Angi:
Mákostészta, hmmm...
Hajrá leszívás, mennek a drukkjaim!
Angyalka:
A géndoki úgy tűnik VÉGRE!!! megsegít téged, szorítok ezerrel!
Vnbeni:
A lila-zöld most a menő, nem is értem miért nem tetszik?
Én karom is hasonképp vala. Örülök, hogy már te is túl vagy ezeken.
Drukk hétfőre, ne félj, csicsika lesz, csak a beavatkozás előtt készíts betétet a bugyingóba, mert utána esetleg vérezhetsz.
Patkényfogócska nem semmi, én besza@ri vagyok, féltem volna, hogy belémharap.
Az álmod nagyon érdekes, de nincs ilyen "első megérzéses" gondolatom vele kapcs, de azért még agyalok rajta, feladtad a leckét, az tuti.
Kubu:
Eszem azt a drága-jó szíved! Inkább mégse adoptáljatok, most csak gyengíteném a családi büdzsét. Bakker, ekkora szemétsége, nagyon sajnálom apaci mhelyét...
Jól kicse@tek veletek...
Én a közben szolga, de azért megírhatod, hogy mivel foglalkozik, mert nem ígérhetek semmit, csak a nagy-Dumbo füleimet, hátha hallok valamit jártamban-keltemben...
Kisspinkó jól behelyezkedett, de azért remélem csak akkor bújik elő, amikor neki a legmegfelelőbb.
Judit:
Kaja, pia, fickók, cickók, van minden ebben a pánzióban!
Isten éltessen Sokáig!!!
Vagy már mondtam?
Ebben a melegben nagyon kihagy...
Szorítok a spontánkához!
Navi:
Ebben a melegben is ugra-bugrálsz? Kűggyek takarítónőt fénypost?
Mieza:
Jó nyanyolást!
Ms:
Örülök, hogy egyre jobban vagy és nagyon drukkolok továbbra is nektek!
Macs:
Megváltoztak a cicuskák, kandúrbandik érkeznek majd? Hát ez milyen klassz!!!
Gratulálok!
Nagyon tüneményesek lehette, ahogy babáztak egymással, csö-csöp... Olvadozok!
Készült erről felvétel?
Mara:
Remélem elég lesz a tömés és az idegecskével szépen megbeszélték, hogy elférnek egymás mellett. Szorítok!
Andrea:
Hááát... Úgyis tudod, minek cifrázni...
Lélekvigaszt és nagy ölelést küldök!
Akkor most mega-giga drukkjaim, hogy a lufik eltűnjenek és jöjjenek a fagyisok.
Esetleg masszír:
Először masszírozd át mindkét talpad, majd a talp közepét hosszában (fel-le). Ha ezzel megvagy, mehetsz a petefészek-pontjára. Úgy találod meg könnyen, ha a külső bokacsontnál (oldalt a kiálló gumó alatt), majd egy picit hátrébb masszírozod. Ezután ott az a lágy rész hátul - mindkét oldalt az achilles és a bokacsont alatt - na ott alulról felfelé kell masszírozni mindkét oldalt egyszerre (a mutató-és hüvelykujjal a legkönnyebb), mintha ki akarnád húzni a cisztát.
Az eszkimók a jég hátán is - ne feledd!
Lukácsné:
Aranyérűzőt küldök, remélem simán megy a hurcolkodás.
Brumi:
Annyira együttérzek, sajnálom!
Rita:
Ejnye-bejnye+popódádá!!!
Szabad ezt? Ilyenkor már tesztelni?!
Én dafke szorítok értetek!
Vikus:
Itt csak a gyogyót kell fizetni. Akkor van fizetős beavatkozás, ha azt a páciens kér, ill. ha nem várja meg a 3 hónapot két lombik között.
Pancsi:
Csodaszép a pocid!
Hozzágondoltam a szépségetes mosolyod is, na ilyen egy szupercsini kismami!
Pancsi79:
Kb.: 1000-es HCG-nél látják, hogy hol a bébibogyó, a HCG pedig 2 naponta szokott duplázódni. Nagyon drukkolok csütörtökre!
Woody:
Szépséges a pocód!!!
Nagyon ügyesek vagytok, hogy már mindennel elkészültetek!
Békuci:
Juj, de jó! Rengeteg pozitív energiát küldök péntekre!
Csucsu:
Ez rettentő....
Fogadd őszinte részvétem, nagy-nagy ölelést küldök!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vayacon:
Na végre, hogy bekukk!
Lényeg, hogy jól vagytok, nagyon örülök! Nem hiszem el, hogy nem látszik a pocód... Képet! Képet! Képet!
Kahlan:
Párod unokahúga elég gáz, nekem is nyilogatott a bicska a zsebembe, ahogy olvastam. Annak a gyerkőcnek tuti nagy feladata van velük, vagy másokkal, de vszeg az ottani tapasztalatait musz megszereznie az életútjához.
Megértem, hogy néha kitör belőled a "parasztlány" a spontánokkal szemben, a lényeg, hogy nem tartós, mert az nem tesz jót a lelkednek sem. A miért-miérteknek nincs semmi értelme, nem kell firtatni, lépj túl ezen, csak így érdemes nekifogni, tisztán, hogy nem rágódsz semmi máson, mert az visszahúz. Előre kell nézni és inkább atrra gondolj, ha pocist/babát látsz, hogy de szép, nekem is ilyen lesz nemsokára!
És máris kész a pozitív gondolkodás!
Remélem a teák is megteszik a hatásukat!
Wikka:
Hurrá bacimentesség!!! 26-ra szorítok!
Luca:
Látom az ÁEK-s beutalót már írták a lányok.
A tininindzsák meg jól elbújtak, nagyon sajnálom... Csak kitalálnak a dokkerek vmit, hogy előcsalogassák őket. Megadrukkjaim mentek!