Hali!
Ma voltunk 18 hós oltáson, Kristóf 88 cm és 12,7 kg. viszont belázasodott
, ami nekem furi, mert még sose volt baja oltástól... remélem, most csak ennyi a baj.
Ráadásul napok óta rosszul alszik. Arra gondolunk, hogy szeparációs félelem van nála, mert ahogy valaki átmegy hozzá, világbéke van. Aztán reggel 6-kor kipattan a szeme és reggel van
ez nem túl baráti az eddigi 1/2 8 - 8 órai keléshez képest. És mindig sírva ébred ez eddig nem volt....
Viszont van egy sünink
a múlt heti buliból még maradt egy fél zsák szemét (merthogy ugye ami nem a kukában van, azt nem viszik el és egyszerre nem fért bele, sőt kétszerre se), és beleköltözött csócsálni. A zsák itt van a nyitott hálószobaablak alatt, most is hallom, ahogy matat
Séta ügyben Kristóf nagyon jól nevelt, ha kérem, megáll és megvár (kocsiból kipakolás, bezárás, ilyesmi), jön velem kézenfogva, de elég sok szájtépésembe került. Boltban szigorúan bevásárlókocsizás van.
Tünde:
Bence hihetetlenül jó kispasi!
Boldog névnapot utólag is!
Kriszti:
nagyon jók a képek! Benedeknek a szeme se áll jól
, nagyon huncut.
A babák tutik lesznek! Ebbe a hajleírásba jól belekavarodtam, nem tudom elképzelni, de nyilván csak látnom kéne
Hű, nyíregyházi állatkertbe muszáj egyszer elmennünk....
Csöre:
szerencsére nálunk a Duna kb. 20 perc autóútra van, és amúgy is dombtetőn lakunk és homokon, szóval se árvíz, se belvíz. Viszont apa pont ma mondta, hogy még szerencse, hogy elhozták a csónakjukat a kikötőből, mert 2 m-es víz van most a kikötő helyén.
Jaj, ezzel kapcsolatos mai sztori:
gyerek kimondta élete első mondatát... apjával épp arról beszélgettünk, hogy Sződligeten a kikötőben, ahol a csónakot tartjuk (most nem, mert időben hazahozták szerencsére) és a környékén akkora a víz, hogy a kikötőőr a 2-es úton motorcsónakázott. Belőlem meg kiszaladt, hogy "Aztakurva..." Gyerek rámnéz, elvigyorodik és közli, hogy "Attakuga".
Holnaptól nem káromkodok...