Neeheheeeem úsztok meg ennyivel!
Navi:
Elképzeltelek, ahogy kinyomod a hasad, nagyon aranyos lehetsz.
Érdekes, hogy nem csökkent a hemoglobinod, mikor lesz kontroll?
Fülzúgásom nekem is volt tartósan, nagyon vacak, igazság szerint nem tudnak vele mit kezdeni a dokik. Engem elküldtek hallásvizsgálatra, ott kiderült, hogy picit a bal fülem rosszabb. Azóta elmúlt a zúgás, de néha előjön, majd ismét elmúlik....
Azt vettem észre, hogy az infralámpázás jót tesz, ja és persze nem használok már fülpiszkát sem, csak nagyon óvatosa és ritkán, mert egyrészt megsérthejük belül a fület, másrészt bentebb túrja az ember vele a cuccost. Amit a törölközővel ki lehet törölni, az pont elég, ill. ha nagyon kell, akkor ott vannak a spéci gyógyszertári fültisztító sprayk. Mert hát fülzúgás sokmindentől lehet (vérnyomi, bedugult fül, gyulladás, stb...). Klassz, hogy neked rendeződött.
Álmoddal kapcs.:
Áradás: Túláradó érzelmek, az érzelmeknek nincs szabad folyása, biztonság, védelem keresése, újjászületés.
Ne veszítsük el önuralmunkat egy közeli vitában, mert elveszíthetjük régi barátunkat. ha sódrodunk az árral, kifejezi az ettől a helyzettől való félelmünket.
Marianna:
Lábdagadás-csökkenést kívánok!
Woody:
Neked is!
Jó sok vizsgálatod volt, mikor lesz eredmény?
Kispatak:
Hogy sikerált a találka a gyermekeddel?
Fogfájásűzőt kívánok!
Andrea:
Szívemszottya!
Szétröhögtem magam a dumátokon (konrétan: Mirtill
, Nyomhat-e a párod még 1 bónuszt?
, grillcsirkepóz
), de már nem is csodálkozom!
Micsoda fasírtsütési technika, a végén még kipróbálom!
Barátosnég negatívját nagyon sajnálom...
Neked tán ágyazódnak a kicsikék? hmmm? Gratula az egyszem fagyisotokhoz!
Álmoddal kapcs.:Egyébként az álmosszótár szerint (csak hasonló szavakat találtam):
Cica: Kerülendő barátokat jelent, társaságukban nem fogjuk magunkat jól érezni.
Felhő: Zavaró gondolat, aggódás, illetve könnyedtség, önbizalom, kreativitás.
Menekülés: Játékos elme, emberi karikatúra.
Hurrikán: Tisztaság, megtisztulás, hideg érzelmek, tiszta gondolatok.
Macska: Szabadság, lelki könnyedség, felszabadultság, tiszta gondolatok, határozott cselekvés.
Macskát simogatni: Olyan ember(ek)ben bízunk, aki(k) méltatlan(ok) erre, csalódni fogunk kapcsolatunkban, emberismeretünkben
Szélvihar: Életünknek egy zavarosabb időszaka következik. Készüljünk fel, hogy ne érjenek meglepetések.
Vihar: Életünkben kisebb-nagyobb veszélyek várnak ránk. Készüljünk fel, hogy ne érjenek meglepetések. A tomboló vihar arra utal, hogy változások lesznek életünkben, amelyek nem fognak tetszeni, de nem tudunk ellenük tenni.
Szerintem a közeledő tornádók a belső nyugtalanságodat jelzik - persze mi mással kapcsolatban, mint a baba. Mindenki elszalad, de te óvod a kiscicád
csak magad küzdhetsz meg ezekkel, senki más, a saját fejedben és lelkedben kell rendezni a dolgokat, gondolatokat, hogy aztán a sok rossz szépen elszálljon máshová, eloszoljon a negatívkodás szépen a "felhőbe". És talán még
félted a bébikéid az evilágban rájuk váró rossztól, te akarod megvédeni őket, de ez is nyugtalanít, hogy hogyan, nemtom mikor álmodtad ezt, de netán az egyszem fagyisodat sajnálod nagyon a sítárborba adni...
Más aspektusból viszont: anyóca fosol a tesztelés eredménye miatt!!!
Úgyis ilyen lesz:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Babe:
Jót tett neked a várandósság, klassz, hogy már nyugodtabb vagy és nem aggódsz annyit.
Judit:
Én a várakozásra szavaznék, nemtommér, de ezt érzem. Szerintem kell az a kikapcs egy picit a lelkednek és testednek is.
Szupoerjó lehetett az évfordulós kirándulásotok, gratula a fordulóhoz!
Konkrétan hol sütik azt a fincsi halat Nagymaroson, mi imádjuk és netán, ha arra járnánk, ki is próbálnánk...
Angyalka:
Tudod már mikor lesz méhükrözés?
Nagyikádat és a Párodat is Isten éltesse Sokáig!
Hú, akkor férjed vv-e igazi kihívás számodra, rossz lehet neki, ha nem ehhez volt szokva...
Kíváncsi vagyok hétfőn mire okosít ki a géngiliszta doki.
Kahlan:
Üdv! Fel a fejjel!
IR diétát tartod?
Én járok lélekgyógyászhoz, aki éber-hipnózisban kezel, nekem rengeteget segített és sokat tanultam tőle. Mieza is eljött hozzá, annyi áradoztam róla, hogy megtetszett neki és lám-lám, már pocis is lett! Nekem úgylátszik hosszabb utat kell bejárnom, de tényleg jót tett.
Szorítok a kinez-randihoz, majd mesélj, hogy érezted magad.
Csucsu:
Még mindíg nehezen bírod a meleget? Balcsi-pancsi megvolt?
Estrella:
Na, szegénykém, kikaptad S ügynök jobbik felét!
Hajrá vizsgálatok! Ez már haladás!!!
Zsu:
Drágaság! Sok erőt kell most gyűjtenetek minden téren, anyagilag és lelkiekben egyaránt. Nagyon szurkolok, hogy rendbejöjjetek és kezdhessetek akkor, amikor már készenálltok ismét. Pusszantás!
Béku:
Na mennek ezek a bökők szépen, majdcsak elfogy és akkor uccu leszívás, majd ET!
Heepi Börzdéj!!!
Vnbeni:
Ki volt ez az endok. doki? Alaposnak tűnik. Magánba nyomja?
Leszíváskor szerintem vmi jódos cuccal fertőtlenítenek, de csak tippelek ám.
Ha mostanság levest főzöl, elég a fazekat beörzsölni a kutyusoddal és jó kis vegetaillatú lesz!
Kubu:
Lábad/ozol már? Nincs erre a vízre vmi homeopatás cucc-mucc?
Car lehet az IKEA-elvonókúra...
Marci Képei tündériek! Kedvencem a 2-eske, amin a legkifejezőbb. Akár egy öregúrról is készülhetett volna a kép egy kávézóban, olyan komoly képpel olvas!
Lábad 2 méretet nőtt a várandósság alatt?
Ne máááá!!!! Mi lesz velem, nekem már így is 41-42! Szülés után hívhattok Yetinek...
Amúgy ki kell ábrándítsalak - hiába ettél meg egy görögdinnyét, már késő! Nem lesznek ikreid!
Hinnye! Látom Marcus ténykedik ezerrel, őt aztán nem befolyásolja a meleg.
Csőtöréssel mizu? Romok még vannak?
Anyósodnak jobbulást, lelkednek nyugalmat!
Valyoni:
Üdv, gratula a csemetéhez!
Hogyhogy nem engeded beültetni, ha később érik meg? Nem igazán vagyok képben...
Ha megérik, akkor nem mindegy mikor lesz az ET?
Amúgy nem szoktuk mobilon hívni az ügynökeinket, csak ha engedélyt kapunk rá.
Ms:
Dejó, h. már otthon vagy! Nagyon szorítottunk értetek! Hogy érzed magad?
Luca:
Én most voltam az ÁEK-ban vv-en, kell hozzá beutaló, aztán ip-ot kell kérni telefonon, az eredmény viszont sokára lesz meg.
Gratu, hogy rrendben volt a hystero.