Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Jázmin,
minden nyitva van ott is, csak náluk 1 órával előrébb van az idő.

Jó volt a találkozó, köszönjük a fotókatKép
Mutatok nektek vmit:

holnap vásárKép

manóka

manóka
manóka

Manóka!
Mit akartál mutatni?Én nem látok semmitKép

Kata!
Milyen volt Váradon? vettetek sok mindent?

megyek dekupálok.....

Era

Era
Kép
era75

Szia Era!

Gyere msn-re megbeszéljükKép

Krisz
krisszie

sziasztok!

megjártuk nagyváradot a csajjal. nagyon jo volt. 12-kor indultunk és 6-kor a csaj már vacsizott. mondjuk csak a ruha boltba voltunk , nem akartam tulfárasztani FLoreszt. a boltba a nőket levette a lábukrol a pénztárgép mellől produkálta magát. szerencse oda is és vissza is a kocsiban aludt.

vettünkneki egy nadrágot két pulcsit hosszuuju polót kettőt és egy kabátot és egy frotitr pizsit 8 ezerért. mondjuk elég fius felsők voltak . nadrágok is inkább farmerek azt nem akartam van neki elég. de voltak annyira édes ruhácskákazt már sajnálom, hogy nem vettem.

na felrakom a zsákmánytKép

Kép

Kép
sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!
Mi is voltunk szombaton Váradon,a Rucanorba,meg a Profi oldalán van a Teréz anya boltja,ott is főleg gyerek cuccok voltak ,Sárinak egy felső 180-250Ft jött kiKép
Találkoztunk a profiba egy szoboszlói családdal,
Ők ajánlották a Teréz anya boltot,meg egy jó módszert ,hogy ,hogy lehet könnyen átszámolni az árakat Ft-ba,eleinte nehezen mentKép
A mekis kaja is sokkal olcsóbb,mint nálunk,
ott is voltunk,fölötte,meg van egy áruház, ott a felnőtt bemelegitők ,és a Nike polók vannak jó árban.Ja meg tankoltunk.Ha legközelebb megyünk,akkor a Metrót is megcélozzuk,cukor ,és olaj ügybenKép
Ildi hol vagy ??Várjuk a beszámolót,és a képeketKépKép
Era ,Manóka vannak sok szalvétáim,csere érdekelne benneteket??
Holnap megyünk a doki nénihez ,megkérdezzük ezt az alvás dolgot,kíváncsi vagyok mit fog mondani.
Lányok tudtok nekem itt a neten gyerekorvost ajánlani akit emailben lehet kérdezni,azt is megkérdezném,több véleményt is meghalgatnák.
Üdv:Kata
jázmin

Sziasztok csajokKép
Nincs még kép mert kértem után rendelést és arra meg várni kellKép
JázminKép
Ott menyiért kajáltataok a mekiben???és milyen adagot?mert itt egy menü 900ft-tol kezdödöikKép
És ti hogy számoljátok áttKép
Én tegnap déután voltam Érmihályfalván, most csak oda mentünk mert apukámék csak tankoltak én meg hozztam egy kis cukrot(128ftkg) meg olajat(208ft/l) hozztam haza de szétnéztünk boltokban és a ruhák baromi ólcsokKép
Pl.3részes együtes gyerek, átszámitva csak 1042ft ,egy kis farmer együtes nadrág meg dzseki2000ft,cipő az az igazi kis sport ami most divat 920ft:farmer nadrág de olyan kis vagyány 1104ftköttöt garbó de valami tündéri 184ft majd hanyat estem mikor átszámitotukKépKépKép
A metrót?az merre van meg azt mondják hogy van Tesco is majd ha lesz ideje valakinek irja már le holvannak és hogy hova érdemes menniKépti merre szoktatok menniKép
ja meg nézztem igazi puma bemelegitőt, nemfogjátok elhinni ,mert nekem is nehezen ment de 2147ft ba jött kiKépKépKépKép
Szerintem bárki bármit is mond megéri kimenniKépKépKép
Valaki volt a vásárban ,mert mi most kihagytuk milyen árak voltak, hogy inkább nem is nézztünk szét mert mindig ugyan az vanKépKép
Holnap megy a csajom óvikirándulásra mennek a VekerireKépigaz csak délig de akor is kirándulnakKépKép
Na jók legyetek sziasztok Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!
Ildi írtam tegnap is csak elszálltKép
Ildi ami útvonalunk, a mikepércsi úton indulunk,
Mikepércs,Derecske,B.újfalu, remélem jól írtam.
Átszámolni úgy szoktunk ft-ba ,hogy simán hattal szorzunk.Az olaj a Profiba 180ft jött ki a cukora nem emlékszem.Legközelebb,maguknak is veszünk valamit,most csak gyerek ruhákat vettünk.A Puma bemcsit, mi olyan 8000 körül láttunk de nagyon jól nézett ki,csak már pénzünk nem voltKép
Ildi átmegyünk Romániába ,és egyszerre milliomosok leszünkKépCsak úgy dobálóztunk a
százezrekkelKép
jázmin

Szia JázminKép
Én meg azt hittem hogy már eltüntélKépKépKép
Igen igen apukámék is ott szoktak menniKép
Najó én az olajat nem profiba vettem hanem egy kis boltban de akor is sokal ólcsob mint ittholKépKép
Mi ugy szoktuk átszámolni hogy amit láttunk összeget azt elosztom a lei összegével érted.PL:
150000lei osztva 163ft és igy jönnki a magyar végösszegKépKépKépmi igy számolunkKép
nekem mondod ezt a százezreket én most csak egy 1000ftváltotam be de kaptam érte 163000leitKépKép
10000ft váltasz be és kapsz érte 1630000leit és már üti a milliotKépKépKépés
Én is meglepötem mikor bementünk a boltba és nézztem a kisruhát megnézztem az árát 150000lei igy nagyon sok de mikor átszámoltam akor nevetséges az összeg 920ft ba jöttkiKépKép
Na itthoni témaKép
Tegnap megvolt a nagykirándulás az óviba Képszerencsére nagyon jó idő volt rájuk és szuperül érezte magát KépKépigaz utközzben összeveszet a barátnöjével és meg is látszik mert megkarmolta az arcát meg a kezét a másik kislányKépKépde csak adig tartot mig lenem száltakKép
Holnap meg óvicuki lesz vinni kel sütit azt fogják árulni meg lesz rendezvényKépKépKép
Nem unatkozok mióta az óviba járKépKép
Na jósokat irtam de mostmár más is irjonKépKép
Sziasztok Ildikó
ildikó_4

Ildi,tegnap én voltam az utolsó hozzászóló,és mégis a te neved írta ki.
Nálunk is volt az oviba, ovicuki ,árultak
sütit,meg amit a gyerekek készítettek évközbenKép
Orsi elkezdett,járni mazsoretre(biztos nem így kell irni),de nagyon jó,ez az iskola szerepel a virágkarneválon is,vannak ovisok is olyan édesek.
Tegnap bevitte a botját az iskolába ,mutatta a gyerekeknek hogyan kell használni,végül veszekedés lett belőleKépA tanitó néni finoman,megkért minket legközelebb ne hozzukKép
Jövő héten elkezdjük a párommal az angol nyelvet
tanulni,nagynehezen választottunk egy nyelviskolát,erre ment el a legtöbb idő.
Többiek hol vagytok??
Kata
jázmin

JázminKép
Igen én is csak ma nézztem meg hogy tényleg nem irt sennki csak én mert az én nevem volt kint erre mit látok a te hozzászolásodatKépKépKépFigyi hogy müködik ez a zóvicuki mert én még sose voltam most ha a gyerek enni akar sütit azt megkell venni vagy hogy??????
Nem tudtam eldönteni hogy mitcsináljak süssek vagy csináljak keksztekercset de végül ugydöntötem hogy vettem a boltba tudod olyan kicsomagolt zselével tölltöt kekszet és azt viszem beKépKépKép
Hovva jár mazsoretre???
Az én csajom meg minden kedden különtorna órára jár mert ő még csak ide járhatKépKépKép
Még jó hogy nemverekedtek össze a botértKépKépKép
Hova fogtok járni tanulni és együt mentek szerintem az tökszupiKépKépKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Nagyon aranyos ötlet ez az ovicukiKép, amit árulnak az megy a közösbe, kirándulásra?

Enci, aranyos dolgokat vettetekKép főleg a kiskabi tetszik nagyonKép mekkora méretű?

Hogy bejött ez az átjárás, sztem mi is megyünk majd ebben a hónapban is.
Mondjuk én nem voltam elájulva az áraktól, nézegettük a babakajákat, kozmetikumokat ugyanannyi mint itthon, ruhák sem voltak sokkal olcsóbbak, viszont rengeteg bóvli volt.

Ildikó, te hol láttál ennyire olcsó cuccokat?
PL a Melánia cipők szandik 400 eFt - 800eFt-ig voltak, nem sokkal olcsóbb mint itthon.

Krisz

Krisz
krisszie

Szia KriszKép
mi Érmihályfalván voltunkKép
Mert itt menyibe kerülnek a Melánia cipők én olyat még nem vettem és nemtudomKépKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Enci!
Nagyon jókat vettetek, nekem is a dzseki tetszik a legjobban. Csini lesz benne FlóraKép

Kata!
Engem érdekelnek a cserék, bár nekem még nem sok szalvétám van. Ami van, az is csak fél, mert én egyesével veszem meg őket.
A profilomban van az elérhetőség, ott meg tudod nézni.
Mit mondott a doki?
Én sajna nem tudok itt gyerekdokit.

Ildikó!
De jó, hogy jól sikerült a kirándulás. Olyan jó, hogy még ilyen jó idő vanKép

Tudnátok nekem segíteni?!
Annát el kell vinnem szemészetre, de én magánorvoshoz szeretném. Tudtok itt Debrecenben jó gyermekszemészt?

Megjött az ebédem, megyek enni....
Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok.
Ildi nálunk a tornaterembe volt az ovi-cuki,és mindenféle apró süteményt lehetett vinni a szülőknek.Játékokat is lehetett vinni,meg az Oviba is csináltak mindenfélét és azt árulták.
Ha valami megtetszik azt igen ki kellett fizetni ,olyan volt mint egy kis vásár , az óvónénik voltak az eladókKép
Orsi a Domb utcára jár mazsoretre, az úszást azóta nem is emlegeti.
Mi angolra az Oxford nyelviskolába, fogunk járni
párom ,kedd-csüt,én szombat délelőtt ,nem egyszerre fogunk járni mert Sárira nincs aki vigyázzon,így tudtuk megoldani.
Ma voltunk a Doktornéninél,holnap reggel megyünk,
vérvételre,lehet hogy vas hiány, már tiszta ideg vagyok.
Era, sajnos, nem tudok szemész dokit,mi egyszer
voltunk Orsival az Ovi küldött, a Nagyerdőn voltunk de nagyon kedvesek voltak.
Szalvétékat majd teszek föl az albumba a héten.
Ma voltunk a játszótérren olyan jó volt,szuper
ez a vén asszonyok nyaraKép
jázmin

Sziasztok,

már rég nem írtam, de mostanában nem nagyon van erőm, inkább csak olvasni, meg a héten egyedül vok este, Imi dolgozik.

Enci,
a rucik szépek, akabát olyan, mint amit én is vettem tavaly a fiúnak, csak az zöld volt, nagyon szerettem, kár, hogy kinőtte.

Era,
nem tok szemészt,de ha gondolod, érdeklődhetek.

Na, nem bírok most többet írni,au ovicukihoz, és a tánchoz sok sikert.

Nadine,
jelentkezz!

manóka

manóka
manóka

SziasztokKép
JázminKép
Itt az udvaron lesz az ovicuki már megkérdeztem Kép
Na majd még jövvök
sziasztok IldikóKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Na, msot jöttünk vissza Dorkával kard. kontrollról. Szerencsére 1 év múlva kell visszameni, mert növi ki a zörejtKép Viszont a dokinéni, már megint katasztrófa volt, Dorka kifejezetten utálja, amit nem csodálok, mert hihetetlenül antipatikus.

Era,
Ti kihez jártok? Gondolkozok rajta, hogy átmegyünk másik dokihozKép

Jön le valaki délelőtt? Mennem kell pelust venni, elnéztem és már csak 3 db vanKép

Klassz dolog az ovicuki, biztos jól fog sikerülniKép

Krisz

Krisz
krisszie

KriszKép
Örülök neki hogy jólvan a csöppségKépKépKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok lányokKép
Hé merre vagytok lassan kihal a topicunkKépKépKép
Az ovicuki jovolt igaz 200ft volt egy zsákma macska és volt benne egy kis cserepes virág kerámiábol de furri meg kindertójásbol figurák KépKépKépvettünk sütit is meg inni valot vettem a csajnakKépKépKépennyi KépKép
Valak Irjon már KépKépKép
Na pusszika IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Hát mi ez a pangás...Kép
Mi voltunk hétvégén Tokajban. Anna nagyon élvezte, nem csinált túl sok mindent, mert egész nap a macskák után rohangált, nyaú felkiáltássalKép
Már mondja azt is, hogy meeg(=meleg). Odaáll a radiátor elé és fújja, mert az meeg....

Ildikó!
Örülök, hogy jól sikerült az ovi-cukiKép

Krisz!
Mi a szívgondozóban mind a 2x Dr. Szűcs Évánál voltunk. Annának lényegtelen, hogy kihez megyünk, mert úgyis üvölt, amint hozzáér valaki.
Addig mindenkire mosolyog....de aztán.

Manóka!
Megkérdeznéd nekem a szemészt!?
Elvileg a Lisznyai utcára kellene mennünk.
Hogy vagytok?
Katiról tudsz valamit?

Kata!
Mit mondott a doki?

Enci!
Te sem írsz mostanábanKép

Na megyek, mert Anna nagyon olvas, de persze nem a saját könyveitKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

hétvégén kicsit dédiztünk, ma meg nagymamizott a fiú,úgyhogy jól telnek a napokKép

Ma, sajnos már nagyon fújt a szél, délután le sem vittük a fiút.

Katiék már kiköltöztek, van netük, nem tudom, miért nem ír.

Az ovicukit láttam én is, biztosan jól érezték magukat a manókákKép)

Láttátok tegnap a Szólás Szabadságát, ée benne a beszlámi filmet? Nagyon brutális volt, alig tudtam utána elaludniKépKép

manóka

manóka
manóka

Na sziasztok!

Előkerültem. Most estem be a gép elé. Hiába a költözés nagymunkája a nőké, főleg a kipakolásra gondolok most. Ehhez hozzájön, hogy egy szoba még félkész, festeni kell meg parkettázni, utána azt mondom hogy kész, kivéve a gázcsöveket, mert az a K******** TIGÁZ nem hajlandó ikijönni és átvenni a rendszert. Íyg még nincs központi fűtésünk, csak egy cserépkűlyhából jön a meleg. Egyelőre elég a lakást felfűti, de bele se merek gondolni mi lesz ha ezek tényleg egy hónapig szarakodnak még rajta.... Így mozgalmasak a napjaink általában éjfélkor beesem az ágyba, reggel meg kelek és megy a műszak, pakolászok, festegetek, amit a csaj mellett meg tudok csinálni, az megteszem. Így eddig ezért nem jelentekeztem....

Ma már volt annyi időm, hogy elmentem körülnézni a városban, vettem is Zsaninak 2 cipőt, egyet bentre, ezt a kínaiból, egyet kintre, téli béléses siesta és csak 6400Ft volt. Igaz tavalyi modell, de pont olyan amilyet szerettem volna, mert sötétkék, de van benne egy pici piros, meleg vizhatlan, és remélem jövő tavaszig jó lesz a lány lábára, bár most úgy látom nem nő olyan gyorsan, még jó rá a 22-es szandi. Szerintem aki cipővásárlás előtt áll az nézzen be a debreceni siestákba hátha valamelyikben szintén leárazták a tavalyi modelleket. Itt az idei szandik 3000-4000Ft-ba kerülnek, mert már nincs szezonja és a kutya nem viszi őket. Most érdemes azt is venni, akinek a lakásban benti cipőnek jó. Nekünk sajnos nem, mert amint nyílik az ajtó Zsani kirohan, így ő télen is cipőben lesz, míg ezt meg nem tanulja.

Era
Mikor költöztök? Hogy állnak a festők??? Nem irigyellek a költözés miatt, én 10 évig nem költözök innen csak ha valaki összepakol és az új helyen kipakol helyettem. Ráadásul mi hétvégén anyósomékat is költöztettük, ők Sámsonba vettek kertes házat, nekünk is sok cuccunk van de nekik. Ő tuti 20 évig nem moccan, jó ha jövő karácsonyra készen lesznek a pakolással...
Annát miért kell szemészetre vinni? A doktornő mondta? Én kérdeztem a 15 hós oltáskor vigyem e Zsanit, mert nekem jó a szemem, Józsinak meg +1-es, de nem is hord szemüveget, mert szépen korrigál a szeme, csak gyorsabban fárad. Ha hordaná csak romlana, ezt is a sok olvasással szerezte be, mert nem hallgatott az anyukájára, hogy távolabbról olvasson. Így a dokinő azt mondta, mivel nem bandzsít, sőt az apró, pici morzsáka is összecsipegeti, nekünk nem kell, csak 3 éves korban mennünk.

Na már befejezem, ígérem gyakrabban jövök majd.

Nadine (akinek ma már 21 hetes a babája - a felén már tuti túl vagyok Kép)

Nadine
KépKépKép
nadine

sziasztok!

mindig elolvaslak beneteket de sajna erőm nincsen irni. 4 napig anyuéknál voltunk.Flora agyon volt kényeztetve. ott pihengettem is de ugy látszik nem volt elég, mert ugy érzem magam mintha egy öreg ember lennék annyira fáradt vagyok.nagy erővel probálok gyakorlati helyet keresni de nem sikerül és három hét mulva be kell számolnom egy esetről amit a gyakorlaton kaptam. nem tudom meg lesz e.
de Nadine-t olvasva mondtam magamban én nyavajgok? nem irigyellekk kati.
Flora jol van nagyiéknál mi is állandoan kutyát macskát kergettünk. ha meghallotta a kutyákat azon nyomban ki kellett menni nem érdekelte semmi mégha előtte éppen éhen is akart halni. a kaja se érdekelte akkorKép
éppen azzal a problémával küzdök, hogy annyira keveset alszik(szerintem 10-12 ora) és ugy látom rajta, hogy fáradt is és nyügös. de egyszerűen olyan nehezen alszik el.pedig már csak egy csik a szeme rakja a fejét jobbra-balra de olyan mintha küzdene az alvás ellen.
nincs ötletetek, hogy mit lehetne csinálni?

Krisz!

jo, hogy nincsen baj a Dorkával.
hallom milyen ügyi a csaj, lassan már lehet szaladnio utána.
flora is ügyesedett, mostmár ő is megy ha fogom a kezét, sőt ha macskát lát akkor alig birom követni.
én szerettem volna ha kimarad ez a korszak elég fáraszto hajolgatniKép, de muszáj volt, mert annyira menne mindenfele és ebben a hidegben már nem kotorhat négykézláb
ja és megtudja mutatni a cicijét és a pociját de ált.ban csak a fürdökádbanKépKépnagyon édi és gondolkodni is tud azt pedig a etetőszékben . könyökölve támasztja a fejét. annyira cuki.

Era!

remélem délután tudunk találkozni
mért kell szemészetre menetek?

rakok fel egy két képet a nagyizásrólKép

bocs hogy ilyen hosszu lettem. egyszer jelentkezem és akkor is panaszkodokKépKép

sziasztok
enci

szedtem virágot meg sétáltam nagypapivalKép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép cicc ne buj el mindig!

Képsütöttem pogit isKép
renci

Sziasztok!

Enci,
de jók a képek, nagyon ügyi Flóra, hogy mutogatja a testrészeitKép, Dorka csak rajtunk mutogatKép

Dorkának most az a mániája, hogy mondja a HAPCI-t és hapcizni kell neki, Ő meg kacag rajta. Olyan édes, hogy Ő kezdeményezi a játékot, mint a kukucsosat isKép

Dorka is kicsit nehezebben alszik el nap közben, biztos a sok új élmény, ahogy felfedezi a világotKép

Nadine,
nem semmi, hogy ezt megcsináltátok, bár két kicsivel húzósabb lenne a költözés. Bár biztos elég megerőltető így pocisan a sok pakolás.
Remélem a TIGÁZ hamarosan kimegy hozzátok, nem lehet megsürgetni őket?

Manóka,
köszi az almákatKép
bár még mindig maradt egy pár dolog, amit nem vettem.

Tényleg nincs valakinek egy felesleges popsitörlő tartó doboz, Dorka úgy megrongálta a miénket, hogy nem lehet bezárniKép

Tök jó, hogy mindenki elutazott, de most pénteken mi megyünk. Esküvőra megyünk Kaposvárra, remélem jól fogja bírni DorkaKép

Era,
Neked szimpi volt a Szűcs Éva?
Ja és miért kell szemészetre mennetek?
Rendbe van már a tetőtök?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
Na ezt már szeretem hogy vissza jött az életKépKépKép
EnciKép
Nagyon édi a kiscsaj milyen jól nézz ki aranyosKépKépKép
Na most megyek mert a csajom éhesKépKép
Sziasztok IldikóKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Nadine!
Nem tudom megmondani, hogy mikor költözünk. A festők most glettelnek (már egy hete), aztán lassan szerelvényeznek a villanyszerelők, aztán beindítják a fűtést.
Már megrendeltük a parkettát is, készül a konyhabútor. Most a háztartási gépeket kellene megvennünk.
Mot volt kint műszaki ellenőr, öszeírtuk, hogy mi nincs még kész, és mi hibás. Egy A4-es lap tele lettKépKépKép
Zsani élvezi, hogy bármikor kimehet?Nem volt gond az alvással az új helyen?
Mi költöztetőkkel szeretnénk költözni, meg nekünk nem kell egybe átmenni, majd szép lassan pakolgatunk, hogy ne találjunk sehol semmit.

Enci!
Olyan édes FlóraKép
Nagyon jók a képek!

Krisz!
Azért áztunk be, mert egyáltalán nem volt bádog a kéményen. Már tettek rá, most nem is ázott be. Azt mondták, hogy a többit is megcsinálják, mert felsoroltunk mindent, amit a párod mondott, de én nem nagyon bízom bennük.

A szemészetre azért kellene menni, mert Andrásnak és a családjának nagyon rossz szemeik vannak+ még én is szemüveges voltam kicsi koromban.
A védőnő mondta, hogy érdemes megnézetni minél hamarabb. De hát nekem nincs kedvem elvinni, mert tudom, hoyg mit csinál az én kicsikém ilyen helyeken.....na majd összeszedem magam.

Megyek, mert vége a fürdésnek.

Kata!
Mi van veletek?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
hol érdemes háztartási gépeket venni? (kerámis lapos sütő, hűtőgép....)
Már kinéztük az Elektro Worldben, de ott várni kell rá, az nem jó.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Enci,Flóra nagyon aranyos a képekenKép
Era ,a mi konyhánkba Ariston a (páraelszívó,
a sütő,kerámialapos villanytűzhely,mosogatógép).Én nagyon meg vagyok elégedve vele,nekünk annak idején az egyik ismerősünk ajánlotta.Mi márciusban költöztünk a mostani lakásunkba,de az előzőbe is ez a márka volt,de amikor eladtuk a házat,a konyha bútor és a beépitett,háztartási gépek ott
maradtak.Az Ariston a Petőfi térren van ,az Adams
mellett.Én még azt szerettem a mostani konyhánkba ,hogy a sütő nem a tűzhely alatt van hanem mellmagaságban.,így Sári sem fér hozzá.
Voltunk vérvételen,Sárikám egész jól viselte,én annál rosszabúl,sajnos kiderült ,hogy vas hiányosKépMindennap kap ,vastartalmú szirupot,szerencsére izlik neki.Három hónapig kell szedni aztán ismét vérvételKépAjánlottak hogy egyen minnél több,sóskát ,parajt,májat, céklát.Sajnos pont ezeket nem szereti,én eddig nem is igazán erőltettem, de most muszáj lesz ,valamit kitalálni.Lányok nálattok ,szeretik a babák ezeket főziket?
Sári kb másféléves koráig imádta a sóskát,aztán egyik napról a másikra nem fogadta elKép
Mostanába mi is nagyon áttértünk a szárnyas husikra,úgy tudom abba sem sok a vas, igyekszem a marhahúst többször csinálni.
Megyek mert Sári itt ficánkol az ölembeKép
Tettem fel fel homokozós ,képet az albumbaKép
Kata
jázmin

Kata!

Köszi a sütő infót, meg fogjuk nézni.
Ügyes volt Sári, hogy jól viselte a vérvételtKép
Szerintem az ilyen nekünk ezerszer jobban fájKép
Anna nagyon szereti a sóskát, a spenótot, bár már régen evett, de a májat nem eszi meg mostanában, pedig régen imádta.
Próbáld meg, hogy a kajába teszel, de csak egy picit, hogy ne nagyon lehessen érezni az ízét!

A képek nagyon jókKép
Szép nagyon a házatok, és az udvar...olyan jó nagyKép

Jó sokat dekupáltam, most megyek is lassan aludni.

Szép álmokat mindenkinek!
Kép

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

az én lánykám már igy eszik. a tömb sajtot is csak ugy eszi ha ő haraphatja ha töröm neki azt nem fogadja elKép
minek nekünk fogacska?már jol megy nélküle is az evésKépKép

Kép

enci
renci

Olyaaaannn édesKépKépKép
Azok a húsos arcok.........

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok csajok!

Na megjöttünk az esküvőről. Sztem Dorkát nem fogják többet ilyen eseményre beengedni, simán elhomályosította a menyasszonytKép

Szóval a csaj szuper volt, itt táncol Apával:

Kép

Itt meg várjuk a vacsit:

Kép

Később az asztal már nem így nézett ki, mert végigettük a menütKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
RenciKép
Tündéri bukni fognak rá a pasikKép
kriszKép
Akor jól éreztétek magatokat ez szupi nem is tudom mikor voltam esküvön azt hiszem az enyémen voltam utoljáraKépKépKép
Na legyetek jók sziasztok IldikóKépKép
és voltak sokan itt volt debrecenben???,
ildikó_4

Sziasztok!!
Enci ,csuda édes egy lányod van ,és milyen jóízüen eszikKép
Krissz,de jó nektek ,csatlakozom Ildihez,mi is a saját esküvönkön voltunk utoljára.
Lányok tudtok ajánlani játszóházat ,vagy zenebölcsit ahol a szülő is ott lehet a gyerek mellett.Orsival ,mikor kicsi volt jártunk a Malomparkba a játszóházba de én úgy emlékszem hogy a szülők nem mehetek be a gyerekkel csak kintről figyelték,Sári nélkülem nem hiszem hogy
bemenne,de ha nincs más lehet megpróbáljuk.
Era lehet nem jól emlékszem ,de mintha írtál volna zenebölcsiről,vagy Manóka írta?
Tényleg Manóka ,mi újság veletek?
jázmin

Sziasztok!
Szerintem a Plaza játszóházába szülőkkel lehet bemenni. Igaz, nem túl nagy, de kezdetnek biztosan megteszi.

zsebi_baba

Sziasztok,
már 100 éve nem bírtam ide sem nézni, így most olyan jó olvasgatni benneteket, és nézegetni a képeketKép

Flóra,
a képek nagyon- nagyon jók, biztosan finom lehetett a pogácsa, na meg a sonka is.

Krisz,
esküvő, de jó, és a kiscsaj abban a rucibanKép

Era,
nem tudtam neked szemészt találni, nekem is a Lisznyait ajánlották, hogy az jó.
Megnézegettem az albumod, nagyon szép dolgokat csináltál, már én is tervezgetek karácsonyra, de hol vok még a megvílósítástól, a fiam most is itt garázdálkodik, teríti a bulátát a földönKépKép
A konyhát a Médiában néztétak, nem tom, ott milyen a felhozatal, de hátha nem kell rá várni. A magas sütő sztem is praktikus. Vagy,valamelyik konyhabútor stúdióban, sztem.

Zsebibaba,
szia itt,mesélj valamit magatokról!

Jázmin,
én céklát adok a fiúnak, krumplival, és husival,szép lesz a szine, az íze is jó, hátha az segít.
A vérvétal miatt nem irigyellek, meg a vashiány miatt sem, az olyan nehezen szívódik fel.
Megnéztem a képeket, szépek a lányokKép
Nekem egy ismerősöm azt tanácsolta, hogy puci képeket ne tegyek nyilvános oldalra, mert már itt a babaneten is volt gond belőle.

Mi jól vagyunk, kijött az 5. foga a fiúnak, de sztem a következő is készülődik, mert megint minten csupa nyál.
Tegnap megvettük neki a gyerekülést, a nagyváradi Metróban akciós volt, úgy örültem neki.
A kajákkal még néha most is gondban vagyok, nem írnátok nekem róla, hogy naponta hányszor, és mit?
Ma reggel adtam neki egy kis konzerv tonhalat, ette, de nem sokat, aztán túrórudi, ebédre rizs+zöldség+husi, aztán alvás+kis szopcsi,eszegetett bulátát, most készülök neki csinálni almát kekszel, este meg fürcsi előtt, után szopi. Szerintetek?

manóka

manóka
manóka

Manóka

sztem ez nem kevés, de én lehet, hogy tizóraira egy kicsit többet adnék egy turórudinál. Flora ilyenkor bár ez nem mindig van meg nála(vagyis sokszor kimarad a tizórai) de én egy üveg gyümölcsös bébiételt szoktam még neki adni.
Nálunk egy nap evése igy néz ki reggel tejcsi 100-150ml(de van amikor 50 vagy semmi és nem ritkán)utánna virsli vagy felvágott kenyér amennyit kér ez változo egy virslitől a két három falatig szokott enni , de ált-ban egy háromnegyed virslit megeszik. utána tizorai(danonino, vagy amit irtam) utánna szunya és olyan 3-4 körül főzi. utána turókrém ,kalács(pár falat)(vagy gyümi) este egy fél adag főzi(ami ebédre volt) vagy ha délelőtt szinte semmit nem evett , mert ez mostanában igy van akkor egyteljes adagot is megeszik és este 2 dl tej . nekünk áltban ugy van a nap, hogy 7-és 4 között kb eszik egy kis joghurtot virlsit és 4-10 között meg négyszer eszik nagyon jó ki napirend de délelőtt nincs étvágya.
de hizik mert ma voltunk mérni és 9850 grammot mértek, meg 78 cm csak néztem, hogy menyit hizott.

ugyhogy én a helyedben este már adnék neki egy kis főzit is amennyit kiván és uzsira adnék neki gyümit

remélem nem voltam tul papolosKép

enci
renci

még az jutott eszembe, hogy esetleg adhatsz már neki natur joghurtot , én az activiát adtamneki banánánnal meggyel vagy amilyen gyümit szeret Imice.Flora még szereti a gyümölcsdeszertet teljesértékű gabonapehellyel (Nestlé, Hippben van azthiszem) mondjuk a kréturot meg kalácsot csak most kezdtem elneki adni. na ennyi azt hiszem. remélem tudtam segiteni

enci
renci

Sziasztok!

Krisz!
Nagyon csinosak voltatokKép
Hol voltatok a lagziban?

Kata!
Én is a Plazat tudom, ahova a szülő is bemehet, de az tényleg nagyon kicsi.
Esőben sokan vannak, ha meg jobb az idő lehet sétálni is.
A Mazsola Muzsikának lehet, hogy vége, mert nincs már helyük( eddig a Máltai játszótéren volt, a Jerikó környékén).
Megrendeltük a sütőt az Aristonban. Sajnos Ariston pont nem volt. Whirpool lesz, a páraelszívó pedig Teka. A héten érkezik is.

Zsebibaba!
SziaKép
Írhatsz bővebben isKép

Manóka!
Szerintem elég ez Imikének. A szopcsi még sokat számít.
Még Anna is, ha reggel két ciciből szopizik nem akar reggelizni.
Most Anna elég jól eszik, szerintem kerekedik is (a hasa az biztosKépKép )
Tegnap este 3 db frankfurti virsli lecsúszott. A főzelék mostanában nem annyira nyerő nála, ritkán eszik meg egy üveggel egyszerre.
Joghurtot, sajtot, sonkát, kukót ( ezt Ő hívja így ) = kuki eszik sokat.

És megtörtént a csoda!!!!A csajom 7 fogú. igaz nem ott bújt ki, ahol én gondoltam és éreztem isKépKép, de egy rágófog már kint van.
Alig van hátra valami....KépKépKép

Mézet lehet mér adni egy 16 hónaposnak?
Ugyanis Anna mindig eszik az én vajas-mézes kenyeremből.
A bocitej viszont nem ízlik neki...mi lesz így velem!!!

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Na bejelentkezem hogy nem vesztünk el, csak pár napig az Axelero szarakodott, így nem volt net, azóta meg nagyon hajtás van szeretnénk még októberben teljesen készen lenni a házzal.

És a legjobb hír szombat óta van gázfűtésünk!!!! Pénteken a Tigáz bekötötte a gázórát, szombaton meg beüzemelték a kazánt. Azóta legalább nincs annyira cidri. Zsani ugyanolyan eleven mint volt, viszont szerintem nagyott nőtt, meg lehet hízott is. elkezdtett szavakat utánunk mondani, már ha kedve tartja és imád szerelni, főleg az akkus csavarhúzó a zsáner. És múlt hét kedd óta nem szopik, elhagyta magától. Legalább megoldódott a tandemszopi kérdése. igaz kicsit lelkileg is testileg is rossz volt (pedig szpen fokozatosan hagyta el, azért a bal mellem bedurrant egy kicsit). A legkisebb pedig már 22 hetes és rendszeresen csuklik, jövőhéten uh, hátha szétrakja a lábait.

Era
Csoda 7. fog, gratula hozzá. Zsaninak egyszerre jött a 4 rágó, hátha nálatok is jönnek sorban. AZ alsó metszőket nem akarja kinöveszteni a lány? Zsani már kapott mézet, semmi baja. 1 éves kor alatt a gáz, mert akkor még nem elég erős a gyomorsavuk. A bocitejcsi nem ízlik Zsaninak se, mindig kínálom az enyémből, és józsi is, eddig nem aratott osztatlan sikert, bár a tejbegríz az csúszik neki.

Krisz
Nagyon csinosak vagytok. Meddig bírta a csaj a vacsorán?

Enci
Flóra is jó nagy csaj már. Igaz a szülei se kicsik. Tényleg mikor mentek Franciaországba??? Az az evős kép szupi, Zsani is így eszik, ha feldarabolom nem kell ha egészbe van begyűri.....

Na megyek a csajom délután kialuddta magát, most meg még tombol. Megpróbálom a lehetetlent és elaltatom......

Ja és hiányoznak a közös séták, de esélye sincs, hogy ezen a héten be tudjak menni, talán a jövő héten....

Nadine + Zsani + 22 hetes nevenincs pocilakó

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!
Tulajdonképpen már régóta olvasgatlak benneteket, de azért nem írtam eddig, mert úgy láttam, elsősorban pici gyerekekkel vagytok, de most a kedves fogadtatás után mégis csak írok.
Két gyermekem van. egy 8 éves kislány (másodikos) és egy négy és fél éves kisfiú (középsős).Nagyon szeretünk mindenféle gyerekprogramra járni (bábszínház, játszóház, zenés programok Stb..), a lányom imád korcsolyázni, úgyhogy a koripályán is gyakran megtalálhatóak vagyunk, és remélem, az idén már Gergőt is rá tudjuk beszélni, hogy tartson velünk, és ne csak a büfében töltse el az időt, amíg a nővére korcsolyázik.
Most így elsőre ennyit, majd a későbbiekben úgyis írok még.Addig is szép napot, így bentről nagyon szép időnek tűnik!

zsebi_baba

Sziasztok,
Köszi Enci a tanácsokat, a joghúrtot gyümivel megpróbálom, már 2x kapott, de most olyan nem nagyn akar enni, lehet a foga, az állán csurog a nyál.
Most a felvágottakkal, virslivel nem tom, hogy mi legyen, Imi aztmondta, inkább húst, de azokat ne adjak neki. Biztosan konzultátl egy " szakemberrel"Kép.
A rudihoz szokott enni kiflit, de pl ma sem kérte. Aztán délelőtt még evett egy kis tejpépet, meg kenyeret, amit az apikájától kuncsizott, de az is kb csak pár falat. Sajtot is adtam már vajas kenyérrel, de nem mondhatnám, hogy adagok fogynak el.
Viszont, délben megeszik egy 220g-os bébikajcsit. Most, hogy olcsó volt a HIPP a Corában, vettem sokat (190g), és csinálok hozzá rizst, tsztát, stb.
A tegnapi 1 alma kekszel is 2x-re fogyott el,aztán meg, este elalvás előtt szopi, és alszik 4-6ig, így gondolom, hogy csak nem éhezik. El is menek megméretni holnap, vagy az új védőnőmhöz hétfőn?Kép

Zsebi,
nagy gyerekek, a korcsolya nagyon jól hangzik, vajon, télen már az én fiam is mehet ( 1 éves lesz), mert én már vágyódom. Milyen az új koripálya, sokan vannak?

Era,
akkor nemsoká kész minden, dejóKép

manóka

manóka
manóka

Manóka!
Az új koripálya nagyon jó, bár nyáron elég rosszul esett a 40 fokból bemenni a téli hidegbe, de maga a jég nagyon jó, és egyáltalán nincsenek sokan. Az oktató tavaly 3 éves kortól vállalt gyerekeket a nagyerdőn, de az én 4 éves fiamnak sem volt még nagy kedve hozzá, de remélem, az idén már jobban fogja bírni.Azért, ha kinyit a nagyerdei pálya, szerintem oda fogunk járni, mert egyrészt olcsóbb, másrészt pedig legalább friss levegőn vagyunk.

zsebi_baba

Manó!

az lehet hogy a foga miatt nem eszikFlórának is van ilyenidőszaka hgy szinte semmit nem eszik csak a foga nem jön ki utánaKépKép
ha nem akartok virslit akkor kiprobálhatod a főtt hust kenyérrel én is adtam neki de nem ette ill. huspépet gyümivel(ezt csecsemő szakácskönyben olvastam uzsira de Flora zt mondta kenjem a hajamra anya Kép
Flora szerette még ha krumplit öszefőztem 4-5 szem meggyel és banánnal turmixoltam össze ez is uzsira
de amit leirtál az nem kevés. bár én se tudom sosa hogy amit flora eszik az kevés vagy sok de fejlődik ugyhogy biztos elég nekiKép

enci
renci

Sziasztok!!
Zsebi,üdv közöttünk írjál magadrólKép
Nekem is van egy kisiskolásom ,most kezdtük szeptemberbe.
Era, a konyha bútorotok az kész van,
milyen lesz?
Manóka tojást szoktatok enni?Nálunk ,nagyon szereti Sári a különböző tojáskrémeket,megfőzöm a tojást ,eleinte én csak a sárgáját turmixoltam ,később(15hó) után a fehérjét is ,
vajjal, sonkával.Most jut eszembe a padlizsánkrémet,is szereti,meg persze mi isKép
Nálunk holnap párolt,marhahusi lesz,főtt burgonyával és persze spenótal,remélem Sárinak izleni fog.
Nadine,megnéztem a profilodba a pici lányod ,a képen nagyon kis huncut mosolya van,biztos kis eleven lányKépA pocilakó mozog már?
Ildi hogy vagytok??
Na megyünk fürcsizni.
Kata
jázmin

Sziasztok!
A lányomék tegnap voltak az iskolával bábszínházban, és borzasztóan tetszett neki az előadás! Az oviból is viszik őket, úgyhogy szerencsére mindkét gyereknek meg van oldva a bábszínházlátogatása.
Akinek ovis vagy iskolás korú gyereke van, mit szóltok az étkeztetéshez? Amíg a gyerekek otthon vannak, pontosan megtervezzük, hogy milyen finomságokat főzünk nekik, (ahogy látom, ez nálatok is fontos téma), aztán ahogy bekerülnek az oviba, kénytelenek azt a sok borzalmat enni. Nálunk már próbáltak tenni valamit az étkeztető cég egyeduralma ellen, de sajnos semmi eredménye.

zsebi_baba

Sziasztok!
Zsebi,nálunk az oviba nem volt panasz az ebédre, sőt a reggeli és az uzsi is változatos,tartalmas volt,nem üres kenyerek voltak.Reménykedtem , hogy az iskolába is hasonló lesz a helyzett,de nem panaszkodik a lányom,eddig azt mondta hogy mindig fincsi volt az ebéd.Egyedül a kakaót nem szereti,mert házi tej van az iskolába,mondjuk a házi tejet én sem
szertem.Azt tudom ,hogy egyik helyre sem(ovi,suli),a S.cég szállított,hanem sajátkonyhájuk van.Emlékszem amikor oviba jártunk, mesélte Orsi sokszor,hogy milyen sokat repetázott.
jázmin

Ezzel szerencsétek van! Nálunk sajnos mindkét helyre ők szállítanak, és mindkét gyerek panaszkodik, illetve este borzasztó éhesek, pedig igazán nem válogatósak.

zsebi_baba

Sziasztok lányokKépKép
Mi jól vagyunk nincs semmi most csak fárasztó ez az időjárásKépKép
NadineKép
Miért nincs még neve ?? egyébként gratulaKépKép
JázminKép
It vagyok ám én is láttam a házatokat a képen csúcs a szine szerintem tök jó Kép és a gyerköcök na a kutyuli KépKépKép
Zsebi_babaKép
Üdv közztünk nekem van egy 3 éves csajom és ö is ovis de én megvagyok elégedve a kajával pedig nekik is szálitják mert megszünt a saját fözzés de jó kajákatkapnak ma olvastam a heti menüt de nekem tetszik szeretnékénis ovis lenniKép
Mindig van leves és van gyümi is meg tej kakaó szoval jóKép
Ti hova jártok?hol laktok?
Na puszika Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Szia, ZsebiKép üdv ittKép hogy hívják a gyerkőceidet?

Elaludt a csajom, így irok egy kicsitKép
Szóval nagyon szupi volt az esküvő, Kaposváron volt. Elég kalandos volt az út is a pöttöm csajjal, mert már nem szívesen marad ülveKép

Dorka az utazástól teljesen felborult alvásilag, így az esküvő napján csak délben aludt így is 9-ig ott voltunk a vacsin, kb 1/210-kor lefektettük és 1 perc alatt elaludt.
Olyan édi volt a csajszi végigette a menütKép

Visszafelé egyhuzamban jöttünk haza és úgy ömlött majdnem végig az eső, hogy alig láttunk ki az ablakon. Debrecen felé már kezdett kitisztulni az ég, úgy örültem hogy hazaértünkKép

Dorkának jön/jönnek a rágófogai, mindkét oldalra nyulkál hátra és eléggé be is van neki pirosodva, megint nyáltenger és kicsit nyűgös is.
Ugye kibújik hamar?

Szopcsi nálunk már csak reggel és este van, és úgy látom szép lassan csökkenti a fogyasztását a csaj, lehet 1 éves korára le is szokik?

Felvágottakat, virslit még nem nagyon kéne, hogy kapjanak. Mondjuk Dorka is kap csirkemell sonkát, de virslit és egyéb pépes felvágottat nem szívesen adnék neki, főleg, hogy tudom hogy készülnekKép bár már nem soká 1 éves és akkor már majdnem mindent ehetKép

Krisz

Krisz
krisszie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?