Új privát üzeneted érkezett!

A leszíváshoz képest a 11.napon. Akkor mentem be a BMC-be mert nagyon görcsölt a gyomrom és már nem bírtam kiegyenesedni. Aztán ott meg is nézték a HCG-t, ami 60 lett. Aznap még hazajöhettem..
Köszi, aránylag jól vagyok, rengeteget zabálok, és állandóan aludnék. Tegnap háromszor aludtam 1-2 órát napközben.
Neked is kedden kell bemenned a BMC-be? Mert akkor lehet hogy találkozunk :)
ms

Judit: gondlom, hogy nehéz döntés lehetett, láttuk is hogy hezitálsz rendesen. :wink:
Azért milyen érdekes, hogy a pasijaink mennyire máshogy tudnak reagálni egy hasonló élethelyzetre....
andrea-1

Igen, már én is gondoltam rá, hogy kedden együtt megyünk....:)

Én mindenképp fogok tesztelni elötte, csak még azt nem döntöttem el, mikor...... ma van a leszívástól számolt 10. nap....ezt még korainak tartom.... na majd talán a hétvégén........
andrea-1

Laptetőt akarok!!!!jelölgettem,Vaja,Kubu,Rodina,Légyszi küldjetek privit a jelöléshez városilag.Judit köszi a laptető felajánlást.Andrea!Robika édi,nézd meg nekünk van egy ugyanilyen Hógolyónk.Imádjuk.toxoból van egy 600 as védelmem.A doki alig hiszi el.
ritabmc

Rita,kerestelek, de nekem nem vagy fent az ismerősök között iwiw-en... :shock: :shock: :shock:

Robikánk már sajna nincs velünk.... az örök vadászmezőkön jár már....16,5 évig volt velem.... :cry: :cry: :cry:
andrea-1

Andi,
épp itt az ideje hogy legyen másik macsid....

Na és persze bárki másnak is, aki szeretne kb. egy hónap múlva édi kiscicát:
van 3 db tündéri, sötétszürke, cirmos, az átlagosnál kicsit hosszabb szőrű kiscicánk, akik befogadó gazdikat keresnek!
(az ország bármely pontjára ingyenes kiszállítással)
Kép

Kép
judit0713

Hoppá, hát ezt túlkicsinyítettem :shock:
Majd otthon felrakom újra a jó méretűt :oops:

Kép
judit0713

Judit: Van már új cica, Aki annyira már nem is új, Milike, 2,5 éves, teknőctarka és egy égetnvaló rossz pénz kategória... komolyan mondom, ilyet még a Föld nem hordott a hátán :)
Egyébként 2 cicvarek van, van egy Fannikánk is, ő félperzsa és zsemleszínű, és 14 éves lesz július 30-án :lol:
andrea-1

Sziasztok!

Most csak magamról röviden. mert nemsokára indulunk a Balcsira hosszú hétvégézni :D
Ma vagyok a 7.napon, tüszők még mindig csak 10-12 mm-ek :? Z nem mondott semmit.Gyógyszeren nem emelt és azt mondta, hogy ma legyünk utoljára együtt a férjemmel. Úgyhogy jövő héten szerintem beköltöznek a babák. Ja, mnyh 9mm.
Azért szeretnék kérni tüszőnövelő varázslatot :oops:
Hétfőn megint megyek uh-ra.
Most megyek, hétfő este jövök majd.

Puszi
angi81

Sajnálom robikát,de szép kora volt.az állatokról:Nekünk ők vannak:kertben:3cica Maszatka,Manó,Sára/ivartalanítva./kutyok:Berry,Brenda.Teknős :Ernő. lakásban:nimfa papagáj.Kiri+ akvárium.HÓGOLYÓ AZ ÉGEDELEM CICA.Ez nálunk Noé bárkája.Legalább a fiam bizti állat szerető lessz.Az iwiwen jelöltelek Andrea!
ritabmc

Úristen Rita, Nálatok egy komplett állatkert van :))))))))))))))))))
Mi még gondolkodtunk 1 kutyán, francia bulldog a szerelem, az a nagyon elb@szott fejtű.... kb. mint Yoda, de mivel világlustája alvósak vagyunk, így a reggeli sétáltatás miatt letettünk róla.....
andrea-1

Na megkukkantottalak Benneteket :) Hallod a Fiad már most egy kész vagány srác! :)
andrea-1

Angi!tüszik nőni fognak a pihi alatt! :arrow: :arrow: :arrow:
ritabmc

Köszi!Büszke is vagyok rá!Ezért szeretnénk még egy ilyen "jól sikerültet"remélem Sz.ügynök +Ilona összehozták.Na meg persz Apa! :P :P :P
ritabmc

Minden babára vágyónak :)
http://www.titokfilm.hu/thesecret/
mieza

Andi, ne tesztelj még lécci-lécci!!! :) Majd csak a hétfőn esetleg... Nem lenne jó, ha kibillennél egy nega teszt miatt, ami nem is az csak még korai!
Mondjuk én baromira fostam, ezért az elsőnél nem is teszteltem... na az nagy baromság volt részemről :roll: A másodiknál meg a BMC-be menetel reggelén csináltam és az is halvány volt, főleg először! A'sszem 20-as érzékenységű volt... És ez lett életem (egyik) legszebb reggele! :D
Én egyébként annyira féltem, h. nem sikerült, h. addig húztam amíg lehetett... sajna ez egy rossz tulajdonságom... de evvan :lol:

Kubu, ment privi back!
Igazad lesz, mert ittam egy kávét és már nem zúg a fülem! Sajna baromi alacsony a vérnyomim és ha ez még kicsit lejebb megy, totál kész vagyok. Csak nemrég szoktam le, h. mégsem iszom kv-t, mert gyenge feketeát viszont minden reggel és nem akartam túlzásba esni, de azt hiszem muszáj lesz :roll:
Amúgy nincs itthon mérőm, de egyszer volt életemben 120/80, akkor is ideges voltam nagyon :lol:

Judit, megértem a döntésedet! Biztos nagyon rossz lehet a párodnak, h. úgy érzi miatta kell ez a hajcihő... lehet jobb is egy kis pauza!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Angi, hajrá jövő heti leszívás!!! Jó pihit!

Szerintem én sem nagyon leszek hétvégén... ahogy általában :)
Szombaton Agárd, vasárnap meg anyósék...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Angi, nagyon szurkolok!!!!

Andrea, ha bejön a teszt, nem nagyon fogtok ám többet reggel durmolni :))))

Nagyon jó volt a Shrek, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem olyan gagyi, mint a 3. rész, hanem tényleg szépen felépített, kidolgozott, vicces, élvezhető :D
A moziban teljesen jól voltam, mikor hazaértünk és pizsibe öltöztem át, szaladtam vukkozni.

Kubu, tegnap amikor felhívtam aput a jó hírrel, én is kaptam egy nagy pofont, amit nem vártam. Alig kaptam levegőt. de már tudom kezelni. Akkor nem megyünk hozzá jövő héten „nyaralni”. Már ki is választottam az új helyet :D Nem szabad semmivel sem idegesíteni magam, azzal a babának ártok. Inkább minden mást kizárok :D (nehéz, de muszáj).
mieza

kiss angyal
ezzel a trombózissal megijesztettél, anyukámnak háromszor volt mélyvénás trombózisa, de ezt senki nem kérdezte… (csak hogy volt-e mellrák a családban…)

A férjem eredményét nem mondták meg telefonban, persze naív gondolat volt, annyit mondtak, hogy a tenyésztés negatív, a mennyiségről meg a minőségről majd az orvosi konzultáción kapunk felvilágosítást. Ami valahol érthető, de akkor most 2 hónapig nem mondanak semmit, amíg nekem nem megy le kétszre a 3., és a 22. napi vizsgálatom meg a HSG-m??? :(
estrella22

Angi,
tüszőnövelők mennek :arrow: :arrow: :arrow:
Pihizz, lazíts, aztán jöhet a "babcigyártás"

Rita,
én is megkukkantottalak a wiw-en :) Helyes "nagyfiad" van, naná hogy jön majd mellé a kistesó :wink:

Andi,
szóval két macsek is...akkor tuti nem ti lesztek a cicóink gazdái...de majdcsak találunk nekik helyet :roll:

Mieza,
apud ismét alakított ? Emlékszem, amikor a tesó-storyt írtad, akkor sem voltál a fellegekben :?
De ne is figyelj erre most! Igazad van, a babára koncentrálj, hiszen úgy vártad már, hogy a pocidban legyen :idea:

Kép
judit0713

Estrella,
kétszer 3. és 22. napi vizsgálat???
Csak egyszer kell mindkettő, nem?

Kép
judit0713

Navika: Hogy őszinte legyek vasárnap-hétfőre gondoltam volna..... :) Majd meglátjuk, inkább nem ígérek semmit, de azt betartom :)))))))

Mieza: szóval jó az új Shrek?.. na majd leteszteljük mi is :)
andrea-1

Sziasztok!

A lanykam 3 inszem utan az elso lombikra sikerult, long protokollal.
Voltam elotte akupunkturan, masszazson,es adattam a gynevac szurit is es tomtem magamat, elevit, Camg, C,Evitamin.Asszem ennyiket szedtem.Vegig fekudtem,olvasgattam tv-ztem, setalgatni keltem fel,es lenyugtattam magamat meg elotte,hogy probalok csak pozitivan, melloztem a negativ dolgokat pl. nem neztem hiradot es eoszakos filmeket,kerultem a csaladtagjaimat is,teljesen megszalootja lettem a mindnet a babert.Eletem egyik legszebb 10 napja volt.
februarban a fagyiknal nem igy volt szinte semmit sem tartottam be es hat nem is sikerult.
akkora pofanvagaskent eltem meg,hogy hogyhogy nem sikerul amikor a lanyom meg elsore, ultem ott a doki elott mint akit megvagtak.

Es nekunk is 3 honap pihit mondtak,pedig csak beulti volt. Nem tudtam,hogy fagyik kozott is 3 honap pihi van, mi most erre mar rahuzunk,mert 4 honap lesz belolle.2 het mulva varom,hogy megjojjon es utanna indulunk
valyoni

Sziasztok!

Nem volt időm visszaolvasni. Most estem haza a Balatonról. Megyek aludni, mert a táborban nem sok esélyem volt rá...

Z. ügynök lesz a dokink. 27.-én kell majd mennem hozzá. Mivel megvan a 21. napi progi eredménye, így kaptunk időpontot (mondjuk érdekes volt, mert senki nem kérdezte mennyi lett, a múltkor meg azért nem akartak még időpontot adni, mert kell az eredmény előbb. Ki érti ezt????)

Igy a következő ciklusom már nem kapjuk el, de majd azután!!!! :lol:

Ms:Azért látom most már vidámabban irogatsz, ezek szerint jól vagy :) Majd mindjárt visszaolvasok :D

hofeherke

Most nagyon gyors leszek,

Estrella:nem tudom ki a dokid,de mindenképpen mond el neki az Anyukád problémáját...tőlem is csak azt kérdezték,hogy mellrák volt e....nem is értem miért nem tesznek fel + 1 kérdést :evil: ne gyalolgolj úgy végig,hogy ezt nem mondod a dokidnak,nehogy úgy járjál mint én :cry: nyugodtan mond meg,hogy olvastál errről a neten és azért szeretnéd ha tudná (mármint a dokker),hogy hátha tud erre neked mondani valamit...lehet,hogy egyből elküldnek erre a specko vv-re...

Andikám: hétfői tesztre szavazok :D Csak MAGYAR lehet a keresztnév nálunk :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Gyorsan átfutottam a mai hozzászólásokat, látom a tesztelésekről volt szó.
Na én sem birtam idegileg és ma reggel inszem után a 14. nap teszteltem egyet. Persze totál negatív lett.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Annyira reménykedtem egy halvány második csíkban...Most eléggé elvagyok keseredve, mert az agyam tudja, hogy ez a hajó is elment, viszont a szívem mélyén még reménykedek....
brumi24

Sziasztok!
Én is zugolvasó vagyok már egy ideje, csak néha bújok elő :-))))), lehet valaki emlékszik is rám, egy párszor már írtam ide hozzátok.

Kiss angyal: Én is voltam ilyen vérvételen az ANTSZ-ben, én sem értem, hogy mit jelentenek, a neten sem találtam meg ezeknek a magyarázatát, ha valaki tudja ezeket, akkor engem is érdekelne. Ennek a trombózis hajlamos vérvételnek mi is a pontos neve, én is megcsináltatnám önszorgalomból, mert mi is túlvagyunk 3 sikertelen lombikon már.
Kíváncsian várom, hogy mit fog mondani hétfőn a doki a konzin.

Eddig nem nagyon írtam, mert pihenőn voltam testileg és lelkileg is, de végre nálunk is kezdenek felpörögni az események. Tegnap megvolt a hysteroscopiám (nagyon féltem), a Jánosban csinálták. Mindenki nagyon rendes volt, semmi kellemetlenség nem ért.

Igyekszem most már tényleg bekapcsolódni közétek.
Szép estét mindenkinek!!!
luca4

Én az ÁEKban /volt Honvédkh.Árpád Hídnál./csináltattam meg a haemophilia központban.az inzulin rezisztenciát ugyanitt.minden ingyenes!Elég soká van időpont,de én nem vagyok a felesleges pénzkidobás híve.IRhez nőgyógyi beutaló kell.trombózis hajlamhoz körzetiorvosi.Remélem segítettem
ritabmc

Na, végignyálaztam ezt a párszáz oldalas restanciámat és mot hipp-hopp - itt vagyok! :)

Hát szeva evribádi!!! :lol:

Mara:
MEGGYPÁLESZ, AZ NAGYON FINCSI LEHET. eLADÁSRA IS CSINÁLJÁTOK, VAGY CSAK A SAJÁT KEDVETEKRE?
Bakker, a Caps lock-ot véletlenül bekapcsoltam! :shock: :lol:
Drukkolok 27-re, szerintem Z ügynök (mindíg Z a hangya jut eszembe :D ) belédteszi a tutit! :)

Zsuzsó:
A PRAXIS-ba járok endokrineshez, de ott is sokat kell várni, pedig ip-ra megyek és mindezért 10 rugec a perkáta. :?

Hajni:
Nem akarlak lehangolni, de az IR-diétát musz tartani és még tornázni is kellene a gyógyszerszedés mellett, csak ettől csökkenhet az IR-érték.
Nem olyan ördöngősség a CH számolgatása, mert csak az első 1-2 hét nehéz, amíg belejössz, utána már én is csak saccoltam mindent. Persze kenyeret, tésztát, rizst, krumplit minimálisat eszem, cukrot semennyit, aszalt gyümölcsöt szinte semmit, szőlő és banán majdhogynem tiltólistás.
Aki igazás szeretne gyereket, elszánja rá magát. Tudom, hogy nagyon nehéz átállni és semmi kedved, de egy próbát megér... Na jóvan nem nyaggatlak! :D

Zsuzska2007:
Üdv, mielőbbi pocakosodást kívánok! Tök jó, hogy a HSG-n mindent rendben találtak. :) Én Sz ügynökhöz járok, nagyon bírom, hogy annyira alapos és rendes orvos.

Pancsi:
Elég húzós lenne nekünk 3 hónap ohne keksz. :lol: :lol: :lol:
Szabad akrobatikáznunk, csak a kis törpenindzsák nem juthatnak be testem templomába. :wink: :lol:
Drukkolok a szuper amnios eredményedhez! Nagyon ügyi vagy, hogy csak 2 kg-ot híztál, hogy csináltad?

Vikus:
Köszi az esküvőképes dicséretet.
Hasad feszül még? Szorítok a HSG-hez!

Brumi:
Nem kell benn tesztelni inszemnél, ez új? :shock:
Jajajaj.... Most olvasom, hogy nega lett... Azért én még picit reménykedek, hogy korai volt a tesz.

Wikka:
Végigolvastam a mesét, háááát.... Nagyon aranyos és egyben megható is, köszönöm az élményt. :)
Látom csúszik a kezdés, fel a fejjel és kitartás!
Mindenkinek vannak rosszabb periódusai, amikor érzékenyebben érinti mások babásodása, a gyermekszületés. Hagyni kell kitombolni az érzelmeket, bőgj egy jót, aztán ne feledd, hogy nektek is lesz babátok, csak rögösebb úton juttok el odáig, mint azok, akiknek "egyből sikerül spontán". No para, nagyon jó és türelmes szülők lesztek addigra, mire megérkezik a pici.

Rita:
Ilyet még nem pipáltam! Megláttad Misibát és ugrottál? Nem vagy semmi! :lol: :lol: :lol:
Az én kutyim majdnem 18 éves korában disszidált az örök vadászmezőkre, nagyon szép élete volt, de most sem tudom megszokni, hogy elment :cry: . Biztos te is hasonlókat élsz meg, szerintem fontos, hogy ne legyenek fájdalmai...
Na, vidámabb témák is vannak ám! Fiad milyen aranyos, hogy így várja a tesót, na éaz az állatkert! Belépőt is szedtek?
Párodnak bacimentességet kívánok. Gartula a 2 bogyókához! :)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pancsi79:
Üdv!
HCG-d 15,9? És hogy érzed magad? Mikor lesz kontroll?

Angi:
De szupi, hogy nincs cisztád! Magától múlt el, v. masszíroztad?
Szerintem klasszak a méretek, jó pihit és majd azalatt szépen megnőnek mégnagyobbra! :)

Lukácsné:
Takarókról teszel fel képet? Olyan kíváncsi vagyok!
Jó készülődést és gyors költözést kívánok, aztán nemám túlzásba vinni a melót, neked nagyon kell kímélni magatokat!

Mieza:
Te aztán tudsz élni! :) Jó volt a hekkezés?
Nagyon szorítok, hogy továbbra is csodásan fejlődjön a bébikétek. A Mikulás néven akkorát nevettem, nemtom, de vhogy egyből Misibá ugrott be télapóruhában, amint a babakocsiban fekszik, babaruciban, csörgővel a kezében. :lol: :lol: :lol:
Jaj, én is aznap szerettem volna Shrekkelni, de a Zuramnak nem volt kedve, jövő hétre viszont beígérte. Bosszúból azonnal vettem 2 jegyet a dumaszínházba aug. 06-ra - lesz a Kőhalmi is, nagy kedvencünk.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Neeheheeeem úsztok meg ennyivel! :lol:

Navi:
Elképzeltelek, ahogy kinyomod a hasad, nagyon aranyos lehetsz. :)
Érdekes, hogy nem csökkent a hemoglobinod, mikor lesz kontroll?
Fülzúgásom nekem is volt tartósan, nagyon vacak, igazság szerint nem tudnak vele mit kezdeni a dokik. Engem elküldtek hallásvizsgálatra, ott kiderült, hogy picit a bal fülem rosszabb. Azóta elmúlt a zúgás, de néha előjön, majd ismét elmúlik.... :roll: Azt vettem észre, hogy az infralámpázás jót tesz, ja és persze nem használok már fülpiszkát sem, csak nagyon óvatosa és ritkán, mert egyrészt megsérthejük belül a fület, másrészt bentebb túrja az ember vele a cuccost. Amit a törölközővel ki lehet törölni, az pont elég, ill. ha nagyon kell, akkor ott vannak a spéci gyógyszertári fültisztító sprayk. Mert hát fülzúgás sokmindentől lehet (vérnyomi, bedugult fül, gyulladás, stb...). Klassz, hogy neked rendeződött. :)
Álmoddal kapcs.:
Áradás: Túláradó érzelmek, az érzelmeknek nincs szabad folyása, biztonság, védelem keresése, újjászületés.
Ne veszítsük el önuralmunkat egy közeli vitában, mert elveszíthetjük régi barátunkat. ha sódrodunk az árral, kifejezi az ettől a helyzettől való félelmünket.

Marianna:
Lábdagadás-csökkenést kívánok! :)

Woody:
Neked is! :)
Jó sok vizsgálatod volt, mikor lesz eredmény?

Kispatak:
Hogy sikerált a találka a gyermekeddel?
Fogfájásűzőt kívánok! :)

Andrea:
Szívemszottya! :) Szétröhögtem magam a dumátokon (konrétan: Mirtill :lol: , Nyomhat-e a párod még 1 bónuszt? :lol: :lol: , grillcsirkepóz :lol: :lol: :lol: ), de már nem is csodálkozom!
Micsoda fasírtsütési technika, a végén még kipróbálom!
Barátosnég negatívját nagyon sajnálom...
Neked tán ágyazódnak a kicsikék? hmmm? Gratula az egyszem fagyisotokhoz! :)
Álmoddal kapcs.:Egyébként az álmosszótár szerint (csak hasonló szavakat találtam):
Cica: Kerülendő barátokat jelent, társaságukban nem fogjuk magunkat jól érezni.
Felhő: Zavaró gondolat, aggódás, illetve könnyedtség, önbizalom, kreativitás.
Menekülés: Játékos elme, emberi karikatúra.
Hurrikán: Tisztaság, megtisztulás, hideg érzelmek, tiszta gondolatok.
Macska: Szabadság, lelki könnyedség, felszabadultság, tiszta gondolatok, határozott cselekvés.
Macskát simogatni: Olyan ember(ek)ben bízunk, aki(k) méltatlan(ok) erre, csalódni fogunk kapcsolatunkban, emberismeretünkben
Szélvihar: Életünknek egy zavarosabb időszaka következik. Készüljünk fel, hogy ne érjenek meglepetések.
Vihar: Életünkben kisebb-nagyobb veszélyek várnak ránk. Készüljünk fel, hogy ne érjenek meglepetések. A tomboló vihar arra utal, hogy változások lesznek életünkben, amelyek nem fognak tetszeni, de nem tudunk ellenük tenni.

Szerintem a közeledő tornádók a belső nyugtalanságodat jelzik - persze mi mással kapcsolatban, mint a baba. Mindenki elszalad, de te óvod a kiscicád :arrow: csak magad küzdhetsz meg ezekkel, senki más, a saját fejedben és lelkedben kell rendezni a dolgokat, gondolatokat, hogy aztán a sok rossz szépen elszálljon máshová, eloszoljon a negatívkodás szépen a "felhőbe". És talán még :arrow: félted a bébikéid az evilágban rájuk váró rossztól, te akarod megvédeni őket, de ez is nyugtalanít, hogy hogyan, nemtom mikor álmodtad ezt, de netán az egyszem fagyisodat sajnálod nagyon a sítárborba adni...
Más aspektusból viszont: anyóca fosol a tesztelés eredménye miatt!!! :lol:
Úgyis ilyen lesz:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babe:
Jót tett neked a várandósság, klassz, hogy már nyugodtabb vagy és nem aggódsz annyit. :)

Judit:
Én a várakozásra szavaznék, nemtommér, de ezt érzem. Szerintem kell az a kikapcs egy picit a lelkednek és testednek is.
Szupoerjó lehetett az évfordulós kirándulásotok, gratula a fordulóhoz! :)
Konkrétan hol sütik azt a fincsi halat Nagymaroson, mi imádjuk és netán, ha arra járnánk, ki is próbálnánk...

Angyalka:
Tudod már mikor lesz méhükrözés?
Nagyikádat és a Párodat is Isten éltesse Sokáig! :)
Hú, akkor férjed vv-e igazi kihívás számodra, rossz lehet neki, ha nem ehhez volt szokva...
Kíváncsi vagyok hétfőn mire okosít ki a géngiliszta doki. :roll: :lol:

Kahlan:
Üdv! Fel a fejjel! :)
IR diétát tartod?
Én járok lélekgyógyászhoz, aki éber-hipnózisban kezel, nekem rengeteget segített és sokat tanultam tőle. Mieza is eljött hozzá, annyi áradoztam róla, hogy megtetszett neki és lám-lám, már pocis is lett! Nekem úgylátszik hosszabb utat kell bejárnom, de tényleg jót tett.
Szorítok a kinez-randihoz, majd mesélj, hogy érezted magad. :)

Csucsu:
Még mindíg nehezen bírod a meleget? Balcsi-pancsi megvolt? :)

Estrella:
Na, szegénykém, kikaptad S ügynök jobbik felét!
Hajrá vizsgálatok! Ez már haladás!!! :D

Zsu:
Drágaság! Sok erőt kell most gyűjtenetek minden téren, anyagilag és lelkiekben egyaránt. Nagyon szurkolok, hogy rendbejöjjetek és kezdhessetek akkor, amikor már készenálltok ismét. Pusszantás! :)

Béku:
Na mennek ezek a bökők szépen, majdcsak elfogy és akkor uccu leszívás, majd ET! :)
Heepi Börzdéj!!! :lol:

Vnbeni:
Ki volt ez az endok. doki? Alaposnak tűnik. Magánba nyomja?
Leszíváskor szerintem vmi jódos cuccal fertőtlenítenek, de csak tippelek ám.
Ha mostanság levest főzöl, elég a fazekat beörzsölni a kutyusoddal és jó kis vegetaillatú lesz! :wink: :lol:

Kubu:
Lábad/ozol már? Nincs erre a vízre vmi homeopatás cucc-mucc?
Car lehet az IKEA-elvonókúra...
Marci Képei tündériek! Kedvencem a 2-eske, amin a legkifejezőbb. Akár egy öregúrról is készülhetett volna a kép egy kávézóban, olyan komoly képpel olvas! :)
Lábad 2 méretet nőtt a várandósság alatt? :shock: Ne máááá!!!! Mi lesz velem, nekem már így is 41-42! Szülés után hívhattok Yetinek... :cry:
Amúgy ki kell ábrándítsalak - hiába ettél meg egy görögdinnyét, már késő! Nem lesznek ikreid! :lol:
Hinnye! Látom Marcus ténykedik ezerrel, őt aztán nem befolyásolja a meleg.
Csőtöréssel mizu? Romok még vannak?
Anyósodnak jobbulást, lelkednek nyugalmat! :)

Valyoni:
Üdv, gratula a csemetéhez! :)
Hogyhogy nem engeded beültetni, ha később érik meg? Nem igazán vagyok képben... :roll: Ha megérik, akkor nem mindegy mikor lesz az ET?
Amúgy nem szoktuk mobilon hívni az ügynökeinket, csak ha engedélyt kapunk rá.

Ms:
Dejó, h. már otthon vagy! Nagyon szorítottunk értetek! Hogy érzed magad?

Luca:
Én most voltam az ÁEK-ban vv-en, kell hozzá beutaló, aztán ip-ot kell kérni telefonon, az eredmény viszont sokára lesz meg.
Gratu, hogy rrendben volt a hystero. :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Akkor mostmár magunkról is picinykét:

Karom köszönöm szarul van, ugyebár kedden 3x szúrtak vv-nél és 5 kémcsővel vettek le; majd csütörtökön voltam az ÁEK-ban a trombózishajlamos vizsgálaton, na ott vagy 5-6-7 kémcsővel szívtak.
Eléggé beparáztam, mert 25 perc múlva állt csak el a vérzés. Én éreztem, hogy nem 5 perces szorítás kell majd ide, úgyhogy nem is siettem haza, lementem a fszt-re és ott néztem az órát, majd a szúrást - á, még vérzik! Megint óra, megint seb :arrow: vérzik... Na ezt párszor még megtettem, aztán már lukat ütöttem az ujjammal a könyökcsontomon szerintem, csak álljon már el, de sikerült nagynehezen.
De azért a javulás útjára lépte, ahogy kell! :) Kenegetem feketenadálytővel, hogy hamarabb felszívódjanak a foltok.

Én meg azt álmodtam, hogy tetőtől-talpig fekete lakkoverallban és tűsarkú csizmában voltam, irtó dögösen és a Zuram le akart fotózni a tengerparton, de sosem sikerált, mert folyton ott volt vki zavaró elem...

Lehet megvettek ezekért a sorokért, de akkor nagyon furi volt mindez. Mondjuk nem ismertem az elhunytat, a Zuram rokona volt, de ő sem tartotta vele régóta a kapcsolatot, csak a feleségével jöttünk néha össze. A bácsi már évek óta fekvőbeteg volt, megváltás volt neki a halál. Képzeljétek én még nem voltam ilyen szórásos temetésen (ugyibár ez volt a szerdai program :cry: ). Majdnem elröhögtem magam, amikor a sírásóbácsi ráhelyezte az urnát a szökökútra (nemtom minek kell hívni ezt az izébigyót) és teljes derékszögben meghajolt előtte. Tudom, hogy ez a tiszteletadás miatt volt, de annyira idétlenül hatott, túlzó és színpadias volt. Meg mi van, ha lumbágót kap és úgy marad? Szerintem illendőbb lett volna, ill. elegánsabb is, ha csak fejet hajt, na mindegy. Közben a többi is szánalmas, kötelező-szomorú arcot vágott végig. Jó-jó, persze nem lenne szép, ha nevetgélnének, de egyből belémvillant, hogy kásztingolják őket? Ki tud savanyúbb arcot vágni, minél hosszabb ideig?
A másik: a Zuram egyik nagyonöreg-néni rokonának bemutattak, aki közölte a párommal, hogy jaj de szép feleséged van. Szerintem kár, hogy nem mondta a Zuram, hogy: Csak szegény olyan süket! :lol:

Holnap megyünk Gárdonyba vendégségbe, csak vasárnap látjuk így a kutyulijainkat. :cry: Szegény snacikánk vmitól befosó-masázott anyukámnak. Remélem csk egyszeri ősbemutató volt és nem vmi vírusos vacakság.

Jó pihit a hétvégére!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Good morning sunshine!
Ma én vagyok az első... vagy majd kiderül :wink:
Már fél 5 óta fent vagyok... azaz vagyunk, mert hát az én drága virágszálamat nem hagytam éjjel kibontakozni, ezért aztán úgy gondolta, h. hajnalban megkapom a magamét! :D
Mindig fél 11-11 körül nagy "műsort" csinál a pocimban és tegnap már 10-kor lefeküdtünk, mert a Zuram úgy jött haza melóból, mint egy zombi és nem akartam még a kislámpával sem zavarni! Szóval evvan, de imádom és ez nem panaszkodás volt!

Andi, legalább hétfő reggelig bírd ki! (persze csak ha jól emlékszem, h. kedden mész csapolásra... :oops: )

Brumi, sajnálom, de hátha-hátha :roll: Még azért szorítok! :wink:

Sajti-pajti, sajnálom a karodat... húúú micsoda vámpír népségnél jártál. Végül is nagyon menők most a vámpíros dolgok! :D
Kőhalmi az én kedvencem is!!! Szerintem akkora arc, amilyen hülye fapofával tudja előadni magát :lol:
Tényleg röhejes lehetett a temetés... kicsit morbid vagyok bocs, de én sem bírom a túljátszott dolgokat. Szóval jó volt, jó volt, csak nem értetted, h. miért csak te röhögsz... :lol: (van vmi vicc, ezt onnan vettem, de nem tudom pontosan, csak vmi ilyesmi a poénja :oops: )
Aztán, mikor mentek a bícsre fotózkodni???? :lol: :lol: :lol:

Na ma délután Shrek, ahogy már mondottam volt, aztán holnap Balcsi és csak utána anyósék! :lol:

Mieza, apukád akasztott ki? Ne hagyd magad! :twisted: :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jó reggelt,
Na ma 4.44-kor keltem, de nem is baj, picit olvastam, aztán mindjárt állok neki vasalni is, ha minden igaz akkor ma megcsináljuk a gyerekszobát, persze ha hurrikán engedi és apukája és üdvözli az ötletemet 8)

Andrea,
Hogy vagy ?
Hétfőn tesztelj leghamarabb lécci !

Rita,
Görcsöt sajnálom, utro nálam nem kavart be.
Rendben küldök privit, vagyis jelöltelek :lol:
Huh mennyi állatotok van, ez igen.

Judit,
Akkor szeptember, lehet hogy nem is lesz szükség a felmelengetésre.
Jézusom jó kis utad van mindennap, most néztem meg a térképen. Az biztos hogy gyönyörű tájakon mész keresztül.
Kedvem jobb, sokat beszélgettünk apával, úgyhogy sokkal jobban vagyok köszönöm.
Hihetetlen egyébként az energia ami a fiamban van, ennyit nem lehet pakolni, nem igaz, hogy nem fárad el !
Jaj de édes cickák, saját ? ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ de szeretnék, de addig amíg nem költözünk kertes házba esélytelen, akkor meg kutyák lesznek úgyhogy duplán esélytelen.

Angi,
Jó pihit Nektek. És drukkolok, tüszőnövelők mennek.

Nava,
Szupi hogy jól vagy.
„Amúgy nincs itthon mérőm, de egyszer volt életemben 120/80, akkor is ideges voltam nagyon” na ettől kidőltem :lol: :lol:
Jó hétvégét.

Mieza,
Sajnálom hogy apuddal nem úgy sikerált a beszélgetés.
Hát igen, ha lehet mindent ki kell tudni zárni (nekem nem mindig megy, vagy nem 100%-ban).

Estrella,
Szupi hogy nega az eredmény. Kár hogy még várnotok kell h megtudjátok az adatokat is.

Valyoni,
Nagyon drukkolok.

Mara,
Welcome back !

Brumi,
Sajnálom nagyon.

Luca,
Gyere sűrűbben.

Sajti,
Már az írásod elején kész vagyok.
Z a hangya, törpenindzsák, testem temploma, Misibá a babakocsiban, géngiliszta

A vízhajtással az a gond, hogy nem válogat hogy vizesedés vagy éppen magzatvíz, úgyhogy homeós pihi max :lol:
Köszi képdicsit.
Bizony két méretet, kis törpe 37-es lábam volt és valamelyik nap 39-es cipellőt vettem magamnak, pilláztam is rendesen, és akkor még nem is volt bedagadva a lábam, habár ha dagadt akkor is széltére az és nem hosszára növekszik :lol: :lol:
Cuccok most száradnak, meg a pince is, majd jövő héten ha lesz erőnk lemegyünk és mindent kidobálunk, rom a lakásban egyre kevesebb, holnapra végzek mindennel és akkor elkészítem a kórházi csomagomat is 8)

Tyű jól megszenvedted ezt a vérvételt, 25 percig vérzett, nagyon brutál. Gyógyuljon karocskád mielőbb.
Na és az álmodnak mi a jelentése ? :lol:
Temetés…. Tényleg bizonyos részek „érdekesek” lehettek.
Kutyunak jobbulást, jó hétvégét Nektek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szeva Nava,
Haha ma ébredésben beelőztél, én 15 perccel később estem csak ki az ágyból :lol:
Nem úgy volt h ma Agárdra mentek ?
Köszi a prividet.
Jó Shrekkezést.
Kőhalmi nálunk is nagy favorit, sőt mindennap nézünk showder klubbot is.

Eszter,
Meddig fesztiváloztok még ? :lol:

na izzítom a vasalót :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu, bíztam benned, h. te mindjárt jössz! :lol:
Tényleg baromi alacsony a vérnyomim: legutóbb 97/55, előtte meg 85/57 (bár itt alig ettem, ittam vmit), a pulzusom legalább tökéletes!
Ugye az én lábam nem fog már nőni??? :roll: :oops: nem akarom!!! Így is 38-as a 160 cm-mhez és nekem ez is nagy! :shock:
Akkor pihi-pihi ezerrel, kis hurrikán remélem hagy picit!

Sajti, beletrafáltál, folyamatosan viszed a fülem és nem bírom megállni, h. ne piszkáljam :oops: fülpálcika tövig benyom, stb... na ezt nem szabadna! :roll:

Na tényleg lelépek, mert nemsokára húzok el itthonról!
Szép 7végét Mindenkinek!!!

Ja, Anginak holnapra: Boldogságos szülinapot!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu, de de napközben Agárd, de nekem ott laknak anyumék és majd du-estefelé mozizunk! Szóval tóról tóra szállok! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja szívesen!!! és kösziiii! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na jóreggelt!

Ma reggel még kibírtam!!!!! :)
Egyébként most meg eltűnt az összes eddigi "tünet" :shock: :shock:

Sajtikám: végre láttalak.. már nagyon hiányoztál!!!! :)

A férjem az előbb ébredt fel.... nyitva ajtó-ablak...valamelyik szomszéd kegyetlenül fújja az orrát.. hosszan, hangosan.... .Na Rajó kiszól a hálóból: "Ki vuvuzelázik????"... Olyat röhögtem, hogy még a könnyem is kifolyt.. :lol: :lol: :lol:

Majd jövök még, csak sütöm reggelire a kakaóscsigát...

Pusz...
andrea-1

Sziasztok!

Előbújok egy kicsit a zugból...

Tudtok ajánlani egy nagyon jó andrológust?

Az álmok sokszor nagyon félelmetesek! Én azt álmodtam a lapar műtét előtt, hogy temetőben lakok és a sírhelybe gyerekruhákat teszek.Egy csöppet megviselt, hogy a tehességet műtéttel kell befejezni.
Hasonló temetőset álmodtam februárban, amikor elvetéltem.

Utólag nincs rossz érzésem ezekkel az álmokkal, de akkor rossz volt.
Vendég

Sziasztok!jó sokat írtatok!Már tisztán érzem,hogy a jobb oldali petefészkem leszakad a helyéről.Egyébként semmi újat nem érzek. ma már kicsit dolgozom óvatosan.Nehezen telnek a napok.N agyon lusti vagyok, a járkálás,egyáltalán nem esik jól ,csak a vízszint.Hüly álmom volt a Sz.-el konkrétan azt mondta :cry: :cry: :cry: NEM ÍROM LE !CSAK POZITÍVAN.eSTE JÖVÖK!köszi a jelölést!Sajt !l.szi írj nekem várost priviben!
ritabmc

akkor izgalmas ennyi állat mikor elutazunk.szegény barátném eteti őket.mindíg túlélik.a belépőn Sajt most hogy mondod elgondolkodom!
ritabmc

Egy laptetőt légyszi intézzetek nekem!pusz
ritabmc

Sziasztok!

Most csak gyorsan Zsunak írok, aztán folytatom a házitündérkedést (mos, főz, takarít :? ).

Zsu,
párom Papp prof-nál volt magánban (kb. 1-2 hét alatt van időpont, 10 rugó volt a vizsg.):

www.andrology.hu

Kép
judit0713

Szia Mindenkinek!

Sajti,

:cry: nagyon köszönöm!!!! megríkattál, bár nem volt nehéz dolgod, épp tegnap jött meg mikulás (na nem Misi bácsi babakocsiban, ahogy Mieza tologatja :wink: ) és most vhogy megint lázadozok a sorsunk ellen... De ahogy végig olvastalak titeket, megint helyrerázódtam.

Szívesen a mesét. Nekem nagyon jót tett, amikor először olvastam.

A karodnak meg jobbulást!!!Hál istennek én a vészívók álma vagyok: rusnya vastag vénáim vannak :? Szívesen lennék véradó, mert elég ritka a vércsoportom, de sajna vérszegény vagyok... ma meg pláne...

Naggyon-nagggyon szép hétvégét kívánok Nektek, a tesztelőknek kitartást a megfelelő időpontig, a kismamiknak jó pihit, a reménykedőknek meg babaragacsokat küldök!!!

Verka
wikka
Miskolc

Judit, köszi szépen!
Vendég

Ja igen, a Dunakanyarban friss pisztrángot ebédelni-vacsorázni vágyóknak:

www.pisztrangos.hu
Ha jól tudom, mind a két parton van sütödéjük. Én csak a nagymarosit teszteltem, ISTENI!

Kép
judit0713

Rita, Sajti:
Köszi a segítséget, hétfőn már megyek is beutalóért a körzetihez, elég kekec a dokim, remélem nem fog kötözködni.

Zsu:
Mi voltunk Papp prof-nál is és Dr. Kopa Zsoltnál is. Nekünk mind a ketten nagyon szimpik voltak. Felteszem Kopa elérhetőségét is, látom Papp prof-ét már Judit feltette.
http://www.kopaandro.hu/

Luca
luca4

Luca!A beutalóra Irasd rá ÁEK HM KÓRHÁZ!K különben nem jó. Elküldenek!
Időpont is kell.Nem a központi laborban veszik le a vért a trombózis hajlamra.
ritabmc

Sziasztok!

Ma a párom kapott golfutalványát beváltottuk és ment órára :) Mint kiderült istenadta tehetség és senki nem hitte el neki, hogy először próbálja. Nagyon tanácsolták neki, hogy legyen igazi sportoló. Majd meglátjuk... Kisorosziban voltunk, én addig egy tök jó halastó partján napoztam, úsztattam a kutyákat a partról. Isteni volt!!! Aztán egy fini halászlé! nyammm :)
Olyan jó volt ez a nyugi, ez a fini-pihi..., a teljes kikapcsolódás!
Mondanom se kell, hogy hazaértünk 4-kor és mindketten kidőltünk, szuperjót aludtunk :)
Imádok élni :)

Holnap meg megnézzük a délegyházi tavakat, az is kutyás program :)

Aput egyébként imádom, de most úgy érzem, megint kicsit "rámült" és most kell egy kis szünet. És inkább akkor most így nélküle mennénk el nyaralni :) (ő akarta :))

Mindenki nézze meg a Shrekkel, mert még ma is a poénokon nevetgéltünk :)
mieza

Üdv Luca, majd gyere a hírekkel! Ha szeretnél szerepelni a táblában, azt is megírhatod :D

Brumi, el ne keseredj, nagyon sokféle dolog volt már itt. Volt akinek csak bent derült ki! Még ne add fel, amíg a doki nem mondja.
Ha mégsem sikerült, ne keseredj el, gyűjtsd az erőt a következőre, mert LESZ NEKED BABÓD, csak ki kell tudni várni! :D
Menj be hétfőn mindenképpen, mert le kell zárniuk ezt az inszemet, így vagy úgy :D

Sajti, akkorát nevettem az írásodon, elég formában vagy most szövegileg :D ))

Zsuzsi, elég durva, hogy ezeket álmodtad előtte :D Nem lehet, hogy a félelmeid vetülnek ki? Azt pedig a babó is érezheti.. Mondjuk ez csak egy gondolat. Nekem sokat segített, hogy a lélekgyógyász minden félelmet kiírtott belőle, minden kétséget..stb.-t.
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?