Sziasztok!
33 voltam, mikor szültem az első gyermekünket. Gyors teherbeesés, problémamentes kihordás, de végül császárral született meg - teljesen egészségesen!
Most 36 vagyok, decemberben születik a második bébike, 25. hétnél járok most.
A baráti társaságomban egyre többen vannak, akik 30-on felül szülnek, így köztük nem érzem magam "csodabogárnak" emiatt. Viszont ott, ahol lakunk (egy falu), ott már az anyukák fele huszonévesen szül, a másik fele viszont szintén harmincon felül. A kedvencem az a lány, aki 37 évesen szülte az elsőt!
A huszonévesek nem hiszik el, hogy harmincon felül is van még élet, nem hogy szülni is lehet akkor, mármint akkor kezdeni a szüléseket. Dehát akinek így jön össze az élete, szerintem ezt nem kell "annyira" komolyan venni- persze én is járok rendesen minden vizsgálatra stb. De nem vagyok hajlandó félni, én inkább élni akarok!!!
Úgyhogy csak bátorítani tudok mindenkit, hogy ne féljetek attól, hogy elmúltatok harminc!!! Hajrá mindenkinek!! (ja, most jut eszembe, egy barátnőm néhány hónapja szülte az elsőt, 42 már elmúlt - gyönyörű, egészséges babája van)