Új privát üzeneted érkezett!

Ana

én sem tudlak elfogadni,majdcsak helyreáll! Én szemtelenül fiatal? Hát te sem vagy épp matuzsálem! :D

Chris te fent vagy valakinél,hogy rádbukkanjak? Vagy jelölj be te!
Bauer Kinga(CSákberényben)

Kép
Kép
k_inga

Kinga, Ana én sem tudok visszajelölni. Na de majd helyreáll.

Kinga, most néztem van egy közös ismerősünk.
Nekem a Zsani általános iskolai osztálytársam volt.

A többieket meg mindjárt megkeresem!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

éN SE TUDOK VISSZAJELÖLNI. mAJD ESTÉRE TALÁN JÓ LESZ. mOST úgyse érek rá... :? Ugyanis dolgozom... Hahaha vagyis csak itt vagyok...hahaha

Igen Ana, úgy látom, itt mindenki szemtelenül fiatal. Lehet, a nyugdíjas topikba kellene mennem...:)
Vendég

Most lelkibeteg vagyok.

Most vettem észre, hogy elhegytam az egyik gyűrűmet. Még jó, hogy nem a jegygyűrűt. A családomtól kaptam 30. szülinapomra. Mivel dagadt folyamatosan a kezem, áttettem a kisujjamra. B.meg, most meg valahol elhagytam. Mindjárt megszakad a szívem... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Leti, minek neked nyugdíjas klubb??? Majd köztünk megfiatalodsz!
Egyébként is csak az "öreg" aki annak is érzi magát.

És Te igen is FIATAL vagy! :D

A gyűrűt sajnálom, de remélem megtalálod!

Kinga most nézem a Virágot is ismered! Ő vele meg 1,5 évig jártam Zalaegerszegre.

Jelentem akit tudtam most bejelöltem.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki
Melyik Zsani?

Letti
Megértelek,én a fülbevalómat hagytam el először, egy kisdelfint,én vettem és lövettem be magamnak még hatodikban,aztán elhagytam a bal fülemből. Páromtól kaptam egy másikat az első karácsonyunkkor,párban. Azt is elhagytam a bal fülemből! Hát majdnem bőgtem! Megfogadtam,hogy többé nem lesz delfinem,de nem akartam benöveszteni ezt a lyukat is,mert 5 volt,már csak 4 van. Tesóm ezen felbuzdulva vett a szülinapomra egy mackót! Nagyon aranyos! Azt mondta legalább illik a testalkatomhoz! :lol:

Kép
Kép
k_inga

Groszmanné Kovács Zsanett

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Neked a mackó???????????? Na ne röhögtess! Kinga, te olyan sovány vagy, mintha éheztetnének..:)

Azt mondják, ha elhagyos, az azért van, mert nem volt rá szükséged. Főleg, ha többször ismétlődik. De hát ez engem nem bír megnyugtatni! Még abban reménykedem, hogy otthon eshetett le. Hamarosan hazamegyek, csak rendet kell itt raknom, mert holnap nem dolgozom.
Vendég

Niki, köszi, egyébként igazad van: így én csak 25 vagyok-hihihi. A párommal mindketten későn érők vagyunk.
Vendég

Akkor egy sz@r az iwiw, semmit se enged nekem :(
Nah majd ha helyre áll...
Nekem is dagad mindenem, levettem a gyűrűimet is... Leti ne add fel, járj körbe hátha meglesz valahol...
Dominikát 30. héten becsülték 2 kiló körülire, azóta nem becsülték, de 2 hét múlva megyek uh-ra akkor majd megmondják... remélem nem lesz 5 kiló, csak 3 és fél.
Leti dehogy kell neked nyugdíjas klubb, ott csak öregek vannak... Sztem a csapat nagyon egymásra talált itt, szóval akkor nekünk is menni kéne a mamaklubba :D :lol:

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba! engem is keress meg az iwiwen. Barna anasztázia mezőkövesd

Kép

Kép
anabana

Mindenkit jelöltem iwiwen,kivéve Nikit,mert nem tudtam.Te hány éves vagy?2 Niki van,és nem tudom melyik vagy.Vagy rosszul kerestem??? :oops:
Vendég

Chris, jól kerestél! Így, hogy mondod tényleg 2 Niki van.Én az idősebbik vagyok a 25éves.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Letti
szemészetre is be kéne jelentkezned! A koszorúsruha slankít! Az előnytelen képeket meg nem pakolászom fel!

Kép
Kép
k_inga

Hűha
Olyan felhők közelednek,mintha világvége lenne. Nagyon hiányzik egy újabb vihar! Kijött ma a biztosító, megtérítik a tetőjavítás árát,pedig már lemondtunk róla. Kellemeset csalódtunk!

Ja,megvettem a szomszédék Pierre Cardin bébihordóját,meg egy nagy szatyor gyerekruhát 3100 ft-ért!
A babakocsink is zöldesszínű,eza hordó is zöld. Annyi baja van,hogy letört róla a kupolatartó fül,de egy csomó hordón gyárilag sincs,nem hiszem,hogy hiányozni fog! A szűkítőt még nem ásták elő,de az is megvan valahol! Ennyiért nem hagyhattam ott! Olyan mint egy vadi új,nem kopott,nem fakó! A ruhák meg tündériek! Ha mégis lányom lesz,akkor sok kék rucit fog majd hordani,mert ezek javában kékek! :D

Kép
Kép
k_inga

Jól van, nem is akarok innen elmenni. Itt a legjobb, örülök, hogy itt lehetek - és befogadjátok a vén bálnát... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szemészet??? Na majd benézem én... Most megyek haza és rácuppanok az iwiw-re. Ha enged.
Egyébként a ruha azt slankítja, akit lehet. Ha engem próbálna egy ruha slankítani, valahol, ahol már nincs ruha, kifolynék :lol: :lol: .

NA mindegy, egyébként annyira nem zavar, Apu elfogadta, de jövőre megígértem, magamnak is, hogy visszafogyok legalább úgy, mint az iwiw-en vagyok. Sokkal soványabb sose voltam.

De majd csinálok pocifotót holnap, mert szabin leszek, de megvárom, amíg nincs felfújódva a hasam, mert ma megint olyan dinnyés.

Kinga, a lányoknak a kék is jól áll! Én is imádom a kéket.
Vendég

[quote="k_inga"]B írta:k_ingaetti
Milyen színű a kocsid?Én is Bergont vettem volna,de aztán közbe jött a Baby lux. :D
Mennyi volt a kocsi? Azok most jó áron vannak mindenhol! Bolygókerekes vagy sima?

2 szinű a kocsi,egyik az tuti h tégla szin ,de a másik,nem emlékszem :shock: :D tényleg mióta meghoztuk ott van anyósnál és össze van csukva,foliázva...

38 volt és nem bolygós.de én direkt ilyent is akartam.

KépKép
bettike83

Csináltam egy videót a páromnak! Mert pénteken lesz, hogy 6 éve megismerkedtünk! Akit esetleg érdekel nézze meg.
Várom a véleményeket! :oops: :oops:
Itt található: http://www.youtube.com/watch?v=p0IsM8dokFw

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki! Nekem tetszik, én örülnék ha ilyet kapnék. Bevallom kicsit nagyon elérzékenyültem, könnyet csaltál a szemembe. Nagyon sok boldogságot nektek!!!! :lol:

Baba! Engem is keress meg az iwiwen.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Csak gyors bekukkk, uram focit nez en addig kicsit gepelek itten, most gondolom nektek is uzenek!

Majd gondolom sok sok oldalt kell visszaolvasnom, erre itt ez a felora sajna nem lenne eleg, majd otthon, addig is mindnekit puszilok, es huvoset-meleg ki mit szeretne kivanok!

pussssssza

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ana jelöltelek :)
Még mindig szar az iwiw... asszem lefekszem, holnap csak este jövök valszeg, mert megyünk vmikor velencére strandolni...
pussszzzz

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

hahó!

Niki
Nagyon tetszika videó! Valami hasonlót szeretnék én az esküvőre! Milyen programmal csináltad? Én béna vagyok ehhez! Már az is jó lenne,ha képeket kiválaogatom és alácsempészema zenét,de lövésem sincs hogyan álljak neki... :?

Betti
Akkor biztos szépa kocsi és univerzális! Én sem akartam bolygósat!

Tegnap voltunk köszöntenia sógiéknál! A kisgyerek fél 7 kor elaludt,mire odaértünk durmolt a kocsiban. Hangosan dumcsiztunk,fél 11 kor keltette fel az apja,hogy nem ártana fürödni! Kicsit nyekergett,aztán nézelődött. Basszus hogy a fenébe alszik ennyit és olyan nyugodtan? Kis Michelin baba, 1,5 hónapos és már 5,6 kg! Mondjuk nem kukoricázik ha kajáról van szó! Kis tokája is van már!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Niki: Nagyon szuper a videó!!!Helyesek vagytok!!!
Ügyes vagy,én ilyet nem tudok csinálni-)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm! Remélem neki is tetszeni fog! Már alig várom, hogy megmutizzam neki, de az csak holnap este lesz.

Kinga, én legalább 3 órán keresztül szerkeszgettem.
Picasába csináltam,de ez volt az első ilyen.
Mondanám, hogy összerakom neked, ha kiválasztod a képeket a zenét és szövegeket, de gondolom Te magad akarod megcsinálni.
De szívesen segítek bármibe csak szólj! :) :wink:

Leti, pocifotót kérünk!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki
Neroval nem lehet ilyesmit csinálni? Elküldöd priviben,hogy kb hogyan csináltad? elképzelésem sincs sajnos. A képeket már kiválogattam,a zene is megvan,csak össze kell rakni

Kép
Kép
k_inga

kinga

igen,tényleg szép.én nem is akartam bolygosat mert elakad meg ilyesmi,tudom mert a tesóméknak olyan volt és nagyon gáz volt tologatni.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Pocifotó nuku, Api elvitte a gépet. Megszidtam.

Niki, nagyon aranyos és megható ez a kis vidi!

mONDJÁTOK EL NEKEM, LÉGYSZI MI A BOLYGÓS KERÉK HÁTRÁNYA A FIXHEZ KÉPEST! Már megint benyomtam véletlenül a caps lock-ot. de már nem törlöm ki.

Ma én is néztem babakocsikat, de abban a Brendon üzletben. Szerintem az a legdrágább, nem? Arra jártam, csak benéztem. Vannak ennél olcsóbbak is itt Pécsett. Sőt, Pesten el fogunk menni valamelyik outlet-be...Bár most egy ideje nem jártunk arrafelé...de decemberig csak járunk:)
Na meg az IKeába!! Imádom az Ikeát. Itt Pécsett csak Kika van, de az baromi drága és nem is olyan jó!

Na mind1.
Vendég

Niki: Majd nekem is leírhatnád,hogy csináltad.Bár én sötét vagyok a számítógéphez,mint az éjszaka:-)
De talán majd sikerül:-)
Vendég

Leti!
A bolygós kerék körbe forog aszem ez a külömbség... de már több ezer félét lehet kapni, mi olyat vettünk ami csak elől bolygós, hogy könnyebben tudjunk kanyarodni...
A Brendon tényleg drága, de ha nem újjonnan akartok, akkor a vaterán jókat lehet kifogni... 3 hónap alatt olyat vettem meg 15 ezerért, ami alig használt és üzletben 150 ezer újonnan... sokat raknak fel 1 ft-ért, figyelni kell. De vannak használt babaruha üzletek is, ott is elég olcson vannak kocsik, minden féle...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Lányok, ezek jó leletek? Mik azok a markerek? Most kaptam neten.

A vizsgált markerek eredménye:
PAPP-A szint: 1220.70 miu/L 2.46 MoM
Szabad ß-hCG szint: 27.30 Ng/ml 0.63 MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1.30 mm 0.93 MoM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 20 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Köszi, ha megnézitek!
Vendég

Letti!

Én nem értek hozzá, de majd a többiek.

Maccs! Csillag! Merre bújkáltok?

Csajok tökre kivagyok a hőm miatt. Leesett, igaz még nincs mensi, de majd holnapra tök bizti lesz. Ha vasárnaptól számolom, akkor viszont a luteális fázis tök rövid. Eddig 13 nap volt általában. Szinte mindig.

Niki! Találtam neked egy olyan terhesgörbét, csak le kell kicsinyíteni, de otthon megcsinálom, és felrakom neked. Sokkal hosszabb ciklussal is láttam már terhes görbét, mint ami neked van.

Kép

Kép
anabana

Ha még más is kiderül a Tsh -n kívül, akkor felmászok a falra és nem jövök le többet. :lol: :cry:

Kép

Kép
anabana

Ana, ez kiakasztó, tényleg! De végülis úgy volt, hogy most még nem lesz, nem? A TSH miatt...vagy nem így volt?
Vendég

Letti
Az eredményed ennél jobb nem is lehetne,minden rendben a pocaklakóddal!

Nekem azért nem szimpi a bolygós,mert bár fordulni könnyebb vele,de egyenetlen úton nehéz egyenesen eltolni,sokszor elakad. Persze ez a kerék méretétől is függ. Nálunk olyan rossz utak vannak,hogy gyalog is kitöröd a nyakad,a bolygós nem bírná sokáig! Terepjárgány kell. Városban praktikus,de azért meggondolandó, bár fixálni is lehet és ha jó a kocsi,akkor a fixáló nem törik szét 1 hét alatt. Ha bolygósat vennél,akkor minél nagyobb kerekűt válassz!

Niki
Képzeld! Sikerült,már ki is írtam cd-re! Hát ha nem navigálsz,már repült volna a laptop!
Úgyhogy köszönöm szépen!

Chris
Ha nekem ment,akkor neked is fog,én igazán nagyon béna vagyok az ilyesmihez,de Niki jól leírta nekem!

Kép
Kép
k_inga

Na egy kis késéssel én is hazaértem, mert lelépet az egyik betegünk és emiatt lekéstem a buszom! :evil: :evil:

Ana, nem lesz gond ne aggódj! Kivi vagyok arra a görbére.

Kinga, SZUPER!! Nincs mit. Örülök, hogy tudtam segíteni!

Chris, átküldöm neked is amit Kingának írtam!

No meg megyek iwiwre, működik már?????!!!!!!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Igen,már jó az iwiw

Kép
Kép
k_inga

Végre, vissza is jelöltem!

Leti és Bettiket ti is jelöljetek vissza! :wink: :wink:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... 179c64006c

Niki! nem megy fel a kép , nem megfelelő a tipusa. Itt a link.[/img]

Kép

Kép
anabana

Aztaaaaaa, na ez ám a görbe! :shock: :shock: :shock:
És itt hol lehetett pé?!!! Mert tuti nem akkor amikor a feti jelölte!

Vannak még csodák! :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hello...

Kinga, köszi az elemzést. Valahogy számomra is egész megnyugtató ez az 1:20000-hez. Láttam olyat is, ami 1:2000, vagy 1500. Ez így tetszik.

Ja és köszi a professzionális tájékoztatót a bolygó-kerékkel kapcsolatban. Baba neked is!:) Most már tudom... Itt is érvényes az olcsó hús és a leve szindróma.

Ana, ezt honnan kurkásztad ki ezt a görbét??? Tényleg, hol lehetett a PÉ? Ez nagyon durva! Amikor azt hinnéd, elment minden remény, egyszer csak bejön - és ott van. Nem semmi.

Aludtam egyet, most keltem fel, de most megyek iwiw-re.
Vendég

Letti! Nem értettem mi nem lehet? Fejtsd ki!

Kép

Kép
anabana

[quote="szleticia"]A írta:szleticiana, ez kiakasztó, tényleg! De végülis úgy volt, hogy most még nem lesz, nem? A TSH miatt...vagy nem így volt?

ezt nem értettem

Niki! Sok ilyen van a ferty terhes görbéi között. Ugye mindig van remény.!!!! :lol:
VAN MÉG!
http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... 76d642f6b6

Kép

Kép
anabana

Ana, csak mintha azt írtad volna, hogy egyelőre nem akarsz próbálkozni, amíg ez a TSH nem jön rendbe. De lehet, hogy nem csak kérdeztem. De nehogy most megharizzál!
Vendég

Persze, tudom, ha az ember akarja, nem tud elvonatkoztatni... Vagyis én nem lennék képes. És mi hasonlóak vagyunk!
Vendég

Na most akkor mi is van? Ana!!!! Magyarázzátok el nekem is,mert lemaradtam egy körről,úgy érzem!

Kép
Kép
k_inga

Letti! Tehát amíg a tsh magas, addig nem is tud megtapadni, hiába próbálkozunk. De becsúszni becsúszhat. Miért haragudnék rád, te kis drága! Isten őrizz! Tudod a remény hal meg utoljára.

KRISTI! Szerinted mikortól indulhatok jó eséllyel? Már 3 hete hogy emelt adagot szedek. Jövő héten szerzek beutalót és utána hétfő vagy kedd vérvétel.

Ja, tényleg kezdek belecsömölni az egészbe, de aztán valami mindig ad egy új lendületet. Meg aztán bízva bízok.......

Kép

Kép
anabana

Ana igazad van, én se tudnám pihentetni a témát. Mint pl. Maccs, ezért becsülöm is őt..én türelmetlen vagyok: adj Uram Isten de rögtön.

Ti nézitek a foci vb-t? Én eddig nem néztem, csak most... drukkoltam, hogy essenek ki a németek...most a hollandoknak drukkolok. Ti?

Tényleg, a Maccs elkujtorgott... Pedig lassan neki is action van. Közeledik a szeptember.

Gyerekek, megint úgy elmegy majd ez a nyár!
Vendég

Letti! Én a spanyoloknak szurkolok, látod egy pillanatra majd ellenfelek leszünk.

Kép

Kép
anabana

leti

gratulálok a szép eredményhez :)

te jó hamar megkaptad..nekem hétfőn volt 1 hete h csinálták..úgy tudom neten meglehet nézni ,de hogy?

KépKép
bettike83

Ana: Véleményem szerint már leijebb kellett mennie.
Szerintem nyugodtan próbálkozzatok!
Én kedden megyek vérvételre,akkor lesz TSH-is,meg az a Toxoplazma,arra kíváncsi vagyok,az ugye a macskabaj,és lesz terheléses.
És rábeszéltem a páromat,hogy menjünk 4d-re:-)Holnap kérek időpontot!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?