Sziasztok!
Önző módon megint magunkkal kezdek. Ma vagyunk 16 hetesek és a tegnapi hivatalos méretvétel szerint 66,5 cm és 6910 g az én kicsikém!
Ez három hét alatt 610 g és 0,5 cm.
A hosszát mondjuk látszik, hogy két különböző védőnéni mérte, mert mi itthon 70 cm-t mértünk, meg az eddigi öt cm helyett valahogy furcsa a 0,5 cm,meg Botond lábikája is karika volt mikor mérték, de végül is tök mindegy.
Meg voltak velünk elégedve.
A védőnő szerint elég duzzadt Botond ínye, úgyhogy lehet, hogy fogzik. Vagy nálunk is csak fehér, átverős foltocska lesz fog helyett?
Apropó! Szerdások és mindenki! MEGVOLT A HETI KONYAK?
Látod Panó, próbálom teljesíteni a feladaom.
Chello! Látod, Noncsi a mi heti hízásunkon is túltett!
Szerintem nem sokáig lesz már manöken!!!
Lino! Próbálok ám írni, csak mostanában fél tizenkettőkor eltűnünk, s csak 16-ra jövünk haza. Akkor meg vár azért egy pár nyalánkságnak szánt tevés-vevés.
de este próbálok írni hosszabban. Ja és tegnap végignéztem a Vészhelyzetet!!!
Az albumotok még mindig böngészem!
Jerry! Én szolnoki vagyok. Csak azért küldtem a képet Mucskának, mert itt volt "lyánykorában" edzőtáborban, gondoltam hagy nosztalgiázzon.
Úgy látom bejött.
Soraya! Köszi a szüléseteket, még nem tudtam nyugodtan átolvasni, de megjött!
Képek ügyében valószínűleg a gép meg a táj a jó, s kivételesen jól is állítottam be.
Kontrollra minden jót! Írj majd mi volt!
Melinda! Baleset
Hála az égnek, hogy az ijedtségen kívül nem lett nagyobb bajotok!!!
Zsuzsi! Nem kaptad meg a mailt????Pedig kétszer is elküldtem két különböző nap.
A címed most is megnéztem, az stimmel. Lányok nem írna neki valaki még a taliról?
Zsuzsa! Neked is megy ám a mail.
Bori! Rád is érvényes, amit Zsuzsának írtam.
Zita! Az almás sütid feltétlen megkóstolom.
Gondolkoztam ezen a kaja-pia dolgon, nem kéne mégis legalább mennyiségileg egyeztetni? Mondjuk nekem könnyű, mert az én nevemben Bori átvállalta a beszerzést, de szerintem ha mindenki hoz inni is meg enni is arra a három órára, hát szerintem az rengeteg lesz...de ez csak az én véleményem.
A képek egyébként mindenkiről csoda jól sikerültek, s én is csatlakozom a Nandát irígylők clubjához!!! Hihetetlen csini vagy két gyerek után is!!!
Egyébként azt hiszem még nem írtam, hogy én is beléptem a szopi alatt hízók táborába. Mondjuk amennyi édességet megeszek mostanában, nem is csodálom!
Bár én soha nem voltam olyan, mint Nanda, de a hasam alapján akár már járhatnék az öt hónapos UH-ra.
Orsi! A te mail-ed is megjött, de ahhoz is idő kell, hogy jól alaposan gyönyörködjem bennetek! Amúgy nem volt ám a sértődés komoly!
Gratula a 9. héthez! A sapi nekem is nagyon tetszik!
Szomszédok jó fejek!
Panó! Gratula a 11. héthez! El is hiszem, hogy jót úsztál. Addig Beni mit csinált? S egyben alszik napközben 4-5 órát?KONYAK!!!
Bea! nagyon szép család vagytok ti is, bár rólad még azt hiszem nem láttunk képet. Ha igen, bocsi.
A kislányod gyönyörű!
S egyáltalán nem vagy sok!
Linda! Hogy vagytok? Remélem szombaton tudtok jönni azért!!!!
Mielőbbi jobbulást a kicsiknek!!!
Rita! Lili akkor belehúzott? Egyébként nem lehet, hogy őt is a foga bántja? Járóka:
Érdekes, hogy Botond megállt a kúszás tovább fejlesztésével, viszont most az a legújabb mutatványa, hogy ha kézben van, akkor a lábával megáll a kezünkön, s onnan nyomja magát "álló" helyzetbe.
De Lili mozgása nem semmi!
Nalika! Mesélj a szigetről! A gyerkővel voltatok?
Nanda! A szülinapi torta is tök szupi!
Nekem is nagy kedvencem Snoopy
Na most ennyi, bocsi akit kihagytam, este próbálok pótolni!
Swen