Sziasztok
Henne ne viccelj már!!Képen egyáltalán nem zavar,mellesleg azt hiszem én mondtam neked, hogy engem érdekelni,mennyit nö a pocid!
Meg az, hogy a babáról is írsz mennyit fejlödik, jaja nehogymár itt azért ne írj
Nagyon is jó ösztönzö vagy, komolyan, hiszem erösen én is magamban, hogy még idén bebabásodok. DE hétfön megy a párom a nödokimhoz,mert kap oltást, én is megyek vele és rákérdezek egy hormonvizsgálatra, nem érdekel!
Amúgy voltunk a párom vérvételeredményéért, csak mivel a doki nem volt ott, így csak annyit mondott az asszisztenscsaj, hogy a párom A+ vércsoportú
Szóval azért kíváncsiak vagyunk a vérvétel eredményére komolyan, remélem nála is minden ok.
Csicsy a cickafark teáról hallottam én is, de állítólag nem is olyan jó izü,meg azt jó, ha a palástfüvel kombinálják...Na ezzel az a problémám, hogy honnan tudom pontosan,hogy mikor kell váltanom a palástfüre,mert ugye elvileg peteérés után
Ahhoz meg 8 eltelt próbálkozós, hömérözös, ovutesztezös hónap után semmi kedvem, komolyan....Most megint mindent elöröl kezdeni
Majd hagyatkozom a megérzéseimre, úgy mint áprilisban is, amikor nem is mértem höt, semmit, nem görcsöltem rá, aztán összejött.
Csip melózol ma?
Itt ma lesz az elsö rekordhömérsékletü nap 36 fok
Hál istennek ma nem dolgozok, holnap meg mondta a fönököm, hogy csak 15 óráig vagyunk nyitva. Így ugrott volna az én müszakom délután, de a hülye pics kolléganöm, akiröl már írtam korábban, nem akart fél órával tovább melózni, így én elválaltam a holnap délöttöt,mert amúgyis sok müszakom kiesett a júliusi hónapban, sajna ....a pénz meg kell nekünk
Henne ugyhogy ne felejtsd el a pocisképet!!!
Különben augusztusabn megyek ugyebár haza és látógatóba a barátnömhöz, akinek ikrei születtek a múlt héten!
Biztos vagyok benne, hogy az lesz a legjobb terápia.
Amúgy rosszul fejeztem ki magam, ami a terhes nöket illeti, semmi bajom velük, de ha a tv-ben hülye, buta fiatal picsa és terhes, ráádásul azt sem tudja kitöl, na akkor szoktam átkapcsolni, vagy kimenni a szobából. AZ ALDI-s eset meg a három szám miatt volt,mert ha 1et látok az még ok, de 3at???