Bibar
Gratulálok!nagyon sok boldogságot,egészséget és rengeteg tejcsit kívánok!nagyon várom már a képeket
Jó nagy pocakod volt már a végére!
Vicuska
Ez fantasztikus!Jucinál sem sok esély volt egy spontán babára és látod még is ott van Panna
Gyere légyszi gyakrabban és ne dugdosd a gyönyörű lánykádat se!!!
Erika
Boldog szülinapot Marcellnak!Nagyon hasonlít rád!!!
Ballagyo
Remélem azóta már jobban van Soma!És gratula az ovihoz!
Baby
Jó nagyot nőtt Bendegúz is.Nem hiszem,hogy közétek fog szokni!Botinál is van,hogy közöttünk köt ki aztán ott alszik reggelig.Az már más kérdés,hogy én hogy alszom
Morzsa
Én sajna nem hallottam még ilyenről,de az a lényeg,hogy lehet kezelni és meg van minden esélyed egy kisbabára!Sok-sok erőt és kitartást!!!
Málna
Toxo fertőzése anno Rékarókának volt úgy emlékszem,talán egy priviben tud segíteni neked(nagyon régen jelentkezett már).Remélem nem lesz baj és egészséges lesz a kisbabád!Kitartás!!Ha itt leszel megint csak szólj szívesen meglátogatlak
Elan
Igazi nagy motorosod van
Sajnálom,hogy nincs rendben a hormonh.tartásod,de majd most is kapsz fincsi gyógyszereket és jöhet a kistesó
A strand ötleteket szívesen fogadnám én is,mert jövőhéttől nem tudunk anyósékhoz menni egy hónapig.
Juci
Nem csak Pannát húzzák,szerintem a csajokat is
Pannának még mindig mekkora haja van!
Szandra
Igazán jöhetnél többet!!!!
Rólunk:sajna vége a nyaralásnak
pedig nagyon jó volt.Boti nagyon élvezte a vizet,hangosan kacagott,ugrált a medence széléről.Egyszer annyira gyors volt,hogy apja nem tudta elkapni és lemerült a víz alá én sikongattam ő meg ahogy kiemelte az apja teli szájjal nevetett rajta!Viszont a motorozást kicsit hanyagolni fogom,mert 2X ellógott előlünk,persze a forgalmas utat vette célirányba mi meg alig bírtuk utolérni.Szegénykém azt hiszi jó játék,mert kacagva egyre gyorsabban megy,szinte utolérhetetlenre fejlesztette a gyorsaságát.Szobatisztasággal szuperul haladunk,kakis pelust már hetek óta nem láttam.Megtanult állva pisilni és ha nincs rajta semmi megy a bokorhoz(itthon a bilihez) és pisil.Jókat nevetünk rajta,mert berogyasztja a lábát,kicsit hátradől és ha végzett még meg is rázza a kukiját.Szóval mint a nagyok
Viszont ha van rajta kisnadrág vagy alsógatyó renszerint becsurran,gondolom úgy érzi,hogy a pelus rajta van és beereszti.
Pöttöm jól van,úgy tűnik ő is fiú,de azt mondta a doki nem merri 100 %-ra mondani,mert ott a köldökzsinor is.Azt hiszem elmegyünk a 20. héten egy 4D uh-ra is hátha ott jobban látszik.23.-án megyünk magzati szívuh-ra remélem ott is minden rendben lesz.És a végére a képek: