Új privát üzeneted érkezett!

Bree: Szép a pocakod. Igazad van majd Luca, eldönti neki mi a legjobb.

Ildi: Százhalombattán dolgozom egy egyesületben. Fogyatékossággal élő, vagy apróbb fejlesztésre szoruló gyerekekkel. és felnőttekkel. Családi napközi jelleggel.
Szépen nőnek a lányaid.

Meg probálok még jönni ma.

Kép
zuzmo4
Érd

Szép hivatás, bár gondolom nem könnyű nap mint nap. :lol: Én egy környezetvédő egyesületnél dolgoztam mielőtt eljöttem babázni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

na hoztam pocakfotot,hát nem a legjobb,6 képből ez lett valamilyen.rosz a gép és csak a töltöjéről lehet vele fényképezni,és atükör kicsit messze volt,de ezen is látszik valami Very Happy

13 hetes pocak:)

Kép

KépKép
bettike83

Bree tescóba nem szabad vásárolni.babacuccokat.........rohadékok.lassan olyan áral vannak mint a brendon és hasonlókba.......
én csak 2x voltam nst-n.a legutlsó vérvételt is megúsztam.......

Betti gyönyörű kismami vagy:)))))

sziaaaaaaaaaaaa Zuzmo:):):)):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ha leárazzák akkor viszont olcsóbb sokkal, csak ki kell várni az akciót :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

köszi nita :)

KépKép
bettike83

Ildi én nem várom .nem járok tescóba.utálom...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hellóság!

Bettike csini pocak!!! :D :D :D
Nita mi is leszoktunk a tacskóról, bár tényleg vannak néha jó akciók.
Én tudok itt egy bababoltot Erzsébeten, illetve kettőt is és ott szoktam vásárolni! :D
Pölö tegnap 320 Ft-ért rózsaszín 5 dbos macikás ruhafogast vettem Luca ruháinak :lol: Azt hittem sokkal többet kerül egy ilyen csomag, de ez a bolt tök jó.Mindig van valami érdekes nekem:)Két gombóc fagyi helyett vettem :D

Élvezem az időt..nagyon kellemes most.
Ma csak pihengetés van, mivel a keresztlányom még sem jött..és nem aludt itt.
Tegnapról maradt paprikás krumpli, meg palacsinta tészta a hűtőben van(nem sütöttem ki az összeset direkt tegnap) szóval nem fogok megszakadni a főzésben sem.

Ildi Neked a lányok tudják hordani egymás ruháit?Úgy értem úgy születtek évszaknak megfelelően,hogy jók a cuccok?
Nekem pont tegnap néztem mennyi szép dolog van ami nem lesz jó Lucára, mert a kerilányom télen született, Luca meg nyáron és van egy két cuki nyári dolog, ami következő nyáron meg már kicsi lesz rá:(

Az ágynemű nem jött még meg....SZERINTETEK???? :evil: :evil: :evil:
Most betelefonálok a postára, mert meg van a szám ami alapján kikeresik.

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

bree

csak odaér már lassan,ne idegeskedj.

KépKép
bettike83

Bree mikor rendelted meg és mondtak valamit mennyi idő alatt szállítják ki?

hol van ez a baba bolt Erzsébeten?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Könnyes szemekkel jöttem ma haza a postáról..bementem rendet rakatni velük:))))
Itt az a kva ágynemű:-)))))))))))
A postán is olvadoztak tőle, mert kicsomagolták a nagy dobozból, hogy én azt nem cipelhetem a nagy hasammal..úgyhogy átlátszó csomagolásban hoztam hazáig...hát mindenki elájult..:-))még én is...picit elpityeregtem magam az örömtől :D :D :D :D
Baldahin már kivasalva fel is van rakva a többi még nem száradt meg :D
Este hozom a képeket :D

Nita amúgy csütörtökön raktam a pénzt a csaj számlájára, de csak szombaton adta fel ő is.
A posta meg baszakodott..

Nita a sétáló utcában van az egyik a Király cukrászda mellett egy szolival szemben ha esetleg így ismerős lenne...
A másik a sétáló másik végében az átjáróban egy használt6új vegyes babaruhabolt, újszülöttől 14 éves korig....
Én ott vettem rengeteg dolgot fillérekért...
Ha úgy jön ki nagyon szívesen elkísérlek ha átjöttök, megmutatom a kincs forrásokat:)

Kép
bree

21 nap van Luca érkezéséig hivatalosan??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: húú te jó ég...sőt.....tuti,hogy ennél is kevesebb....tök furi így ránézni a vonalzóra :D :D :D :D

Kép
bree

bree

na végre,örülök h megjött,és már szépen fel is diszitheted a kiságyat :)

KépKép
bettike83

Igen Bettike készen van végre!
Hoztam a képeket is a végleges állapotról akit esetleg érdekel! :oops: :oops: :oops:

Kép Kép [/img] Kép Kép Kép

Kép
bree

Bree éljen az ágynemű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszi.valahogy oda találok.nem akarlak már ugráltatni.........
papiron 21.de a valóságban ???!!!.nekem ilyenkor már csak 11 napom volt hátra........ :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A paplan nagyon nagy, nem fér el csak keresztben, de úgy sem tudjuk használni jó darabig, hiszen hálózsákban alszik majd, meg valami kis pléddel. Ha nagyobb lesz majd megkapja a paplant.
Azért mondjuk lehetne kisebb... :evil: :roll:

Kép
bree

Nem ugrálok, mert közel vagyok, szóval tényleg szívesen jövök veled! :lol: Főleg, hogy rendeltem jövő hétre még fogasokat,m úgyhogy mindenképpen megyek majd.
Legalább lógunk kicsit :P persze ha van kedved.

11 nap?
Hát...jöhet :oops: :D :D
Most,hogy megágyaztam megnyugodtam:)
Letakartam szépen mindent,hogy ne porosodjon...már csak Luca hiányzik..a többi cucc nem fontos...max a mérleg, de azért bármikor elugrik a férjem.

Kép
bree

bree

gyönyörű lett a Luca baba lak :)

KépKép
bettike83

Bree-meseszép Luca lak,csodálatos........és nemsokára érkezik a kis hercegnő is..........izgi már az utolsó hetek,napok....

Betty szépen növöget a pocakod ne,rég nekem is ilyen volt,milyen gyorsan szalad az idő..........

végeztünk mindennel,kész a kéró..........belefáradtam,elég..........már csak a pálmákat készülök áttültetni,de az ráér..........megyek letusizni,és irány az ágy....

Ildi-nem tudsz hozzászólni??-lakókörnyezetben lehet hatalmas halastavat csinálni???a szomszédunk telkén az van megrohadunk a szunyogoktól..................

Kép

Kép
kistörpe

Bree akkor okés.holnap megírom mikor van itthon api hogy ne kelljen cipelni a gyerekeket.:))

igen 11 nap..38+1.héten szültem........ :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Még mindig kislánynak látszik :D :D , de nem hiszem, hogy Amira lesz. Mér nem tetszik annyira a név. Volt, aki azt mondta rá, hogy lónév :? A párommal majd nekiesünk a neveknek. Szerintetek a Rebeka jó név? A páromnak tetszik, és nekem is.

Bree
A kis Luca nagyon jól fogja magát érezni a lakban. Annyira tetszik, hogy még én is befeküdnék oda. :D :D Nagyon tetszik!!!!!! :D :D

Bettike
Látom, kerekedsz! Hogy telik az idő!!! Már 13 hetes vagy :D :D Amúgy kislányt, vagy kisfiút szeretnél jobban?

KépKép
KépKép
gittus0726

Bree, gyönyörű a babasarkotok :lol: Lucának jó dolga lesz.

Rucik, évszak szempontjából csak az első pár hónap nagyon macerás, nagyjából 74-es méretig. Lillára azok kb. fél évig voltak már jók. Hogy lásd nekem Lilla május 26-án született. Elég kicsi volt, utólag vetettem neki néhány 50-es cuccot, hogy nézzen ki valahogy.
Első nyáron 56, 62-s cuccokat hordott. Amiket ajándékba kapott 68-s nyári cuccokat, azt már nem használta, mert addigra ősz volt (így Léna full új cuccokat is örökölt :)) Ősszel, télen 68-74-esben nyomult. Következő nyár 80-86-os, de még rá tudtam húzni a nagyobb 74-eseket. 2 éves nyáron hordott 86-92, ősszel-télen most 92-98 esetleg 104, most nyári cuccai átlag 104-esek.
Ehhez képest Léna február 12-én született. Amit vennünk kellett. Téli bundazsák, sapi, néhány kardigán, plüss hosszú ujjú rugi és 5 hosszú ujjú body, mert ilyen téli cuccaink kicsiben nem voltak.
Most kapott egy-két 68-as nyári cuccot, de így hogy csajok és sok ruhánk volt Léni kihúzná szinte nulla új cuccal. Viszont mivel rengeteg játékunk van Lillutól így inkább néhány új göncöt kérek neki a családtól és így ajándékok mellett tényleg alig veszek neki valamit. Csak amire elcsábulok.

Most épp egy mei taira :oops:

Kistörpe,
szúnyogok mondjanak le, sajnos nálunk is sok van... meg mindenhol...
én szóvivőként, sajtósként dolgoztam, ezt is tanultam, így nagyon mély szakmai hozzászólást ne várj tőlem.. de laikusként úgy gondolom, hogy minden önkormányzat szabályozza, hogy adott lakóövezetben mennyi állatot lehet tartani, milyen feltételekkel, távolságokkal stb. Szerintem ilyen óriás méretű "halastavat" sem lehet csak úgy csinálni, szóval bizti kell valami helyi szabályozásnak lenni erre :wink:

Bettike, nagyon szép a pocakod és tényleg jól látszik már :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

kistörpe

de örülök h visszajöttél :)

gittus

én lány szeretnék :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!!!!!!

Betti már csak pár hét és kiderül puncis e a pocaklakód:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bettike: Szép a pocakod. Szurkolók a lányhoz.

Ildi: Ez nem az a munka, amit le lehet tenni a műszak végén, gyakran van, hogy még itthon is ők járnak a fejembe. De csodás látni, ahogy fejlődnek, ügyesednek. És mikor reggel belépnek az ajtón és közlik hogy: szia zsuzsu. (és persze ezt egy két éves szavaival)
A közép suliban környezet védelme tanultam.

Bree: Jól tetted hogy helyre raktad a postát. Nagyon szép Luca kuckója!

Ma nem mehetem dolgozni kedd óta, fulladok. Reggel lementem a dokihoz kiderült hogy szabin van. így délután mehettem vissza. Mandula, torok és kezdődő tüdő gyuszim van.
Így pakolásztam ma. Ruhákat szelektáltam meg iratokat. Kaptam múltkor egy zsák babaruhát. Olyan szépek. Nézegettem őket elképzeltem, mikor majd rendezgetem a manónk helyét.

Kép
zuzmo4
Érd

nita

igen,tényleg lassan itt az idő és megtudom mi a neme :)

KépKép
bettike83

Zuzmo nagyon vigyázz a tüdőgyuszival!!!!!!!!!
api tavaly ilyenkor korházba volt.......:(

Betti helyetted is izgulok:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Voltam bent UH-n meg a szülészeten is.
3264 gr :-)))))) husos pofiju és hason csucsukált...kis seggéhez fel van húzva a kis lábikója és kis maciarccal bámult ránk:-))))))))) majd megzabáltam, a szonográfus is nevetett, pedig mindig olyan fapofa:)
A szülészet csodaszép, a rózsaszín szobába tett a szülésznő:-))))) (nem én kértem), nst-n rendben volt minden, mozgott is eleget.
Van minden bent és szép tiszta is...
Elmondott mindent, nagyjából lebeszéltük a lényeget mit hogyan szeretnék.
Izgalmas tényleg amúgy:-))láttam egy napos csecsemőt, egy kislányt meg vittek haza épp..nagyon kis falat volt, könnyeztem...én is szeretném már...

Bettike drukkolok,hogy kislány legyen :D :D :D ++++++++++++++++

Zuzmo jobbulást, nehogy lebetegedj, vigyázz magadra nagyon.
Jön a dög meleg, ilyenkor még annál is rosszabb betegnek lenni...

Ildi köszi a ruha felvilágosítást:)Léna szerencsés volt a sok ruhával:)
Én élek halok a kisruhákért, lehet az kiszokni, sapi bármi :oops: :D :D

Gittus basszus Te is mindjárt szülsz....majd írd meg milyen nevet választottatok. :D :D

Kép
bree

bree

na akkor szp helyen szülsz,ez nagyon jó :) én tuti nem fogok ilyen szép helyen szülni,a kecskeméti kórház elég régi,nem túl szép már.

KépKép
bettike83

megkaptam a kombinált teszt eredményét,megkrdeztem és azt mondta a csajszi hogy nagyon jó lett :) :) :)

jővőhéten meg bemegyek a papirért de megnyugodtam legalább :)

KépKép
bettike83

Bree-hát én is könnyeztem,ahogy olvastalak............csodaszép szülésed lesz,szoritok neked..........én egyszer voltam nst,a következőre nem került sor,mert szülni mentünk,Bálint 2 héttel előbb jött...
Zuzmó vigyázz magadra nagyon,ki hinné,hogy nyáron tüdőgyuszi????
Betty-remélem a picur leányzó lesz,de ha fiú akkor is tök mindegy.......
más:
Képzeljétek csajok,reggel mentem ki az újságért,a teraszon van a hintaágyunk,a szomszéd macska idehozta a kölykeit,és le sz.rták a párnát,áttrohantam a szomszédhoz és jól beolvastam neki.állandóan simogatják a piciket,nyomorult anyamacska meg viszi jobbra-balra a kölyköket mert érzi,hogy emberek simogatják őket............az kell,hogy a két gyerek elkapjin valamit,az anyamacskának alig van szőre,és csont sovány.

Kép

Kép
kistörpe

akkor lehet rühes,vagy a fene tudja..

KépKép
bettike83

Bree ÁLOMSZÉP A LUCA LAKOSZTÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
melyik kórházba fogsz szülni???
Kistörpe jól tetted hogy beolvastál.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Bree,
nagyon szép lett a Luca-lak, de hidd el olyan jó dolga mint bent a pocakban, soha többe nem lesz :wink: :wink: . Édes lehet a kis pufók arcú Luca baba, már én is nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz :) :) . Ugye vkivel üzensz majd, ha Luca elérkezettnek látja az időt a világrajövetelhez? Jó, hogy szép a kórház és kedves a személyzet. Momentán az emlékeim szerint a szülőszobában ha engem ágyastul kitoltak volna a parkolóba, azt se vettem volna észre, annyira más dimenziókban jártam... :) :) . Ezzel csak azt akarom mondani, hogy fontos a szép kórház külső, illetve belső, de amikor szülsz, vajmi kevéssé érdekel majd :) :) . A tisztaság azonban tényleg fontos, na és az, hogy nomálisak legyenek veled! Tényleg a párod még nincs besózva? Iszol málnalevél teát, vagy vmi egyéb segítő cuccot? A magnéziumot mikor hagytad abba? CTG szuper, ügyesek vagytok!

Kistörpe,
Macska sz@rás :evil: :evil: :evil: Megértem, hogy pipa lettél. Mit mondott a szomszéd? Legalább bocsánatot kért???

Bettike,
nemsokára megtudod ki lakik a pocakban. Szép a pocid, nagyon kis helyes :) :)

Zuzmó,
jobbulást neked, vigyázz magadra! Én a múlthéten voltam köhögős, torokfájós, szerencsére múlóban van. Babaruhák: hidd el amint itt lesz ideje, jönni fog a ti babucitok is! Látom 309 nap múlva esküvő, hogy álltok a szervezéssel? nagyon szép munkád van, irigyellek érte!

Ildi,
rég kaptunk már képet, a lányokról! Olyan szépek, tegyél már fel fotókat kérlek!

Kitty,
merre jársz? Mi van veled, hogy vagy?

Többiek? Suzy, Hékás, Ronci, Sziszkó?

Vigyázzatok magatokra, szép hétvégét nektek! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nita,
neked mindkét fiú előbb jött? Mindenki azzal "fenyeget", hogy a fiúk előbb jönnek.... pedig nem kéne, mert csak a 37. hétben lesz gyerekszoba, kiságy stb.
Ilang a betöltött 40. héten jött...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!!!!!!!!!
Sucer van benne valami hogy előbb jönnek.Máté a 39.Barni a 38. héten jött:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sucer

Nekem is valószínű, hogy az utolsó pillanatban lesz meg a szoba!!! :( :(
Egyébként én meg úgy hallottam, hogy a fiúk később jönnek. Akik a környezetemben fiút szültek, szinte mindnek később érkezett a baba.

Jajjj de meleg lesz ma is!!!!!!!!! :( :( Egyre nehezebben birom!!

Mit gondoltok a strandolásról? Kismamaként lehet strandolni?

KépKép
KépKép
gittus0726

Gittus ha teljesen zárt vagy lehet de inkább természetes vizet használj......

én ha strandra mentem tampont helyeztem fel........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

tamponrol én is hallottam már,de azt mondják h az sem jó mert jobban felmegy a fertőzés..de ez már akkora hűlyeség,az embrt állandóan riogatják mindennel,de tényleg,már semmit nem szabad,mert mindent tiltanának.bár a doki az nem mondja h ne menj fürdeni,és akárhányszor voltam fürdeni,mindig volt egy csomo kismama és fürdött.ugyanolyan az életünk mint azelőtt csak azért picivel jobban kell magunkra vigyázni.na de ha jól esik valami a babának akkor az a babának is jó lehet :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!!!
de azt is mondják a nőgyógyászok hogy minden medencézés után letusolni és szárazra öltözni legalább alulról.......így elkerülhetőek a fertőzések......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nekem mind a két kiscsaj a 39. hét után született :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

nita

igen,ezt én is hallóttam.de minden fürdés után öltözködni...mikor igy is tök kevés idő jut kikapcsolódásra,legalábbis nekünk.11 mire odaérünk,6kor már jönni kell haza és még minden fürdés után öltözködni,hát :? megszáritjuk magunkat és tök jó.

KépKép
bettike83

Betti én se öltözködtem át soha.........lábat szét és száradtam gyorsan ahol kellett..... :P :P :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

úgy kell :) komolyan mondom,ha másokon múlna akkor a kismamák bezárva élnének és csak zöldségen és gyümölcsön tartanák,nehogy bármi bajuk legyen :D mindent tiltanának.és ha mi meg halgatnánk rájuk akkor fejjel mehetnénk a falnak :D

KépKép
bettike83

én Barnival kb a 33.hétbe még vadvizi folyón is mentem........szupi jó volt .csak az emberek néztek.de nagyon..... :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hú nita,akkor te bátor voltál :D

KépKép
bettike83

hát igen én nem tudtam megülni a seggemen.meg hát ha kifizettünk egy vagyont a jegyekért nem fogok a parton ülni......és a Barninak semmi baja se lett.......:)))))sőt.még ő is élvezte,.....de a dokinak eről egy szót se szóltam.... :oops: :oops: :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Csajok!

Még egyben...szenvedek, mint egy kutya a melegtől..
De már útra készen vagyok....vonzó a klímás szülőszoba :P :P :P itthon kva meleg van...

Itt egy hétvégi pocakfotó...

Kép

Holnap megyek Lucának fülbevalót venni...aztán már tényleg mehetek...hétvégén nem bánnám..
Holnap betöltöm a 38-at....így sem kicsi már a lánykám és nagyon nem fér el szegénykém..

Kép
bree

Nita tényleg bátor voltál :D :D :D
Többiek hogy vagytok?
Kismamik??

Kisbabások???
Szőrnyű meleg van.... (medencésekkel nem tárgyalok :P :P :P :P , Nita Ti tuti áztatjátok egész nap :lol: :lol: :lol: , persze jól teszitek)

Hékásról régen volt hírek.
Nita Te úgy is sokat netezel, ha dobsz egy mobilszámot priviben, nyomok majd smst ha akció van Lucával :D

Kép
bree

nita

tényleg nem semmi vagy,de én azt mondom h jól tetted mert ha jó érezted magad akkor semmi gond.

bree

nagyon csini vagy :) lassan babázol ebben a tikkasztó melegben.

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?