Én most nagyon boldog vagyok, mert Csanád az előbb megölelt és azt mondta, hogy "tetete", ami szeretlek akart lenni
Már nem csak kiabál, hogy anya-anya, ha valamit lát, hanem meg is nevezi, amit (és amit nem tud is) és kérdez, hogy "mi ez"? És ha csöng a telefon, akkor "ki az? apa?"
Hú, mekkora divat lett az ugrálóvár! A gyerekek meg egytől-egyig lelkesednek érte
Mondjuk 5000 forintért én is megvenném, ha elférne a szobában
Mennyi vidám és szép gyerek van a képeken
Pat, 40 csípés?? Szegény Mira
Csanádról hoztam videót, próbáltam más formátumban is föltenni, de lehet ha még mindig nem működik. Augusztus elején leszek majd szabin. Márk szájak
Szly, legalább volt ideje megszáradni a fának
Jó szülinapozást kívánok hétvégére!
Csilla, nem baj, ha kicsi a gyerek, fő, hogy arányos
És mi az, hogy büdös?!
Csanádot is ma észrevettem, hogy bekakilt, felöleltem, hogy tegyem tisztába, közben korholtam, hogy miért nem szólt. Erre megölelt és azt mondta, hogy "tetete", ami szeretlek akart lenni
Majd elolvadtam:P
Pár napja beszéltünk a kérdezős korszakról, hát Csanád elérte
Már nem csak kiabál, hogy anya-anya, ha valamit lát, hanem meg is nevezi, amit tud (és amit nem tud is) és kérdez, hogy "mi ez"? És ha csöng a telefon, akkor "ki az? apa?"
Kriszti, ügyes vagy, hogy találtál szállást és nem is túl drága. remélem jó is lesz majd.
Adri, irigykedhetek egy kicsit a strandolás miatt? Ha már a bölcsi miatt nem lehet...
Na, megnézem a meccs végén, aztán alszom, jó éjt!