Sziasztok,
jaj Lányok, ne legyen már sértődés!
Sztem Ildi nem írt sem most sem máskor sértőt, bántót, vagy kioktatót! Így kérlek ne is maradj távol, mert nagyon jól jönnek a tapasztalataid, meglátásiad!
Kistörpe,
kérlek te se vegyél magadra semmit, Ildi nem neked szánta amit írt! Tudod, hogy kedvelünk itt, gyere írj, olvass, maradj!
Bree drága,
megértelek, hogy fáradt vagy, ez már tényleg a finish! Ha vki én nagyon megértelek! Igaz én még "csak" a 34. hetemet töltöm, de egyre gyakoribbak a keményedések, a csontfájások, stb. Biztos gyönyörű lesz az ágynemű, megéri az "éhezést"
. Vigyázz magadra, pihenj ha teheted, készülj a nagy találkozásra, pici Lucáddal! A pocakod nagyon szép enyém is hasonló nagy, bár a második babákkal állítólag nagyobb. Ja és Olivér is rákapcsolt, úgy tornázik odabent, hogy néha az az érzésem a hátamon mászik ki...
Jársz már CTG-re? Hogy viselkedik Luca, nem alszik bele?
Suzy,
de jó, hogy jöttél! Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaitok, alakul a napirend! van segítséged?
Bettike,
hogy szalad az idő, már a 12. hetet is elhagytad! Vigyázz magadra, most jön a várandósság szép és nyugis időszaka, a második trimeszter!
Nita,
megértelek a 3. gyerkőc témában. Mi is így vagyunk, korábban még terv volt, hogy lesz 3. de már letettünk róla. Fel kell őket becsülettel nevelni, taníttatni, elindítani az életben, és jelenleg úgy érezzük, ezt 2 gyerkőccel tudjuk max. megvalósítani.
Gittus, Kitty, Brigi, többiek?
Nálunk még mindig sehol nincs a gyerekszoba, kiságy, bár már gyűlnek a dolgok, mind nekem, mind Olivérnek, mind Ilangomnak a sulihoz. Kisebb anyagi csőd ez az időszak...
Mindegy, ezt akartuk, vállaltuk, így nem szólhatok egy szót se. Én is befejeztem a melót, már nagyon ideje volt...
. Az ovinak is vége van, így most itthon szabizunk Ilangocskával.
Ma mennem kell dokihoz, mert iszonyú rondán köhögök egy hete és nem javul.... szedni nem szedek rá semmit, lehet ez is baj. Ugatós, száraz köhögés, reggeli torokkaparással. Az orrom nem folyik amúgy.
Megyek mert még ma nem voltam túl hatékony...
Szép napot!