Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most csak jó kívánságok erejéig ugrottam be, még két kérés miatt!

Szöszi! Nagyon boldog szülinapot!!! Nem tudom olvasod-e még, de jó utat és jó pihenést is nektek, na meg jó időt a csajokkal meg a babákkal a miditalihoz!!! Kár, hogy mi nem találkozhatunk...Kép

Orsi! Boldog két hónaposságot Gergőnek!Kép

Zita! Boldog négy hónapot Rékának!!!!Kép

Remélem nem hagytam ki senkit!

S most a kérések:

Soraya! Küldd el nekem is légy oly kedves a szülésed történetét!!!! Mindig elfelejtettem kérniKépKép

Orsi! Tőled pedig várom a képeket, ha lehet. Engem miért nem vettél be automatikusan? A házatokról még úgy kaptamKép De azért jó lesz most is!Kép

Nekünk egyébként nagyon szupi napunk volt, csak annyit mentünk, hogy most hulla vagyok! Bocica már alszik, most én is fürdök aztán szunya!

Jó éjt mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Hát Lányok, tanácstalan vagyok.Kép
Az esti nyűglődés miatt gondoltam, hogy kicsit előbbre hozzuk a fürdést és az utolsó szopcsit egy 1/4 órával. De az egész nyűglődés is előrébb jött és a vége megint az lett, hogy Apa vállán szunya. Most megvártuk, hogy felébredjenés fél 8-kor fel is kelt, így 8-kor volt a szopcsi, szokásos időben.Kép Úgyhogy marad minden a régiben.Kép
Szerintetek csak ki kell várnom és el fog ez múlni? Ugye kinövi? Igaz, végül is Gergőnek is jár már valami, mert egész nap kis tündér, hát Ő is nyűglődhet egy kicsit, nem?Kép

Na, megpróbáljuk megnézni azt a filmet.Kép

Linda
Good by Lenin a film címe. eddig jó volt az első fele.Kép

Jó éjt mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Lujzika!

Már megtaláltam amit akartam. Kép Frissítettem a táblázatomat. Emlékeztem én hogy olvastam Eszterről már. Csak annyi újdonság van számomra, hogy nem győzöm kapkodni a fejem. Mégegyszer ne haragudj!
Puszi: Mucska

Andi
Kép
mucska

Swen
Majdnem egyszerre írtunk!Kép
Én Mókuskám is alszik.Kép
És ezer millió bocs, hogy nem küldtem automatikusan!Kép Pedig most még a fáradtságra sem foghatom, olyan klasszak az éjszakák!Kép
Küldöm, most azonnal!!!Kép

Linda
Majdnem elfelejtettem!Kép Jobbulást Daninak, remélem lement már a láza!

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi!

Nálunk este 6-7 között lévő időszak a kínlódás. Én már próbáltam annyi mindent. Mostanra beletörődtem. A férjem meg elhúz ilyenkor kutyát sétáltatni. Kép
Gondolod, hogy kinőhetik?
Pusz és jó éjszakát: Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó estét!
Csak röviden, mert Manó a nap túlnyomó részében aludt, így aggódok, hogy mozgalmas éjszakának nézünk elébe.

Kisdió: melyik rendelőbe jártok tanácsadásra, oltásokra? Mi a Bakáts utca-Lónyai sarokra, ha ti is oda, összefuthatnánk egyszer.

Orsi: annyi hízás tökéletes!

Chello: a profi fényképészek miatt nem merek többet írni, csak annyi lett volna, hogy fénnyel szemben nem jó fényképezni! (kivéve ha pont ezzel akarsz valamilyen hatást elérni)
Még további jó pezsgőzéseket kívánok!!

Swen: kimaradtam, te is szegedi vagy?

Hajni: nem tudom miért nem tudsz modemmel képet felrakni. nekem minden további nélkül sikerül. Próbálkozz, mert szeretünk képeket nézegetni!

Panó: ha nem bánod holnap felhívlak!!

Rita: akkor Lili is a manöken klubba igazolt le?

Puszka Mindenkinek, megyek a tévé elé aludni.

Jerry
jerry

Sziasztok!

Szöszi: Jó utat nektek, érezzétek jól magatokat! Kép Balázs ruháját meg majd ellenőrizzük! Kép Remélem elmúlik hamar ez a hülye aranyér nálad is Kép Konyhai égő Kép

Bnm/Melinda: képek nagyon jók Kép Főleg a közös tetszik Kép Nem irigyellek az építkezés miatt Kép Karambol Kép Még jó hogy nem lett bajotok!!!

Swen: Ti is szép helyen sétáltok! Kép Nálunk olyan helye kis gödrök vannak az úton, hogy néha azt hiszem a gyerek rögtön agyrázkódást kap.

Linda: Jobbulást Daninak, remélem holnapra már el is múlik! Oltáshoz nagyon drukkolok! Remélem hétvégére mindannyian jól lesztek!

Mucska: hát már Anna is írni akar? Kép Ha Kata itt ül velem, és meglát egy babát a képernyőn, akkor sikongat. Ha magát látja meg a tükörben akkor is Kép

Rita: kétszer szívtam a pár nap alatt Kata orrát, de nem igazán jön belőle semmi. Inkább csak szörcsög. De ma már azt se nagyon. Cumi kiköpés Kép Hétvégi nyűg Kép remélem nektek is jobb napjaitok lesznek Kép Kép Kép

SorayaKriszta: sperti ide vagy oda, egyenlőre marha vacak Kép Akkor most Ti is belevágtatok a fogyókúrába? Kép Most olvasom, hogy Martint se egyszerű ruházni ennyi bukás mellett!

AmatőrHajni: UH Kép jó hogy minden rendben! Nagyon aranyos lehetett Bálint Kép Forgás Kép

Zita: Rékának boldog 4 hót! Kép Mikor kapja az oltást?

Orsi: Gergőnek boldog 2 hót Kép Esti nyűg: szerintem elég sokáig van egy gyereknek este nyüglődése, de később legalább elmondja, hogy mi a baja Kép Kitartás! Egyre jobb lesz! Köszi a képeket! Nagyon aranyosak Kép Ja, és nagyon szépen gyarapodik Gergő Kép

Nalika/Hajni: kezdem értékelni még jobban a mi dokinéninket! Ő sose piszkál holmi súlygyarapodásokkal Kép Persze addig amíg a baba jól néz ki, stb. Kata múlt hónapban csak 300g-t hízott, de akkor se szólt semmit. Igen sajnos a kocsi hátsó szélvédője tört apró darabokra, de ma már sikerült is megcsináltatni. Fürdős kép, mosolygós kép Kép Kép Kép

Chello: köszi, ma jobb napunk volt Kép Legalábbis nem ment tönkre újabb dolog, és a lányok is jól vannak, így már egész jól tudták az idegeimet ölni este Kép

Bea: nem lehet egyszerű ez a szüretelés! Ennyi emberre főzni! Meghogy csak áprilisban fizetnek Kép Fogyókúrás fogadalom: ma legalább édességet nem ettem, na de a többi Kép Oltás: nálunk nem volt láz egyáltalán. PKU Kép

Lujzika: ördögűzés Kép A hasammal az a gáz, hogy nemcsak hogy hájas és lóg, hanem valamilyen izmok is szétváltak, amik nem fognak rendbejönni maguktól, úgyhogy majd meg kell csináltatni Kép Képeket meg várjuk türelemmel! Kép

Zsuzsa: Edina tegnapi hosszú alvása Kép Ma is aludt? Kocsi: Ma szinte egésznap a szervizbe rohangáltunk, de délutánra kész lett az autóm. Potom pénzért Kép Lilinek megint volt egy lyukas foga Kép Szegénykémnek marha vacak fogai vannak Kép Úgy sajnálom! De egy kis hős volt megintKép Örülök, hogy Edinának tetszett a tükör Kép Cicára szavazat leadva Kép

Kisdió: tegnapi ügyelet Kép Gyógyszertár Kép Jobbulást nektek! Varrat vérezgetés Kép Bőrgyógyásztól mikor lesz eredmény? Mi finomat sütsz a talira?

Bori: remélem holnap jössz hosszabban is Kép Városi araszolásból ma nekünk is kijutott, Kőbányán tudták csak megcsinálni az autót Kép

Macihajni, Annikó, Vali, Nanda, Kinga, Zsuzsi, kakukk, dzscs: merre vagytok? Hiányoztok ám!

Mariann, Anikó: írjatok ám ha van egy kis időtök!

Ildikó: neked is sok pussz!

Jó éjszakát mindenkinek!
Szilvi
lino

Linda,
Daninak jobbulást! Remélem már elmúlt! Egyszer régen a Petinek volt ilyen, hogy hirtelen belázasodott (40 fok), aztán ugyanilyen hirtelen el is múlt.

Andi,
üdv Annának a topicban! pólóKép

Anita,
dugóKép mit mondott a dokinéni?

Soraya/Kriszta,
nekem is elküldenéd a szüléstörténetedet? Vhogy átsiklottam rajta, mikor említetted.

Orsi,
nem lehet mindig mindenki jókedvű KépEgyébként is szeret apa vállán pihizni, nem kell tőle megtagadni Kép
Képzeld negyed 11-kor jött ki a kaki, háromnegyed 7 óta. Úgy örültem :o

Jerry,
már nem modemem van Kép Szülés után gyorsan bekötötték a kábelest. De a modemmel az is volt a baj, hogy nem jutottam el odáig, hogy kiírja a feltölthető képek méretét Kép Azóta már megy Kép
Nem is lesz rossz éjszakátok, meglásd!

Szilvi,
aranyér Kép Csak óvatosan használd, nekem csak az segített. Dokinénidet bevállalnám csak lusta vagyok. Tudod ez itt van a lépcsőház előtt közvetlenül.Kép De jó, hogy már kész van a kocsitok!
Lili foga Kép tényleg alkati kérdés, bárki bármit mond.
Milyen izmok váltak szét? Nagyon rosszul hangzik!

Jó éjt mindenkinek!

Hajni
nalika

Sziasztok Jó reggelt!

Nalika, Linó!

Köszi, hogy jöhet a lány is a topikba. CSak hogy fogunk osztozni az idön, amit a gép előtt töltünk Kép És még apát nem is engedtük ide Kép
Na majd én is sirdogálok, hogy Anna velem foglalkozzon Kép
Ideültettem az ölembe és rögtön rácsapott a kaviatúrára. A másik kezemben volt a gép és vakában lődöztem, hátha sikerül. Apa jót nevetett rajtunk.

Itt minden rendben, mindenki alszik még. Bár a lány már visszakellett forgatnom, mert reggelre az ágy másik végére került a feje és hason aludt már. Szóval ő egy kis ringlispil.

Linó!

Köszike Mariann nevében a hiányolást, de nagyon sok gond van náluk tényleg azért nem jön. MA majd azért beszélek vele, mert mostanában még talizni sem tudtuk a gondjai miatt. Biztos örül, hogy hiányoljátok!

Pusz: megyek csipát törölni.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Gyerekek!

Itt mindenki alszik?

Anna lassan felébred itt meg nincs senki Kép
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Gyerekek!
Én rossz helyen járok? Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Lilibe most egy rossz anygalka koltozott. Kép Ejjel 2 orankent kelt cicizni. Nem tudom mi ez. Most ebredt es csak itt mosolyog mellettem az agyunkban. Kép

Melinda: Baleset tenyleg szornyu lehetett. Kép A lenyeg, hogy veletek nem esett semmi baj. A kepek nagyon jok! Kép Jol neztek ki egyutt. Epitkezes. Turelem. Mi is ateltuk ezt a ferjemmel, igaz en akkor meg pocakos voltam. De a vegeredmeny csodalatos. Kép

Kriszta: Aranyos lehet az a szonyeg, majd tehetsz fel rola kepet, hogy hogy is nez ki. Kép

Linda: Igy van. Mikrotali. Kép Mar en is varom, hogy mindenki egeszseges legyen.

Mucska: Biztosan kinovik ezt a nyugos idoszakot. Lilinek valtozatos. Van olyan nap amikor nyugos, van olyan amikor nem.

Jerry: Igen. Benne vagyunk a manoken klubban. Kép

Szilvi: Sperti nekem nagyon jol bevallt. Ugy nez ki ez emberfuggo. Hat remelem nekunk is jobb napjaink lesznek. Most egy kicsit faradt vagyok az ejszaka miatt es faj a fejem is. Talan a front miatt. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Jó reggelt!

Mucska!
Csak meghagytunk neked minden érmet, mert te úgyis le vagy maradva éremgyűjtésben a kihagyott nyár miatt!

Rita!
Lili biztos tejet szaporított. Én olyankor Ördi-bördinek hívom Benit, mikor rossz angyalka költözik belé!

Zsuzsa!
Szilvásvárad klassz hely! Márta néni jó fej lehet!
Tényleg a természet lágy ölén? És Zsófit hová tettétek addig?

Melinda!
Sajnálom a baleseteteket, de szerencse, hogy senki nem sérült meg.

Orsi!
Mikor Peti volt kicsi én is mindig több részletben tudtam csak megnézni egy filmet. Ma már ilyen gondom nincs, mert elkezdeni sincs időm!
Esti nyűgösség nálunk is van, előbb-utóbb majd elmúlik.

Linda!
Megkaptátok az oltást? Danival mi van? Jobbulást neki! Rita is betaknyosodott.Kép

Jerry!
Hívjál nyugodtan! CD ügyben?

Lujzika!
Én imádom a fokhagymát! Persze nem pucolni.Mit főzött belőle a férjed?

Nalika!
Klasszak a képek. Tüncsi tényleg manöken alkat. Majd én is lefényképezem Benit.

Mindenkinek szép napot, Szöszinek jó utat!
Panó
panó

SziasztokKép

Tegnap este végül is maradt a 8 órás szopi, de jobb volt, hogy az előtte lévő hamarabb volt, mert így Gergő hamarabb nyűglődött és miután szunyált Apucija vállán magától ébredt fel fél 8-kor.Kép
Éjszaka ugyanolyan volt, mint eddig.Kép

Mucska
Nekünk nincs kutyánk.Kép És olyankor a páromé Gergő, ha épp nincs semmi dolga, mert olyankor vacsizok, stb., mert utána én következem a szopcsival és az altatással. Beosztjuk.Kép
Én csak reménykedem, hogy kinövik!Kép

Jerry
Köszi.Kép

Lino
KösziKép
Jó, hogy már kész a kocsid!Kép

Nalika
KakiKépKépKép

Most megyek, azt hiszem ébred a csemetém.

PusziKép

Orsi

avocado

sziasztok!

Nálunk minden oké! Túl egy majdnem mellgyuszin.
Edina tündérke, és ma reggel éhgyomorra ruhamentesen 7930g-ot nyomott. Még egy hét, és meglesz a 8 kiló! Hallod Lujzika??!
Íme a bizonyíték, reggeli utánról:
Kép

Szösziék úton... Kép

MElinda: ez nagyon komoly! Gondolom ki sem látsz a melóból!
Karambol Kép Lényeg, hogy mindenki jól van!
Képek Kép

Lujzika: 2 kaka miért baj???
Szerintem a cékla is mehet már! Az egészséges is!

Orsi: medence: tuti menni fog!
Ugyan mi nem éltünk vele október végén!!!
Igen, de 0 fok alatt már vigyázz, nehogy megfagyjon a bőre!
2 héten belül óraállítás, akkor minden hamaravbb lesz!

NAlika: használt a baracklé??? Én már barackot sem kaptam normálisat! Te ügyi vagy!
Óvatosan a szőlőlét is megpróbálhatod! Vagy egyél sütőtököt!
Képek Kép

Linda: hogy van Dani? Mi a baja? Így beadatod a szurit Gergőnek? ÉS ha ő is elkapja+ a szuri???
Jobbulást nektek!

Mucska: kép Kép CSak akkor vesszük be Annát, ha ő is nyáron szül(etet)t Kép

Anita: köszi a híreket! MA várunk!!!

Jerry: milyen volt az éjszaka?

Lino: a mai szunya elmaradt Kép Azaz a tegnapi!
Autó Kép Még jó, hogy sikerült. Így már mehetsz vásárolni! A midi tali érdekében elküldöd a megközelítéseteket, hogy barátkozhassak a gondolattal?

Rita: lehet, hogy kajaugrása van!

PAnó: á, csak poén volt! Szokványos menet volt a pihe-puha ágyban... ZSófi meg aludt, legalábbis azt hiszem...
Amúgy Márta néni tényleg nagyon aranyos! Kép
ÉS a szomszéd ház kertjében van egy őzike!

Most én is el.

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Nekem ma sincs szerencsém a babanettel, csak most tudtam feljelentkezni...most meg már a kicsikém is bármikor kelhet.KépKép Itt megint gyönyörűen süt a nap, úgyhogy szopcsi után irány a séta, szerintem ma sem jövök sokat.Kép

Linda! Most olvastam ezt a csúnya, magas lázat! rem,élem már túl vagytok rajta és azért jó éjszakátok volt! Szegény Dani! De ilyenkor is pörög ezerrel? Vagy a nyűgi miatt még rosszabb?

Na már hív is a főnök...bocsi, de most ennyire futotta.

Sokszor puszilok mindenkit, és már nagyon várom a szombatot!!!

Bori! Neked mindenképp írok, ugyanis megterveztem az útvonalat!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok lányok!

Túlvagyunk az oltáson! Szegény kiscicámat annyira sajnáltam! Az oltás még nem is volt vészes, hanem utána a kúp, annyira sírt, hogy kínjában összepisilte magát, meg a kezemetKép Most édesen alszik, gondolom a kúp megtette a hatásátKép Azért a reggeli idegbaj is megvolt, a gyerek talpig bundazsákban, kicipelem a kocsiba, bekötöm a gyerekülést, indítózok, kocsi nem indul... Körbetelefonáltam a fél világot, hogy valaki vigyen le az orvoshoz, naná, hogy senki nem volt a közelben. A végén apukám jött át a szomszéd falubol, épp hogy odaértünk a rendelésre. Hajnali sztorim is van! Fél négykor kimentem pisilni, leültem, hallottam valami matatást mögülem hátranézek, abban a pillanatban egy macska beugrott a szellőzőnKép A drága férjem még a nyáron kiszedte a rácsot, hogy beépíti a ventilátort...

Panó!
TakonykórKép FilmKép

Rita!
ÉjszakátokKép Építkezés miatt kicsi irigy vagyokKép Mi tavasszal fogjuk kezdeni, de már most azt várom, hogy túllegyünk rajta.

Mucska!
Látom nálatok is a két gép lenne a megoldásKép Mi egyszer rendesen összevesztünk a férjemmel azon, hogy ki játtszonKép

Lino!
KocsiKép HasadKép FogdokiKép Látom nálatok is zajlik az élet!

Linda!
Nagyon sajnálom Danit!

Nalika!
KépekKép

Lujzika!
CsuklásKép Zsófinak kimondottan tetszik amikor csuklik, olyan jókat derül saját magánKép

Melinda!
KépekKép KarambolKép Még jó, hogy nem lett semmi bajotok! Mióta Zsófi megszületett sokkal óvatosabb lettem, a férjem szerint ha velem van a gyerek, tisztára úgy vezetek mint egy nőKép

Táblázatba bekerülhetünk?
Zsófia, 07 13, 3000 gramm, 53 cm
Köszi!

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok!

Bocsika, de ezt muszáj feltennem, én is most kaptam. A többivel majd séta után jövök.

Ti tudtátok, hogy így készül a fagyi?! Kép Kép Kép
Kép

Puszi, Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika

Sziasztok!

Andi,
grat az érmekhez! Mi csak később kelünk Kép
Mai menü?

Rita,
mennyiségnövelés Kép

Panó,
film Kép Már akartam is kérni fotót Beniről Kép

Orsi,
Pussz!
éjszaka Kép

Zsuzsa,
súly Kép a tegnapi a kúptól volt, mert nagyon szenvedett már Kép de a ma reggeli inkább a baracktól Kép

Linda,
oltás?

Bea,
oltás Kép kocsi KépKépKép

Soraya/Kriszta,
köszönöm a mail-t Kép

Szép napot mindenkinek, itt süt a nap!

Hajni
nalika

Lujzika
Oltás+kúpKép
KocsiKép
Éjszakai pisiKép
És eddig én sem tudtam, hogy így készül a fagyi! Nahát!Kép

Lányok egy kérdés:
Mi csütörtökön megyünk oltásra és nem tudom mit csináljak kúp ügyben. Mert a dokinénink is ellenzi a kúp beadását, még mielőtt lázas lenne a gyerek és Anyukám is azt mondta, hogy talán nem kéne. Főleg, hogy a tesómmal egyikünk sem lázasodott be soha egyik oltás után sem, így nagyon elképzelhető, hogy Gergő sem fog.
Én meg most nem tudom, hogy mit is csináljak!Kép
Mert azt sem szeretném, ha Gergőnek rossz lenne, de feleslegesen kúpot adni...?

Zita, főleg a Te válaszod érdekel, de mindenkitől várom a tanácsokat!

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi,
a 2 hós oltástól nem lázasodnak be a gyerekek, csak nagyon extrém esetben KépEnnél én sem adtam. Csak a többieknek már nagyobbak a gyerekek Kép
Sztem majd csak a 3 hónaposnál gondolkodj el rajta.

Hajni
nalika

Nalika
Köszi a gyors választ!Kép

Soraya
Végre megnéztem az albumotokat, Martin is egy tüneményes baba!Kép Nagyon klasszak a képek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ma egész könnyen megúsztam az ebédfőzést, mert a lányok tejbegrízt kértek, vacsira meg csak ki kell olvasztanom a spenótot, krumplival virslivel, úgyhogy ma nem töltök sok időt a konyhába Kép
Lányok ma nem mentek oviba, mert egyszerűen hulla fáradtnak érzem magamat, úgyhogy majd csak holnap mennek. Viszont olyan aranyosak voltak reggel: 7kor jött Nóra, bebújt közénk, 7.10kor jött Lili, ő is bebújt, rá pár percre felébredt Kata, őt is áthoztam magunkhoz, mi meg ott szorongtunk az ágy két szélén apával Kép

Aranyér: spertitől ma már sokkal jobb, de még nem az igazi. Most épp a bátorságomat gyűjtöm, hogy elmenjek vele dokihoz. Nálunk az unokanővéremnél nagyon nem lett jó vége Kép Így félek tőle, és inkább megyek dokihoz feleslegesen, csak mondja azt hogy nincs semmi bajom.

Linda: hogy vagytok?

Nalika: hasam: ha pl fel akarok ülni, akkor érezni, hogy a hosszanti hasizmok szétváltak, befér közé legalább két ujjam, és ez tornától nem igazán jön rendbe. Már szüléskor is gond volt, mert amikor sétálgattam, akkor Kata teljesen kifelé dőlt, nem tudott lefelé menni. Kaki Kép

Mucska: Mariannról tudok, de azért ha beszélsz vele sokszor puszilom Kép

Rita: éjszakátok Kép Biztos most van növekedési ugrása és tejet szaporít magának Kép Remélem azért visszatértek a régi kerékvágásba!

Zsuzsa: lassan annyi minden megy tönkre, hogy nem lesz miből vásároljak. Edina mérleges képe Kép

Swen: jó sétát nektek, de azért gyere majd! Kép

Bea: oltás Kép Remélem nem fog belázasodni!!! Kocsi Kép

Orsi: nálunk Nóra csak a két hós oltástól lázasodott be, többet soha. Én mindig adok oltás után egy felet. Lehet hogy felesleges, de ha mégis lázasodna utána, legalább nem megy olyan magasra fel a láza.

Na megyek vasalni (nem értem hogy van mindig tele a kosár)

Szilvi
lino

Sziasztok!

Meg volt a séta. Eredmény: megint csak én fáradtam el , a gyerek meg a kutya nem Kép

Bea!

Minimum 2 gép kell, de a papám is netezik, meg már a lány is Kép

Kriszta!

Kép Kép

Orsi!

2 hónaposnál nem kell szerintem. Én nem adtam.

Linó: átadom!

Hajni!

töltött hús+ s.krumpli.

Nem akraok ennyi érmet!!!!!!!!!! Kép
Pusz, mert a hercegnő szólít!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Írni sajnos nincs időm,íme néhány fotó:KépHorvátország

Nanda
nanda

KépMaya és én
nanda

Kép
nanda

Maya és apaKép
nanda

Sziasztok!

Lino: nemes fertáj Kép A dokival megértelek!
Kaja Kép Ágyjelenet! Kép A férjed ezek után ne panaszkodjon! 4 nővel egy ágyban!!! Kép

Orsi: próbáld meg kúp nélkül!

Lujzika Kép

Nalika: szurkolok kaka ügyben! Amúgy nagyobb üzletekben kapható a BON YOUR őszibaracklé. Az 100 %-os, és hűtőpultban keresd! Drága, de jó!!!

Bori ma nincs! Kép Kertészkednek Ráckevén!

ZSuzsa
zerko

És végül,Maya szülinapjaKép
nanda

Kép
nanda

Mucska: NAgypapa netezik? Kép Séta Kép

NAnda: ez nem igazság! Rajtad persze nyoma sincs a szülésnek!!! Kép
MAya, és MAxi is nagyon helyes! A férjedet meg nem dícsérem!!!

ZSuzsa
zerko

Kép

Itt vannak a nyuszigyerekek...Kép
nanda

Nanda,
tényleg nem lehet rólad elmondani, hogy 2 gyereket szültél Kép

Zsuzsa,
köszi, hogy emlékeztetsz rá Kép Még pocakosan ittam is olyat, de most beszerzem megint. Annyi pénzt nekem megér a kaki!

Hajni
nalika

NYuszik Kép

Nalika: persze ha használ! Ki kell próbálni! A parilé is lehet, hogy jó!

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Pano, Zsuzsa, Hajni, Szilvi: Koszonom, de mit jelent az, hogy tejszaporitas, kajaugrasa van Lilinek? Tobbet fog enni ezentul? 2 orankent? Kép

Zsuzsa: Edina gyonyoru! nagyon jo a kep! Kép

Bea: Epitkezes tenyleg nehez. De nagyon jo latni ahogy alakulnak a dolgok es sokat lehet tanulni belole. Kép

Orsi: 2 honapos oltashoz nem feltetlenul kell kup. Csak ha nyugosebb esetleg hoemelkedfese van. Majd a 3 honaposhoz. Kép Lilinel is igy volt.

Nanda: Nagyon jok a kepek! Tenyleg nagyon csinos vagy. Mintha nem is most szultel volna. Kép

Jaroka: megvettem, de negyszogleteset. Fajaroka 1x1 m-es es 16000 Ft volt a megatoys-ban. Nem volt nagyobb. Remelem ez is bevalik majd. A hatszogu valahogy nem tunt kenyelmesnek a tul sok szoge miatt. Kép

Megyek, mert Lili felkelt.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Zsuzsa!

Papa nem hogy netezik, hanem angol tanfolyamra is jár ( 70 éves). Alapfokot elvégezte és most haladó tanfolyam indul ma és este oda megy. Meg akarja tanítani az unákát angolra. Kép
Amíg a tanfolyam tart, addig nekünk jajj! Ilyenkor csak azzal képes foglalkozni, még enni is elfelejt. Tegnap annyira tanult, hogy megaludt rajta. Nem volt szívem felkölteni, hogy kaja van.Bevittük a szobájába. Hát a Gínó ráüllt és felköltötte, bár a tányérjához nem nyúlt. Kép
Szóval zajlik az élet.
Na tűz a konyhába, mert apa itthon lesz a munkából és kirakja a szűrömet.
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska:
nem semmi! De jó, hogy foglalkozik valamivel, és az le is köti! Ez a boldog öregség titka! Angol, tánci-tánci... Kép
Mi a mai menü? CSak nem teszik ki a szűrödet!
zerko

Hello,

Martin szétordította az agyamat ma, zsong a fejem Kép Remélem legalább éjszakára visszaalakul angyallá :=

Linda, jobbulást Daninak!!!

Orsi, örulök hogy tetszettek a képek! Kulkdd már el nekem is az albumotok cimét légyszi.
Oltás Kép

Szilvi, ja, kezdjuk a fogyit. Foleg most hogy megláttam Nandát, hát a szemem majd kiesett és marha sárga vagyok az irigységtol Kép Úgyhogy hajra nekunk a diétához Kép
Spertit csak használd rendesen, fog segíteni.

Martin megint sikít, ennyi voltam. Holnap reggel megyek a "6 hetes" kontrollra, utána próbálok jönni hosszabban.

Soraya-Kriszta
soraya

Mucska! Részemről a mini-tali rendben, csak már most érdemes lenne kitalálnod, hogy melyik nap legyen. Valószínűleg csak péntek (nov 12.) délután megyünk le. Így a szombat egész nap és a vasárnap úgy kora délutánig. Részleteket e-mail-ban egyeztetjük. Mariannt nem lehetne bevonni a taliba?
Nem vagyunk szegediek, csak egyetem után ott ragadtunk egy kis időre. Lassan minden ismerős elköltözik onnan, de az egyik család, aki kitart, az minden tavasszal és ősszel szervez egy ilyen hosszú hétvégét a régi baráti körnek.

Chello! Nagyon tetszik a mérleges kép. Noncsi olyan kis komoly, megfontoltnak
tűnik. Nagyon jó az a 21 dkg.
Gyors főzésről: A gyerekek számának emelkedésével egyre gyorsabb lettem.

Szöszi! Azt hiszem, hogy már többször is mondtam: Nagyon bírom a humorodat.
Valószínűleg nekem a melleim már azért nem tűnnek fel, mert lassan négy éve folyamatosan szoptatok, és megszoktam ezt az állapotot. Bár tegnap este megnéztem. A tiéd design-osabb lehet, az enyémen nincs márvány-minta.
Elkezdtem olvasni a pukkanós hozzászólásodat. Már vártam a következő mondatot, hogy és elfolyt a magzatvíz. Aztán rájöttem, hogy ezen már túl vagytok. Így jár az ember, ha sok szüléstörténetet olvas. Kép
Átérzem a helyzeted pakolás ügyben. Így a harmadik gyerekre már sikerült odáig fejlődnöm, hogy kb. jól ítélem meg, hogy mennyi ruha is kell a gyerekeknek egy-egy hosszabb utunkra. Ádámnál még rendszeresen túlpakoltam az ő holmijait.

Swen! Csilla üzenete általában a kedvenc betűiből áll. (x, y, w, z) Legközelebb elküldöm. Azért ez a kedvence, mert a betűs táblán (Majd lefényképezem.), amit a barátnőm csinált Ádámnak, meg irigyelte az ő lányától, ezek vannak az alsó sorban. És Ádám úgy tanította Csillának a betűket, hogy amíg Csillát pelenkáztam, addig Ádám a fotelon állva mutogatta a betűket, és legtöbbször csak ezeket mutatta, mert ehhez nem kellett pipiskednie. Aztán Csilla hirtelen kétévesen úgy döntött, hogy nem kell pelenka, így azóta is kilencnél tart.

Orsi! Én is kérném a linket.
Teljesen jó az a 12dkg/5 nap.
Lehet, hogy hiába tologatod a fürdetést. A világ felfedezéséből való elfáradása ettől nem változik Gergőnek. Szinte minden babának van egy ilyen nyűgösebb délutáni-esti időszaka. Ami szerencsére elmúlik idővel.
Oltás-kúp téma. Nem vagyok egy túlgyógyszerelős fajta, így én azon az állásponton vagyok, hogy ha nincs láz, akkor nem adok kúpot. Ráadásul most már a három gyerekkel jó sok oltáson vagyunk túl (volt nem kötelező is), és emlékeim szerint Ádám egyszer sem, Csilla összesen egyszer lázasodott be. Mindig mérem a hőjüket az oltás utáni órákban rendszeresen. És ha emelkedik, akkor jöhet a kúp.

Nalika-Hajni! Rizses kérdés: Metélő hagymából mennyit szoktál rakni?
Ha gondolod, küldök neked Konakiont, én ugyanis rendszeresen elfelejtem beadni.
A fényképezés, vagy a fürdés miatt volt morcos Pancsimanó?

Lino! Jól sejtem a Kép jelből, hogy az a potom pénz nem is volt annyira potom?
Pénteken kapjuk a szurit.
Ahogy olvasgatlak, nemcsak mi gondoljuk egyformán a dolgokat, hanem a doktor nénijeink is.

Amatőr-Hajni! A kislány, akire anno vigyáztam, délelőtt mindig kinn aludt babakocsiban, mert erre szoktatták a szülei. Még nagyon hidegben is. A babakocsiba báránybőrt raktak, meg felülről is jól be volt takarva. Sosem fázott meg.

Bea! Nem irigyellek a szüretért. Meg a rokonokért sem, ha nem csak poénnak szánták, az eső miatt.
Számítógép. Az az igazság, hogy a nagy gépünket, ha bekapcsoljuk, akkor négy választási lehetőség van. Ha a kis kacsára kattint az ember, akkor Csilla profiljába lép be, ha a kisautóra, akkor Ádáméba. Rékának még nem csináltunk. De ez még mindig jobb így, mintha az én dolgaimban garázdálkodna. Az övé úgy van beállítva, hogy nincs joga semmit elállítani. Viszont fel van rakva a gépre néhány Gryllus és egyéb gyerekdalos CD. Ezeket is el tudják indítani. Látni kellene a koncerteket.
Hajnali macska Kép

Panó! Sajna tőlünk jóval több idő lenne Pestre bejutni. Monor tíz perc. Ott négy év a határ. Vecsésen, a MALÉV usziban, nem tudom.
Ördi-Bördi. Kép Tetszik.

Zsuzsa! Most olvasom csak, hogy Lanos-otok volt. Nekünk is az van. Nálunk a
következő váltásnál már szerintem kisbuszra lesz szükség.
Egyébként az én anyukám is rendszeresen turizik (nekem sem türelmem, sem érzékem hozzá), és nagyon jó dolgokat szokott hozni. Főleg mióta leszoktattam róla, hogy játszósnak valót is elhozza. Már így is kifolynak a ruhák a szekrényből.

Rita! Bocsi, hogy kihagytalak a listából. Tudom, hogy még a legelején mondtad, hogy jöttök, csak a két e-mailes jelzésre való felhívásom óta, se e-mail nem jött, sem itt a fórumon nem említetted, így nem írtalak be. Pótoltam a hiányosságot.
Ha nem kikapcsolható a légzsák a jobb első ülésnél, akkor nem szabad oda bekötni a hordozót menetiránnyal szemben sem. Ezért nem rakják oda Chelloék sem
Noncsit.

Kisdió! Ügyelet. Kép Gyógyszerész. Kép Kép Remélem gyorsan meggyógyul Ákos, és a Te köhögésed is elmúlik.
Zokni. Kép Néha mosásnál fél pár kerül ki a gépből. Aztán megtalálom a párját, valahol, ahová apa rúgta be, mondjuk a számítógép mellett ülve.
Mit mondott a nőgyógyász?

Lujzika-Kriszta! Fokhagyma-pucolás jó program lehetett. Lehet hogy nálatok már a levegőben is ki tudta fejteni a baktériumölő hatását, olyan koncentrációban volt.
Milyen bébi-grízt adsz a lányodnak? Nálatok mit árulnak ilyen címszó alatt?

BNM-Melinda! Baleset. Kép Belénk ugyan csak 20-al jöttek már kétszer is stop-táblánál, de már az is elég ijesztő volt.

Linda! Hogy van Dani? Dokinéni mit mondott?
Csónakot komolyan gondoltam. Kép Az én két nagyobbom életveszélyes, ha azzal játszik.

Anita! Milyen volt a hiperes doktornőnél? Bocsi, de nem tudtam telefonozni, de ami késik…..

Jerry! Te is a tévé előtt szoktál aludni? Lelkesen leülsz, gondolom a hőn áhított műsorra, és tíz perc múlva alszol? Ezt ismerem.

Nanda! Irigyellek. Szülésnek nyoma sincs rajtad.

Bocsi, hogy hosszú lettem. Közben eltelt egy nap, nem volt Babanet.

Üdv mindenkinek:

Zita
pzita

Sziasztok!

Rita: lehet, hogy Lili pár napig sűrűbben eszik, mert több kell neki mint ami van, de egy-két nap és több tejet termelsz, utána már nem fog 2 óránként enni KépRemélem beválik nálatok a járóka Kép

Nanda: szuper jól néztek ki mindannyian! Képnyuszigyerekek Kép

Kriszta: ha küldenék magamról is képet, máris megnyugodnál, és nem fogyóznál! Kép Remélem Martin visszaalakul Kép

Mucska: nem semmi energiája van apukádnak! Kép

Szilvi
lino

Zita,

remélem Réka nem fog belázasodni az oltástól, és tudtok jönni szombaton Kép Igen elég sokba került az autó, még casco-val is Kép Felébredt a legkisebbem, megyek érte!

Szilvi
lino

Sziasztok!

Megjöttünk a sétából. Olyan szép idő lett mára a tegnapi trutyi után (ráadásul szerintem valami német találmány, hogy bármerre megyünk, mindig szemből fúj a szél Kép ), hogy el se hiszem. Tegnap már nem jöttem, mert este Eszterke játékos kedvében volt. A fejére húzta a takaróját, nyökögött, hogy figyeljünk, aztán mikor mentem lehúzni róla (Hol az Eszter?), elkezdett visongani meg rúgkapálni, és mikor már lehúztam, hangosan kacagott és valami különös okból nem is kezdett csuklani! Meg kell zabálni ilyenkor, olyan helyes!

Na és ma reggel nem találjátok ki, mit csináltam. Megint fokhagymát pucoltam, mert a tegnapi nem lett elég (egy egész füzér!Kép ).

Panó! Úgyhogy szerintem fokhagyma-főzelék lesz belőle Kép ! Amúgy nem tudom pontosan, mi lesz a menü, de az biztos, hogy szerencsétlen páromnak péntekre többek között apró fasírtgolyókat kell gyártani 400 főre, ehhez biztos, hogy kell !

Hajni!
Igazad van, vámpír ellen jó a fokhagyma, úgyhogy ezek után már biztos nem kell félni tőlük!
Nagyon jók a fotók Kép !

Mucska!
Szóval netezik az egész család! Nagypapa nem semmi, de örüljetek neki, hogy ilyen Kép !

Szilvi, Rita, Swen!
A fotók péntekre lesznek készen. Még mindig nincs digink, de találtam egy olyan helyet, ahol rendes filmet előhívnak képnek is, meg CD-re is, így majd fel tudom tenni őket.

Zsuzsa!
A 2 kaki nem lenne baj, sőt! De nagyon híg volt mind a kettő. Ma mindenesetre megint kapott sütőtököt, de házi készítésűt, kíváncsi leszek, ennek mi a hatása. Mindenesetre ízlett neki!
Edina nagyon szép! Ne kívánd annyira a 8 kg-ot, mert nekem már beszakad a hátam a cipeléstől Kép )

Fifianyu!
Oltás Kép, kúp Kép
Csuklás: Eszter tegnap 6x csuklott, ez az eddigi napi rekordja.

Szilvi!
Ebédkészítés Kép Spenót: jó ötlet, már jó rég ettem! Reggeli össznépi összebújás Kép

Nanda!
Bár így nézhetnék ki 2 szülés után!? De nem tudom, mit kesergek, hát előtte se így néztem ki Kép !
Horvátország Kép , Képek Kép

Most el, mert Eszterke megalkotta a mai adagját!

Kriszta

Kép
lujzika

Hozzánk beköltözött szundimanó! Kép
13.30 óta tuti alasznak! Zsófit már felkeltem. Akkor Edina is ébred...

ZSuzsa
zerko

Zita!

Közben jött az üzid, míg én is írtam!
Fokhagyma: nem is vagyunk beteget Kép !
Jópofa a számítógépes megoldás a gyerekeknek! Egyszer majd nekünk is ki kell találni valami hasonlót, mert már Eszterke is szemet vetett rá, de őt inkább még a monitor izgatná.
Bébigríz: a Humana-nak van egy tejbegríze tej nélkül. Szóval tápszerhez kell adagolni a grízt. Mondjuk, ők két kanállal írták a grízmennyiséget, de azt cumisüvegből nem lehetne meginni, úgyhogy én csak 1-et szoktam beletenni.

Kriszta

Kép
lujzika

SziasztokKép

Soraya, Zita
Mail ment.Kép

Nanda
Én is irígykedek, igaz rólam is lement minden felesleges kiló, de a hasam azért még sajna nem a régi.Kép
Képek szuperek!Kép

Mindenkinek kösz a kúpos infót, azt hiszem Anyu és Zita álláspontján maradok, sűrűn fogom mérni a hőmérsékletét és ha elindulna fölfelé, akkor kúp. De aranyosak vagytok, majdnem mindenki írt!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Zsóficám már öt órája alszik, de nincs szivem felébreszteni. Gondolom, a kúp nyugtató hatása miatt.

Lujzika!
Olyan édesek tudnak lenni ezek a kismanók! Már annyira várom, hogy mi is játszhassunk Zsófival, nálunk még csak dumaparti vanKép

Zita!
SzámítógépKép nagyon tetszik az ötlet! Remélem Zsófit is annyira fogja érdekelni, mint anno a tesóját! A férjem szerint Dávid már három évesen nagy mágus voltKép

Rita!
JárókaKép Remélem ma már jobb éjszakátok lesz!

Mucska!
Kész vagyok a papátol!Kép
Az én dédnagyapám 98 éves és tökéletes szellemi és fizikai állapotban éli mindennapjait. Jó poén volt négy éve a nagyszüleim aranylakodalma, ott trónolt az após középenKép Ja, és órákon keresztül táncolt!

Nanda!
Nagyon jók a képek!Kép Egyszer talán én is úgy fogok kinézni mint lánykoromban...Kép

Lino!
FőzésKép Apának milyen jó dolga van, ennyi nővel egy ágybanKép

Ébred a lány.

Pusz

Bea
Vendég

SziasztokKép

Gyors leszek, mert vacsiznom kéne és 8-kor fürdés lesz. Csúsztunk egy fél órát, mert Gergő úgy bealudt a babakocsiban, hogy nem volt szívem felkelteni, mikor hazaértünk és még szunyált itthon is egy csomót!Kép

Igazándiból azért jöttem, mert raktam fel tegnapi 2 hónapos képeket a 2. albumba, akinek van linkje az nézze meg.Kép
Azért ide is felteszek egyet, ez a kedvencem.Kép

Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi!

Haláli jó a kép!

Tök édi a sityakban Gergő! Azt hiszem már mondtam a héten, hogy jó az ízlésed! Kép

Bea!

Hazaért már a család angoltudósa. Nagyon meg van elégedve a tanfolyammal és most elvonult tanulni. Tavasszal volt, hogy arra ébredt, hogy már 3* lefejelte az írógépet a nagy tanulásban. MAjd ha végeztem a munkával ránézek, nehogy a fején is angol szavak legyenek Kép Amúgy nagyon jó fej. Holnap már szólt, hogy a számítógépre is szüksége van, mert keresni akar valamit a neten.
Meg újságot is itt szokott olvasni.

Kriszta és Linó!

Örülünk!
Még táncolni jár klubba, énekkarba, szakszervezeti titkár és meg ezenfelül barátnő is van, akivel rendszeresen utazgatnak. Örülnék ha 70 évesen a felére lenne energiám. Kép

Zita!

Egyeztetünk! Szólok MAriannak is hátha el tud egy picit jönni. Remélem sikerül a tali. Szombat az elvileg jó lenne, de addig még dumálunk!

Most megyek mert vár a munka, apa tegnap elhalmozott és éjszaka nem tudtam befejezni. MA meg aludni is kéne már egy kicsit!
Pusz és szép álmokat!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Mindenki elbújt?Kép

Orsi!

Gergő nagyon édes a képen!Kép Nagyon jó ez a sapka!

Mucska!

Hát ez nagyon jóKép, szerintem én nem is élek ennyi ideig.

Rakok fel pár képet:
Kép
bambula anya macijával

Kép
valami nagyon érdekes

Kép
legjobb apán aludni

Kép
kedvenc játékom

Hú, lőjetek le ha sok vagyok!

Pusz

Bea