Sziasztok,
Bree,
nagyon szép lett a Luca-lak, de hidd el olyan jó dolga mint bent a pocakban, soha többe nem lesz
. Édes lehet a kis pufók arcú Luca baba, már én is nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz
. Ugye vkivel üzensz majd, ha Luca elérkezettnek látja az időt a világrajövetelhez? Jó, hogy szép a kórház és kedves a személyzet. Momentán az emlékeim szerint a szülőszobában ha engem ágyastul kitoltak volna a parkolóba, azt se vettem volna észre, annyira más dimenziókban jártam...
. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy fontos a szép kórház külső, illetve belső, de amikor szülsz, vajmi kevéssé érdekel majd
. A tisztaság azonban tényleg fontos, na és az, hogy nomálisak legyenek veled! Tényleg a párod még nincs besózva? Iszol málnalevél teát, vagy vmi egyéb segítő cuccot? A magnéziumot mikor hagytad abba? CTG szuper, ügyesek vagytok!
Kistörpe,
Macska sz@rás
Megértem, hogy pipa lettél. Mit mondott a szomszéd? Legalább bocsánatot kért???
Bettike,
nemsokára megtudod ki lakik a pocakban. Szép a pocid, nagyon kis helyes
Zuzmó,
jobbulást neked, vigyázz magadra! Én a múlthéten voltam köhögős, torokfájós, szerencsére múlóban van. Babaruhák: hidd el amint itt lesz ideje, jönni fog a ti babucitok is! Látom 309 nap múlva esküvő, hogy álltok a szervezéssel? nagyon szép munkád van, irigyellek érte!
Ildi,
rég kaptunk már képet, a lányokról! Olyan szépek, tegyél már fel fotókat kérlek!
Kitty,
merre jársz? Mi van veled, hogy vagy?
Többiek? Suzy, Hékás, Ronci, Sziszkó?
Vigyázzatok magatokra, szép hétvégét nektek!