnoopyKép

Na most ennyi, bocsi akit kihagytam, este próbálok pótolni!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Lino!

Nagyon édes a képKép EgyenruhaKép
Zsóficám egy tünemény, láznak nyoma sincs! Mosolyogva ébredtünk, úgyhogy most nagyon boldog vagyok! Remélem már nem lesz gond, mert estére tök jó programunk vanKép Majd rakok fel képeket.

Pusz

Bea
Vendég

SziasztokKép

Érdekes éjszakánk volt.Kép Gergő 9-kor már aludt, de persze ébredezett 3/4 2 körül. Megint mentem, cumi be, de aztán állandóan kiberhelte a szájából és erre felébredt.Kép Úgyhogy fél, de még az is lehet, hogy 3/4 órán keresztül 5-10 percenkén ingáztam a szobánkból az övébe.Kép Nem volt valami kellemes időtöltés.Kép Aztán végre visszaaludt rendesen és megint 1/4 5-kor ébredt! Újabb 8 óra különbség 2 kajcsi között! Remélem lassan elhagyja ezt a félig felébredős dolgot, azt nagyon csípném!Kép Most éppen alszik, a szokásos délelőtti, remélem lesz legalább másfél órás!Kép

Lujzika
KösziKép

Bori
Éjszakánk: fentebbKép
Jó volt beszélni, de milyen jó lesz majd szombaton a talin!Kép Jó sokan leszünk, remélem azért lesz időnk egymásra is.Kép

Zsuzsi
KépKép
Jó, hogy tudtál jönni megint! Gyere sűrűbben, ha tudsz!Kép

Nalika
Most nem ugrik be, hogy mihez felejtetted el ezt írni?Kép Bocsi, lyukas az agyam.Kép

Mucska
Milyen véleményed? A jó izlésemről? Ha igen, akkor köszike!Kép
Ebédetek:Kép DisznólkodásKép
Képkicsinyítés:KépKépKép

Bea
Film végül is elhalasztódott.Kép De azért a Vézhelyzetet megnéztem.Kép
Kórházat emlékszem, hogy már kérdezted, de akkor kiment a fejemből és mikor jóval később eszembejutott, már nem emlékeztem ki kérdezte.
Szóval: nekem alapjában véve jók a tapasztalataim a kórházról, igaz én 2 ágyasban voltam és azért úgy biztosan más. Egyetlen negatívum volt, hogy hiába volt ott a légkondi, nem működött és majd megsültünk!Kép Állandóan nyitogattuk az ablakot, ajtót, de akkor meg attól féltem, hogy Mókuskám huzatot kap.Kép
Amúgy Velem mindenki tök kedves volt, a csecsemősök nagyon sokat segítettek,igaz én állandóan kérdezgettem őket, meg mentem oda hozzájuk, szóval nem is tudtak mást tenni.Kép De nekem nem volt semmi bajom a kórházzal. Engem inkább a bentlét viselt meg, de ahoz a kórháznak semmi köze, én nem nagyon bírtam, hiányzott a családom, nagyon egyedül éreztem magam. Tuti, hogy a hormonok is, meg ugye ott voltam egy újszülöttel, fogalmam sem volt semmiről, jó lett volna, ha a párom velünk van. Az a pár óra, amit együtt töltöttünk nekem nagyon kevés volt.Kép
Neked milyenek a tapasztalataid? Jól emlékszem, hogy nem túl jók? És leírnád, hogy miért?

Linó
KépKép

Most megyek, beteszek egy adagot mosni és pihizek egy kicsit.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Zsuzsa!

Nálatok még mindig ott lakik a Szundimanó Kép !

Kriszta

Kép
lujzika

Swen, Linda, Panó
Gratula Nektek is a hétfordulóhoz!Kép

Mi ma vagyunk 9 hetesek, reggel megmértem Gergőt és 6630 gramm volt!!! Ez múlt szombat óta 260 gramm hízás! Most tuti jól mértem, lehet hogy a múltkor rosszul? Vagy lehet ekkora eltérés? Igaz nekem úgy tűnt, hogy legutóbb sokat nyúlt, a hosszát is le fogom mérni ma, vagy holnap, ha Anyu áthozza a centijét. (én nem találomKép)

Most már tényleg megyek mosni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Ja, és kihíztuk a Liberó Midi pelusát, most a Babylove-ot használom, az kicsit nagyobb, de szerintem az is hamarosan cserélődik nagyobbra. Kép

Orsi

avocado

Lujzika: nem! Reggeli már megvolt. Tegnap végül közel 3 órát aludt du., és utána séta közben is elszunyált. Este meg nyugiban nézegetett a fürdés előtt!
De nem panaszkodom!
Most babázok, és majd jövök...

Zsuzsa
zerko

Swen!

Rólam még nem láttatok képet, mert utálom ha fényképeznek, ezért nincs sok. Ami van, az olyankor készült amikor kénytelen voltam megengedniKép
Kép

Kép

Kép

Most ennyire volt időm, később jövök még!

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok,most van egy kis időm,hát visszaolvasok,addig is egy újabb kép:KépNanda
nanda

Bea
KépekKép Úgy látom Te is elég magas vagy. Hány centi?

Nanda
KépKép Tündériek együtt is!Kép

Azt hiszem ezt hívjátok Ti függőségnek, ugye?Kép Má megint itt vagyok, mosógép mos, konyha elpakolva és pihenés helyett már megint itt ülök. Ez kezd veszélyes lenni!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Azt hallottam, hogy a MEga Toys is Brendon lesz. Tudtátok???

Fifianyu-Bea: oltás Kép Képek Kép

Lino: egyenruha? Kép

Swen: várom azt a mailt! Hatalmas lehet a legényke, de majd megkuksolom! Akkor dukál neki a 74-es szerkó is! Kép

Linduska: mi van veletek? Remélem nem azért hanyagolsz mindket, mert nagy a baj!

Orsi: sapka Kép Éjszaka Kép CSak meg ne fázz ilyenkor, amikor szaladgálsz éjjel a lakásban! LEsz még hidegebb is! Centi Kép Hízás Kép
A Midi a 3-6, vagy az 5-9???

Zsuzsi: nagyon helyesek vagytok Emmával Kép Jöttök a talira?

Bori-Anita:
Úhy, hogy bedugult két csatorna, meg véztett megint valami. Kép De nem Edina bűne szerintem, mert végülis ő tette rendbe Kép CSak hát nagyon tépi, és ezt nem igazán viseli egy cici sem Kép
Köszi a szavazatot!
20 dkg? Az nem semmi! Jó sokat ehet Dorka. VAgy a mérleg szerint nem??? A kaka nem segített benne?
Fényképezőgép Kép
MElyik klubba pályáztok?
A METROt én sem tudtam! De ezek szerint csak 7végén! Amúgy a Budakalásziban (csak ott Kép ) most akcióban lesz a 3 csomag egybecsomagolt Libero 4000-ért, ami nagyon jó ár! Én hozatok az őcsémmel, úgy is arra udvarol Kép

NAlika: én is pont a nagyszülő-unoka versenyre gondoltam, amikor olvastam Mucska sorait! Kép
Bár erre az én gyerekeim is pályázhatnak Apukám által! Kép

Na, most el. Bár me nem sikerült túl grafománra!

ZSuzsa
zerko

Bea: képek Kép

Nanda Kép
zerko

Hello,

megjöttem a kontrollról, minden rendben! Kép Nem is volt olyan vészes. A rákszurés meg csak akkor lesz ha már 2x menzisztem (az meg remélhetoleg még odébb van!)

Örulök, hogy tetszett a szuléstörténet!

Mellékelek 2 fotot, hát a hurkás klubba mi sem férunk bele azt hiszem Kép Tudnám hova megy a több mint havi 1 kilo hízás a gyerekemen..

Kép
Kép

Puszi
Soraya-Kriszta
soraya

Sziasztok!

Itt vagyok megint Kép. Csak egy kis nyügi volt Eszterkénél. Tartok tőle, hogy nálunk is a fogak dolgoznak, mert nagyon nyálzik (igaz, már vagy 2 hónapja), mindent töm a szájába, többek közt az én ujjamat is, akkor éreztem, hogy jó kemény az ínye, de látni még nem látok semmit. De mostanában többet nyügizik, mint szokott.

Gratula minden 7fordulósnak Kép Kép Kép !

Orsi!
Éjszaka Kép 8 óra alvás Kép
Most, hogy mondjátok a Vészhelyzetet, az is nagyon hiányzik ám, bár én azokat részeket szerettem inkább, amiben még a Ross doki is játszott Kép Kép

Zsuzsa!
Alvás Kép Mikorra tervezitek az oltást?

Fifianyu!
Nagyon szépek voltatok Kép!
Én is utálom, ha fényképeznek, úgyhogy rólam mostanában nem fogtok fotót látni Kép. Az esküvős képeim ugyan nekem is jól sikerültek, de azokat meg nem tudom felrakni.

Azért írogatok inkább most, mert du. lehet, hogy nem tudok jönni a szép időre való tekintettel, de nem akarok nagyon lemaradni .O

Puszi mindenkinek!

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika

Hétfordulósok gratula!!!!!!!!
Kép

Kriszta!

Nálunk is volt fakanalasdi szaladgálós! Kép Az én anyukám meg (41 évesen) azért ment dokihoz, hogy lehet e még babája,mert anyukámnak már volt 2 kánya, de a papámnak nem. Mondta a doki, hogy lehet, mert egy két hét és meg is mozdul. Kép

Swen!

Szép méretek! Hol van ehhez az én Annám!

Zsuzsa és NAlika!

Hát a papa már benne volna. De szerintem a kiscsaj, mert imádja a nagyapját.

Zita!

Sajna csak ketten leszünk a talin. MAriannt meg sem mertem kérdezni, mert nagyon rossz hírekről számolt be. Így inkább nem zargatom, mert most tuti, hogy nem fog jönni. Sajna Kép

Gyerekek!

Itt volt a régi védőnéni. A nyaralóba nem jött ki és csak az első héten látta az Annát. Ő volt aki mindig szekált a terhesség alatt. Hát nem meg volt elégedve mindennel! El sem hiszem. Szerinte mindent jól csinálok! Persze szerintem is, mert azért csinálom így. De az nem jeleniti, hogy ez igaz is! Kép
Na megyek!
Jött a barátnőm!
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Na visszajöttem egy kicsit,én még csak június 24-nél tartok,pont most születtett meg Lino és Mariann babája.Nagyon sajnálom,hogy pont akkor nem tudtam ittlenni,még most is olyan jó ovasgatni ezeket a szép élményeket.Kép

ZsuzsiKép
Most látom,hogy a 2 hetes csúszásom miatt majdnem 1 napon szültünk ,tehát te is akkor voltál a Szt.Imrében,amikor én.Sajnálom,hogy nem találkoztunkKép

AnyukákKép
Nektek nincs honvágyatok a pocakotok után?Én sokszor nagyon el tudok szomorodni,hogy már túl vagyok rajta.Annyira hiányzik az az állapot.Lehet,hogy azért mert 3 barátnőm is babát várKép...

Később jövök,Maxi ébredezik...

Nanda
nanda

Sziasztok!

Csatlakozom Orsihoz, mosógép mos, én pedig kezdek függő lenniKép

Orsi!
Először is: gratula Gergőnek a hétfordulóhoz, és a súlyához!
Kórház: Engem is megviselt a bentlét főleg, hogy öt hét lett belőle. Meg alapból az idegeskedés, hogy nehogy baj legyen. Mi már előre tudtuk, hogy 36. héten császár, mert a babának az a jó ha kint van(az előző is egészséges lett volna), dehát csak koraszülés... ezért is izgultam. Amikor bekerültem, nem volt hely a kétágyasokban, így bekerültem a jobbik hatágyasba. Mellettem feküdt egy ikres anyuka, akkor már harmadik hónapja, vele jól összebarátkoztam, mi lettünk a szülészeten a "keménymag". Pár nap múlva lett hely, de akkor már nem akartam átmenni mert Kriszti is akkor szült amikor én, és így volt társaságom. Ami nem tetszett: a felújítás az agyamra ment, egy percet nem lehetett pihenni. A másik az agyatlanság. Az orvosom már csak szerződéses(régebben ő volt az osztályvezető helyettes), tehát hetente egy napot van bent+ a szülései, ezért folyamatosan mobilon tartottuk a kapcsolatot. A többi orvostól hiába kérdeztem bármit... Már jóelőre meg volt beszélve, hogy 13-án kedden műtét. Hétfőn délután felhívtam a dokimat, hogy műtét előtt nem kellene-e esetleg valami vérvétel vagy EKG ? Kicsit kiakadt, hogy engem nem küldött el senki, mondta, hogy menjek ki a laborba, mondjam meg, hogy ő küldött, és ezt és ezt vetessem le. Utána csináltassak egy EKG-t, amit tegyek el, még mielőtt a nővéreknél eltünne... Az anesteziológust majd ő felhívja, és felküldi hozzám... A dolog lényege, ha akkor nem hívom fel, elmaradt volna a császárom! Amikor befeküdtem csináltatott egy nagylabort, kémia, terheléses vércukor, minden. Totál jó lett minden, erre másnap egy rezidens kiír nekem még egy vérvételt, hogy lássák, hogy dolgozott... Naná, hogy visszautasítottam(az orvosom beleegyezésével). Annyira nincs vénám, hogy jobban félek egy vérvételtől mint bármitől, általában 5-6 szúrás szokott lenni, némi tűforgatással a karomban. Ezek ellenére megérte!!! A végeredmény itt szuszog mellettemKép Illetve még egy valami. Egyik este megyek be a gyerekért(zuhanyozni voltam), üres a kocsija. A frász rámjött amikor megláttam Zsófit a csecsemős karjában szívni a tápszert üvegből!!! Pedig volt tejem... Hát ennyi!

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok!

Most két recept. Az egyik az emlegetett Nápolyi rizs, a másik egy másik nagy kedvenc nálunk, a Különcök spagettije. Olyan igazi nekem való receptek. Nem kell velük sok időt a konyhában szöszmötölni.

<!--attachment: Receptek-121785.doc*mime_msword.gif*application/msword*28.2**Receptek%2edoc --><center><pre>
Kép
Receptek.doc (28.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Remélem, utána vissza tudok olvasni.

Üdv mindenkinek:

Zita
pzita

Sziasztok!

Nem igazan ertem a Lilit. Kép Mostanaban nyugosebb, gyakrabban ker cicit napkozben is, nem beszelve az ejszakakrol. Kép Mintha visszamentunk volna az idoben es Lili csak par hetes lenne. Kép Ma mar attol is paraztam, hogy talan keves a tejem? Pedig spriccel belole meg szopizas utan is. Vagy nem megfelelo a taperteke?

Zita: Semmi gond. Lenyeg, hogy megyek a talira. Kép Valoszinuleg a ferjem is jon. Kép De sokaig nem maradunk, mert este is hivatalosak vagyunk. Gyerekules. Erdekes. A chicco papirja azt irja, hogy ha elol legzsak van, lehet oda tenni a hordozot, de csak menetirannyal szemben. Most akkor vegul is hogy van ez?
Hozzak valami edesseget a talira? Gondoltam sutok csokis muffint. De nem lesz tul sok kaja a jatekhazban? Kép

Szilvi: Koszi a biztatast. Kép Ma peldaul nagyon elkseredtem. Nem ertem mi ez. Tobbszor cicizik, nyugosebb. Most szerencsere melyen alszik a 11 oras szopi utan. A hulye digitalis merleggel nem tudok normalisan merni, mert ossze-vissza mutat. De kivancsisagbol lemertem, hogy mennyit evett 11-kor, mert attol is aggodtam, hogy esetleg keveset eszik. Es 140 gr-ot evett a merleg szerint. Ez eleg?
Kep. Tunderi. Kép

Kriszta: Eszter nagyon edes lehet. En sajnos nem hallok olyan jol, de mar jo par napja hallom kislanyom kacagasat hangosan. Nem is tudtam mi ez a hang, mikor a ferjem mondta, hogy hangosan nevet. De allitolag mar par hete. Csak en nem hallottam. Kép Lili imadja amikor tisztaba rakaskor a pocijat puszilgatom es csikizem. Kép Ilyenkor hangosan kacag es en is hallom, mert kozel vagyok hozza. Ugy tunik Lili nagyon csikis. Kép
Fokhagymapucolas. Kép

Bea: Koszi. De sajnos nem volt jobb ejszakank. Igaz nem 2 orankent, de 3 orankent kert cicit. Kepek nagyon edesek. Orulok, hogy Zsofinak nem volt laza. Mi jovo heten kapjuk a 4 honapos szurit. Pont aznap lesz Lili 4 honapos. Nagyon csinos vagy a kepeken! Kép

Orsi: Lilinek is hasonlo sapija van mint Gergonek. Kép Majd mutatok kepet. Nagyon szepek vagytok, igaz te alig latszol. Huha! Nagyon szepen hizik Gergo. Mintha Edina baberjaira torne. Kép Mi meg mindig Midi-zunk pelenkakban.

Anita: Ezek szerint a chicco papirjan nem helyes amit irtak. Nekem se tetszik, hogy legzsakos oldalon ul Lili, de sajnos nem lehet kikapcsolni. Mindegy. Legkozelebb hatra teszem Lilit. Kocsiban mindig jol elvan, alszik, remelem ugy se lesz problemaja. Igen. Ujpestiben voltam. Nekem az kozelebb van. Es igerem jovok, ha majd atveszeljuk ezt a nyugis, gyakran cicizos idoszakot. Kép
Huha. Baleset. Kép Daninak nem lett baja a karambolban?

Hajni: Valahol ujpesten laksz? Nem tudtam. Hozzad is el tudok egyszer menni latogatoba, ha benne vagy te is. Kép

Swen: Nagyon szepen fejlodik Botond. Kép Ti is magasak vagytok a csaladban?
Igen. Lili nagyon belehuzott. Es en is faradtabb vagyok, meg egy kicsit elkeseredve. Nem tudom, hogy fogzas-e. Azt se tudom, azt hogy lehet eszrevenni. Nem duzzadt az innye, nem latok feher valamit. Lili is csinalja mar regota azt amit a Botond. Mindig labra all ha ugy tartod. Kinyomja magat. Mintha mar jarni is probalkozna, de mindig mondom neki, hogy kicsim ez meg korai. Kép

Na megyek egy kicsit takaritok, amig Lili ilyen mellyen alszik.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Anita: nyugis helyett inkabb nyugost ertsel. Kép

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Zsuzsa
Jól be van ám itt fűtve!Kép De tényleg, mi már jó pár hete fűtünk.Kép
A Midi az az 5-8-ig és a Liberós már nem az igazi. Jó még, de meglátszik a combi-hurkákon a nyoma.KépKép
CicitépésKép Gergő is tudja csinálni sajnos, mikor már kaki van bent és bántja. De abba nem hagyná a szopizást, inkább szenved(ünk).Kép
Libero-akció: Nem tudom lehetne-e egy nagy kérésem! Nem tudna nekünk is venni az öcséd és a talin kifizetném! Nekünk már a 7-14-ig kell, a Discovery. Ha sikerülne nagyon köszönném!Kép

Soraya
KontrollKép
Hurkák: szerintem azért vannak ott!Kép

Lujzika
Nekem a Carter a kedvencem.Kép
Meg most már a Kovács is.Kép

Mucska
Szegény Mariann!Kép Add át neki pozitív puszijaimat!

Bea
Kórházi élményeidKép De a lényeg tényleg a végeredmény!Kép

Zita
Már el is mentettem.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi,
az oltáshoz írtamKép pelusKép nem híznak egyformán minden héten, teljesen normálisan mértedKép
Mi az a berhelés?Kép Ezek vmi portugál eredetű szavak?Kép

Andi,
kíváncsi vagyok, milyen lesz a rizsedKép a rakott tészta finomnak hangzik! VédőnőKép

Bea,
kúpKép képekKép kórházKép
Tomikám azóta is megjelenik a kiskanállalKép

Lujzika,
emlékeztem, hogy nincs gépedKép azért írtam a mézesmadzagot

Swen,
csak ketten voltunk, de voltak ott nálunk sokkal idősebbek is. Egyébként is nagy koncertre járók vagyunk. Tomikám is volt már másfél évesen egy nyitott helyen. Úgy élvzete, hogy apját odahúzta a színpadhoz, és a nyakában ülve hallgattaKép

Nanda,
a közös képen minden rendeóben lévőnek tűnik...

Soraya/Kriszta,
kontrollKép azért vannak ott is hurkákKép

Zita,
receptKép

Rita,
füledKép azért az enyém még vmivel jobb, de nem sokkal.
Vali és Anikó is újpesti, mi meg tényleg közel lakunk az AradihozKép

Zsuzsa,
ma még nincs eredmény kaki ügyben Kép rám egy kicsit jobban hat a barackléKép

Hajni
nalika

Anita, Zsuzsa, meg a többiek!

Mi a véleményetek erről a szendvicssütőről? Már vagy 1 hónapja szemezek vele, és most nagyon akciós lesz...
http://www.tefal.hu/tefal/products/product/index.asp?univers%5Fid=400&dept%5Fid= 460&sku=U00205&mscssid=275394057

Hajni
nalika

Hajni: neked is rosszak a fuleid? Hallaskarolsult vagy te is?
A szendvicssuto nagyon jonak tunik. Foleg, mert tefal termek! Csak azt kell megnezni szerintem, hogy jol zarodik-e, mert ha szendvicset sutsz es az jo vastagra sikeredik, akkor is ossze kell tudni csuknia. Sogorom vett egyet, igaz nem tefal, es amikor berak egy picit vastagabb szendvicset szetugrik a zaro szerkezet. A mienk viszont jol birja. De az Phillips.

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Malika-Hajni: és mennyi az annyi? 16 Eft helyett mennyi?
Amúgy jó, hogy lehet vele mást is csinálni Állítólag ilyenben nagyon finom a máj is sütve ("grillezve").
Baracklé Kép A szőlőt próbáltad? VAgy mustot?

Orsi: te jössz hétfőn is a talira? HA tudom, megoldom, jó??? De nem ígérem!
Fűtés Kép Amúgy mi is! Hogy viselték a növényeid a terepváltást?
Cicitépés Kép
A pelus dolog érdekes! Edina nem karcsú, de ha nagyon kell, rá is fel lehet még adni azt a pelenkát! ÉS ő ugye már kb. 8 kiló!

Mucska: papi Kép Tanult ma is szorgalmasan? Túl van már a netezésen?
Védőbanya Kép Akkor most már nem is banya? Amúgy valóban jól csinálsz mindent! Kép

Soraya: hurkák Kép

Lujzika: szerintem a jövő hétre!
Hogy sikerült a tegnapi/mai pempő?

ZSuzsa
zerko

Rita,
nem hallok úgy, mint kéne az én korombanKép kb., úgy, mint anyukám, aki 60 éves. Inkább az a bajom, hogy nem hallok tisztán, tehát hallom, hogy mondanak vmit, de nem mindig értem, hogy mitKép De a te helyzeted sokkal rosszabb, nagyon élvezd minden hangját Lilinek. Olyan édes kis hangjuk van!

Zsuzsa,
12500-ért megéri, nem?Kép

Hajni
nalika

<font size="-2">ja, és ha szabad: ma is kérhetek szavazatokat?
http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=2028&osztas=4&szam=16
A többiekre is szabad, de küldhettek kígyót-békát is! (Lujzika Kép )</font>
zerko

HAjni: ezt te döntöd el! HA szükségetek van rá, és szeretnéd, akkor feltétlenül!
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa!
Szavazat mentKép

Nanda!
Dehogynem! Pocakosan sokat olvastalak benneteket, olyankor Zsófi itt rugdosott a hasamban. Szülés után tök furcsa volt a Babanet rugdosás nélkülKép

Rita!
NyűgibabaKép Lehet, hogy tényleg a foga jönKép

Nalika!
Nagyon jónak tünik a szendvicssütő!

Orsi!
180cm. Amihez fénykoromban 65kg társult, de azt hiszem ez már a múltKép Akkor jó nagy hurkák vannak nálatok isKép

Most megyek, készülök estére. Olyan helyre megyünk, hogy csak na Kép Ha időben jövünk és sikerül képeket csinálnom, teszek fel párat.

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok!

Rita! ne légy elkeseredett, eddig Lilike igazi kis angyal volt, néha neki is lehetnek rossz időszakai! S lehet, hogy tényleg nő, vagy gyűjt a télre.Kép Fogzást fogalmam sincs hogyan lehet észre venni, mert rájöttem, hogy ebben a korban a gyerekek már nyálzanak és mindent a szájukba tömnek. Úgyhogy ha kinőtt a foga, utólag mondhatjuk, hogy amiatt volt.Kép Egyébként Botond is ma extra nyűgi, egyre inkább kézi baba újra!KépKép

Zsuzsa! Szavaztam.Kép Hát szerintem is nő szépen, ppp ma adtam rá egy 68-asnak számozott kardigánt ami a könyökéig ér. Mármint az ujja. De a számozásról már beszéltünk.Kép

Soraya! Szerintem is van ott husi elég!Kép

Mucska! Tudod, hogy ez az összehasonlítás hülyeség. Anna nagyon szép kislány és tökéletesen fejlődik önmagához képest és ez a lényeg.Kép

Nalika! mi is nagy koncertesek vagyunk.Kép Imádjuk az ilyen szabadtéri banzájokat, s nem az Orsiék féle komoly zeneieket.Kép

Na most ezt elküldöm, mert riasztás van!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Zsuzsa,
azért is gondoltam erre, mert kivehetőek a lapjai könnyebben el tudom mosni. És mert a kézimixerem is Tefal, és nagyon szeretem.
Jelentem, szavaztamKép Tegnap elfelejtetted felrakni, így nem jutott eszembeKép tedd fel mindennapKép

Swen,
most nyáron azért nem mertem bevállani a Judas Priestet a 7. hónapbanKép
Meg kell mondanom, hogy azért a biztonsági őrök elég furcsán néztek Tomikára annoKép de beengedtek

Hajni
nalika

Nalika
Még nem hallottad?Kép Berhelni=piszkálniKép Ez kivételesen nem portugál, de ha szeretnéd írhatok 1-2 hozzászólást portugálul is.Kép
Szendvicssütő szerintem is klassz!Kép

Zsuzsa
Hétfőn nem tudok menni. Azért köszi.Kép
Pelus: nekem a védőnéni mondta, hogy ha szorítja a combját, akkor kinőtte. Amúgy még jó rá.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Megint olyan sokáig nem voltam, hogy nem bírlak követni titeketKép De becsszó eztán rendesen olvasok, jegyzetelek, és mindenre reagálokKép

Ma kaptuk meg a 3 hós oltást, eddig nincs láz meg semmi, remélem nem is lesz.
Aztán meg gyorsan bementem a dolgozómba, mert a főnököm elbeszélgetett velem. Már most azzal fáraszt, hogy mikor megyek visszaKép

Ja, és gratula minden fordulósnak, mi pont ma vagyunk 3 hónaposakKép

Puszi mindenkinek
Amatőr

Drága Swen!

Engem nagyon nem idegesít, hogy Anna akkora amekkora. Csak mikor írjátok ezeket a méreteket, az jut eszembe, hogy a doki nénim kiakadna. Egyébként tényleg szépen fejlődik Anna és én is azt tartom, hogy minden babának magához képest kell fejlődni. Az egyik hamarabb fordul, ül vagy mászik, de később ez semmit nem számít.
Anna 15 cm nőtt születése óta és ez azt gondolom, hogy jó. És ez a lényeg. Hú ma nagyon meg vagyok elégeve magunkkal, ahogy visszaolvasom amiket írtam! Kép Szerénység a lényeg nem? Kép

Zsuzsa!

Igen Papának volt ideje netezni, most meg magol, mint egy kisdiák. de jól áll neki. Néha átjön kérdezni, aztán meg megmagyarázza, hogy tul.képp tudta Ő is. Kép
Jól csinálás: nem biztos, hogy az a jó amit én csinálok. A lényeg, hogy mindenki a maga elve után menjen és úgy csinálja ahogy ő a legjobbnak találja a gyerekének.
Viszont ebédre ma is csak főzelék volt, viszont nem volt hányás és bukás szerencsére. ÉS reklama sem a kajáért. Szóval eddig csak bezabált, mint egy kis poca Kép

Orsi!

Átadom feltétlen MAriannak! Jól fog esni Neki.

NA megyek, mert Apánál front van és gyülekeznek a viharfelhők!

Andi
Kép
mucska

Amatőr!
Gratula és szerintem nem lesz baj. HA úgy gondolod, borogasd a lábat be éjszakára, nekünk ezt ajánlották minden oltásnál.
NA megyek, mert dörög az ég, ideértek a viharfelhők, apa valamiért tüzet okád. Kép

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Nemsokára jövök, most visszaolvasok.

Zsuzsa!
Csak neked akartam gyorsan írni, hogy felhoztam a cicátokat a 2. helyre, de Bubu nagyon belehúzott, kevés volt neki az
1 gyíkom Kép

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Itt egész nap bolondokháza van, idegeim cafatokba, de azért jól vagyunk Kép

Szöszi hívott ma, épségben megérkeztek, jól vannak, Balázs jól bírta az utat Kép

Bea: nagyon szépek vagytok a képeken Kép Rólam is alig találni, én is utálom, ha fényképeznek Kép milyen szép helyre mentek este? Kórház Kép

Orsi: súly Kép pelusméret váltás Kép sapis kép Kép szomszédok Kép Mi is néztük a vészhelyzetet, hát nem volt egy vidám rész Kép

Zsuzsa: bedugult cici Kép Szavaztam.

Mucska/Andi: én most is örülnék, ha fele annyi energiám lenne, mint apukádnak, nemhogy 70 évesen Kép Régi védőnő Kép Mariann Kép Annyira sajnálom Kép Sok pussz neki!

Bori: apa még nincs jól, de ő a munka hőse, úgyhogy így is jár dolgozni Kép Heti hízás Kép Katám sztrájkol ezügyben.

Zita: nápolyi rizst mi is nagyon szeretjük Kép Szerintem is Swen-nek van igaza, ha mindenki visz kaját is meg inni is, akkor legalább a fele meg fog maradni.

Kisdió: bőrgyógyász?

Kriszta: kontroll Kép Képek Kép

Hajni: én is remélem, hogy most már minden hülyeség elkerül minket! Szerintem is jó a szendvicssütő Kép

Swen: Botond óriási nagy Kép és továbbra is nagyon ügyes Kép Próbálok én is majd írni, de nem nagyon hagynak élni a lányok.

Rita: remélem elmúlnak Lili nyűgös napjai hamarosan Kép Hallásodat sajnálom Kép 140 szerintem elég egy kajálásokkor!

Zsuzsi: jó hogy be tudtál nézni Kép Gyere sűrűbben !

Lujzika/Kriszta: Fényképeket én is CDre iratom, és úgy tudom ide feltenni. Mi van a híg kakival? Remélem szép időtök volt délután! Kép

Amatőr/Hajni: boldog 3 hós fordulót !

Na megyek mert őrjöngés van.

Szilvi
lino

Sziasztok!

Na sikerült visszaolvasni. Bocsi, ha valakit kihagyok, de siettem nagyon.

Mucska!
Én a védőnéninket kiutáltam a házból Kép . Kezdte azzal, hogy amikor a dokim szigorú fekvésre ítélt részleges lepényleválás után, akkor ő azzal nyaggatott, hogy tornázzak és sétáljak sokat.
Aztán mikor meglett a baba, odaállított délben, éppen ebédeltem, minden perc be volt osztva, mert Lujzika nemsokára ébredt, és kajálnia kellett neki is. Ő közölte, hogy egyek nyugodtan (miközben állt a hátam mögött), ő megvár. Aztán elmondta a tök ellenkezőjét, mint amit a doki nénink. És mindezért még borravalót is várt volna. Hát ezek után többet nem jött Kép Kép

15 cm növekmény nem semmi Kép Kép!

Nanda!
Hát azt tényleg jó dolog volt tudni, hogy növekszik bennem egy kis élet, és jó volt érezni, amikor mozgolódott, de én már nagyon vártam a végét. Az egészet végigizgultam, legszívesebben naponta UH-ra jártam volna, hogy minden rendben van-e Kép, sokat kellett feküdnöm,
bevizesedtem, 30 kg-ot híztam, és akkora lett a pocakom, hogy mindenki azt hitte, ikreket várok.
Szóval a pocakkorszak után inkább csak akkor van honvágyam, amikor a lányom nagyon nyűgös. De annak nagyon örülök, hogy itt van végre Kép Kép Kép!!

Bea!
Te melyik kórházban szültél?
Jó szórakozást az esti szuperprogramhoz Kép Kép!

Rita!
Hallás Kép , Sajnálom, rossz lehet neked, de az a lényeg, hogy hallod a kacagást. Nyügi Kép
Amúgy Eszterke most kezd csikisedni, eddig nem reagált a csikizésre, de 4-5 napja már jókat derül rajta.

Orsi!
A Ross doki akkor is jobb volt Kép Kép!

Hajni!
Kaki Kép Nekünk ma már megvolt Kép!

Zsuzsa!
Sütőtök volt ma is. Ízlett még mindig. Eredmény: napi egy kakkancs Kép

Swen!
Növés Kép

Amatőr!
A borogatás tényleg jó! Én a 3 hónaposnál kihagytam, és szegény kiscsajnak jó kis pukli lett a combján.

Egyelőre ennyi! Majd még jövök, mert ma este szalma vagyok Kép Kép

Puszi mindenkinek

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika

Sziasztok!

Gratulalok a sok evfordulohoz! Mi ma lettunk 15 hetesek. Ugyan az 5 kgt csak kozelitjuk, de azert a 62-es ruhakat kezdjuk kinoni.

Mindenkinek aranyosak a kepek!

Pano, koszi a felvetelt a tablaba.

Bea: korhazban nekem is nagyon rossz elmenyeim voltak, mar soha nem fogom megtudni, hogy mikor es mennyi tapszert adagoltak Kameanak. Ennek is koszonhetem, hogy nehezen indult be a tej.

Nanda: irigylesre meltoan csinos vagyKép Mi a titkod? Egyszeruen alkati? Hiaba gyarapodtam mindossze 6kgt a terhesseg alatt, nagyon maskepp nezek ki mint egy evvel ezelott.

Tegnap voltunk bemutatkozni a munakhelyemen, ennyi szakallas pasit meg nem latott Kamea, egesz jol turte amig ehes nem lettKép

Aniko
anniko

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?