Sziasztok!
Végre ide jutottam, hogy írjak magunkról pár sort. Hátha a többiek is jönnek majd...
A húsvétunk kicsi rohangálósra sikeredett, szombat-vasárnap anyóséknál és csak vasárnap este értünk haza, miután apámnál is voltunk kertészkedni. ott volt az egész család is, én meg gyarapodtam egy biciklivel...
) csak egy kicsit még ki kell pofozni, (hátsó fék) meg újra ráérezni a kanyarokra.. (gyerekkorom óta nem volt biciklim) és mehetünk Vivivel együtt kerekezni a szigetre!!!
Hétfő délelött még kalácsot sütöttem, ami nagyon finom lett!!!
Aztán anyu és a tesóm jöttek át, velük sokat és jókat kártyáztunk, a párom meg ment locsolni Szentendrei rokonokhoz. CSak estefelé ért haza, hulla fáradtan...
A tegnap is rohangáltam : WestEnd - voda- gyerek telefonja kakukk--- egy leesés miatt gari nuku. Aztán Munkaügyi központ Békáson: 2,5 órát ültem ott.... Épp hogy hazaértem, még befejeztem a kaját, és rohantam fogorvoshoz, hogy a gyökértömésem befejeze. ott is hagytam egy tizest...
Még a péntekről: BMC: Ápr. 2-án voltam HSG-n, (pénteken). A párom is velem volt, mert nagyon izgultam, mert mondták elég kellemetlen érzés.... Kaptunk az eleján fájdalomcsillapító tablettát, (nem volt kötelező) de azért mindenki kért. Egyszerre négyünket vizsgáltak.
Aztán egyeztetés után átmentünk a központi röngenbe (1 épülettel arrébb - János Kórház) Ott sorba mentünk be, miután megint volt némi eligazítás... Én voltam az utolsó, mert a Dokimat meg kellett várni, a másik 3 lánynak másik doki csinálta a vizsgálatot.
Szóval nekem egyáltalán nem volt vészes, a fájdalmat tekintve, ezek szerint nem is voltam elzáródva, pedig egy csomó kontrasztanyagot kaptam. aminek egy része vissza is folyt... Szóval az eredmény jó lett. A doki meg nagyon jó fej volt!!!! Örülök hogy őt választottam.
Szóval aztán még várnunk kellett rá, hogy megkapjam a zárójelentést, és beszéljünk még a dokival 6+2 szem közt.
a lényeg hogy ha később fontos lenne az vezetők átjárhatósága azt csak kisműtéttel tudják megnézni, mert az nem látszott a felvételen.. de ez nekünk most nem is kell.. egyébként meg csak gyanítja, hogy átjárhatóak, mert nem fájt egyáltalán...
És a következő lépés a páromnak a genetikai vérvétel, és annak eredményének megvárása, majd mindezek megbeszélése adokival, aztán kezdhetnénk el a projektet.
Csak közben nekem el kell intéznem a tb-met, mert a munkaügyi juttatásai megszüntek, melóm még nincs, és az önkormányzat tb-jébe, és az egyébb segélyekbe 5000 forint híjján nem férünk bele egyenlőre...
Így asszem marad a magánba fizetett Apeh által elintézett tb. Erről tud valaki valamit???
Ja meg szeretnék egy képzésre jelentkezni ami fél éves. és ha megkapom a munkaügyi támogatását + keresetpótló juttatást, akkor a tb-m is megoldott, csak napi 6 órát tanulni járok majd.
Na ez mind történt az elmúlt 5 napban...
Kinek hogy telt a húsvét?? Babaprojekttel hogy álltok???