Új privát üzeneted érkezett!

Friss tábla és futok nyaralni, mert a párom már teljesen bepakolt kocsival dudálgat a ház előtt :) Kuttyok is bepakolva :)

Álmaink
mieza

Köszönöm a táblit!!! :)

Jó nyaralást! :D
Vendég

Látta valaki a Sejtjeink c. filmet?
Az osztálytalálkozómon felhívta rá a figyelmemet az egyik lány,szerinte érdemes megnézni.
Vendég

No,most megyek,
Angi: Neked nagyon sok sikert a holnaphoz, pénteken igyekszem behozni a "lemaradást" :lol:

viccet félretéve,drukkolok! :)

Remélem holnap jössz erre,és mesélsz :)
Vendég

Mara: Köszönöm az infót!!

Brumi: Nagyon sajnálom!

Rita: Sajnálom, de még nem feladni! Milyen génvizsgálatra készülsz, mit tudnak nézni génügyileg a megtapadáshoz? Az ÁNTSZ-es vizsgálatot nekem a 3. sikertelen lombik után kérték, a bmc-ben kaptam a beutalót, de hogy pontosan mi is ez azt sajnos én sem tudom, mert azóta nem voltam konzultáción, de ezek nekem is negatívak lettek. Remélem a többiek tudnak segíteni.

Breki: Mennek a drukkok péntekre! Azt hiszem a mai napom után én is rácuppanok erre a könyvre. Ma voltál esetleg a bmc-ben, mert láttam egy lányt, aki ezt a könyvet fogta a kezében?

Angi: Neked is mennek a drukkok holnapra, majd gyere a hírekkel.

Pancsi, Woody, nagyon szép pocakotok van.
luca4

Ma nekem sem volt valami jó napom. Megjártuk reggel a bmc-t. Páromnak kellett mintát adnia és sajnos rossz híreket kaptunk. Összesen 2 db-ot találtak és azok sem voltak szépek. Nagyon letörtünk. :( Nem számítottunk mi olyan sokra, de eddig egy átlag 20-at mindig találtak nála, az se sok, de a lombikhoz pont elég.
Trombózis hajlamos vv-es beutaló. Hát mondtam én nekek, hogy nem lesz egy sima ügy a háziorvosommal. Ma levittem a zárómat a körzetihez, örültem, mert csak az asszisztens volt ott, gondoltam így sima ügy lesz. Ahogy jósoltam nem!! Mondtam, hogy mire kérném és erre azt mondja, hogy jó, akkor írjam le pontosan, hogy mit is szeretnék és megnézni nekem, mert neki gyanús a dolog, hogy csak szakorvos írhat fel ilyen beutalót. Hát szerintetek mit kezdjek ezzel??
Rita, Sajti segítsetek légyszi, ez a vv. pontos neve, hogy trombózis hajlam szűrés?

Luca
luca4

csajok, köszi mindenkinek a bíztatást! :)

kisbeeka: én láttam a filmet, valahonnan a netről töltöttem le, és tényleg jó. Csak ajánlani tudom.
Az altatásról meg annyit, hogy ki lehet bírni anélkül is :) Engem speciel nem altattak, és nem éreztem különösebb fájdalmat.
ms

luca4: Leiden mutáció a neve és szerintem a Mensmentisben privát megcsinálják beutaló nélkül is..
ms

Sziasztok Lányok!

A film tényleg jó. Amikor elkezdtük ezt az egészet /kb. 1 éve/ párom megrendelte nekem... sírtam is rajta.

Kép
avarka

A táblába majd beírhatjátok, persze csak nyaralás után, hogy IR és nem látják a petefészkeimet... úgyhogy lehet visszamennem a BMC-be.

Kép
avarka

Luca!Leiden mutáció ahogy ms írta,nekem a haemophilia központban csinálták./ez egy rendelése az ÁEK nak./EZT ÍRTÁK A BEUTALÓRAT T.HM ÁEK HAEMOPHILIA közp.Kérem a beteg vizsgálatát! Adrnő neve DR RÓNA TAS ÁGNES!IDŐPONT KELL!

Mieza!Szívesen bekerülnék a táblába,de én ezt még nem láttam rólatok.Megmutatjátok?

Lányok mindenkinek köszi a bíztatást!Apa ugyan ezt gondolja amit mondtatok,hogy korai.Hát meglátjuk!Majd jövök a hírrel!
ritabmc

Sziasztok Lelombozottak, Bimbódzók és Kivirultak! :D

Szerintem egész tűrhetőek lettek az IR-eredményeim, azt hittem, rosszul látok! :D
1. vércukor: 5,0 mmol/L (ref.: 3,5-6,1)
2. terheléses vércukor 60 perces: 8,4 (ref.: ---)
3. treheléses vércukor 120 perces: 3,7 (ref.: ---)

1. inzulin szint: 12,30 mIU/L (ref.: 2-29)
2. inzulin szint 120 perces: 41,10 (ref.: 22-79)

Ti mit gondoltok? :)
Dr. Vicky? Vehetek tartós tejet és éves bérletet? :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Közkívánatra a sárgarépakrémleves zsenge zöldborsóval:

Kevés hagymát kockára vágok és pici vajon dinsztelem, majd hozzáadom a nyers, felvágott répát is + petrust és együtt dinsztelem még pár percig (netán pici vízzel rásegítek).
Nemsokára ráöntök annyi húslevest (víz+kocka is tökély), hogy éppen ellepje + só, bors.
Ha megfőtt, botmixer általi halálra ítélem.
Közben kevés húslében megfőzöm a zöldborsót, ebből sem kell sok, inkább levesbetétként nyomom; majd beleteszem a répás turmixba, adok hozzá még petrust és annyi húslét (ami a borsófőzéskor megmaradt), hogy krémleves állagú legyen. Mi még be is chilizzük, oszt KÉÉÉSZ!!! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Angi:
Mákostészta, hmmm... :)
Hajrá leszívás, mennek a drukkjaim!

Angyalka:
A géndoki úgy tűnik VÉGRE!!! megsegít téged, szorítok ezerrel! :)

Vnbeni:
A lila-zöld most a menő, nem is értem miért nem tetszik? :lol:
Én karom is hasonképp vala. Örülök, hogy már te is túl vagy ezeken.
Drukk hétfőre, ne félj, csicsika lesz, csak a beavatkozás előtt készíts betétet a bugyingóba, mert utána esetleg vérezhetsz.
Patkényfogócska nem semmi, én besza@ri vagyok, féltem volna, hogy belémharap.
Az álmod nagyon érdekes, de nincs ilyen "első megérzéses" gondolatom vele kapcs, de azért még agyalok rajta, feladtad a leckét, az tuti.

Kubu:
Eszem azt a drága-jó szíved! Inkább mégse adoptáljatok, most csak gyengíteném a családi büdzsét. Bakker, ekkora szemétsége, nagyon sajnálom apaci mhelyét... :twisted: Jól kicse@tek veletek...
Én a közben szolga, de azért megírhatod, hogy mivel foglalkozik, mert nem ígérhetek semmit, csak a nagy-Dumbo füleimet, hátha hallok valamit jártamban-keltemben...
Kisspinkó jól behelyezkedett, de azért remélem csak akkor bújik elő, amikor neki a legmegfelelőbb. :)

Judit:
Kaja, pia, fickók, cickók, van minden ebben a pánzióban! :wink: :D

Isten éltessen Sokáig!!! :lol: Vagy már mondtam? :roll: Ebben a melegben nagyon kihagy... :oops:
Szorítok a spontánkához! :)

Navi:
Ebben a melegben is ugra-bugrálsz? Kűggyek takarítónőt fénypost? :lol: :wink:

Mieza:
Jó nyanyolást! :)

Ms:
Örülök, hogy egyre jobban vagy és nagyon drukkolok továbbra is nektek! :)

Macs:
Megváltoztak a cicuskák, kandúrbandik érkeznek majd? Hát ez milyen klassz!!! :lol: Gratulálok!
Nagyon tüneményesek lehette, ahogy babáztak egymással, csö-csöp... Olvadozok! :)
Készült erről felvétel?

Mara:
Remélem elég lesz a tömés és az idegecskével szépen megbeszélték, hogy elférnek egymás mellett. Szorítok! :)

Andrea:
Hááát... Úgyis tudod, minek cifrázni... :cry: Lélekvigaszt és nagy ölelést küldök!
Akkor most mega-giga drukkjaim, hogy a lufik eltűnjenek és jöjjenek a fagyisok.
Esetleg masszír:
Először masszírozd át mindkét talpad, majd a talp közepét hosszában (fel-le). Ha ezzel megvagy, mehetsz a petefészek-pontjára. Úgy találod meg könnyen, ha a külső bokacsontnál (oldalt a kiálló gumó alatt), majd egy picit hátrébb masszírozod. Ezután ott az a lágy rész hátul - mindkét oldalt az achilles és a bokacsont alatt - na ott alulról felfelé kell masszírozni mindkét oldalt egyszerre (a mutató-és hüvelykujjal a legkönnyebb), mintha ki akarnád húzni a cisztát.

Az eszkimók a jég hátán is - ne feledd! :wink:

Lukácsné:
Aranyérűzőt küldök, remélem simán megy a hurcolkodás. :)

Brumi:
Annyira együttérzek, sajnálom!

Rita:
Ejnye-bejnye+popódádá!!! :P Szabad ezt? Ilyenkor már tesztelni?!
Én dafke szorítok értetek! :)

Vikus:
Itt csak a gyogyót kell fizetni. Akkor van fizetős beavatkozás, ha azt a páciens kér, ill. ha nem várja meg a 3 hónapot két lombik között.

Pancsi:
Csodaszép a pocid! :lol: Hozzágondoltam a szépségetes mosolyod is, na ilyen egy szupercsini kismami! :wink: :lol:

Pancsi79:
Kb.: 1000-es HCG-nél látják, hogy hol a bébibogyó, a HCG pedig 2 naponta szokott duplázódni. Nagyon drukkolok csütörtökre! :)

Woody:
Szépséges a pocód!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyesek vagytok, hogy már mindennel elkészültetek! :)

Békuci:
Juj, de jó! Rengeteg pozitív energiát küldök péntekre! :)

Csucsu:
Ez rettentő.... :cry: Fogadd őszinte részvétem, nagy-nagy ölelést küldök!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vayacon:
Na végre, hogy bekukk! :) Lényeg, hogy jól vagytok, nagyon örülök! Nem hiszem el, hogy nem látszik a pocód... Képet! Képet! Képet! :lol:

Kahlan:
Párod unokahúga elég gáz, nekem is nyilogatott a bicska a zsebembe, ahogy olvastam. Annak a gyerkőcnek tuti nagy feladata van velük, vagy másokkal, de vszeg az ottani tapasztalatait musz megszereznie az életútjához.
Megértem, hogy néha kitör belőled a "parasztlány" a spontánokkal szemben, a lényeg, hogy nem tartós, mert az nem tesz jót a lelkednek sem. A miért-miérteknek nincs semmi értelme, nem kell firtatni, lépj túl ezen, csak így érdemes nekifogni, tisztán, hogy nem rágódsz semmi máson, mert az visszahúz. Előre kell nézni és inkább atrra gondolj, ha pocist/babát látsz, hogy de szép, nekem is ilyen lesz nemsokára! :) És máris kész a pozitív gondolkodás! :) Remélem a teák is megteszik a hatásukat!

Wikka:
Hurrá bacimentesség!!! 26-ra szorítok! :)

Luca:
Látom az ÁEK-s beutalót már írták a lányok.
A tininindzsák meg jól elbújtak, nagyon sajnálom... Csak kitalálnak a dokkerek vmit, hogy előcsalogassák őket. Megadrukkjaim mentek! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Akit nem érdekel lapozzon! :lol:

Nyafilistám:

1.
Ma jött a nyílászárós (Predex) pasi. Mindjárt kiszámolta, hogy 270 ezerbe fáj a komplett erkélyajtó+1db nagyablak csere mindenestül (redőnnyel). :shock: Zuram erőszakoskodik, én nem akarom, persze igaza van, még a hidegek előtt kéne elintézni,tavayl is sokat fáztunk.
Ettől szerintetek van olcsóbb, de ugyanilyen megbízható cég?

2.
UPC kikapcsolta a tv-t. Kiderült, hogy 2 havi szla nincs becsengetve - tehát jogos. Viszont ők rontották el a nevemet, ezért nem hozta ki a postás a szerződés-módosítást és szlákat. :twisted: Na most telefonban tisztáztuk, de nem érdekelte őket és ki kell perkálni a 3 e. ft-os visszakapcs. díjat is. Az indok, hogy énnekem kellett volna őket keresni, h. hol a szla! Király... Nekünk meg annyi szar csekkünk van, hogy fel sem tűnt, hogy UPC nem volt közte... Ezt csak okulásképpen írtam meg.

3.
Szintén ma jött egy sms. hogy Tmob-nál kb.: 7 rugó tartozásom van, de a mai levélben viszont cs egy db csekk volt, ami 4 eFt, mást tőéük sem kaptam. Akkor most mi van? Holnap mehetek be személyesen, tele van a hócipőm!!! :twisted:

Fin

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Rita

Még a 14-en sem biztos hogy látszik, de attól még +.
Nekem a Jánosba csináltak IR-t a nagy laborban pedig a beutalót a Szt Imrében adták.

Andrea

Nagyon sajnálom

Kahlan

Van itt is boltja.

Sajti

Ezekkel az eredményekkel több száz évre bevásárolhatsz.
Az álmom az jó érzéssel értek véget, tehát mind az öt egészséges volt és megmaradtak. – csak segítségnek
Az a kérdés, hogy az ablak márkájához ragaszkodsz vagy a beszerelőkhöz. Ha az előbbihez akkor ablaknet.hu
Én is nézegettem ablakokat, mert beázom de még nem döntöttem.

Én le akartam mondani a internetet és bementem az ügyfélszolgálatra,2 órát vártam, majd közölték, hogy nem az én nevemen van. Hazajöttem betelefonáltam valamit kérdezgetett a nő és az én nevemen van volt. Ekkor vissza az ügyfélszolgálatra. 2 óra várakozás. Jé az én nevemen van.

Mara

Én erre problémára hallottam a Fülöp dokit. Én is most kezdtem nála.

Kubu

Nagyon sajnálom a férjedet. Remélem hamar megoldódik. A pici meg maradjon addig amíg szeretnéd.
vnbeni

Jó reggelt!
Sajt!Megtennéd,hogy leírod, hol van pesten Gyuri bácsinak boltja?
Vendég

Jó reggelt, jó szurkolást!

:oops: Erről már lehet lemaradtam :oops:

Lányláim én meggárgyultam a melegtől... és még 4 nap sprint vár rám (tegnap délután kezdődött) Mosom az ablakaimat. Jó jok van, hogy legyen mit csinálni ;) Sütöm a sütiket, mert a férjuraméknál sütiparti van pénteken, és most mi vagyunk a sorosak... pontosabban én ... ma is randim van fogdoki nénivel. (akik szurkoltak a fogamnak köszönöm ;) úgy néz ki megmarad) most megyek egy következő idegen testért... Este kertiparti, arra még be kell vásárolni, meg bepácolni a husit, mert az mi visszük. Holnap szintén fogdoki, meg keszülődés a hétvégére, mert megyünk Tiszalökre barátokhoz elhajlani... jöv hétvégén meg ök jönnek hozzánk, hogy teljes legyen a program :)

És most megpróbálok reagálni.

Beni :Fülöp dokiról még nem hallottam. Ő mit tud?

Lukácsné: Aranyér fujjj.... Nekem is már hozzá szerencsém, rémálmaimban se jöjjön vissza.... Én több fronton is harcot indítottam ellene és eltűnt. (rostos kaja, literszám folyadék, + krém)

Csucsu: Részvétem :cry:

Sajti: Ilyen storikat én is tudok... Minket is szíííívat a UPC időnként....

Ismeritek? Nincs is gravitáció, csak a fölt szivat minket :D

Na lépek, mielőtt még több marhaságot hordok össze....

hofeherke

Sajt@!
Nekem most volt először ilyen terheléses dolgom, de a 120' inzulinom: 41,.. és kaptam rá gyógyszert :( agusztus 30-án kell visszamennem. Adimet 500 3x1 -et kell szednem.
A nagyobb baj, mint már feljebb is írtam, hogy nem látják ők sem a petefészkemet és ebben a centrumban nincs lehetőség laparoscopiás műtétre, hogy a petesejteket leszívják.. :(

Avarka

Kép
avarka

Sziasztok!

Sajtom!! :shock:
Micsoda kálvária!!
Nekünk sem fenékig tejfel,de ahogy a könyvem is írja,nem szabad felvenni a sok rosszat,mert az magával vonza a többit is. :roll:

Szóval ess túl a csekkeken (tudom,nem ilyen egyszerű...),és próbáld az élet szép oldalát nézni :)

Én is úgy teszek.

Anyum kicsi kocsijának bal oldali visszapillantóját valaki "viccből" letörte,majd a kocsi mellé hajította,hadd örüljön...
Talán csak vmi részeg kapaszkodott bele,hisz haragosairól nem tudunk.

De megoldottuk.
Ahol meg eddig lehetett a boltunkkal szemben parkolni,most megbüntették,minden előzetes felszólítás nélkül,és semmi nem utalt arra,hogy fizetős lett a parkoló... (minden nap oda járunk...)

De rendes volt a pasi,mert úgy büntette csak meg,mintha csak "nem ért volna vissza időben"....

Mondtam anyumnak is,hogy kifizetem,csak próbáljon nyugodt maradni,mert most nekem csak vidámság,jókedv és derűlátás kell :)
Így csudiszépre megcsináltunk mindent a kocsin,most aztán repeszthet vele :lol:

Mindig akadnak negatív dolgok,de úgy másfél hónapja nem vagyok hajlandó tudomást venni róluk :lol: :lol:

Köszönöm a receptet,ki kell próbálnom!! :lol:
És persze a drukkokat is! Holnap minden tökéletesen fog menni.

Luca: igen!!! Én voltam a BMC-s titokolvasó! :lol:
Egy ideje próbálok eszerint élni,de most megvettem a könyvet,úgyhogy el is olvasom a lényegét.
Sok újdonságot nem ír,hisz ezzel eddig is tisztában voltam (egy ideje :) ).
Nekem az első lépést a Belső utazás jelentette,végülis mind "egy kaptafára" készült :) :)

Amúgy jó a könyv. :D

A Sejtjeink c. film amúgy honnan szerezhető meg?

Találtam a youtube-on egy videót a készítővel,aki elmondta,hogy a film után az egyik szereplő pár el is vált...
Ez már a filmből is kiderült?

Nem volt túl biztató az a beszélgetés.

Persze MI (itt a "klubban" :D ) tökéletes párkapcsolatban élünk,és mivel itt vagyunk egymásnak is,velünk ilyesmi nem történhet meg,pl. azért sem,mert van kivel megbeszélnünk a dolgokat :)

Azokat is,amikkel párjainkat nem terhelnénk :)
Vendég

Avarka: mit jelent az,hogy nem látják a petefészkedet??? :shock:

mikor februárban kórházba kerültem a petefészekcisztáimmal,a hasi UH-on velem is szenvedtek,mert nem találták a bal petefészkemet,és Sz is minden alkalommal bajlódik vele,de azért megvan... :roll:
Vendég

Mara: nagoyn klassz,hogy ennyi mindent csináltok,főleg hogy együtt!! :)

Páromcskám cégének holnap lenne egy nagyon nagy banzáj,mindketten hivatalosak lettünk volna rá,de a leszívás miatt kihagyjuk...

Gondolom akkor a tüszőrepihez képest 36 órával később történik meg,ami azt jelenti,hogy éhen fogok halni...,merthogy elég későn kellett beadni. :shock:

Csajok,lenne egy kérdésem:
mivel a leszívástól kezdve van táppénz,onnantól kezdve mindig otthon kell csücsülnöm,hogy hátha jönnek ellenőrizni,hogy "jogos-e"??
Mármint úgy,mint mikor beteg az ember?
És ez a veszélyeztetett terhesség alatt is végig így van?

Vagy ez nem olyannak számít,mint egy betegség?

Ne haragudjatok a hülye kérdésért,csak jó lenne tudni,hol tölthetem a heteket,és majdan a hónapokat is :lol:
Vendég

Breki: Azt jönnek ellenőrizni? Nem mintha sokat lettem volna táppénzen, de erről még nem llottam. Csak olyanról, hogy a dokihoz mentek tegh, hogy jogosan adta-e, de hogy beteghez is kimennek :shock:

Ma hős voltam. Érzéstelenítés nélkül tömtek és még csak nem is lettem rosszul. :) Úgy látszik az IR-es kezelés erre is hat ;) Én nagyon ájulékony voltam mielőtt kezelni kezdtek volna, de úgy tűník gyógyulok :)

hofeherke

bocsi a félregépelések miatt, de néha bekattan a tapipadom, és öntevékenyen működni kezd :twisted:

hofeherke

Breki,
csak akkor ellenőrizhetik, hogy otthon vagy-e, ha szigorúan fekvőbeteg a státuszod.
Járóbetegként is lehetsz táppénzen, akkor simán előfordulhat hogy nem vagy otthon.
A dokik alapból járóbetegként kezelnek minket!

Kép
judit0713

Bocsi sajok,
jövök majd részletesebben is, csak most nagyon dolgozok :?

Kép
judit0713

Mara: tényleg hős vagy!! :)

A táppénzről én így tudom,annak idején kérdezte a főnököm,hogy melyik címen fogok tartózkodni,mert azon kereshetnek,hogy lássák, valóban beteg vagyok-e...
Még eddig nem futottam bele ilyenbe,igaz a 6 hetes fekvésem alatt véletlenül kikapcsolva maradt a kaputelefonunk :lol: :lol:

Anyum hívta fel rá a figyelmünket,akinél nem volt telefon,hogy ránkcsörögjön,hgy odaért hozzánk,és kulcsot se hozott :shock: :lol:

Szóval lehet ellenőrzés,és ha szemét a munkahely,vagy a főnök,akkor rád is küldheti őket...

Persze azt sose tudhatják,épp orvosnál vagy kezelésen vagy-e...

Azt hiszem a műtét vagy beültetés elég jól ellenőrizhető,talán ilyenkor nem szemétkednek,de épp ezt szeretném megtudni :)

Azt hiszem a terhesség azért mégsem betegség,és épp az tesz jót,ha lehet mozogni,egészségesen élni tovább,így gáz lenne,ha bezárva kéne tölteni :lol:

De azt hiszem az más téma,de vajon a leszívástól/beültitől az eredményhirdetésig mi a helyzet?
Vendég

Köszi Judit,ez azért megnyugtató!

Bár az ex-főnök járóbetegként akart rámküldeni az ellenőrzést...
Ráadásul miatta betegedtem meg,de mindegy,az már a múlté :)
Vendég

A Sejtek filmet szerintem a BMC recepcióján is meg lehet venni, de beírod a keresőbe és biztos felajánlja valamelyik online shop.

Magasan vannak a petefészkeim + igen sokat /20kg/ híztam, most már tudom, hogy a vacak IR miatt :(

De most, hogy kaptam gyogyót.. :D
Ha sikerül ledobnom kb 10-15 kg-t valószínű, hogy a hájréteg is csökken és lesz hely lejjebb jönnie a petefészkeimnek!
avarka

Akkor nagyon drukkolok,hogy jól menjen!!
A bogyók már biztosan segítenek :)

Majd megkérdezem a recepción a filmet,ha megyünk reggel a leszívásra :)

Remélem inkább feldob majd,mindsem lelomboz a film?! :D
Vendég

Breki,
amit én hallottam a filmről, az sajnos nem túl vidám...ha jól emlékszem, hosszú tortúra (talán 3 év?) után végül az egyik párnak babája a 3-ból :shock:
Én ezek után nem néztem meg, mert hinni szeretnék benne, hogy nekünk mihamarabb sikerül :oops:

Avarka,
kilók monnyanak le :!:
Petefészkek bújjanak elő :!:

Gratula a hős Marának :D

Angi,
ugye jössz majd a jó hírekkel?

Kép
judit0713

Sajti,
köszi a receptet!
Ha ilyen fullos a szolgáltatás, megyek panziózni :wink:
Csak előbb még verekedj meg a upc-vel :lol:

Rita,
mikor is kell vv-re menned?

Számos Pancsi,
ez a csütörtök az a csütörtök???

Kép
judit0713

Judit: ettől tartottam,hogy nem túl vidám,ahhoz meg nincs kedvem,csakis pozitív dolgokra.

(Az a pár elvált a film után,akiknek sikerült a baba...)

No de abban teljesen igazad van,hogy nekünk sikerülni fog!
Azért az nem lehetett megnyugtató,hogy a sarkukban lihegett a stáb,hogy na mi van már??

Szóval azért kissé növelhették a stresszüket.
Talán azóta sikerült nekik is :)

Angit én is nagyon várom a hírekkel :)

És kezdek izgulni picit a holnap miatt :roll: :oops:
Vendég

Sziasztok,

Már tegnap elkezdtem reagálni, de persze sírásom felülkerekedett, így a délutánt könnycsatornatisztással töltöttem, ezért ma, újult erővel próbálok visszaolvasni és pótolni a pótolnivalót.

Mara,
Sikerült a fogaddal érdemben beszélni, hogy gyógyuljon szépen ?
Mai kezeléshez további drukkok, szerk. olvasom hogy milyen ügyi voltál !
Visszerek hess.
Nem műszaki, de köszönöm !
Jézusom jó kis napod van, óvatosan azért ebben a melegben !

Zsuzsó,
Igen igen hiányoltam a kérdőjelet, köszi babaragasztót, és ígérem hogy no idegeskedés.

Andrea,
Ó jaj, nagyon sajnálom. Két cisztára pedig lapulevelet de izibe !
Valahogy nekem is az az érzésem hogy a kis sítáboros van nektek rendelve. Úgy legyen !!!!
Laurának ismeretlenül is hajrá szép magas HCG.

Csucsu,
Jól vagy ? Istenem, milliónyi ölelésem a Tiéd ! Őszinte részvétem.

Titimee,
Hogy vagy ?

Mieza,
Muti nacit.
Agyam tiszta szita, de mire írod hogy mennyi Maja a méhecske rajongó van itt ?
Fogdokker: én ide jártam, http://www.zugloifogaszat.hu/
Bőrgyógyit nem tudok sajna.
„Egy emberrel egész életében nem történik annyi minden, mint veled (veletek), amióta ismerlek…” uh tényleg, de nem baj hogy leírom őket ? :oops:
Alapjáraton 60 kg voltam aztán jött a PCO és zsupsz + 15-20 kg felszaladt. Az biztos, hogy szülés és szopi (ha lesz) után ki akarom magam vizsgáltatni, hátha találunk valami gyógymódot, hogy le tudjam adni ezeket a kilókat.
Köszi az infót, „oké” hogy kirúgták és nagyon jó pénzt is fog kapni, de nem most, mivel likviditási problémák vannak így csak szept-től decig bezárólag rendeződnek a dolgok.
Szóval a papír, megegyezés úgymond simán ment, itt csak azzal van gond hogy minden ok nélkül…..
Nagyon jó pihit nektek !

Lukácsné,
Szegénykém, jól megszenvedted tegnapot. Esetleg homeós gyógyi az aranyérre ? Kitartást az elkövetkező napokra, de kérlek nagyon vigyázz Magatokra !
Való igaz most én is úgy vagyok vele, hogy legalább itthon lesz velünk egy ideig, persze már napokon belül aktív álláskeresésbe kezd.
Sajnálom nálatok helyzetet is, és ez biztos már ? Csak augban nem lesz vagy augtól nem lesz munkája ?
Tudod nálunk az a rossz, hogy közel egy éve nem kap fizetést, és hát akárhogy is ez azért sok mindenre rányomta a bélyegét. Jól keresett, jó állása volt és akkor 11 hónap pénz nélkül, nagggyon gáz ! „legalább” ez rendeződik most ezzel a helyzettel.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Judit,
Nektek tavaly volt az esküvőtök ?
Köszönöm laptetőrész-felajánlást, nagyon szorítok Nektek a spontánhoz, de csodálatos lenne :!:

Brumi,
Nagyon sajnálom, öleléseim mennek.

Rodi,
Jó hogy jelentkeztél, hogy vagytok ? hogy bírod a meleget ? És Apud ?

Wikka,
Nagyon köszönöm Neked is a kedves szavakat, tudom hogy minden rendben lesz !
Juppé jó eredmények ! Örülök nagyon !

Rita,
Lehet hogy még korai volt a tesztelés, nem ?
Mieza szerdai 15.38-as hsz-nál ott a tábla.

Kpn,
Yes, sajna simán mehet a kirúgás :shock:
Szóval Te sem Ana sem Elisa :lol: drukkolok a szintén jó istenhegyi eredményekért is.

Pancsi,
Meleget bírom, nonstop mennek a klímák a lakásban. Így 23 fokon elviselhető az élet, a lábam vizesedik, fáslizom is ezerrel. Tátra ugrott, pont a vizesedés miatt.
Aranyos vagy, köszönöm.
Keresem a neten ezt a piócás krémet, de nem találom :roll: pedig jó lenne :?
Szép a pocid nagyon.
Jó nyaralást kívánok.

Estrella,
Igen igen teljesen váratlanul ezért is nem tudom abbahagyni 1 napja a sírást :( :( :( :( :( :(

Számos Pancsi,
Miért nem kecsegtet jóval Z ?

Woody,
De cép a pocakod. Örülök hogy elkészültetek mindennel, nekem még mindig nincs kórházi csomagom, sőt Marcusnak is kellene csomagolnom, mert ha éjszaka kell menni, valahova le kell passzolnunk a drágámat.

Kisbeeka,
Remek hírek, hajrá hajrá így tovább !
Na nálatok is történnek dolgok (lásd autó).
Én most táppénzen vagyok kiccsajjal már x hónapja, de ide még senki nem jött „látogatóba”.

Angi,
Remélem leszívás rendben ment.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.07.15 12:44-kor.

kubuspace

Vaya,
Hogy halad az idő, már 24 hét ? :lol:

Kahlan,
Igen igen, mennek az önéletrajzok ezerrel :!:

Luca,
Sajnálom nem jó eredményeket. Hát a háziorvos meg tényleg megéri a pénzét. Hihetetlen.

Avarka,
Sajnálom.

Sajt,
Persze nem vagyok szaktudor, de szerintem jó eredményeid lettek !!
Nyafilistádhoz, 270 tényleg sok, de sajna érdemben nem tudok segíteni hogy létezik é olcsóbb. UPC kapja be, ilyet már ! Hihetetlen, ahelyett hogy segítene, így tutira megtartanak Benneteket is mint ügyfél. Tmobile, no comment.

Vnbeni,
Na gratulálok ügyfélszolgálathoz is, ezeknek se drága az ember ideje.

kubuspace

Mi:
Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat, biztatást, segítséget és a felajánlást hogy küldjük el az önéletrajzot vagy priviben hogy milyen szakterületen is dolgozott, nos hát így is fogok tenni :lol: ,összeszedem magam és hamarosan küldöm őket.
Igen valóban szemét világ van, mert nincs indok hogy miért lapulevél, vagyis kb. olyan hogy azért mert van rajtad sapka vagy azért mert éppen nincs. :shock:
Az ominózus napon izgultam is mert a pocim nagyon bekeményedett és féltem hogy most indulunk szülni, persze csomagom még sehol, de ma már tényleg összepakolom.

kubuspace

Sziasztok!
Én láttam a filmet: 3 párt mutat be, az ő küzdelmeiket, a lombikokat... a padlórakerüléseket és az onnan felállásokat.... én nagyon megsirattam ezt a filmet!

Egyébként mind a 3 párnak lesz babája, 2 párnak a kezelés eredményeként, a harmadiknak pedig spontán... szóval hepiend a vége, de nem könnyű az útjuk, az biztos....

Sajtikám: köszönöm a leírást.
andrea-1

Kubu: köszi a drukkot!

A Maja dolog onnan jött,hogy nekünk jövőre (meg talán azután) Lili és Maja nevű lányaink lesznek,erre kiderült,hogy zebratársamnak,Anginak is Majácskája lesz :)

Ráadásul Lili napján született 1 héttel épp utánam :D

Aztán nem tudom kikről derült még ki a Maja :lol:
Vendég

Andrea: érdekes lehet a film,talán egy zebrás teszttel a kezemben végignézem,addig azt hiszem hanyagolom :)
Vendég

Békus: Ha meg nem is néznéd egyelőre, van itt róla egy kritika:

http://cspv.hu/02/46/sejtjeink/

andi
andrea-1

Rodina,
facebookon kb. 400 találatot hoz ki a nevedre :lol:

Kisbeeka,
Maja: mondom hogy szita az agyam :lol:

kubuspace

Andi: köszi,elolvastam :)

Mindenesetre azért megvárom az eredményeket,és utána ugrom neki a filmnek :)

Túl érzékeny forma vagyok,erősen hatna rám a negatív oldala is,végigpityeregném asszem.

Ma hívtam páromat,erre ő mondja,hogy most nagyon el van szontyolodva...
Mondtam neki,hogy semmi oka rá,hisz itt vagyunk a finish-ben :)

Kubu: nekem is szita az agyam,sokmindent tömtek bele az utóbbi időben,de már a felét nem találnád meg benne :lol:
Vendég

Csajócák!!! Én ma olvastam el ezt az email-t - és szeretettel adom tovább -de még nem késő nektek sem, ha hisztek benne:

Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.
Július 15-én ismét TÍZMILLIÓSZOROS nap lesz, - azaz ma, most!!! - mely a gondolatok és az energiák erejét is megsokszorozza. Legközelebb csak október 29-én, pénteken lesz hasonló lehetőség.

Kérlek használd ki ezt a napot tudatosan, szeretettel, hálával, bizalommal nagyrabecsüléssel és más pozitív érzésekkel feltöltve, hogy életed, kapcsolataid és egészséged helyreálljon! Arra gondolj, amit teremteni szeretnél!
Hívd fel mások figyelmét is a pozitív gondolkodás lehetőségeire és a nap jelentőségére!

Néhány gyakorlati tanács:

Az utóbbi hetek energiái segítettek felszínre hozni elavult viselkedésmintákat, kapcsolati konfliktusokat magunkkal és másokkal egyaránt. Meglepő érzések és indulatok bukkanhatnak fel a mélyből, de ezt segítségnek kell felfogni. Belső hangunk észleli elengedési, jobbulási szándékunkat s így megmutatja, tudatosítja mire nincs már szükség.

Fogadd el hálával ezt a jelzést, nem szabad visszanyomni, elfojtani!
Elég arra gondolni, hogy végre sokszoros erővel elengedhetem ezt a gondolatot, mintát, érzést, sértődöttséget, haragot és magamhoz ölelhetem azokat a részeimet, akik ennyire félnek, vagy elkeseredettek. Megbocsátok mindent amit eddig még nem sikerült mind magamnak, mind másoknak. Ez a szabadság útja.
Ilyenkor szeretettel öleld át minden részed, sejted, tulajdonságod. A legijesztőbbet a legnagyobb szeretettel!

Hidd el működik, és sokszorosan meghálálja neked, hogy végre elfogadod magad minden porcikáját.Ez a teljessé válás lehetősége.

Gyakorolhatod a feltétel nélküli szeretetet és elfogadást a környezeteddel szemben is.

Elképzelheted azt is, hogy olyan nagyítóba, vagy távcsőbe nézel bele, amely minden közeli és távoli nézőpontból megmutatja milyen vagy. Milyen vagy egészben és részleteidben egyaránt.
Megláthatod, hogy minden részecskéd, sejted, szöveted, szerved, az egész tested és minden kiterjedésed fényesen világít, mint a szikrázó drágakövek. Minden részleted kincseket nyújt számodra, képességeket, érzéseket csodákat stb.

Kérlek szánj néhány percet a Föld és az emberiség gyógyulásának , felvirágzásának vizualizálására is!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a vv-es segítséget!

Sajti: Én is állandóan küzdök a szolgáltatókkal, nálunk már napi rutin. Legnagyobb mostani ellenségem a közös képviselő brigád. Állandóan követelőznek. Meg sem volt anno a 3 havi tartozásom, de ők olyan felszólító levelet küldtek, amiben az ott szereplő összeg már meghaladta, ezt kifizettük, de elindították a bírósági mizériát. Ha harc, hát legyen harc, csak az a baj, hogy a semmiért. Még ha jogos lenne, a költségeit persze rajtunk akarják bevasalni.

Breki: Ha Te voltál a piri ruhás, akkor pont előttetek álltunk. Na megfigyeltél? Nagyon drukkolok holnapra! Hát én sem hallottam ilyet, hogy kijönnének ellenőrizni.

Luca
luca4

Jááááj,izgultam nagyon,így nem nagyon figyeltem... :roll:

De én voltam az :)
Meg a férjecském :)

Sajti: tudtam éééén,hogy innen a sok energy!! :lol:
Hisz kezemben a Titok könyve,ami ugyanerre épül :)
Vendég

Luca: iwiw?
Vendég

A mai nap már sokkal szebb volt! :)
Bocsi a nyafi miatt, csak besokalltam.
JHelentem telószlám elintézve, légkondis holnap jön - hacsak a Zuram nem szereli meg ma. Állítólag másnak is volt ilyen és lehet, h. egy bogár tömítette el és azért folyt vissza... :roll: Hát én ehhez nem értek, majd elválik.

Vnbeni:
Köszi az ablakost, meglesem.
Álmodra: lehet, hogy most volt a fordulópont és helyrebillentek a dolgok a fejedben és lelkedben a baba-témával kapcsolatban, ez lesz a siker záloga. Jó sokat belőle! :)

Mara:
Fogacskáidnak további gyógyhullámaia küldöm, látod ez ma megsokszorozódik! :)
Tiszalök? Anyuék dadaiak, papám polgári volt! :) Jó elhajlást! :wink:

Avarka:
Neked egyszer már megtalálták a fészkeidet nem?
Nem jó híre, akkor hol a csudába vállalják be a laparodat?
Az IR gyogyót szedjed és ha kell küldök diétát is hozzá + tornázni is kéne (sajna én ezt elblicc :oops: , de még így is jól lefogytam), le fogsz te is fogyni pikk-pakk, ha betartod a diétát! :) Én jó pár irígy kolléganő pillantását bezsebeltem már azóta. :wink:

Béku:
Én is olvastam/láttam/hallottam a Titkot, egyetértek, nem túráztatom már magam. :) Eddig én oltogattalak a pozi gondolkodással, most meg te, ez tök jó! :) Szerintem nem fognak ellenőrizni tp. alatt, hacsak nem nyom fel vki, hogy lógsz, de ez baromság. Egyébként meg nem vagy fekvőbeteg és kell a mozgás is majd a jó várandóssághoz, tehát akármikor elmehetsz sétálni, gyogyótárba, dokihoz, stb... Ex-főnököd egy barom!

Kahlan:
:shock: Nemtom hol van boltja...
Ezt találtam a neten:
http://www.klikk-bolt.hu/kezdooldal?pag ... 6&vmcchk=1

Megyünk este Shrekkezni - végre!!! Alig várom! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Breki: Igen, ment a nevem :-)

Megyek gyorsan főzök egy nagy adag paprikáskolompért, aztán jövök vissza.
luca4

Kubu:
Remélem mielőbb benéz vmi meló, nagyon drukkolok érte! :)
Aztán mostmár ne ríjjáááá, léccike! Árt a szépségednek! Minden rendbe fog jönni és lehet, hogy sokkal jobb munkája lesz apacinak, mint eddig! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?